A lot have happened...

Tia flyr i godt lag! I løpet av praksis og eksamens perioden ble denne såkalte bloggen lagt i glemme boken. Og så kom sommerferien og jobb så da ble de få fridagene jeg hadde brukt på venner og familie! Men nå har skolen startet igjen (2 mnd siden), og jeg kom plutselig på denne bloggen. Og siden inspirasjonen eller skrivegleden virker å være tilstede nå, tenkte jeg å prøve meg igjen!

Out of the army...

Det beste som har skjedd i løpet av denne perioden er vell at kjæresten min er ferdig i militæret. Jeg husker enda dagen han dro inn som om det skulle vært i går. Jeg skreik non stop og var skikkelig deppa den første uka, tankene var liksom at dette var slutten. HEHE. Heldigvis endte det altså ikke så "tragisk" som deppa meg skulle ha det til. Jeg må ærlig si at vi to har begge vokst utrolig mye dette året fra hverandre. Jeg vil påstå vi har kommet mye nærmere hverandre. Året han var i førstegangstjenesten gikk utrolig fort! Og vi taklet det veldig bra, bedre enn jeg hadde forventet.

Hvis det i det hele tatt er noen som leser denne bloggen, kom gjerne med ting dere vil lese om!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

God morgen!

Skal snart suse avgårde til skolen, men tenkte å stikke innom en kjapp tur først! Er veldig mye skolearbeid i tiden fremover mot eksamen. Er egentlig sykt gira på å skrive om det kjedlige livet mitt, evt ta for meg forskjellige tema. Skal prøve å få til noe de nærmeste dagene! Gjerne kom med ønsker eller forslag, tenkte litt på avstandsforhold! Men nå må jeg løpe om jeg skal rekke bussen. Skrives senere skjønninger!

Likes

Comments

Kort oppsummering av de siste ukene: Startet praksis, hatt besøk av kjæremin, sagt hadet til kjæremin (buhu), ferdig praksis, levert praksisrapport og nå? Jo nå ligger jeg hjemme i senga mi til mamma og pappa, med høy feber og spysjuka.

Ahh, livet og dens timing av og til ass. Har 1 uke "ferie" som jeg fant ut at jeg skulle reise hjem i. Først kunne ikke flyet lande der jeg skulle av, så måtte til en annen flyplass og ta buss derfra i 3 timer. Endelig vel hjemme kjente jeg antydning til noe rusk i kroppen, men den følelsen gikk over. Helt til imorges da jeg våknet med tidenes hodepine, feber og sist men ikke minst spydde som en GRIS. Erre mulig?! Ikke nok med det, men på 1 døgn hjemme har jeg klart å smitte min mor, søster og svigerbror, heh. Alle bare elsker at jeg valgte å komme hjem ♡♡

Men nok syting for i dag. Nå skal jeg finne meg en film å se mens jeg fortsetter dagens inntak av potetgull.

Hiv og hoy! Skrives senere.

  • 4 lesere

Likes

Comments

Stop and breath, better days are coming.. ♡

Kommer sterkere tilbake, motivasjonen er der, bare ikke humøret.

Likes

Comments

Bildene snakker for seg! For et fantastisk vær vi har hatt her i Trondheim de siste dagene, deilig!

  • 7 lesere

Likes

Comments

Shit, har ikke skrevet ett innlegg siden ifjor?!?!? Heeeehe.. Morroklompen.

De siste måndene har vært utrolig hektiske, eksamen, arbeidskrav, frister, pakking and the list goes on. Juleferien er allerede snart over og det føles ut som at den nettopp begynte...

Jeg har hatt en herlig ferie. Det beste var da min kjære hadde lurt meg. Han er i militæret og sa til meg at han ikke fikk komme hjem før den 30 desember. Jeg grein som en liten bebi den dagen han fortalte meg det. Jeg reiste hjem til mor og far den 10 og mens jeg en uke senere var på jobb i kafen jeg arbeider i står plutselig min kjære bak disken å smiler. Jeg skjønte ingenting. Beste julegaven etter litt over 2 mnd uten..♡♡

Resten av julen har gått til jobb, mat (MYE mat), fest og soving. Flate som jeg har sovet denne ferien, deilig. Og nå er vi faen meg i 2016 dere? SYKT. Dette året har gått utrolig fort.

For meg er starten på ett nytt år en anledning til å legge ting bak seg og starte med "blanke ark". Har brukt å sette opp lange lister med "mål" for det nye året, dette året er lista vesentlig mye kortere, prøver å være realistisk, heeh.

○ Trene som en gud.
○ Få et bedre kosthold.
○ Smile mer.
○ Gjøre mer ting som gjør meg lykkelig.
○ Drikke MINDRE....
○ Make it a good year.

Jævla kjedelig liste og sikkert veldig vanlig for se fleste. Men motivasjonen er på topp as I say every year. Men dette året SKAL det gå!!

Ha et fortsatt godt nytt år, så kanskje (I aint gonna lie) skrives vi snart igjen!

