Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Frågan jag inte gillar, frågan som jag tycker är så svår, är egentligen den vanligaste av de alla.

Hur mår du? Den här frågan är ju vänligt menad men ger mig ofta ångest för jag vill inte ljuga och jag vet vad som man förväntas svara.. Bra är ju det som man "ska" svara med det är sällan jag tycker att jag mår bra. Det är ofta något i mitt huvud eller liv som gör att det inte är bra. Folk blir så besvärade när man svarar att det inte är bra, de är inte det svaret de förväntade sig och de vet inte hur de ska reagera eller göra. Ofta är det kanske också människor man inte känner så bra som frågar och de pratar man kanske inte med sina problem om. Så mitt svar bli ofta "Det är okej" det är sämre än bra men bättre än dåligt, sådär mitt-i-mellan svar. Då känns det inte som att jag ljuger någon rätt i ansiktet även om det skulle vara dåligt..Likes

Comments

​Jag är så fruktansvärt trött på människor och på att bli besviken av deras handlingar, jag fortsätter att förvänta mig saker av andra som sedan inte blir uppfyllda och då känner jag mig sviken. Det som stör mig mest är allt fejkat och alla osanningar, det får mig att vilja spy. Jag skulle till exempel aldrig kunna kommentera att någon är fin på Instagram om jag inte verkligen tycker det och menar det. Finns så många, mestadels tjejer som inte pratar alls irl kanske till och med pratar om varandra bakom ryggen och tycker inte ens om varandra men som ändå kommentar sådan kommentarer. Det får mig att må så illa, det är så fruktansvärt falskt. 

En annan sak alla säger som så få menar är "du kan alltid prata med mig" "jag kommer alltid finnas här för dig" osv. Säg verkligen inte sådant om du inte menar det, det är en otroligt allvarlig sak att säga och det ska bara sägas om du verkligen kommer hålla det. När folk sagt så till mig och sedan när jag försökt söka mig till dem och de har totalt vänt mig ryggen gör det så ont. Så skona hellre genom att inte säga det där bara för att det är det som ser bra ut i sociala medier, det som man förväntas säga. 

Så är det egentligen med allt lögner skadar mer i slutändan även om sanningen kan såra i stunden.Likes

Comments

Likes

Comments

Jag känner nästan aldrig att jag räcker till oavsett vad det gäller känns det som om jag inte duger och att jag kunde gjort annorlunda eller bättre. Detta gäller på skola,jobb, träning och dansen, känner mig aldrig riktigt nöjd med mig själv. Jag kunde ha pluggat lite mer, jag kunde ha förberett lektionen bättre, jag kunde ha sprungit lite fortare, jag kunde ha satt stegen bättre.. Aldrig är jag nöjd med min insats i någonting..

Jag känner också ofta liknande med vänner och killar, jag känner att jag aldrig är den där personen någon vill ha.. Jag är inte tillräckligt glad och inte tillräckligt rolig. För ärligt vem vill vara med någon som oftast inte ler? Folk gillar människor som skrattar ofta och mycket, det gör inte jag..


Likes

Comments

När jag ser buskar med vita blommor, vet inte vad de heter så minns jag något från min barndom som gör att det skär i hjärtat. Jag var liten gick kanske i tvåan på lågstadiet och jag kände mig utanför, mina vänner som jag brukade vara med var med den där tjejen som inte verkade gilla mig jag kände mig inte välkommen tillsammans med dem längre.

Så i desperation för att inte var ensam var jag med på dunkgömme fast jag egentligen inte alls tyckte det var roligt. Jag letade ivrigt efter en plats att gömma mig på och sedan såg jag den perfekta platsen. I den där busken med de vita blommorna där skulle det vara svårt att se mig samtidigt som jag skulle ha bra koll på dunkstället. Jag satt där och hukade mig och hoppades på att inte bli upptäckt när jag såg dem. Mina kompisar och den där tjejen, de stod alldeles intill busken och jag kunde höra vad dem sa.

Jag minns idag bara en sak från den konversationen jag minns att tjejen sa ”Jenny är jättedum, henne vill man inte vara med”.. Jag såg sedan mina vänner stå där och inte säga eller göra något som antydde på att de inte höll med. De vänner som jag trott jag kunnat lita på som jag trott skulle stå upp för mig som jag alltid stått upp för dem. Jag minns sedan hur tårarna kom rinnande ner för mina kinder och hur gråten satte sig i halsen. Sedan sprang jag, sprang och sprang, jag brydde mig inte om att de såg mig att de nu visste att jag hade hört det, jag brydde mig inte om att lyssna mer för jag ville inte höra, jag brydde mig inte om leken jag var med i. Jag bara sprang med tårarna rinnandes ner för mina kinder och inget annat än hennes ord som gång på gång spelades upp i mitt huvud. 

Likes

Comments

Tjo!
Brukar inte skriva om vad jag gör på dagarna precis men tänkte göra det nu.
På söndagar jobbar jag på förmiddagen och på eftermiddagen pluggar jag. Nu är jag helt slut efter jobbet och plugget så kvällen blir chill.

Ta hand om er!

Likes

Comments