​Det är tur serier existerar så man har något att stirra på när man har tråkigt eller inte kan sova eller helt enkelt bara inte kan hitta nån film å se för att du typ sett alla, ja man kan ju tycka serien är bra också. Har börjat se om Supernatural nu också efter att ha sett om hela Sons Of Anarchy så måste jag ju börja se någonting annat. Å ja jag har sett en massa jävla filmer så att ja e nästan spy less å särskilt på skräckfilmer har jag sett alldeles för många så får börja nöta serier igen. 

För dom som inte vet vad Supernatural är för serie så här kommer lite snabb info!

Det handlar om 2 bröder som bekämpar det onaturliga tillsammans. Deras barndom var ganska bra tills en dag då deras mamma blir mördad och dom börjar lära sig mer om andar,änglar osv och far ut och rensar ondska i världen. Dom e som två vanliga bröder men ändå inte , syskonkärlek , hat , skräck , komedi och mycket annat. Dom som inte kan se skräckisar eller är känslig för lite läskiga saker ska nog inte se den men resten som är lite mer "tuffa" kör hårt! Ni som är lite fega kan ju också testa såklart men är bara ärlig. Så har ni inte kollat in serien kan ni ju gå och kolla den! 

Det var allt för mig godnatt gott folk!

Bildresultat för supernatural meme

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ibland undrar jag hur fan man klarar av vardagen. Vissa har det ju lättare än andra men stressen som gör att man vill skjuta huvudet av varje människa man träffar. Är väl en jävla tur att jag inte går runt med ett vapen i fickan varje dag, eller gör jag? tur man kan lyssna musik konstant så man slipper höra alla andra runtom en så man kan fokusera på annat. Men om den där spärren i huvudet släpper en vacker dag hur skulle man vara som människa då? Ett odjur utan bur och kedjor ingen kan låsa fast dig igen inte ens dom som står närmast dig kan hjälpa dig eller kan dom? Det är måndag och känns redan som en evighet till fredag fifan låt denna vecka gå fort!

trevlig måndag folket!

Likes

Comments

ursäkta om ja e världsämst på å skriva men har fan inte orkat eller typ haft lust, varför ber ja om ursäkt de e typ endå ingen som kmr läsa detta haha. Skämt å sido jag har haft lite fullt upp både i huvudet och i vardagen ska fixa en massa, pluggar och har bara varit allmänt slut i kroppen på sista tiden. Funderar på å fara till byn nästa helg också eller jag tänker fara dit och faktiskt slippa samhället ska bli jävligt skönt. Hänt mycket på senaste tiden men är väl bara hoppas att allt faller på sin plats där jag vill att det ska vara! Men de var allt från mig godnatt folket!

Likes

Comments

hur fan hade man klarat av vardagen utan musik? vad fan hade man annars lyssnat på förutom alla människor och en massa jävla oljud fifan vilket helvete. Utan musik hade jag inte ens orkat med en dag ens jag hade suttit och gungat i ett hörn säkert och gjort ljud i mitt huvud och låtsats att det var musik. Jag gör allting med musik till lagat mat, äter, duschar, städar, pluggar, promenerar ,när jag skriver här och när jag gör allt annat på dagarna. Tycker inte om när man bara sitter och stirrar in i en vägg och hör alla jävla människor som skriker och folk som tappar grejer , människor som drar fötterna efter golvet , någon som andas för högt eller till exempel någon som sitter och mumlar mitt i allt. Det är en sak om man sitter bland vänner då tänker man inte på det fast även då kan jag sätta i en hörlur och lyssna musik för att hålla ihop mina tankar och kunna fokusera. Jag är ju den människan som måste håller på med saker med händerna för att kunna koncentrera mig, vart till och med utslängd en gång ur en lektion jag hade förut när jag gick skola för att jag hade en hörlur i örat när någon hade redovisning för att det var tydligen "respektlöst". Det är mer respektlöst att jag inte lyssnar överhuvudtaget än att jag faktiskt försöker lyssna genom att hålla mitt huvud sysselsatt så att jag kan koncentrera mig. Men nej det var väldigt fel enligt många lärare och att hålla på med händerna medan någon prata det var ju det värsta du kan göra idioter. Nä men alltså musik det är något många behöver för att kunna överleva vardagen tror jag är nog fan inte den enda. tacka gudarna för musik det var allt jag ville säga! HA det gött folk!

