Barnen, Graviditet, Semester

Det här året har varit tufft. Sista veckorna har varit värst. Har aldrig känt mig såhär faktiskt, och jag vet att det är tillfälligt då jag har gått igenom väldigt mycket dom sista åren och det blir bara mer och mer känns det som. Men det sista missfallet som jag fick bekräftat för 2 veckor sedan var nog för mycket. Det är första gången jag har varit hemma från jobbet pga psykiskt. Visste att jag ville ha ett till barn, men faktiskt inte hur mycket förrän nu. Jag har har missfall tidigare, 2 stycken före Olivia och iår har jag haft en ofostrig graviditet och nu ett uteblivet missfall. För första gången tycker jag det är jobbigt att se andra vara gravida, bli gravida och få barn.
Men förhoppningsvis är det min tur någongång! Om inte har vi ju faktiskt 2 helt underbara barn redan ❤

Så nu har jag bokat en utlandsresa, så får vi ha något annat att längta efter istället.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Måndag och ny vecka igen! Första veckan på länge jag känner mig pepp på faktiskt!
Barnen är lämnade och jag har några minuter över innan jag börjar och passar på att ringa lite viktiga samtal 😊 Har legat och hängt över mig i helgen så det blir skönt när det är klart 👍

Igår var vi och såg på nya My Little Pony, nöjda barn 💞

Likes

Comments

Vardag, Semester

Ops, råkade visst boka en utlandsresa 🙈 Vi har ju pratat om att vi ska åka, men inte bokat än, är ju ändå ett tag kvar, men nu hade såklart ving 1500:- rabatt om man bokade den här veckan 😁 Så bokat och klart och i år så ska vi prova åka redan i slutet på April 😊 Jag har alltid velat åka runt sista April och nu ska vi göra det! Vissa säger att det är för kallt, men vi är ju inte för jätte värme heller, och sist så blev det för varmt på dagarna för barnen! Det fanns inte All inklusive, men bokade så vi får frukost, lunch och middag buffé, med dryck till! Och känner man att man vill äta någon annanstans någon av måltiderna, ja då är det väl bara att göra det ändå!
Det stod mellan Mallorca och Kreta, men Kreta kändes som ett säkert kort då vi var nöjd med allt förutom hotellet, så nu provar vi nytt hotell 😊

Likes

Comments

Vardag, Vårat hem!

En efterlängtad hemma dag ❤ Jag fick börja morgonen med att få "sovmorgon" men kunde inte somna om, men det är guld värt att bara få ligga och dra sig lite extra 😊
Sen har jag tapetserat klart uppe! Inte helt klart, men där det skulle göras för den här gången 😉
Så nu bygger vi halsband innan det är dags för mat!

Likes

Comments

Vardag

Efter några dagar hemma från förskoleklass med feber för Evelinas del var det äntligen dags för skola igen! Jag och L jobbar ju emot varann den här veckan så vi har inte behövt vabba heller. Även om det är mysigt att få vara hemma är det ganska skönt ekonomiskt! Barnen går ju före pengarna såklart och jag skulle vara hemma och vabba alla dagar i veckan istället för att jobba om behövde!
Nu ser vi fram emot Fredag och helg 😎
Imorgon ska Evelina lämnas och sen ska jag och Olivia veckohandla innan det är dags för jobb 😊

Längtar efter lite ledigt tillsammans med barnen ❤

Likes

Comments

Graviditet, Vardag

Idag säger vi Hej då till April bebis 2018 då missfallet nu har gått igenom. En tuff vecka med blandade känslor. Även om jag vet att det oftast finns en anledning till ett missfall, så när man har haft en ofostrig graviditet och sen får ett missfall också, blir det tufft. Klart att missfall är tufft oavsett. Men för mig är det väldigt jobbigt just nu.
Så nu säger vi Hej då April Bebis 2018 och lägger planerna på hyllan för stunden  ❤ Just nu ska jag njuta lite extra för dom 2 barnen som finns här ❤

Likes

Comments

Vardag

Här ligger jag nu, inlagd på kvinnomottagningen i Falun, vi har varit här sen 8 imorse! Började morgonen med 4 tabletter som man stoppar upp där nere, sen är det 3 timmars väntan och se om missfallet stöter ut sig, men efter 3 timmar hade fortfarande inget hänt, så då var det dags för 2 tabletter till som jag skulle ha under tungan i 20 minuter innan det var dags att svälja. Så nu ligger jag här, ytligare 2 timmar senare och det händer inget.
Jag är så trött på dessa motgångar, det känns som hela mitt liv är en stor motgång. Även om jag har en fin familj och 2 helt underbara barn så har jag fått kämpa för att komma hit där jag är idag!

Likes

Comments

Graviditet

Idag började dagen med ett väldigt jobbigt samtal. Ett samtal jag helst hade sluppit. Men oavsett hur jobbigt det är, vill jag fortfarande ta tag i det så det blir gjort! Jag ska alltså imorgon in och få tabletter för att jag har fått en Missed abortion. Alltså ett missfall där embryots hjärtslag slutade slå och slutade alltså utvecklas. Jag har tidigare inte varit så öppen med mina problem, men eftersom det här ändå än min blogg, alltså min dagbok så väljer jag att skriva om det. Det här är andra graviditeten på 5 månader som inte utvecklas som den ska.

Likes

Comments

Vardag

När vi klev in i 2017 hade jag ingen aning om hur tufft år det faktiskt skulle bli. För mig personligen och psykiskt är det här det jobbigaste året hitils, och då är det inte slut än.
Dom kommande veckorna kommer att vara hemska, men fördelen när man är på botten är att det bara går att komma uppåt. Oavsett hur tufft det är just nu kommer jag ta mig igenom det här, jag kommer ut starkare! För det är något jag MÅSTE göra för mina barn!

Dom här 2 lyfter mig ❤❤

Likes

Comments