​Enjoy the dark side, yes thank you I will! Hittade en flaska från Blk som säljer svart vatten. När man har druckit upp så kommer den texten fram. Love it! Vem gillar inte star wars liksom? Bästa filmerna ever nästan. Så var bara tvungen att köpa vattnet. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag och en stamkund kom in på Kanada och hon berättade att hon skulle till Kelowna till sommaren. Jag blev så avundsjuk när hon berättade och jag kände hur mycket jag saknar resan vi gjorde sommaren 2015. Att få åka igenom Edmonton, Vancover och Kelowna. Det var så häftigt och mäktigt, speciellt när man kollade på The Revenant och såg hur fin naturen egentligen är! Kelowna är min favorit. Bill var så underbar och snäll mot en. Älskade värmen och sjön vid huset, gillade allt med det stället. Skulle vilja åka tillbaka igen, dock räcker inte pengarna till :

Likes

Comments

En väldigt lugn fredag! Efter jobbet tog jag med mig mat hem och käkade framför how i met your mother. Vid sju tiden gick jag ut för att testa mitt teleskop igen, det är alldeles klart ute och höjdpunkten av allt; det är fullmåne. Dock var den för långt ner för att kunna se så jag gick in igen och gick ut vid åtta i stället. Perfekt läge! Svårt att få fokus på månen och framför allt att hitta den. Tillslut ser jag den klara, vita, lysande månen och jag rös i hela kroppen. Leendet var maxat och jag blev så glad. Det var så sjuk vackert, jag skrattade åt mig själv, det var verkligen a m a z i n g. Tog nästan 50 bilder bara för att få någon bra bild. Såg även stjärnorna på himlen som också lyste klart. En perfekt fredag, blir taxi senare inatt då jag ska hämta pappa!

Likes

Comments

Inte lika kallt som det har varit men fortfarande mycket snö. På med kängorna och vidare till jobbet! Snart är det helg, dock ska jag jobba i morgon.... Det blir även 20 års fest i Laholm i morgon också som ska bli riktigt skoj.

Likes

Comments

Det är inte konstigt att man har intresse för astronomi. Testade min stjärnkikare idag och kollade på månen, det var så magiskt, så vackert. Tog några foton med min systemkamera , lite svårt att få fokus på månen men men. Skulle kunna titta upp mot himlen en hel natt!

Likes

Comments

Kvällens solnedgång var amazing. Alla dessa tre bilderna är tagna samma dag fast olika tider och ändå är alla så olika. Men det var så vackert, speciellt när snön ligger och glittrar vackert på marken och träden.

Likes

Comments

Att vakna med 20 minus grader är men inte van vid. Man märkte att man bara kurade ner sig ännu djupare i sängen med dubbla duntäcke. Snooza 10 min extra för att få ha kvar värmen men tillslut var det bara att gå upp för att jobba. En väldigt lugn dag på jobbet, längtar redan tillbaka till min säng och starta en bra film. Men vackert är det i skogarna med snön som glittrar vackert i solen. Det finns lite fördelar att bo i skogen!

Likes

Comments

Mitt mål i år: backpacka i Asien och runt Oceanien. November är det bestämt att jag och min kompis tar en enkelbiljett till Maldiverna och sedan backpackar vi runt om i världen. Kommer bli spännande, läskigt och amazing på en o samma gång. Nu gäller det bara att spara undan pengar!

Likes

Comments