• Filed under: Foton

Likes

Comments

Hej, idag vaknade jag upp och tänkte gå till skolan men mådde inte alls bra, så stannade hemma. Tror det höll i sig från igår, för igår efter skolan hade jag sånt illa mående och kände mig yr.

Nu är jag dock ganska rastlös, bakade nyss lite chokladbollar. Har blivit helt besatt av det nu på senaste tiden, så fort jag är sötsugen så vill jag bara ha chokladbollar. Men funderar på att gå en sväng ner till Ica så jag kan få någon lunch här hemma.

Äntligen helg nu också!

Likes

Comments

Nu har det äntligen kommit lite snö där vi bor, har dock inte varit ute så mycket för att jag har varit iväg ganska mycket och därför har jag heller inte fått tid till att fota, så synd. Men gick iallafall ut en snabbis och fotade min lillasyster och vår söta (men ganska vilda) kanin Molly idag.

Likes

Comments

Resultatet av mina naglar, blev väldigt nöjd faktiskt! Valde att göra en "fransk ombré".

Likes

Comments

Hej hörni. Har en ganska fullspäckad helg. Idag träffade jag Julia och vi lunchade tillsammans och gjorde lite annat ointressant, typ köpa godis och hon solade också. Imorgon ska jag fixa mina naglar tillsammans med Julia på en salong. Har inte gjort det förut, men resultatet får ni se imorgon. Sedan på söndag så ska jag förmodligen till gekås, häromdagen köpte jag ett contour kit därifrån men spegeln lossnade typ direkt när jag tog ut den från förpackningen, så den ska lämnas tillbaka och så får jag köpa en ny. Men får se om jag pallar med att göra det på söndag. Puss.

Likes

Comments