Hej! Har inte lagt upp något igår ledsen för det men jag hade träning. Idag slutade jag kl:16 pga att jag hade idrott. Men som jag sa i början så kanske jag inte lägger upp på måndagar och torsdagar och nu även onsdagar😱. Men nu måste jag gå hejdå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er få som läser detta! Nu är matchen färdig spelad och den slutade 4-4. Jag är nöjd med det för vi låg under med 0-2 men tog ledningen med 3-2. Sekunder senare gör de 3-3. Ännu några sekunder senare gör vi 4-3 och nästan 5-3 men deras målvakt gör en riktigt fin räddning. Lite senare gör Linköping ett riktigt fint mål rätt upp i krysset och jag som målvakt har inte en chans. KFUM är riktigt nöjda med 4-4 och hoppas att vi kan fortsätta såhär. Nästa match mot Linköping är den 28/3 i Linköping. Nej nu måste jag dra. Hej då på er!

Likes

Comments

Hej på er igen! Jag har haft världens tråkigaste dag idag😩😩😩. Hoppas eran dag varit bättre än min. Jag har bara varit hemma idag. Vad har ni gjort idag? Nu lääääääängtar jag till imorgon😊. Hörs ikväll och även imorgon (dock inte på morgonen) men nu måste jag dra. Hej Hej!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Idag har jag inte mycket planerat så idag är en lugn dag. Om det är någon av er som gillar/älskar innebandy (och är en morgon person) så har KFUM Norrköping hemma match i F13 mot Linköping kl 10:30. Så om någon bor i Norrköping och gillar innebandy kom gärna och heja fram oss till en till seger😊. Nu ska jag kolla om min kusin är hemma och kanske va med honom😊. Vi hörs senare😊😊

Likes

Comments

Hej jag är en kille på 13 år och har aldrig bloggat förr. Jag kommer lägga upp lite då o då för har innebandy träningar och matcher😊. Men kommer försöka att lägga upp rätt så ofta. Nae nu måste jag gå men skriver mer i morgon vi hörs.

Likes

Comments