​Ju mer jag tänker på det känns det väldigt onödigt. Man kan inte göra någon skillnad. Man jobbar och jobbar för att ha pengar för att fly vardagen. Man får inte träffa dem man älskar och man kan inte flytta dit man vill. Man kan inte göra vad man vill och man får inte säga vad man vill. Man kan inte kontrollera något egentligen, eftersom det alltid är någon som är större än du själv. Man försöker och försöker men inget spelar egentligen någon roll... Jag känner bara att det är ganska meningslöst. Ni får inte tro att jag är självmordsbenägen eller något nu men varför leva, när man bara överlever. Vad är det som har hänt? ​Varför är vi alla här?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Idag är en sån dag... Jag har berättat om det innan så det är väl kanske ingen överraskning men det är en deppig och ledsam dag när det känns som att jag gör fel, att alla hatar mig och min existens är onödig. Vet inte vad så kan inte prata med någon så bara skriver av mig nu, ändå ingen som läser.

Likes

Comments

​Och ibland vill jag inte leva i den. Inte för att mitt liv är dåligt, men för att så många andras är. Jag tänker i främsta hand på djurens. Jag har alltid, i hela mitt liv, fått skit för att jag har stått fast vid att "jag hellre skulle eliminera djurmisshandel än människomisshandel". Men vet ni? Jag står så sjukt mycket fast vid det. För även om många människor som har det förjävligt, är några procent av dem värda det. Och absolut 0,000000 % av djuren är det! Jag tycker inte det är bra att barn svälter ihjäl, barn som inte har gjort någon skada alls. Men jag sympatiserar mer med ett igelkott som bryter nacken när den används som fotboll. 

Ibland vill jag inte leva i denna värld men då tänker jag, vad kan jag göra för skillnad om jag är död? Jävla världen. Jävla människor. Jag hatar människor. Varför inte bara eliminera alla människor? 

Likes

Comments

​Just nu sitter jag under en bar, mörk himmel, med 29 grader i luften. Ska redigera videos. Tänker på hur lyckligt lottad jag är, att vara här. Blir lite deep alltså :)

Likes

Comments

​Jag kommer nog att sluta blogga under resan och verkligen satsa stenhårt på vloggandet. Känns både roligare och mer i tid så att säga, så det är väl bättre om jag verkligen engagerar mig på kanalen? Har ändå inte tagit några fina bilder eller något. Och ni som funderat på att bli youtubers? Börja! Det är skitlätt att redigera i iMovie.

Likes

Comments

Vaknade klockan 06.15 och snabbade migmed att klä på mig och fixa ögonbrynen. Ganska omgående åkte vimed Per till VH och sedan till centralen. Där tog vi ArlandaExpress. Vi visade passen väldigt många gånger innan vi gick påflighten till Gatewick, London från terminal 5, plats 20. Sitterjust nu på planet. Har vloggat en del och det har gått jättebra!Jag är väldigt taggad på detta.


Likes

Comments

​Idag har jag verkligen inte gjort något alls, vaknade klockan 2 och har sedan dess bara chillat. Bloggen kommer att komma igång mer i övermorgon bara så ni vet, så håll ut. Då kommer antagligen fina bilder från bra kamera också.

Likes

Comments

Förlåt förlåt förlåt för detta. Efter att datorn var borta kom jag ut floret med bloggen (fast det var ganska dåligt innan också) men jag tror jag ska börja igen. Just nu ser jag på "Resan till USA" videor, finns sjukt många, bara att söka på Youtube. De hjälper mig att dämpa min resfeber. Jag ska också vlogga, i alla fall på vägen dit.

Vad händer annars då? Inte så mycket, eller snarare har sjukt mycket hänt, men orkar inte summera allt. Har varit på midsommarfest, fått lön från stallet (helt sjukt jag dör), köpt dollar för typ 10.000 så har haft sjukt mycket ångest i några dagar. Alltså jag skojar inte, hur kan man må så dåligt över det är en underlig sak. Har typ filat benen men det gjorde ont och räckte till halva vaden. Varit med lite olika kompisar. 

Jag vet inte riktgt vad jag ska skriva. Vill blogga och dela med mig av saker men pallar inte ha en fin och bra blogg med massor av proffsiga bilder för då blir det inget alls så vill du läsa är det ungefär såhär det kommer se ut. Funderar på att släppa min resedagbok från förra årets USA tripp, läste precis den och den väckte måååånga fina minnen. Tyvärr har jag överlag sjukt dåligt minne så jag kommer inte ihåg jättemycket men har mycket dokumentation i form av bilder och text så det ska nog gå.

Likes

Comments

Väntade på mig när jag kommer hem! Visar snart :-) nu ska jag städa. Har haft det jättemysigt! Sov gott och var glad och nöjd. Ska göras om

Likes

Comments

Likes

Comments