Så, i helgen eller närmare nämt i söndags så fyllde jag 16 år. Har firat i stort sett hela helgen med släktkalas i lördags och mys med familjen i söndags. Vi hade bokat bord på strandbadens söndagsbrunch, vilket var så himla gott, ni borde testa. Sedan var vi hemma resten av dagen, åt tårta, grillade och njöt av sommar värmen. Har varit en riktigt bra helg och delar med mig av några bilder från det.

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er, idag är det en helt vanlig lördag. Vilket betyder att jag spenderar varje minut och nästan varje sekund i min säng, och med "nästan varje sekund" menar jag med att jag bestämmer mig för att gå upp från sängen och ta tag i mitt liv, men 2 sekunder senare så ångrar jag mig och hoppar ner i sängen igen.

Men idag ska jag nog försöka se klart på 13 reasons why, nu när jag ändå har tid. Jag måste vara den mest långsammaste personen på att se klart vissa serier (förutom skam), då jag är inne på min tredje vecka på att se klart denna jäkla serien, medan andra säkert ser klart alla avsnitt på 3 dagar typ, heh... aja, det är la bara att börja, har 4 avsnitt kvar.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

  • Filed under: Foton

Likes

Comments

Inte mina egna bilder.

Hej på er, tänkte bara kika in lite här och visa att jag lever. Det händer inte så mycket i mitt liv för tillfället, skolan rullar på och jag är i full gång med att leta upp en outfit till 9:ornas middag som är i början på juni. Jag har även sökt en del sommarjobb, men har ännu inte fått något och börjar faktiskt bli lite stressad över det. På tal om sommar så har jag helt missat att berätta att jag med min familj åker till Lanzarote under några dagar nu i sommar och det kommer att bli så mysigt! En sak som iallafall har hänt är att jag fått mitt preliminära besked om mitt gymnasieval och jag blev antagen! Hade dock räknat med det redan från början då det är ganska få personer som söker till den linjen, men jag är iallafall glad!

Likes

Comments

Så skönt med lite påsklov nu, sov ut till 11 idag och har inte gjort ett dugg sedan dess. Kändes verkligen behövligt denna måndag.

Är helt kär i min nya jacka från IvyRevel

  • Filed under: Foton

Likes

Comments