Inte mina egna bilder.

Hej på er, tänkte bara kika in lite här och visa att jag lever. Det händer inte så mycket i mitt liv för tillfället, skolan rullar på och jag är i full gång med att leta upp en outfit till 9:ornas middag som är i början på juni. Jag har även sökt en del sommarjobb, men har ännu inte fått något och börjar faktiskt bli lite stressad över det. På tal om sommar så har jag helt missat att berätta att jag med min familj åker till Lanzarote under några dagar nu i sommar och det kommer att bli så mysigt! En sak som iallafall har hänt är att jag fått mitt preliminära besked om mitt gymnasieval och jag blev antagen! Hade dock räknat med det redan från början då det är ganska få personer som söker till den linjen, men jag är iallafall glad!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Så skönt med lite påsklov nu, sov ut till 11 idag och har inte gjort ett dugg sedan dess. Kändes verkligen behövligt denna måndag.

Är helt kär i min nya jacka från IvyRevel

  • Filed under: Foton

Likes

Comments

Det var några veckor sedan vi sågs nu och jag har verkligen inget intressant att berätta då mitt liv bara kretsat kring skolan, men nu har jag äntligen påsklov. Har dock inget planerat denna veckan mer än två födelsedagsfiranden, sen lär det bara bli massor av spontana saker. För övrigt mår jag bra, livet rullar på som vanligt förutom att jag tänker lite extra på de drabbade inom terrordådet i Stockholm. Fy så hemskt, vi får verkligen hoppas att det här tar ett slut och att det inte bara är början på något...

Likes

Comments

Cover på "One Mississippi", så grym!

Besatt av Zara Larssons nya album, ovan har jag lagt in mina favoriter + en riktigt bra cover.

Likes

Comments