Vardag

Idag har vi haft Lucia på våran förskola! De flesta har ju den 13 så vi har bestämt oss för att ha den 14 ifall man har syskon så man kan gå på båda!
Annars känns det som jag står stilla på samma ställe och stampar och inte kommer någonstans. Trivs jätte bra på jobbet men har det lite jobbigt just nu! Planer som inte går som man vill och så.

Tittade igenom gamla bilder på datorn och hittade en liten Olivia ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Vi roar oss med lite julbakning här hemma! Saffransbullar, tekakor, lite godis sen får det räcka för idag 🙈
Nästa helg ska vi fira lite mini jul här hemma med min mormor och morfar och mamma med familj! Super kul! Vi brukar göra så varje år då vi inte träffar mormor och morfar på julafton!

Likes

Comments

Vardag

Dagarna rullar på och vi har redan tänt första ljuset! Det är nedräkning på riktigt!

Likes

Comments

Vardag

Här hemma vabbas det! Olivia är inte jätte sjuk, men hostar en hel del på nätterna och lite tungt för andningen. Hoppas det vänder snart! Så jag kunde såklart inte hålla mig med julpyntet heller 🙈 Det är ju så mysigt att få ta fram och börja pynta, så varför inte njuta så länge det går?

Såklart inte alla rum än, men det hinns ju! Varför inte passa på när man ändå är hemma ❄🎄

Likes

Comments

Barnen, Vardag

Igår hade vi kalas här hemma hela eftermiddagen/kvällen! Det åts Tacos och glasstårta och Olivia fick massa paket! Nöjda barn!
Så från kalasande till VAB!
Olivia låter inte alls bra i halsen, sist hon lät såhär fick vi åka på akuten så hon fick inhalera, hoppas det inte blir riktigt så illa ❤

Likes

Comments

Vardag

Lördagen går mot sitt slut och jag har inte riktigt hunnit med det som jag skulle. Som vanligt med andra ord 😂
Bakat en plåt med mocka rutor iallafall inför veckans kalas!

Likes

Comments

Vardag

Torsdag och vi tar helg ❤
Evelina ville vara ledig imorgon med mig och Olivia och självklart får hon det! Vi ska dock inte göra något speciellt, slippa ställa klockan och ta det lugnt och bara vara! Hur skönt som helst!

Likes

Comments

Vardag

Blev en vecka hemma för barnen hela den här veckan också då Evelina började veckan och var sjuk och så har det fortsatt. Planerna vi har planerat för morgondagen sen länge tillbaka ser inte alls lovande ut 😩 Så typsikt! Men det återstår att se hur det ser ut och låter under dagen!
Har klarat oss hela hösten så vi är nöjd för det 👌

Så vi dammade av baljan och gjorde det bästa av situationen! 😃

Likes

Comments