KOST & TRÄNING

Äntligen landat i soffan men tänkte nog flytta mig till sängen snart för lite serier innan jag somnar. Åkte iväg till gymmet förut och fick till två så bra pass. Motivationen är tillbaka 😍 va sån glädje på träningen idag. Saknat de men äntligen! Kände av magkattaren på väg till gymmet men sket i den och träna ändå då jag vet att träningen hjälper. Och det gjorde den. Så skönt. Men jag vet också att när magkattaren kommer innan träning måste jag fokusera extra på andningen och de gjorde att de kändes lättare att träna då den släppte tidigt men ja fortsatte fokusera på andningen. Så kände stor utveckling kondition & styrkemässigt ändå. Äntligen börjar jag lära mig riktigt triceps armhävningar. Nu dka jag bara jobba så jag kan göra fler på tå. Efter träningen tanka jag & handla. Stanna hos pappa snabbt och sen hem å käka. De va så gott med mat då jag var så hungrig. Och nu ska jag bara kolla serier innan jag somnar. Vi hörs mer imorgon. Godnatt.

xoxo, J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

KOST & TRÄNING, ONLINECOACHNING, VARDAG

Söndag. Dagen då jag reflekterar över veckan som varit framförallt kosten å träningen. Och blickar framåt mot nästa vecka samt planerar veckan för å få in träningen. Nästa vecka blir problematisk då så mycket ska göras samtidigt som det är både jul och skola. Men det ska nog lösa sig. Idag tog jag måtten och stod i stort sett helt still. Hade väl lite väntat mig att de skulle bli så då motivationen till träningen varit på noll. Men efter att fått en vecka där ja står still fick jag motivation igen. Nu jävlar ska vi kötta för resultat vill jag ha. Haha! Men glad att en sån liten sak kunde hjälpa mig få tillbaka motivationen :) så nu taggar vi extra mycket inför kvällens pass, bodyattack & cxworx. Sen väntas en vilodag imorgon då jag tränat flera dagar i rad så kroppen behöver vila efter dagens pass.

Idag har jag spenderat dagen i soffan. Kollar på skidorna & serier. Samt sett en digital föreläsning för skolan. Även läst inför seminariet & skickat in min förtext. Så skönt, nu kan jag släppa de. Bara lite läsning kvar innan seminariet på onsdag. Annars lever jag lite i ett flyttkaos nu. Syster kommer äntligen hem på torsdag vilket betyder att ja flyttar till pappa på onsdag i två veckor innan jag får nycklarna. Så försöker packa smart så jag vet vart jag har sakerna. Lättare sagt än gjort. Men jaja, de handlar bara om två veckor sen har jag nycklarna i handen till min nya lägenhet. Har annars idag fixat mat inför veckan, ska bara vägas nu för att matlådorna ska va klara. Men de får vi ta senare då jag tror vi ska ändra mängden mat jag äter så har därför inte orkat fixa färdiga matlådor än men skönt å ha maten färdig.

Annars sitter jag nu i soffan och har nyss ätit lunch och laddar upp inför träningen. Ska strax byta om och åka till gymmet. Ska till pappa innan eller efter för å lämna lite flyttlådor samt hämta nya. Annars är det bara träning & seriemys som väntar idag. Plugget är färdigt för idag. Och snart går vi på lit julledigt. Jag längtar. 3 dagar kvar i skolan, sen lite ledigt. Kanske behöver plugga men kan iaf göra de hemifrån. Så skönt! Ser fram emot veckan, det är jul och min älskade syster kommer hem. Åh vad jag saknar henne nu ❤️ ha en fortsatt fin tredje advent, jag ska ladda upp inför gymmet.

xoxo, J

Likes

Comments

VARDAG, KOST & TRÄNING

Ligger i sängen och kollar på vampire diaries. Bra avslut på en bra dag. En dag där det har varit fullt upp samtidigt som det har varit en lugn dag, har bara varit hemma å kollat skidorna samt musikhjälpen och lyssnat poddar. Fått pluggat en del - ska fortsätta imorgon. Packat ner alla kläder i sovrummet, har bara träningskläderna kvar å packa ner. Men måste hämta fler flytt lådor från pappa så får ta de imorgon :) och annars har jag varit på gymmet å kört cardio. Och käkat middag tillsammans med pappa och sen sett så mycket bättre där. Mys! Och nu avslutas en bra dag med serier i sängen innan jag somnar.

