Header

Saknaden efter min håriga lilla vän är enorm! Jag saknar henne dag som natt och det känns som om jag svikit henne :(

För er som missat så har Grumme rymt från det stället hon flyttade till :/ och mitt mamma hjärta blöder. Jag är så orolig för vad som sker henne just nu, rädd att hon känner sig ensam och övergiven! Min lilla vän, jag skulle göra vad som helst för att få träffa dig igen och få berätta att allt är okej, att jag kommer och hälsar på och att allt ska bli bra nu. Min osäkra lilla katt, min skatt som alltid kom när jag jama, och som alltid skulle visa för mig hur duktig hon vart med att fånga sina möss! Men även en katt som blivit rädd för att vistas i sitt eget hem.. allt skulle bli okej, men din osäkerhet tog över och ledde dig därifrån :( jag hoppas så innerligt att någon kan hitta dig oskadd och ge dig det kattliv du förtjänar, och meddela en osäker mamma om att hennes bebis mår bra! Att vara hemma och inte kunna göra någonting, tar kål på mig! Jag saknar dig och hoppas att få se dig och din syster igen!❤för dig hade jag gjort allt och lite till! För många är detta bara en katt, men för mig min bästavän❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 50 readers

Likes

Comments

Efter att ha legat i soffan näst intill hela dagen igår så åkte vi till Ikea, mest för att komma hemifrån. Åt en god köttbulle med mostallrik och även en liten bulle. Helt grymt att det är så gott och BILLIGT ikeas mat! vem gillar den inte??

För övrigt fick jag inte köpt något annat :/ men går och kollar och längtar till möbler till en kommande lägenhet, och jag blir ju så kär!! har redan en massa prylar, men möbler kommer att behöva handlas in till denna dag.. LÄNGTAR NÅGOT ENORMT! Bara drömmer mig bort sålänge ;)

Likes

Comments

Ligger nu i Simons soffa och tittar på youtube. Legat inne hela dan😅så hoppas väl vi ska ut och göra något nu! Det är trots allt sol ute!

Igår var vi hemma hos Samuel och firade att han fyllde 19. Och det var faktiskt väldigt kul! Körde dryckes lekar,badade och sjöng! Mysig kväll helt enkelt <3

Bild från igår

Likes

Comments

Dessa snygga klänningar har jag beställt hem, och tyckte om de alla fyra ( särskilt de svarta ). är egentligen inget för klänningar, men kul att ha och kunna använda när det finns. Har ni frågor om produkterna, så fråga på!

Likes

Comments

Hur kom det sig att du valde att gå inriktning djurvårdare på gymnasiet?

Jag har alltid tyckt om djur! Djur har alltid varit min stora passion och det är nog ett intresse jag fått av min mamma, men det har alltid känts rätt och något jag känner mig duktig på :) Att det även vara en skola som låg en bit hemifrån ( men nära på sitt sätt ), med internat var bara ett stort +.

Vilken utbildning har du fått efter att ha gått på Strömma?

Jag är utbildad djurvårdare med D9 behörighet, har även zoo certifikatprov för kanin/gnagare och fåglar. D9 ger mig möjlighet att injecera administrera intravenösa injektioner ( tom 2019 ) och även subkutana och intramuskulära injektioner med preparat som inte är narkotika klassade, vacciner eller medel för lokalbedövning.

Hur kom det sig att du fick ditt jobb som djurvårdare för tillfället?

Just nu jobbar jag som sköterska ( djurvårdare ) på ett djursjukhus. Det jobbet fick jag igenom att först haft praktik i 3veckor och sedan informerat chefen om att jag är intresserad av att jobba som sommarjobbare eller timvikarie om så behövs.

Skulle du kunna tänka dig att fortsätta jobba på ditt jobb om du skulle få vidare anställning?

Ja det skulle jag absolut göra. Jag tycker att mitt jobb för nuläget är roligt, intressant och lärorikt. Jag får både prova på att jobba under stress, träffa olika patienter och olika ägare. Jag får chansen att lära mig om djur, hur olika instrument fungerar, olika foder och allting däromkring.

​Ska du läsa vidare? ​​​​

Jag har inte den blekaste aning, haha


Likes

Comments

Precis kommit in från en promenad med mamma, så nu äter jag klart min mat innan rasten tar slut :)

Idag är ingen speciell dag, utan den är ungefär som alla andra dagar. Jobbar, åker hem, sover. Ska dock försöka lägga ut min motorcykel på blocket för att få sålt den, och sen vet jag faktiskt inte :( måste nog hem och fixa lunchlådor också 🙈

Likes

Comments

Idag är det måndag och jag har haft så mycket att göra tills nu, så njuter av min rast! Nu har Camilla gått på semester vilket betyder att uppstår ett problem så får jag lösa det själv ( ringa till Alingsås går såklart ) men nu måste jag ta tag i problemen själv och lära mig! Men det känns på ett sätt kul, och spännande!!😉är i lerum hela Augusti ut, skönt! Gillar att ha ett ställe där man kan göra sig lite " hemmastadd ".

En gammal bild på kiwi

Likes

Comments

Igår var jag på bilträff med Simon, Eric och Toivonen. Vilket var väldigt trevligt :) vi åkte runt i typ hela Göteborg och det var nya " mötesplatser " hela tiden! Har varit på bilträffar innan men första gången jag åkte med och kollade på " racet " efteråt ;)) träffade även på evelyn vilket var väldigt kul! Stog väl och prata en 30min eller något, gick jävligt fort tiden så har ingen aning men hade SÅ mycket att prata om :) så hoppas att vi kan träffas snart igen, och kanske få en kontakt som håller, vem vet!

Likes

Comments

Som rubriken lyder har jag fått vidare anställning!! Detta känns så bra!

Ringde min chef häromdagen och fick veta att jag även ska jobba i september, kanske även längre. Det är en månad mer än mitt kontrakt just nu, och lät ju även som att det fanns chans till ännu mer. Ni läsare kanske tänker att en månad inte är någonting, men för mig känns det AWESOME! Jag ser det som en månad mer av ansvar och kunskap, 1 månad mer på mitt CV och en månad mindre att oroa sig över att vara arbetslös. Har ju haft jobb innan och är fortfarande anställd på Hemtjänsten, men detta är speciellt. Detta är det jag brinner för, har utbildat mig till och trivs med så jag är SÅ GLAD :D

Likes

Comments

Godmorgon. Igår åkte vi hem till Ellen vid 7-8 och för krökade där, det var jätte trevligt med både folk man kände och folk man inte kände!! Jätte rolig kväll för min del iallafall :)

Sen åkte vi in till Göteborg vid 11 tiden och skulle dra mot excet. Påvägen dit skulle vi gå och kissa medan de andra tog spårvagnen och började prata med ett par tjejer, så blev väldigt lång randiga och så hände det en grej som gjorde att vi aldrig gick in på excet. Men stämningen dog och det kändes fett onödigt att gå in! Det var ändå synd, då jag faktiskt såg fram emot excet ( för en gångs skull ) med det härliga gänget vi var med😢

Likes

Comments