View tracker

Jag ska berätta vad jag nu tycker relationship goals är, kan ju tyvärr bara berätta från mitt perspektiv men de får duga. Å nu är ju jag inte som alla andra kvinnor som vill ha en massa dyra grejer av killen konstant jag nöjer mig med en pizza och en cola. Ja vars ska jag börja jå , jag anser inte att killen måste vara dö snygg han behöver inte ha dom dyraste kläderna eller vara stenrik! Jag begär ingen snobbig kille från storstaden som ska betala varenda liten jävla grej åt mig då blir jag bara less. Alla relationship goals är egentligen överdrivna med en massa tjafs om att allting är perfekt. Nej förhållanden är inte perfekta ni kommer bråka och ni kommer att ha era "upps" and "downs" så var beredd på att allting är inte som det står i sociala medier , vi lever inte i en saga med lyckligt slut vi gör våran egen saga och vårat eget slut.

Lättast är om jag skriver hur jag vill att någon ska vara helt enkelt, brukar inte vilja skriva sånt för oftast så tror folk att killar måste vara så , nej är dom sig själv och man klickar så skiter jag i om dom inte har allt jag vill ha i en kille.

min ideal kille.

Ärlig så att skulle jag be om råd eller behöva hjälp eftersom att jag är så duktig på att ta en en timme eller mer på att välja saker så svarar han ärligt vad han tycker. Man kan ju faktiskt vara ärlig utan att vara elak också. Sen tycker jag om någon med humor ni vet så man kan skratta tillsammans lite interna skämt och sånt är alltid kul. Jag skulle nog aldrig kunna vara med någon som aldrig skrattar åt saker. En som kan stå upp för mig men samtidigt vara världens nalle björn eftersom det alltid är mysigt att ligga i soffan och mysa. En som man kan fara på roadtripps med men samtidigt fara upp till byn och bara basta och chilla med. Allt jag begär egentligen är humor, respekt, lojalitet och ärlighet! Det är vad relationship goals är för mig , som gammeldags då förhållanden var seriösa och man var bara med en person och att man vet att man kan ha en framtid med människan och bli gammal med personen.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Bara för att jag tittar mycket på Youtube och tänkte testa något nytt!

1. mina favorit typer av klipp är såna som typ vi säger "the jeremy kyle show" där han hjälper familjer och förhållanden på olika sätt , lite likt "dr phill" men med mera kaos och roligare. Sen tycker jag om att titta på lite blandat men är inte den som sitter och kollar på skönhetsklipp eftersom jag inte är så inne i sånt där haha.

2. Favorit svenska Youtubern är nog Jockiboi eller jocke och jonna eftersom dom har 2 kanaler. Tycker det är väldigt intressant och starkt gjort att en människa har lyckats så bra. Från att han har varit en människa som alla tittat snett på förut som har vänt om livet helt. Att han tagit sig ur skiten och har gjort någonting bra med livet! Starkt gjort å tummen upp till Jocke för det!

3. Favorit utländsk Youtuber hm... måste säga "dangmattsmith" för er som inte vet vem det är så kan jag ge en kort förklaring! Han är väldigt rolig han brukar göra chattroulett videos och omegle tror jag det heter då han sitter och surrar med folk skämtar med dom. Ni kan ju gå in och kolla om ni är intresserade!

4. Jag föredrar långa klipp jämfört med korta klipp, Det är mycket roligare och då får man se så mycket mer!

5. Jag prenumererar på 5 stycken på Youtube!

6. Om jag hade startat en egen Youtube kanal hade den nog handlat om vad som helst som jag känner för att surra om tror jag!

7. mitt favorit klipp från youtube hm.. jag har ingen favorit men något som är extra kul är detta!

8. jag är nog mer den människan som gillar än kommenterar. Finns nog med kommentarer både bra och dåliga.

9. Det bästa med Youtube är väl att det är så många människor som använder det dagligen och väldigt kul att titta på sen finns det ju så mycket att titta på inte bara en och samma sak.

