I dag har varit en ganska enkel och vanlig vardag. Har vänt på dygnet av någon anledning så måste försöka vända om det igen så man orkar jobba i sommar. :) Och eftersom man har vänt på dygnet så innebär det att dagen startade sent, gick upp vid 11 typ och sen började förbereda inför examination i vård och omsorgsarbete 2. Läste inte så mycket men tittade på kommentarerna som jag har fått på de inlämnade uppgifterna. Hela examination va färdig på typ 30 min och ja, jag kunde ha svarat bättre på vissa frågot men överlag va jag nöjd. Blev också nöjd med betyget i kursen så nu äntligen kan jag slappna av lite. Har bara en sista inlämning i en annan kurs och ska läsa en kurs under sommaren så jag slipper få så mycket till hösten. Efter examinationen åkte jag ut för att handla lite och göra några ärenden, sedan passade jag på att ta med mig Nikita ut i skogen på härlig och uppfriskande promenad.
Hon älskar ju att få springa lös ute så man får passa på nu när solen tittar fram. hehe.

Annars har det hänt så mycket annat under dessa dagar. Känner mig lite frustrerad för jag är inte nöjd med denna bloggen, kunde ha gjort så mycket annorlunda men orkar inte lägga ner energi på att ändra här. Funderar mycket över vilket språk jag ska skriva på bland annat. Norska är mitt modersmål, och jag kan skriva svenska fast då är det inte direkt grammatisk korrekt. Engelska tycker jag är lättare i bland då jag kan ha svårt att uttrycka mig hur jag verkligen känner. Vi får se hur jag gör.

Hoppas iaf att ni som läser detta har haft en fin dag oavsett väder och vad ni har gjort. :)Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Skriver dette innlegget på norsk for jeg orker ikke å bruke så mye energi på engelsk eller svensk. Det har nå gått en lang stund siden sist jeg skrev et innlegg og det har sine årsaker, men jeg kommer ikke til å gå inn på de. Eneste jeg vil si er at jeg har hatt fullt opp med både jobb og skole. Jeg har nå begynt i ny jobb som jeg forøvrig mistrives i men biter tenna sammen så lenge jeg studerer. Har gjort ferdig en termin på skolen så er nå inne på andre terminen og det vil si at består jeg alle kurser fremover så jeg er ferdig utdannet til jul så det er målet mitt nå. :)

Grunnen til at jeg valgte å plutselig å skrive noe igjen er vel egentlig bare for at jeg følte for å skrive av meg. Har ikke skjedd så veldig mye nytt, men lager en liten liste.

  1. Flyttet til ny leilighet
  2. Begynt ny jobb
  3. Studerer

Er bare tre ting men det duger det. hehe! Slenger med ett bilde som en liten påminnelse til meg selv.


Likes

Comments

Heisann!
Siden dette er mitt første innlegg på denne bloggen så tenkte jeg at jeg skulle benytte anledningen å skrive noen fakta om meg selv slik at du kan bli litt bedre kjent med meg. Om du lurer på noe mer om meg så er det selvfølgelig bare å spørre. :) Let's get started shall we?

Navn: Jeanette.
Alder: 28
Bor: Sverige.
Nasjonalitet: Norsk
Jobb: Helsefagarbeider
Kjæledyr: Nikita (hunden min)
Favoritt tv-serie(r): Prison Break, Sons of Anarchy, Game of Thrones, Vikings, Shameless US og Kingdom.
Favoritt sport: Hockey.
Favoritt film: Har for tiden ingen spesiell favoritt film, men det er noen filmer som jeg kan se flere ganger uten å bli lei dem.

Dette var lite kjapp info om meg, og som nevnt tidligere så er det bare å spørre dersom du vil vite noe mer. 

Likes

Comments