Har precis slängt ihop en jättegod middag bestående av vego-schnitzel, potatis och brysselkål i ugn och en sås på färsk timjan! Recept från Linas matkasse :) Nu är jag sååå trött men tänkte köra yoga och sedan kolla nån serie. Hoppas ni haft en bra måndag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Känner mig lite hängig idag. Det är måndag, det regnar, Alex är borta hela veckan och mamma är sjuk så jag lär bli smittad (har dåligt immunförsvar). Och så har mitt tentaresultat fortfarande inte dykt upp, trots att det gått en vecka sen alla andra fick sitt. Jag börjar tro att de tappat bort min tenta för ingen svarar på mina frågor... och omtentan är om en vecka så det vore ju rätt bra om jag fick veta innan det så att jag hinner förbereda mig om jag behöver det. Nä, inte kul alls!

Nu ska jag fortsätta jobba, puss på er!

Likes

Comments

Ah det är inte lätt alltså... sitter och ska välja hemförsäkring, el, bredband etc och det är en djungel. Visste ni förresten att det kostar pengar att adressändra? Kanske bara är jag som har 0 kunskap men varför ska allt kosta så mycket pengar? Snålt nog känner jag att jag lika gärna kan gå och hämta min post hemma hehe...

De senaste dagarna har jag också insett hur dyrt det är med gardiner. Och så behöver man en dammsugare, strykjärn, micro, knivar, köksfläkt m.m... så tråkiga utgifter så jag orkar inte. Nu tänker alla som redan har flyttat "välkommen till verkligheten" men som sagt, detta är helt nytt för mig!

Likes

Comments

Gårdagens trevliga middag!

Nu har jag nyss vaknat eftersom Alex skulle upp tidigt och skriva HP idag. Själv ska jag jobba! Men först: frukost framför Nyhetsmorgon <3

Likes

Comments

Två bilder i det fina höstljuset! Idag har det varit fullt upp på jobbet. Planen var egentligen att åka till Ikea nu på kvällen men jag har inte alla mått så avvaktar. Behöver gardiner, gardinstång eller skena, skohylla, hatthylla och även mindre saker som kastruller och alla slevar man behöver. Det blir mer än man tror :) Bara 2 veckor kvar till flytten!

Likes

Comments

Några snabba bilder innan det var dags att hoppa på tåget mot Gävle nyss! Har obligatoriskt seminarium och slutar sent vilket gör att jag kommer hem väääldigt sent (typ 8-9) men så är det när man valt en skola 3 timmar hemifrån ;) Jag fick iallafall sovmorgon och hann köra yoga och äta frukost i lugn och ro.

Annars då? Igår jobbade jag hela dagen. Imorgon ska jag göra grupparbete hela dagen. Torsdag jobba. Fredag plugga. Lördag jobba. Ja, det är ungefär så mitt liv ser ut haha! Längtar ihjäl mig tills jag är klar med skolan!Likes

Comments

I min familj har vi alltid firat jul utomlands. Eller ja, firat och firat... Vi rymmer snarare bort för att slippa julen! Men det är tradition för oss i alla fall. Oftast blir det Thailand men i år är vi kluvna. Jag hade kunnat boka Thailand för länge sedan då jag älskar det och känner mig hemma där, men både Victor och Alex är trötta på det. Så vi har kollat på alternativ som Seychellerna (fanns dock inga boenden där så det är nog uteslutet) men främst Mexico och Miami. Det är sååå svårt att ta det här beslutet! Läser på, kollar bilder och tips men jag blir inte klokare. Väger för och nackdelar men vet fasen inte vart vi ska.

Om ni rekommenderar det ena över det andra så kommentera gärna! :D

Mexico...
Florida/Miami...

Eller mitt älskade Thailand om jag lyckas övertala killarna!

Likes

Comments

Precis hoppat på tåget efter en så rolig kväll med tjejerna! Började på Grodan och avslutade på Urban Deli där även Bella och hennes gäng anslöt. Hade det mycket trevligt o hade faktiskt kunnat tänka mig att dra vidare ut och dansa men så är det när man bor i Nynäs och detta är sista tåget! Har dessutom sååå mycket att göra imorgon inför flytten om 3 veckor. Men hursomhelst, så bra kväll! Behövde det!

Likes

Comments