Här kom resten av bilderna som jag tänkte visa för er. Vi besökte blandannat en superfin utsiktsplats som man knappt kan tro finns och sedan besökte vi ett av deras vulkanområden, då Lanzarote är en "vulkan ö", det var ganska intressant faktiskt och häftigt då de hade asfalterat vägar emellan alla vulkaner, så där körde vi.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Foton

De senaste 10 dagarna har jag nu befunnit mig på Lanzarote med min familj. Vi har gjort allt från att äta god mat, men även spansk mat som var mindre god till att sola och vara på massa utflykter nästan varje dag. Det har helt enkelt varit en super rolig resa med mycket sol och värme. Fast borta bra men hemma bäst.

Det kommer ännu ett inlägg med fler bilder

  • Filed under: Foton

Likes

Comments

Min vardag

Hej på er, idag har jag packad för fullt inför Lanzarote på fredag, har mest packat ner alla kläder än så länge eftersom tandkräm oså inte är så lätt att packa ner förens på torsdag. Men sen fick jag hem ett paket från nelly.com idag också och jag beställde en jättefin kjol som tyvärr var lite för stor runt midjan, så jag tog min moppe till mormor så hon kunde hjälpa mig att sy in den i midjan, så nu passar den perfekt! Under tiden hon sydde så tog jag en sväng in på gekås och köpte lite naturgodis och annat snacks inför resan. Sedan fikade jag hos mormor&morfar och vi pratade i någon timme, sedan stack jag hem och packade lite till. Så nu sitter jag hemma och bara tar det lugnt, kram!

Likes

Comments

Min vardag

Hej, idag har det bara varit en helt vanlig, lugn torsdag. Har inte jobbat idag då jag förmodligen inte kommer fortsätta där, tänker inte ta några anledningar varför men kommer helt enkelt sluta. Annars idag så ska jag dra till fotbollsträningen om någon timme men annars bara kolla på lite internetshopping, dock försöka att inte köpa något. Kram.

Likes

Comments

Foton

KAMERAOBJEKTIV

"Nikon AF-S DX 40MM MICRO"

"Nikon AF-S 55-200 f/4-5.6 ED"

"Nikon AF-S 18-55 f/3,5-5-6 G II"


Nikon AF-S DX 40MM MICRO

Detta objektivet är till för att kunna fotografera närbilder, alltså kan man komma väldigt nära motivet. Detta objektiv har ett bländartal på 2.8 vilket betyder att man kan få väldigt suddig bakrund om man så vill. Objektivet är också väldigt tyst vid autofokusering vilket gör att man inte stör motivet när man kommer nära, t.ex så kanske du vill fota en typ av insekt och då slipper du störa djuret så att de inte flyger/går ivög.

Detta objektivet går även att använda till porträttbilder.

Jag älskar verkligen att använda detta obektivet när jag fotar ute i naturen på växter, blommorr, regndroppar och liknande saker. Tycker verkligen att bilderna blir så proffsiga. Däremot gillar jag inte att använda det till att ta porträtt bilder då man måste stå väldigt nära personen som fotas för att få en närbild och då blir inte personen lika naturlig och inte lika bekväm som när man har en bit avstånd.

PRIS: 2 745kr


Nikon AF-S 55-200 f/4-5.6 ED

Detta objektivet är ett såkallat teleobjektiv med brännvidd 55-200mm vilket gör att du kan komma närmare ditt motiv utan att gå nära det helt enkelt. Objektivets lägsta bländartal är f/4 vilket också ger en suddig bakrund men inte lika oskarpt som microobjektivet.

Jag tycker att detta objetivet är jättebra att använda när man ska fota semesterbilder, porträttbilder och liknande då jag gillar att man kan få en lite suddigare bakrund genom att använda detta och ändå hålla ett bra avstånd mellan objektivet och motivet.

PRIS: 3 000kr


Nikon AF-S 18-55 f/3,5-5-6 G II

Detta objektivet är ett zoomobjektiv som ger bilder med en bredare vy, alltså får du med mer i bilden med detta objektivet.

Jag tycker inte det finns så mycket mer att säga om detta objektiv, jag använder det väldigt sällan. Ända gången som jag kan åka på att använda det är möjligtvis när jag fotar landskap, men där brukar jag även använda mig av microobjektivet, det fungerar lika bra. Men av detta objektivet tycker jag man får en mer vidvinkel känsla, vilket kan vara fint ibland.


PRIS: utgången produkt

  • Filed under: Foton

Likes

Comments