View tracker

Postad i: min fritid

Blev som sagt en sen kväll igår! Vi var hemma vid 4.00 - 4.30 någon gång. Så vaknade först vid 15.00 idag och då var det typ redan mörkt ute. Blev pirre till frukost vilket va jävligt gott😍 sen kollade vi innebandy i rydsbergshallen vilket var mys. Sen åkte vi hem och gjorde vad??

Jo vi bakade pepparkakshus! Vilket var sååå mys! Jag och Simon gjorde varsin sida och det blev faktiskt bra. Simon skrev Penny som ni ser på sin sida vilket var väldigt gulligt🙈 sen har vi ätit och kollat på youtube. Ska väl snart lägga oss i soffan och mysa, och så kanske Eric kommer hit😉

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Postad i: min shopping , träning

Har varit i Floda och hämtat ut min nya jacka😍 jag som längtat så mycket! Den var as go och så varm att jag nästan kommer bli för varm! Sen har jag precis varit ute och sprungit och är nu väldigt trött och näst intill död! Var en jobbig runda även om det inte var så långt då min kondis inte är den bästa, men håller på att träna upp den😘 nu ska jag slänga mig in i duschen och sen krypa ner i Simons säng och kolla någon film tills Eric kommer hit, och även nog läsa lite i min bok🙈

Likes

Comments

Postad i: min fritid

Idag är det första december och jag känner att julkänslan börjar komma på riktigt!
Gick som vanligt upp typ 30 min innan lektionen började och åt frukost med Maja och Elin. Längtar just nu så mycket till julafton och fick även på Ullared köpt de flesta julklapparna vilket är grymt!
Tänk att få fira julafton med Simon och även mina grymma vänner😍

Likes

Comments

Postad i: min fritid

Var förut och tränade " som vanligt". Sen duschade och även hjälpte Maja och Elin med sitt företag. Vi slog in en del av deras korgar och förberedde en del! Men det var kul iallafall! De gör korgar med lite allt möjligt i, just nu satsar de på en " julkorg ". Är ni nyfikna och intresserade av vad de gör så följ deras uppdatering och företag på Facebook under namnen TK UF 😉

Likes

Comments

Postad i: skolrelaterade saker

Nu har vi precis haft Nobel middag i skolan och även haft måbradag. Så har gjort efterrätten och sen även pysslat lite. Blev kött, potatis och grönsaker till mat och pannacotta till efterrätt🙈 det var gott iallafall!

Likes

Comments

Postad i: min fritid

Är just nu på lucia träning. Fick slänga mig iväg från skolan, först äta och sen åka. Slutar ju 16.00 och träningen börjar 17.00 och mellan det ska jag äta, byta om och ta mig till lerum.

Idag ska vi iallafall öva in låtarna ännu bättre och träna på de olika tonerna. Vi ska nog även lotta ut våra lucia, så det ska bli kul att se😉

Likes

Comments

Postad i: min shopping

Igår spenderades halva dagen på Ullared. Vi åkte direkt efter skolan slutat och var tillbaka vid 22.00 tiden på skolan. Fick även äta där emellan.

Maja, Josse och Elin skulle handla till sitt företag så då åkte jag med🙈 så köpte nästan alla årets julklappar vilket kändes skönt och även lite saker till mig själv😍

Likes

Comments

Postad i: min shopping

Inlägget innehåller annonslänkar

Här har jag taggat de saker jag shoppade i fredags. Så är du intresserad av vad produkten kostar eller kommer ifrån klicka på bilden så kommer du till sidan.

Köpte som sagt 3 av de bharna men visa bara en, de är bara olika färger och gillar de väldigt mycket. Tröjan har jag en liknande grå, så köpte en svart och trosorna har jag sen innan, och gillar de också.

Likes

Comments

Postad i: min fritid

Min helg har gått väldigt fort och varit hyfsat bra. Jobbade lördag och söndag och utöver det har jag varit med Simon och några andra! Helgen gick iallafall super fort! Och längtar till denna som kommer!

Likes

Comments