Header

Men hej på er! Det var inte igår. Nej men ärligt gick min bloggmotivation ner ganska fort igen men det är sån jag är, en riktig periodsmänniska. Men vad händer i mitt liv då? Jag tog körkort i fredags, riktigt skönt att ha det avklarat och nu är det väl mest gymnasiearbetet som tar all min lediga tid. Okej vem försöker jag lura, youtube står för den mesta av underhållningen. Försöker mest fördriva tiden för att slippa plugga så tänkte att jag lika gärna kunde blogga, kul va? Vad har ni för er idag?

xoxo

Detta underhåller jag mig med också, väntar på att få skölja bort brun utan sol. Stort tips till er är att använda St. Tropez bus, riktigt bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår låg denna hårolja och väntade i brevlådan när jag kom hem. Har gjort slut på närmare tre flaskor genom åren och det betyder, inte helt oväntat, att jag tycker den är bra.

Oljan kan användas som både serum och värmeskydd och den finns på Lyko.se för endast 175 kr.

xoxo

Likes

Comments

Hej på er.
Hur underbart är det inte att våren äntligen har kommit. Jag firade idag med att ta cykeln till bussen för första gången i år och åh som jag har saknat det.

Jag startade dagen tidigt med en körlektion innan jag började. I skolan städade vi endast efter UF-mässan så vi slutade efter en timme ungefär. Efter det tog jag och tjejerna en fika på Gräddhyllan och bara myste. Nu i eftermiddag står körkortsteori på schemat, plugga plugga plugga! Hoppas ni har haft en bra dag.

xoxo

Likes

Comments

Dessa tre köpte jag samtidigt som min ögoncreme häromveckan. Det var erbjudande tre för två så alla tre kostade endast 40 kr. Maskerna är från Apotek hjärtats egna märke och jag tog en "warming", "moisturising" och en "cleansing". Testade den med choklad förut och oj vad skön den var. Det var verkligen som att jag lade något varmt på huden, jag rekommenderar den starkt när man vill ha något avkopplande! Ska bli spännande att testa de andra två och jag tror att jag kommer köpa om dessa.

xoxo

Likes

Comments

Uf-mässan är över för denna gång. Det har gått åt extremt mycket energi men trots det har det varit kul. Vi har sålt ganska bra och jag är nöjd över vår insats. Dessa två dagar har verkligen stärkt mig som person, inte minst en presentation inför juryn i och med tävlandet för Årets UF-företag. Hur har eran dag varit?

xoxo

Likes

Comments

Hej på er.
Efter månaders slit står äntligen mitt UF-företags monter färdig. Idag och imorgon är det nämligen den regionala UF-mässan i Skövde och som vi har kämpat. Vår fototapet som till på köpet blev försenad landade på utlämningsstället igår eftermiddag så idag har vi haft mycket att göra. Men nu är vi som sagt äntligen klara och idag väntades invigning av mässan. Imorgon är mässan öppen mellan 09:30 och 15:30 så har ni vägarna förbi tycker jag självklart att ni ska komma och träffa oss!

Jag och fem andra i min klass driver Light it Up UF och vi säljer en portabel läslampa som man kan fästa på boken eller datorn. Ett perfekt val när man kanske inte vill störa någon annan eller bara är för lat för att tända lampan i taket. Följ oss gärna på instagram, lightitup_uf heter vi där.

xoxo

Likes

Comments

Likes

Comments