Idag fick man uppleva något nytt kanske inte så kul dock. Cyklade iväg idag för uppropet på högskolan men hann aldrig in på uppropet utan svimmade precis utanför inför alla människor.. Vaknade på marken och alla bara stirrade på mig sedan ringde de ambulansen och jag fick åka med till sjukhuset.

Men fick komma hem igen rätt fort det var troligen ansträngningen som gjorde att jag svimmade, orkar ingenting nu typ efter körtelfebern.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

De kommande månaderna kommer jag få leva med återhämtning och restriktioner efter körtelfebern. Jag har förhöjda levervärden därav blir det ingen alkohol på minst 1 månad troligen längre tid. Min mjälte har blivit förstorad och därför måste jag ta det lugnt rent allmänt så att jag inte stöter i den så att den spricker. Mjälte hör ihop med levern så när mina levervärden är stabila igen så är mjälten också det.

Efter körtelfeber som jag hade den värsta sorten kan man även vara trött i flera månader efteråt och bli väldigt utmattad av små saker. Idag efter att jag duschat blev jag så trött att jag somnade och sov i två timmar. Det är värst nu i början på återhämtning så förhoppningsvis ska jag orka mer sedan särskilt med tanke på skola och jobb (PANIK!!))

Likes

Comments

Hej!
Idag tänkte jag berätta om hur det varit för mig senaste veckan. Jag har varit väldigt sjuk med feber över 39 hela tiden och inte kunnat äta eller dricka pågrund av otrolig smärta i halsen. I fredags för en vecka sedan då fick jag diagnosen halsfluss hos vårdcentralen.
Ett stressat besök av vårdaren som knappt kollade i mina öron som jag haft så ont i och bara tog en snabb titt i min hals och gjorde ett prov som visade negativt?!? Negativt?!? Ändå gav hon mig antibiotika. Tog det under helgen, inget blev bättre, jag grät av smärta och blev svagare och svagare.. Vi ringde sjukupplysningen de sa det är ingen idé att gå till akuten de kommer inte ta in dig det finns inte personal nog de tar bara "dödssjuka", ring vårdcentralen som har jouren i helgen.
Så gjorde vi och fick svaret vi ringer upp om 4 timmar, ringde de någonsin upp? Nej.

Efter att jag verkligen inte orkade mer kände att jag bara vill sövas ner, smärtan var för mycket, jag var för svag utan mat och så uttorkad av bristen på vätska att det kändes som jag skulle dö av uttorkning.

På tisdagen åkte vi in till vårdcentralen igen trots att alla såg hur sjuk jag var alla stirrade på mig i väntrummet.. Jag såg svimfärdig ut trots det lät de mig inte gå före jag fick sitta där i väntrummet. Efter vad som kändes som en evighet fick jag komma och ta prover.
Efter provtagningen kom sköterskan igen hon sa att alla prover visade rakt uppåt mot i fredags allt hade blivit värre. Så jag fick en akutremiss till sjukhuset. Blev inlagd på sjukhuset och de tog prover som visade körtelfeber och ökade levervärden.


Likes

Comments

2017 har verkligen varit ett sjuk år för mig vet inte hur många gånger jag varit förkyld och utöver det har jag haft magkramper och även en bakterieinfektion. Mitt immunförsvar som brukade vara så bra,jag brukade aldrig vara sjuk har verkligen försämrats och inte vet jag varför.
Just nu har jag feber,halsont och ont i öronen så troligen en öroninflammation.
Hatar att vara sjuk för då kan jag inte träna..
Blir att bara vila idag och hoppas att det blir bättre!

Likes

Comments

Mitt rykte angående min relation med killar är inte den bästa eller det är kanske bara är vad jag tror... Jag bryr mig inte om vad folk säger egentligen för jag vet i alla fall sanningen och de får tro vad de vill. Jag är en person som kräver närhet och behöver det för att må bra, jag behöver kramar,kyssar och intimitet för att må bra. Detta är en sida hos mig som framför allt visar sig när jag dricker alkohol. Därav kan jag inte räkna antalet personer jag hånglat med eller kysst på fester längre...Men det betyder inte att jag inte förtjänar att bli behandlad med respekt eller att man snackar skit om mig.

Jag känner mig ofta som ett objekt i killars ögon. De finns inte många killar som vill prata med mig, lära känna mig utan de är bara ute efter att ligga med mig. Komplimanger jag får av killar är ofta "nice röv" eller liknande visst en komplimang är en komplimang hade dock inte varit fel att få höra att man är "söt" eller "vacker" eller bara sådant som omtänksam och snäll. Men det är något jag sällan får höra, i andras ögon är jag tydligen ingen tjej man ser som en framtida flickvän, jag är ingen tjej man börjar ett förhållande med.. Det stämmer självklart inte jag vill ha äkta kärlek lika mycket som alla andra. Jag vill att någon ska se mig för mer än bara mitt utseende och vad de hört om mig.

Allt detta har fått mig att bli osäker, kanske är jag inte värdefull?, kanske förtjänar jag inte bättre än det här?, kanske är det här allt jag någonsin kommer få?Likes

Comments

Jag kan inte lita på någon längre, jag tror inte längre på vad folk säger, särskilt inte om det handlar om känslor.

När man blivit så sviken som jag så många gånger är det så svårt att tro att någon kan vara ärlig, att någon kan vara rak.

Människor säger så mycket de inte menar och jag är så trött på det. Så jag sparar mig smärtan genom att direkt anta att de inte menar det de säger till mig för de gör de oftast inte heller. Detta sårar människor, folk blir sårade av att man inte litar på dem det är något jag också vet hur det känns. När jag säger något och någon säger att jag ljuger fast jag inte gör det, den känslan är fruktansvärd.

Det jag var med om kommer nog alltid ha ett spår hos mig, göra att jag alltid kommer se upp för människor, akta mig för vem jag öppnar upp mig för och att inte förvänta mig för mycket. För det var just det som skedde, just det som orskade så mycket tårar och smärta. När någon jag trodde jag kände som jag berättade massor för helt plötsligt inte höll sina ord. Fanns inte där för mig genom allt och brydde sig inte längre om mig trots att jag inte gjort någonting, tröttnade helt enkelt på mig. Man ska inte säga till någon att man alltid kommer finnas där när man inte menar det, man ska inte säga att man kan berätta allt för dem när man sedan säger att man inte vill lyssna längre.

Jag vågar inte öppna upp mig mer, rädd för att bli sviken igen, rädd för att jag ska ha läst av en person fel precis som förut. Jag är låst nu med ett kodlås på tusentals siffror.

Göra inte såhär mot någon, säg inte saker du inte menar, va uppriktiga mot varandra!

/ Jenny

Likes

Comments