Imorgon ska jag se skidorna, musikhjälpen & lyssna poddar. Fortsätta plugga - göra de sista som behöver göras inför seminariet. Kolla serier. Fortsätta packa ner alla mina saker i lägenheten så de bara är städningen kvar i veckan. Åh snart kommer syster hem - som jag längtar nu ❤️ imorgon ska jag träna också - cxworx & bodyattack står på schemat med bästa Emma. godnatt!

xoxo, J

Likes

Comments

VARDAG

Ligger i sängen och kollar serier och tänker på framtiden. Slutet på c-uppsatsen är här & det betyder även slutet på hela utbildningen. De betyder att det är dags å snart söka jobb. Då väcks många funderingar i mitt huvud. Vart vill jag jobba? Tanken är å sätta upp sig som vikarie nu i vår & börja söka jobb. Så nu snurrar många tankar om vart jag vill jobba. Det är både roligt, spännande och läskigt när man inser att utbildningen närmar sig slutet. 3 år klara. En termin kvar snart bara. Allt har gått så fort. Snart är jag färdig utbildad och kan börja tänka på jobb istället. Så spännande och roligt. Dags å samla tankarna om detta så jag kan somna sen.

xoxo, J

Likes

Comments

VARDAG, KOST & TRÄNING

Godkväll på er. Idag går jag runt med sjukaste träningsvärken, shit va träningsvärk jag har i hela kroppen efter grådagens grit. vill inte äns veta hur det kommer kännas imorgon ;)
Idag har jag varit i skolan hela dagen, först seminarium i lök70g (sociala relationer) där vi hade en debatt mellan för och nackdelar med diagnoser. intressant men svårt då jag står mitt emellan typ. Men efter de mötte jag upp min skrivpartner för att skriva på c-uppsatsen. Vi är i stort sett klara nu, vi har bara förord och abstract kvar vilket vi ska skriva på måndag och sen ska den in. så skönt! och hela arbetet är genomläst och allting så de känns så bra. vi skickade de även till handledaren idag för en sista koll så förhoppningsvis får vi svar på måndag annars får vi göra klart sista delarna och vänta på att skicka in för att få feedback av handledare först. men skönt att se ljuset på de iaf och snart va klara :) så det kändes som en lättnad när man gick från skolan, uppsatsen snart klar och jag har inga planer för helgen. Hos pappa nu och ska käka tacos här ikväll och bara ta de lugnt, sen händer inte mycket mer i helgen. grilla med pappa imorgon och annars bara försöka städa lägenheten samt packa ner mina kläder. jobbigaste med att packa ner är att planera packningen då jag ska bo hos pappa i endast 2 veckor innan jag får nycklarna till min lägenhet. så får packa smart så jag har en låda med kläder jag kommer använda typ bara och resten kan va kvar i lådorna. men får försöka lösa detta på något smart sätt ;) annars skulle jag behöva plugga lite i helgen, läsa inför nästa veckas seminarium och så men de är ändå rätt chill. ska träna också och typ bara kolla musikhjälpen och skidor. en lugn helg hemma med lite småfix. precis vad jag behöver, ska framför allt ta dagen som jag vill :) Igår började jag lyssna på en ny ljudbok - aldrig ensam och den var så bra. kan varmt rekommendera den! Charlie skriver om sin tid med psykisk ohälsa och hur viktigt det är att vi bryter tystnaden. ett tips, har ni inte läst boken så gör de. Tipsa mig gärna om andra böcker/poddar :) nu kom pappa hem så vi ska käka tacos. hörs mer imorgon!