10. "Kammi Husum Rosenskjold" Är den nyaste jag har prenumererat på och varför? För att en kompis karre som jag brukar umgås med berättade om henne och jag tyckte direkt att hon var intressant och hon har ju en snygg stil dessutom. Så tack vare Karre vare jag fastnade för henne, kan ju säga att ni kan ju kolla in henne hon är värd det, om ni är intresserade!

Likes

Comments

View tracker

Har varit hela helgen i byn hos morsan, tyvärr glömde jag ta bilder när vi var ute och höll på men det får bli en annan gång! Jag försökte mest att ta det lugnt och inte tänka på en massa annat och kan säga att det var verkligen behövligt. Nästan som att fara på rehab och vila upp sig när man far upp och myser i byn. Sen hände det så att jag gjorde ett jävla ryck har klippt håret för att det var dags för en förändring kände jag. Sen har jag ringt en jävla massa samtal i dag och bokat en massa möten och skit för att få saker gjorda för en gångs skull så kommer ha ganska fullt upp denna vecka verkar det som. Sen har jag tagit tag i lite saker här hemma i läggan som att typ städa,tvätta och handla. Har till och med pluggat lite i dag helt förvånad själv men ska börja göra det oftare, det måste ju liksom göras!

Men det var allt jag hade och berätta, ha en bra dag gott folk!

Likes

Comments

Jag kan tyvärr inte säga att detta är en av mina favorit dagar. Det kanske är kul för dom som faktiskt kan fira sina farsor, fara på hockey eller ge presenter och ha ett vanligt samtal. För mig och säkert många andra är det ännu en påminnelse om å gå till en grav och kanske hoppas på att han hör dig när du sitter där och surrar med en sten om det ens finns , ett kors mest troligt. Nej jag tycker inte om såna dagar som Farsdag för det är bara en plåga för mig och därför kan jag tyvärr inte göra något lyckligt inlägg med bilder och säga hur mycket kul vi har haft i alla år. Jag älskar min pappa och det kommer jag alltid och göra men jag kan inte ta tillbaka någon från dom döda , hade jag kunnat hade jag gjort det för längesen. Men jag kan tyvärr inte relatera till det här men en bra Farsdag och därför har jag inte varit så uppåt dom senaste dagarna för att det inte varit en bra vecka med mycket saknad och känslor lite som en tickande bomb där någon har dragit ut sprinten halvvägs just så att man kan känna hur allting håller på att explodera men man håller tillbaka för att inte skapa ett helvete. Just såna här dagar hade jag nästan kunnat göra vad som helst bara för att få fara iväg och vara själv... få sörja på mitt sätt, där ingen kan störa mig och försöka prata och diskutera med mig om saker som jag bara verkligen inte behöver höra. Det finns inget ljus i denna jävla tunnel bara ett evigt jävla mörker och varje år så måste jag gå igenom den där jävla tunneln.

saknar dig min kära far hoppas du har det bra, du lämnade oss alldeles för tidigt eller särskilt mig! Du skulle ha varit med så mycket längre än den lilla tid du hade med oss. Älskar dig och hoppas du har en bra Farsdag vars du nu än är någonstans...

Likes

Comments

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?
Rebell, bara för att jag tyckte det var annorlunda och kommer mest troligt passa.

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
kärlek utan sex

3. Har du bra självförtroende?
Det duger kan inte säga att jag älskar mig själv , men trivs med den jag är.

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
Körkort,hus och skapa roliga minnen för livet!

5. Beskriv ditt drömutseende.
Går inte riktigt att förklara, hade jag fått bestämma så hade jag sett ut som Kat Von D eller Ruby Rose! så jävla snygga kvinnor alltså!

6. Någon du har kysst?
I never kiss and tell!

7. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Tror inte det.

8. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?
haha den duger!

