Mat/bakning

​Hej på er!

Hur har er helg varit? Min helg har varit underbar! I lördags tog jag igen min sömn sov till 12 nästan hihi. Sedan handlade jag bara och hade det mysigt dock saknade jag min kille eftersom vi har varit dem senaste helgerna ihop och inte nu så det var lite tråkigt :(

Idag så tog jag hem mina tjejkompisar hit och vi bakade kanelbullar, haha lite sent kanske eftersom kanelbullens dag var ju typ 2 veckor sedan, men det var mysigt. Vi hade det jätte roligt. 

Imorgon är det ABP vecka, alltså prao vecka. Så imorgon ska jag vara i skolan och annars på ett gymnasium och ett dagis inne i stan. 

Vad har ni för planer i veckan? Kram <3 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Idag har varit rent ut sagt en skit dag! Allt började på morgonen när jag gick till bussen skulle in till stan egentligen och träffa min bästis men så blev det inte för min mens kom. Min mens är väldigt konstig. Jag märkte det när jag hade gått upp till bussen, då läkte igenom så då fick jag när jag kom fram till skolan gå hem till en tjejkompis och byta. Sedan där efter så fick jag så himla ont så kunde inte vara kvar i skolan. Fick varken min engelska redovisning klar eller tyska prov så det var inte kul. Så idag har jag bara tagit det lungt. För första dagen jag får mens ligger jag och spyr och håller på. :(.

Men hoppas i allfall eran dag har varit bra! <3

Likes

Comments

Allmänt

Godkväll på er!

Hoppas ni har haft en bättre dag än mig iallfall.. Haft 2 prov idag,, 1 ska jag göra klart imorgon. Efter första provet fick jag ont i huvudet och det fördävade hela dagen. Kom hem pluggat hela kvällen. Men vad har jag och klaga på? Det är ju snart helg :)


Likes

Comments