Header

everythingelse


Long time no see 〰

Som ni kanske vet så har jag flyttat till Budapest (Ungern) i slutet av mars. Sen dess har jag inte varit så aktiv på sociala medior. Just därför tänkte jag uppdatera er lite om vad som händer nuförtiden i mitt liv.
För det första så bor jag äntligen i min egen lägenhet tillsammans med min pojkvän och vår katt Izzy. Livet känns underbart och jag är lyckligare än nånsin! Min pojkvän kom efter mig och flytta hit i juni och inte långt efter det , skaffade vi Izzy. Jag har alltid velat ha en sphynx och drömmen blev till verklighet när jag hitta henne online och köpte henne samma dag! Hon är mitt allt! Glädjen och kärleken hon ger mig går inte att beskriva.
Jag var så rädd men ändå sjuk taggad inför denna resan. Allt som jag drömt om och alltid velat ha tänkte jag att jag kunde få här , men samtidigt ALLT hade kunnat gå åt helvete.
I början var det rätt så tufft att lämna allt i Sverige och åka hit själv. Jag minns att jag ringde min pojkvän bara efter några dagar och sa att jag vill åka tillbaka. TACK för att du pusha mig och sa att jag inte ska ge upp! Tack Karin för att du alltid fanns där för mig och hjälpte med såå mycket! Utan er hade min dröm inte blivit verkligen ❤️
Att flytta in i min första egna lägenhet var väldigt spännande. Tänkt dig tom vit papper som du får rita vad du än vill på.
Jag fick "jobb" som assistent på min tjejkompis studio , där jag svarar på meddelande och tar hand om bokningar. Där trivdes jag jätte bra. Strax efter började jag på mitt "första jobb" här. Det var kul i början och det gav bra med pengar men jag blev snabbt väldigt deprimerad av jobbet och inte trivdes där mer. Min uppgift om dagarna var i princip att sitta vid en dator och söka på internet heela dagen. 5 dagar i veckan. 8 timmar om dagen. Jag var alltså borta hemifrån 10 timmar om dagen (lunch rast 1 timme + resande) och jag gjorde i princip inte ett skit om dagarna. Bara sitta. Det var inte det jag kom hit för. Jag är inte lycklig av de här. Varför ska jag fortsätta?
Så efter 2 månader jag sa upp mig. Den dagen gick jag in till en NYX butik här i stan och gick fram till butikschefen med mitt CV.
Long story short... idag är jag beauty advisor på NYX Professional Makeup! Jag fick fulltidstjänst föra veckan😄 Och nu lever jag min dröm.
Allt jag velat ha , har jag nu.

Våga leva din dröm

Likes

Comments

youtube

Hallådär!
Äntligen har jag tagit min tid och filmat en video. Det gick dock inte som planerat men jag hoppas att du njuter av videon (: Kommentera gärna vad du tyckte! Och glöm inte att prenumerera om du vill se fler roliga videos ^^

kram


Likes

Comments

youtube

Hallå alla!
Då var det dags att jag gjorde min första video där jag pratar. Har länge velat göra det , men inte vågat att ta tag i de.. Jag vill gärna göra fler videos så hoppas att ni tycker om den och lämna gärna en kommentar (:
Glöm inte prenumerera om du vill se fler videos och skriv gärna förslag om vilka videos du vill se ^^

kram

Likes

Comments

beauty, Haul

New goodies 😍 so happy that @nyxcosmetics and @milanicosmetics came out with lighter shades so hopefully they will match my pale skin now 😂👍🏻 @bubbleboxse

Products in the photo:

-NYX gotcha covered concealer in Alabaster

-OFRA COSMETICS fixline eyeliner gel in White Rabbit

-ARDELL franslim

-MILANI conceal & perfect foundation in 00 Light natural

-MAKEUP REVOLUTION Eat Sleep Makeup Repeat palette


Likes

Comments

todays look


Used in this look:

@morphebrushes 35N+35U+12P palette |

@lhcosmetics infinity palette

| @anastasiabeverlyhills cream contour palette in fair |

@katvondbeauty shade and light palette

| @makeupstore tri brow |

@nyxcosmetics soft matte lip cream in Istanbul | @lasplashcosmetics vampire & venom

| @colourpopcosmetics creeper |

@sleekmakeup matte me lip cream in fandango purple | @doseofcolors Stone

| @nyxcosmetics control freak eyebrow gel | @isadoraofficial flashing volume instant effect mascara

| @nyxcosmeticsnordics colored felt tip liner in white

Likes

Comments