9. Vad väljer du, godis eller chips?
Chips alla dagar i veckan, gröna naturchips is the shit!

10. Hur uppvaktar man dig?
Haha det var ju en jävligt bra fråga, klickar vi så klickar vi. Men ett tips är humor, spontan, ärlig och såklart tatueringar och piercingar är ett plus i kanten!

11. Har du rykten efter dig?
Haha säkert, har vi alla inte det?

12. Din absolut sämsta egenskap?
tjurig jamen nånting!

13. Din bästa egenskap?
Crazybitch på ett bra sätt haha.

14. Kan man vara vän med sitt ex?
Det beror på människorna och hur deras relationer har varit. Men tror det är jävligt svårt men kan säkert funka för många!

15. Har du kysst en kompis?
jodå

16. Hade du kunnat ha distansförhållande?
tror faktiskt inte det, men är inte helt säker. Mitt huvud säger helvete heller har haft det en gång och det slet en isär nå jävulst så inga distanser här!

17. Hur lång är du?
164-165 tror jag haha

18. En vacker person?
En som är vacker är ju Ruby Rose nå jävulst!

19. Ett boktips?
Läser inte böcker gå ut och jaga pokemons istället eller gör något roligare haha

20. Bäst just nu?
vadå bäst just nu? Att jag inte bryr mig om vad andra människor tycker, att jag längtar tills det blir brudkväll med mina kärringar så vi kan surra skit och prata barnförbjudet material. Sen att vi kommer ha så jävla kul och behöver verkligen en helg med några crazybitches!

Likes

Comments

5st saker jag ogillar och 5st saker jag gillar!

1. Jag ogillar skryt, varför ska du gå runt och skryta om hur många du haft samlag med eller alla dina dyra prylar?

2. Jag ogillar människor som säger vad man ska göra, När dom inte ens vet själv vad dom hade gjort i samma sits.

3. Jag ogillar feminismen , okey om du står upp för att allting ska vara lika för alla , men känns bara som att allt det där har blivit överdrivet och mer blivit en anledning för att visa brösten och för å se ner på män. Nej jag har inget emot feminister personligen dom kanske är skit trevliga, men jag kommer aldrig själv kalla mig för feminist. Jag är inte så insatt i sånt där men det är den blick jag fått av hela skiten i alla fall.

4. Jag ogillar när människor leker med andras känslor, nej jag pratar inte bara om killar jag menar tjejer också. Det är för jävligt sluta behandla andra människor som skit.!

5. Jag ogillar folk som inte kan vara ärliga, Okey alla ljuger ibland men det finns en gräns på hur många lögner som är nog. När man inte längre kan lita på vad en människa säger då är det över gränsen. Jag umgås hellre med en över ärlig människa än en som ljuger konstant!

6. Jag gillar speciella människor, nu tänker ni "vadå speciella människor?" haha lugn jag ska förklara! Då menar jag människor som har varit med om någonting i sina liv och inte växt upp i en Svensson familj dom är oftast mycket roligare och trevligare och prata med.

7. Jag gillar snuskig humor eller den där riktigt störda mörka humorn! Som man egentligen inte ska nämna högt bland andra människor, för att den kan vara störande eller helt enkelt skulle folk vilja skicka in en på psyket om dom hörde dig prata om något sånt haha.

8. Jag gillar att gå i "killkläder" eller "pösiga kläder" jag tycker om att springa runt i en stor munktröja och ett par mjukisar. Varför ska jag klä mig som alla andra när jag inte trivs i det? fuck that!

9. Jag är för piercingar och tatueringar och operationer för dom som faktiskt tycker om sig själv mer på grund av dom, så länge detta inte går till en överdrift! En piercing i naveln och du känner dig vackrare okej! En operation av näsa eller bröst på grund av att du inte trivs i din kropp , om operationen hjälpte och du nu älskar din kropp är det ju bara positivt ju!

