FÖRSTA ADVENT

Idag då jag vaknade kändes det nästan som julafton. Första December och första advent ♥ Och så fick jag  öppna första luckan i min julkalender som Jessica gjort haha ^^ Senare ikväll skall jag på fotbollsträningar, och jag kom just hem från stan. Nu ska jag paketera in några julklappar (:
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

SOMETHING GREAT

Idag snöade det, wihuu! Hoppas den här snön inte smälter bort haha .Har lagt lite "julstämning" i rumet med hjälp av doftljus och lampor. Pappa kom hem från Tyskland idag och han hade med sig en tröja från Borussia Mönchengladbach fc. På den hade alla spelarna skrivit sin autograf :)
 
 
 

Likes

Comments

P R A O

Idag har det varit första dagen av Praon. Den här veckan skall jag alltså jobba på ett daghem. Första dagen var i alla fall kul! Barnen är så härliga haha ^^
 
Senare i kväll skall jag troligtvis hyra någon film och äta något gott, för bara jag, Isac och pappa är hemma idag, så vi ska ha en liten "myskväll" (:
 
 1. Post a blog post on your old blog – paste the text below into a blog post on your old blog (to verify ownership) 
  "Code to import my old blog: 5580364121"

Likes

Comments

12.11.13

Skrev just ett långt inlägg och råkade i misstag trycka bort sidan, så dit for det haha. Blev lite frustrerad så orkar inte skriva allt på nytt. Så min vecka kort;
 • Vi bytte period, alltså har vi ett par nya ämnen
 • Det var minus grader hela dagen i går (!)
 • Var med Iisa till stan idag
 • Var också till Alexandra
 • Med Alexandra såg vi på The Ring
 • Se
 • Inte
 • Den.
 

Likes

Comments

SO MUCH CHANGES IN TWO YEARS

Årskurs sju... *suck* hade en "kawaii" period då och det är super pinsamt att kolla igenom photografier från 2011. Ja helst skulle jag nog gömma år 2011 under sängen :D
 
Sedan blev det sommar och så började jag på åttan. När jag kollade in mappen från 2012 började jag längta tillbaks så mycket så det gör ont. Jag saknar verkligen 2012. Minns ärligt talat inte så mycket från 2012 men minns att julen var super mysig och sommaren var härlig ^^
 
Och nu mitt gott folk har vi kommit till år 2013. Året hittills har varit super med två Justin Bieber konerter, en super bra sommar, en turkiet resa, Piteå med fotbollslaget, och äntligen går jag på nian, sista året i grundskolan. 
 
 
 
 

Likes

Comments

THIS IS ME

Jag är alltså en 17 år gammal finlandssvensk flicka som bor i Vasa, Finlands soligaste stad! ((: Jag studerar på IB-linjen i gymnasiet, och på fritiden spelar jag fotboll, fotograferar, läser, ritar, och mycket mer. I framtiden vill jag studera konst och konsthistoria, men har ingen aning vad jag vill jobba med i framtiden. Ifall du har några frågor så är det bara att skicka in dem (:
 
Senast uppdaterad: 02/05/2015

Likes

Comments

BAD GRANDPA

Hejsan!
 
Idag har det varit en ganska vanlig skoldag. Vi såg på film vissa timmar så det var ganska skönt haha. För tillfället ser jag på Supernatural och går igenom min Tumblr. Senare i kväll skall jag på bio med typ Jens och Oskar, vi ska på Bad Grandpa. Själv tror jag den kommer att vara ganska dålig haha men förhoppningsvis har jag fel (:
 

Likes

Comments

I HOPE YOU FIND A WAY TO BE YOURSELF TODAY

Då var första provet avklarat. Hade nog förväntat mig något mycket svårare, så känns faktiskt ganska bra (: Fast nu blir det ju då att läsa på engelska, vilket är lite mer komplicerat än biologi.
 
Efter skolan idag så belönade jag mig själv med att baka scones. Receptet kan hittas här

Likes

Comments

WE NEVER WANTED TO GROW UP

Hejsan!
 
Kom hem tio tiden idag, då jag skrev engelska provet. Hade nog förväntat mig något mycket svårare, så känner mig nog ganska lättad. Nu är då alltså två av fem prov skrivna. Mest fruktar jag nog matematik som jag har i morgon... Idag kommer dagn spenderas på provläsning och Attack on Titan.

Likes

Comments