Cover på "One Mississippi", så grym!

Besatt av Zara Larssons nya album, ovan har jag lagt in mina favoriter + en riktigt bra cover.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vad tycker ni om Pumas samarbete med Rihanna? Jag älskar verkligen alla skor i kollektionen, medan kläderna inte riktigt är i min smak.

Likes

Comments

Idag hade jag studiedag, så skönt att få en extra dag ledigt. Jag har spenderat min dag i stan med Julia. Vi fikade, gick i lite butiker och fotade. Det har helt enkelt varit en bra och välbehövd studiedag.

Om vi ska prata lite om vad som har hänt i helgen så har jag inte gjort speciellt mycket. I fredags efter skolan åkte jag och Julia spontant till gekås för jag behövde lite småsaker, sedan i lördag så gymmade jag på eftermiddagen och hade lite gäster över på kvällen medans vi kollade på mellofinalen och igår, alltså söndag spelade jag fotbollsmatch som blev en förlust och bara tog det lugnt hela kvällen. Så det har varit en ganska lugn men ändå bra helg, jag har varken gjort för mycket eller för lite kan man väl säga.
Kramar.

Likes

Comments

Gjorde idag chokladbollar med dadlar för första gången, faktiskt. Det var såå gott! Har inte testat att göra det tidigare för jag har liksom tagit föregivet att det inte varit gott på grund av att det är dadlar i, men man ska aldrig säga något innan man har testat. Smakar ungefär likadant som vanliga chokladbollar förutom att det inte är något socker i.

  • Filed under: Mat

Likes

Comments