jag räknar dagarna nu, ynka 6 dagar kvar. snart har 4 månader gått och du är hemma igen. så saknad nu <3

xoxo, J

Likes

Comments

KOST & TRÄNING

Dem senaste dagarna har fokus endast legat på skola och plugg. Det är slutet på c-uppsatsen nu så de är väldigt skönt. Nu väntar jag på bussen på väg till skolan, lyssnar nu på musikhjälpen men ska snart starta ljudbok istället :)
Igår var jag och körde grit plyo. Första gången sen i våras, men de va så kul. Så jobbigt också. Men kul när man kunde känna en utveckling och mer ork sen jag körde sist :) nu laddar vi upp för kvällens pass, kondition står på schemat. Sen va de blir exakt är oklart, beror lite på när jag kommer hem :) ha en fin dag!

xoxo, J

Likes

Comments

VARDAG

En dag där jag spenderat all tid med plugg typ. Fick till ett magpass här hemma mellan pluggandet och fått gjort en hel del plugg. Så skönt. Annars har jag kollat på musikhjälpen hela dagen också, har varit på i bakgrunden när jag pluggat. Ikväll har jag tagit bort mina naglar, känns så konstigt och har lite svårt å skriva men de blir väl lättare snart ;) annars har jag precis lagt mig i sängen och tänkte kolla lite serie innan jag somnar.

Imorgon är det skola för seminarium & grupparbete. Så skolan hela dagen och på kvällen plugg och handla å fixa lite mer matlådor för veckan. sen bonde söker fru hos pappa ❤️ imorgon väntas vilodag för att på torsdag köra grit plyo igen med min favorit instruktör. Inte kört de sen i våras så de ska bli riktigt kul! men mer om de imorgon.

xoxo, J

Likes

Comments

VARDAG, KOST & TRÄNING

Efter en mycket bra dag har jag landat i sängen med gårdagens helenius hörna på Ipaden. Ska se julkalendern sen också innan jag somnar bara. Annars har det varit en bra dag, c-uppsatsen börjar bli klar. Inskickad för sista handledning och allt är i rätts mallen nu så imorgon tänkte jag kolla svenskan bara. Och fokusera på den nya kursen jag läser nu samtidigt :)

Kvällen avslutades med att köra bodyattack 60 min. Sån glädje & kärlek med mina favoriter. Ett riktigt gott gäng med favorit instruktör. Nu laddar vi upp för sista passet med henne för i år på söndag ❤️ längtar! Imorgon är det plugg, träna, handla & bara ta de lugnt. Njuta av att va hemma hela dagen. Hörs mer imorgon!

xoxo, J

Likes

Comments

VARDAG

Hellu, Inter. Skolan och skriver på c-uppsatsen. Var en lång resväg till skolan idag på grund av all snö så tog de 2 timmar istället för 1. Men jaja, tur nog åkte jag tidigt så jag kom i tid ändå. Annars så går skrivandet bra, vi är snart klara med diskussionen och sen ska det sk inkas till handledaren för granskning och handledning på torsdag. Sen ska slutfixet göras, så skönt att man börjar se slutet på detta. Nu ska vi ta paus för lunch, hon är å köper mat nu och jag ska gå och värma mat så fort hon kommer tillbaka. Så hungrig nu. Annars idag ska vi skriva klart och skicka till handledaren, sen träning - bodyattack och om jag hinner cxworx också. Dags att värma mat & äta.

xoxo, J

Likes

Comments

VARDAG

Så redo för jobb nu, om 20 min kommer min saknade kollega och hämtar mig så väntas de jobb hela kvällen. Sen är de skola hela nästa vecka, har vi tur blir c-uppsatsen klar, kanske vankas jobb nästa helg, plugg blir de, träning, fixa mer matlådor och sen händer inte mycket mer. Kanske börja ta tag å städa & packa ner mina saker i lägenheten? Hon är ju snart hemma min älskade syster ❤️ men dags att packa väskan med mat å de för jobb.

xoxo, J

Likes

Comments