Hallåja!

Har ni läst om pedofilen som fick sitt straff sänkt från 3år & 6månader till 2år & 6månader?

pågrund av att övergreppet inte klassas som våldtäck då det pågick under en för kort tid...

(alltså sänkt straff med hela 1år.) 

JAG tycker att det är helt sinnessjukt, det sjukaste är inte att dom sänker straffet det sjukaste är att om en 60åring slickar en 8åring mellan benen i 20sekunder klassas det inte som våldtäckt?! Utan det klassas istället som ´´sexuelt övergrepp´´. 

OM NÅGON SLICKAR ETT LITET BARN MELLAN BENEN ÄR DET VÄLL FÖRFAN VÅLDTÄCKT ÄVEN OM DET INTE PÅGÅTT I MER ÄN 20 SEKUNDER?! 

Asså tänk den lilla flickan som har fått sitt liv förstört pågrund av den mannen, hon kanske är för liten för att förstå att straffet är sänkt men hennes föräldrar förstår de ju. Hade det handlat om min dotter vet jag inte vad jag hade gjort asså..

ÅHHHH JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD.. VART FAN ÄR SVERIGE PÅVÄG?!😡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hallåja!
Om 35 dagar börjar jag skolan, de känns lite konstigt. Helt ny skola, Helt ny stad, Helt nya lärare, Helt nya klasskamrater allting blir helt nytt. De kommer nog bli roligt men är ändå riktigt nervös, shiiiit asså 😅
Jag ska börja 1:an på gymnasiet, jag ska gå florist linjen på rönnowska i Helsingborg. En av mina grannar har gått där och hon säger att lärarna är jätte bra så vi får bara hoppas på att jag också tycker de...

Likes

Comments

Godmorgon!

När jag köpte Strumpan & vi hade tagit hem henne, Kunde jag inte gå med henne till & från hagen. För hon drog iväg,ställde sig, hoppa om kring & vägra gå, så jag fick liksom gå med henne från & till hagen minst 10 gånger om dagen i 2 veckor.
När jag hade gjort de så hände något, hon lugnade ner sig & jag kunde gå med henne, sedan dess har ALLA kunnat gå med henne, asså verkligen ALLA.

Men sen flytta dom som ägde stallet till Åstorp & hyrde ut sitt hus, till en början trodde vi dom nya var riktigt bra & vi litade på dom men som sagt vi trodde dom va de, vilket dom visa att dom absolut inte va.
Dom har gjort något mot Strumpan som gör att hon hoppar bakåt när man kommer med ett grimskaft & ska ta henne, hon är rädd när vi ska gå in.

Så nu är det helt enkelt bara att börja om från början med att ta in & ut henne. Jag ska börja ge henne godis när jag går ut & hämtar henne för att hon ska förstå att jag inte är farlig.
Vi får helt enkelt jobba lite på det, men jag är säker på att de kommer bli bra igen.

Likes

Comments

Hallåja

Det var la ett tag sedan jag blogga men tänkte uppdatera er lite nu..
vissa vet andra inte men jag har iallafall gått ut 9:an nu & det innebär gymnasiet men det innebär också att vi hade bal/avslutningsmiddag med alla 9:or på vår skola, oskar fråga mig om vi skulle på balen med blommor  & chocklad😍jag sa såklart ja!

Likes

Comments

Igår va jag hos sjukgymnasten igen, efter olyckan med moppen.
Sjukgymnasten skickade mig till en ortoped så nu väntar jag på att han ska ringa mig, Ortopeden ska kolla om han hittar en inre låsning i min rygg knota eller om han kan hitta något annat.. sen ska han göra en bedömning om jag ska skickas vidare till röntgen eller ej😁
Hoppas dock jag slipper röntgen för gillar inte de här med sjukhus & sånt..

Likes

Comments

Hallåja!
Kan ju börja med att säga gott nytt år & god fortsättning🎉
I torsdags var det ju nyårsafton och då va jag och Oskar först i stallet vid 11, sedan stack vi hem till mig och fixade oss & åt middag, efter det cyklade vi hem till Oskar för att fira resten av kvällen där.
När vi kom till Oskar spelade vi först sällskapsspel med hans familj, sen såg vi då "grevinnan och betjänten"😂
Sen gick jag och Oskar ut för att smälla lite raketer, efter de kolla vi film med hans familj. Men helt plötsligt blev klockan 00.00 & då gick vi ut, smällde raketer & välkomnade de nya året🎉
Dessutom fick jag min nyårs kyss💋
Min nyår var jätte bra, så de hoppas jag att eran också va🎉

Likes

Comments

08.27
Godmorgon folket.
Jag vakna inatt vid halv 4, och kunde verkligen inte somna om men tillsist vid typ 6 somnade jag & vaknade klockan 8 igen. Så man kan säga att jag är ganska trött just ni. För igår satt vi uppe & kolla uppesittarkvällen, jag vann faktiskt 100kr
👏🏻
Just nu ligger jag på soffan och kollar dessertmästarna med mamma, vi väntar på att dom andra ska vakna

09.32

Nu ska jag & natta ta på oss ridkläder och Ta oss till stallet för att rida strumpan, hon fick nya skor igår förresten. Hovslagaren kom klockan 6 Man kan verkligen säga att han va en räddare i nöden liksom strumpan passar på att tappa en sko såhär lagom till jul...

12.20

Jag & Natta har precis kommit hem igen från stallet, så nu sitter jag och slår in den sista julklappen till Oskar som han ska få sen ikväll. Och när jag har gjort de ska jag gå & duscha sen fixa mig innan Kalle anka 😍

15.30

Nu sitter hela familjen (utom Sebbe) + 2 av gästerna och kollar på Kalle anka, den är ju ganska trist men en tradition så den ska kollas på ändå.

När Kalle anka är slut så ska vi öppna julklappar & sen ska vi äta och då kommer resten av gästerna också 👏🏻

Hann inte skriva mer igår med de hände inte så mycket mer, jag åkte hem till Oskar och sen mös vi och sånt

Hoppas ni hade en bra jul iallafallLikes

Comments

Hallåja!
Just nu sitter jag hemma hos baby & väntar på han. När han kommer ska vi kolla klart på ponnyakuten (mitt val)
Sen ska vi nog ut.
Idag har Vi kollat på innebandy annars har vi inte gjort så mycket👏🏻
Imorgon ska vi nog åka till väla
Så ska han handla lite saker t jul och så vidare.
Men ja ikväll ska vi tjocka oss med chips & godis också ju😋
Hoppas ni får en bra kväll

Likes

Comments

Facebook/instagram
Dressyr/hoppning
Fest/myskväll
Sverige/Danmark
Linne
/ t-shirt
Vinter/sommar
Te/kaffe
Morgon pigg/ morgon trött
Sadel
/ barbacka
Paddock/ ridhus
Singel/ förhållande
Mobilen
/datan
Sängen/ soffan
One direction/ the fooo

Likes

Comments

Fredag & ÄNTLIGEN får vi lov😍
Men först ska vi till skolan & käka frukost (tomtegröt)
Efter de så ska vi typ dansa. Haha
Och sen ska vår klass ha julklappsspel👏🏻
Vi slutar redan klockan 11.00 idag.
När vi har slutat ska jag åka med Oskar hem & så ska vi till stallet. Efter de vet jag inte riktigt vad vi ska göra, vi ska nog bara mysa och sånt där.
Idag är de mindre än en vecka kvar till julafton btw.. Så sjukt😍

Tyckte dessa julgranskulorna va lite söta😍🎄

Likes

Comments