10. Jag gillar killar som verkligen är trogna mot sina tjejer och tvärtom! Kalla mig gammalmodig eller något sånt skit men det är faktiskt något jag tycker är helt okey. Jag hade aldrig velat ha en kille som ska vara pappa till mina barn och allting som bara är med andra tjejer. Jag kommer nog förhoppningsvis inte skaffa barn för än jag vet att den här killen ska finnas där när ungarna kommit ut och bli gammal med mig. Jag tycker om att drömma om att bli gammal med någon och sitta där efter så många år och ändå kunna älska varandra lika mycket som första gången man träffades. Det är vad jag vill ha , jag vill ha en framtid med en och samma människa. Som jokern och harley fast inte lika brutala men ungefär samma starka psyko kärlek! haha.

Likes

Comments

Jag är så jävla less på människor som inte kan berätta sanningen direkt. Folk som undviker och svara när man frågar någonting åsså vet man redan hela sanningen men säger inget för att dom ska få en chans och vara ärligt .Men dom byter samtalsämne hellre än att svara. Hade människor varit ärliga från början hade man aldrig behövt bli förbannad. Det är så jävla simpla saker som blir till en sån jävla stor grej i slutändan för att människor inte kan vara ärliga om saker eller göra små saker som typ att höra av sig och bara "hej du det blev ändrade planer" eller "jå du jag lever, men tänkte berätta.." Det tar inte mycket energi eller tid att skicka ett jävla sms eller ringa ett snabbt samtal. Nej fifan vad less jag är på vissa människor just nu och blir inte bättre när dom gör om samma sak om och om igen. Nej jag tänker inte skriva ut nå namn för det här är menat mot alla människor som gör så. Fifan nä ni ha det trevlig!

var ärlig från början istället för att göra allt så jävla komplicerat förfan!

Bildresultat för give respect get respect quotes

Likes

Comments

då går man ut och promenerar. Ni vet det vanliga lyssna musik på volmax å rensa tankarna. Det är extra skönt på kvällen/natten då ingen är ute så man njuter av ett tyst samhälle och kan se hur allt ser ut utan folk som springer runt å inge bilar som är ute och gasar. Dock var det nå bilar ute i natt men inte var det många. Har alltid varit en nattuggla kan inte slappna av på natten utan blir pigg och kan inte låta bli att göra grejer så istället går jag ut på en promenad så jag kan slappna av och reda ut mina funderingar runt saker i lugn och ro.

kvälls/natt promenader e ganska mysiga ändå.

Likes

Comments

Det jag gillar med alla årstiderna är kvällarna eller nätterna då man sitter och lyssnar på gammal musik. Det spelar ingen roll vars du är om du sitter i bilen med radion på volmax eller ligger på ett tak och spelar musik från mobilen med en eller flera vänner och bara sjunger gamla låtar. Mysigaste som finns är gammal musik som man kan nästan hela texten för att det är en "gammal goding" som alla lyssnade på förut och alla gamla minnen som snurrar framför ögonen på en. Älskar gamla låtar särskilt när man sitter och grillar och sjunger till gammal musik ett helt jävla gäng och typ 1 person ur gruppen har bra sång röst resten låter som strypta kråkor haha. Nä men det är mysigt i alla fall även om alla inte kan sjunga! Är det bara jag som tycker detta? Gammal musik i en stuga och bara mysa på kanske en varm drink och ett gäng och alla har det skit mysigt. 

min höst/vinter feeling är på max känner jag haha.

Bildresultat för listening to old music quotes

Likes

Comments

Vaknade för en liten stund sen har legat i sängen och bara tagit det lugnt lyssnat musik det vanliga. Blir å springa på möte i dag och ringa nå samtal sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Kanske ska ut å gå en promenad eller något liknande å såklart lyssna musik för å rensa tankarna. Men det som behövs just nu är en morgon cigg för att jag är en bitterfitta utan nikotin haha.

Jag är ingen morgon människa så det är en jävla tur att katterna kan väcka mig tidigare för dom kan jag ju tyvärr inte bli arg på som jag kan bli på människor haha.

Likes

Comments