Kanelbullens-dag idag! Då var man ändå tvungen att köpa sig en. Såklart så blev det en rosa bulle i början av den rosa månaden! Idag var en väldigt basic dag. Inga speciella saker hände. Förutom att SYV på våran skola kom och pratade om gymnasievalet. Det känns ju lite tidigt att börja med det nu, det är ändå 1,5 år kvar till valet. Men det är ju toppen att slänga på ångesten inför det redan nu! Aja, det löser väll sig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så skönt att sluta tidigt idag! Ganska jobbiga och långa lektioner men jag klarade mig. Efter skolan gick jag till mormor. Åt mellis, tittade på en ny serie och lagade middag. Det är super mysigt att gå till mormor, min bästa kompis ju haha! <33 Dem håller också på att byta tak på vårt hus och på dem bredvid så det är kaos här. Takpannor kastas hit och dit byggare överallt.

Likes

Comments

Usch vilket väder det var idag då. Visst kan det vara mysigt med lite regn om man kan vara inomhus hela dagen och mysa. Men det är inte lika mysigt när man ska cykla till och från skolan samt springa 2km på idrotten.

Måndagar är ju aldrig särskilt roliga men jag klarade mig igenom denna också. Inte så värst jobbiga lektioner, förutom idrotten. Vi skulle göra Coopers test och jag klarade 2 km på 12 minuter utan att stanna. Jag är ändå nöjd över mig själv, trodde jag hade så mycket sämre kondition. Den är ju inte på topp men den duger. Kanske ska börja träna lite mer.

Likes

Comments

På min förra blogg hade jag alltid ett återkommande tema varje månad. Nämligen en resumé av föregående månad. Jag tycker verkligen om det konceptet så jag tycker att vi fortsätter med det. Nu när oktober precis har börjat. Vad tycker ni om denna idén?

Smink:

THE BALM TIME BALM FACE PRIMER - Jag har inte använt primer så flitigt tidigare men har börjat göra det nu dem senaste månaderna, och wow! Hur kan jag ha missat denna gåva? Jag älskar min primer ifrån the balm! Man blir för det första len och slät i ansiktet och såklart så sitter sminket mycket bättre.

Benefit Hoola Bronzing Powder - Denna bronzern ifrån Benefit är helt otrolig! Jag som inte är ett sminkproffs kan till och med använda den och det ser väldigt bra ut!

they're real! lengthening mascara - Har använt denna mascaran väldigt länge och jag tänker att nu är det dax att hylla den. Jag älskar verkligen denna mascaran. Den ger otroligt mycket längd och volym på en och samma gång. Den håller länge och fransarna blir super snygga! Visst den är inte billig, men enligt mig värd priset.


Skönhet:

Fantasy Inimate Edition - Denna parfymen är den jag använder just nu. Den luktar gott och håller bra.

The body shop Camomile gentle eye makeup remover - Det här är min absoluta favorit sminkborttagning. Den känns och är riktigt skonsam mot huden och den tar bort sminket ordentligt. Denna fick jag i min bodyshop kalender förra året och jag blev då helt kär i den och sedan dess har jag använt den konstant. Den produkten är inte exakt samma som jag har men snarast.


Låtar:

New Rules - Dua Lipa - Älskar verkligen denna låten! Dua Lipa är feeeet cool och texten är grym!

1-800-273-8255 Logic - Också en mycket bra låt med et otroligt viktigt budskap. Jag älskar ju Alessia Cara också!


Händelser:

Disco/Festen 8 september

Brandföreställningen 14/16 september

Polen 17-21 september

Örebro 22-23 september


Film:

IT - Den var riktigt spännande och sjukt bra!


Serie:

Familjen Annorlunda, Paradise Hotel och Wahlgrens värld om det räknas som serier och inte tv-program.


Likes

Comments

Välkomna till min blogg! Det ska bli så kul att börja blogga igen. Jag har bloggat en del innan men nu kör vi en nystart!

Jag har ingen riktig nich på min blogg, jag kommer såklart skriva lite om min vardag. Men jag vill inte att min blogg ska bli som en dagbok, för det känns inte som att mitt liv är så fruktansvärt intressant. Jag pluggar och är då i skolan måndag till fredag. Så det kanske inte är så spännande att läsa om det dag in och dag ut. Jag kommer att försöka att fota mer istället. För jag tycker i alla fall att bloggar med mycket snygga bilder är roligare än bloggar med lite text och någon halvdan bild.

Sedan kommer jag också skriva om mode, skönhet och resor. Då det är mina största intressen, unikt va?

Sedan vill jag såklart ha eran feedback! Vad vill ni läsa om, och hur gillar ni att en blogg är uppbyggd? Skriv jättegärna en kommentar och berätta vad ni tycker!

Likes

Comments