Likes

Comments

Eksamen got me like:

I morgen er dagen. Jeg skal forlate bula mi og dra ut. Jeg skal se himmelen. Jeg skal se trær. jeg skal puste inn frisk luft. Jeg skal spise en god frokost. Ta en varm dusj. Lene meg tilbake og slappe av.

Meg og mine 26 sider med eksamen forberedelser trenger en liten pause fra hverandre.
Nå skal jeg spise en ekstrem sen frokost og se litt serie før det blir natta. Gud som jeg gleder meg til å senke skuldrene og komme meg ut av stresset og inn i rutiner igjen!!

  • 11 lesere

Likes

Comments

Klokka er 01.23 når jeg begynner på dette innlegget. Jeg ber allerede om at jeg skal sovne så fort at jeg ikke rekker å publisere dette i natt.

Jeg er dødstrøtt, men får jeg sove? Neida. Ukene flyr forbi og eksamen er plutselig bare 10 dager unna. Tror hodet mitt har hatt for mye tanker og stress i det siste, noe som også gjør at jeg FAEN ikke får sove.

Denne student sjela her trenger sårt armkroken til kjæresten, gode ordene og maten fra mamma, tullpraten med pappa, kosing me sistah og tantegullet, og sist men ikke minst kvalitetstid med gjengen. Det jeg trenger er #JULEFERIE :-( Kun 4 uker unna, let the countdown begin.

Men nå skal jeg gjøre enda et forsøk på å havne i drømmeland før alarmen går av om 5 1/2 time, blæh.

Hilsen en stykk lei, stressa, nervøs, trøtt og sutrete student.

  • 14 lesere

Likes

Comments

Wupsi, glemte vist denne bloggen like fort som jeg lagde den! Har vært mye arbeid på skolen og andre ting de siste ukene som har gjort at jeg ikke har orka å prøvd å formulere ut ett innlegg.

Siden sist har kjæremin reist inn i førstegangstjenesten. Noe som gjorde mye med humøret mitt de første ukene. Men nå begynner humøret å være litt nærmere normalen. Tenkte å skrive litt om hvordan det er å ha kjæreste i militæret eller noe lignende, hvis det er interesse for det? Vet iallefall at jeg hadde 1000 spørsmål om perm, kontakt, reise hit og dit i forhold til det når han dro! Nå er det 5 uker siden han dro, og i helga kommer han faktisk til meg, WIIII!! Hadde jo forventet å ikke se han på typ 8 uker, så at han kommer om 2 dager er helt AMAZIIING!

Men over til noe annet enn kjæreste snakk. Overgangen fra det å studere ved videregående til Høgskole har jeg virkelig merket de siste ukene, shitass. Utrolig glad for at jeg hadde et friår i mellom! Det er veldig mye nytt å sette seg inn i. Både på skrivefronten og undervisning. 2 mnd siden jeg startet og jeg skjønner fortsatt bare 1/4 av hele opplegget. Tanken på eksamen om 18 dager for meg til å spy. Men det er bare å gjøre så godt jeg kan så skal jeg vel komme igjennom den også!

Tenkte jeg idag skulle få kameraet mitt på lading så jeg imorgen kan bruke litt av fridagen min på å knipse noen bilder av det fantastiske høstværet som er kommet de siste dagene er i byen. Men nå skal jeg slappe av med netflix (<3) og eggerøre, mens jeg tenker ut noen interessante innlegg jeg kan skrive!


Dette er et bildet fra en oppgave vi hadde på skolen. Vi skulle lage landart

  • 14 lesere

Likes

Comments

Badenymfer i badeland

What a day. Mandagen kom som et slag i trynet når alarmen gikk av klokken 7 i morges. Verken hjernen eller kroppen var nogen lunde klar for en ny uke. Det at kjæresten min er her nå og ikke har noen timeplan denne uka gjør det ikke noe lettere å stå opp. " Bare 5 minutter til da i den gode deilige armkroken"... 

På bussen nedover til skolen i dag tidlig så jeg på bildene jeg tok fra Pirbadet i går. Jeg og mannen + noen venner var litt turister i egen by og gikk en fin søndagstur rundt i byen før vi endte opp ved Pirbadet for en dukkert. Det føltes slettes ikke feil for kropp og sjel. Nå er stumpen godt plassert hjemme igjen. Mannen foran tvn med playstation og jeg foran dataen med blogg og skriveoppgave. Sløv og deilig start på uka. Er vell snart på tide å klappe sammen all denne teknologien å få i seg noe næring så kroppen for noe mer å jobbe med. 

Er ganske ny i denne "blogg verdenen", men jeg tenkte det kunne være en fin måte å bli litt flinkere til skriving og oppsett o,l. Så jeg skal gi det en sjanse. Jeg har jo ikke akkurat verdens mest spennende liv å lese om, som blir vell mest for meg selv. But that's OK!

  • 20 lesere

Likes

Comments