Bildresultat för music tumblr

Likes

Comments

söndagar ska man slöa ta det lugnt innan veckodagarna eller ja beror väl på hade kunnat göra något spontant också men slöa är också väldigt skönt ajja det beror på kan vi säga. Sitter bara och chillar framför datorn och tvn och tittar på lite youtube klipp å tare allmänt lugnt. Myser med mina två flickor helt enkelt, ajja har it så mycket å skriva idag så byebye hare gött!

Likes

Comments

jag är den människan du kan se gå ut och gå mitt i natten med hörlurarna i högsta hugg och volmax i örorna , jag kan se skit förbannad ut men egentligen är jag i mina egna tankar. Jag är den människan som du kan se sitta och stirra på dig men du ser inte något liv i mina ögon för att det är egentligen inte dig jag tittar på utan min blick har stängt av och jag sitter å bläddrar igenom gamla minnen som en film i mitt huvud. Jag är den bruden som säger "brövid" istället för "bredvid" jag vet inte vart jag fått det ifrån men för mig låter det bättre så jag fortsätter säga det. Jag är den människan utan framtids planer för att jag inte vill veta hur min framtid ska bli jag vill göra så mycket av mitt liv och så spontat som det går, tatuera mig spontat ja?! pierca mig mitt i natten hos en kompis antagligen ett jag?! jag vill inte sitta som gammal och tänka på hur tråkig jag var som ung. Men jag kan samtidigt var människan som kan ligga inne och se skräckfilmer hela natten eller helt enkelt bara titta på en massa snusk och skratta åt det för att jag trivs med mig själv och hur jag är som person. Jag är den människan vars vänner skrattar hela tiden åt för att jag kan mitt i allt prata om något helt annat eller skämma ut dom totalt och jag kan ändå skratta åt det. Jag är den människan som älskar mina vänner även om dom är riktigt jävla störda pungråttor i bland eftersom att jag inte är normal så kan jag ju såklart inte ha normala vänner dah haha. Jag är den människan som kan sitta och surra på tills dina öron blöder eller bara inte säga ett ord alls, Jag är väldigt rapp i käften och oftast får jag be om ursäkt för det jag säger för det låter inte lika illa i mitt huvud som det gör när det väl kommer ur min käft. Jag är människan du kan tro gå på droger konstant för jag är lite psyko i bland när man väl känner mig eller bara tittar på mig så kommer du nog undra vad felet är och jag vet helt seriöst själv inte eftersom jag fan kollat mig och tydligen är jag bara så här allmänt jag klagar ju inte klaga eftersom jag tycker om den jag är och tydligen gör ju många andra också det eftersom jag fortfarande har vänner haha. Nämen det var bara någonting jag kände för å skriva så tjenis penis å ha det trevligt gott folk!

Bildresultat för harley quinn suicide squad quotes tumblr  

Likes

Comments

kärlek det är ett stort frågetecken i mitt huvud och ett av dom värsta sakerna jag varit med om. Den kan göra dig så lycklig men samtidigt riva dig totalt i små bitar och ibland måste man fråga sig själv ska jag stanna kvar eller är det dags att ta mig själv i första hand? Det värsta är nog att allt kommer som en käftsmäll utan förvarning å efter det är allt kört från att må så djävulst bra till att må så enormt dåligt är ingenting man vill gå igenom. För mig är kärlek en tickande bomb som exploderar när fan än den känner för det. Vill jag bli kär igen just nu typ inte senare det vet jag inte heller jag vet bara att efter allt som hänt så är kärlek en av dom käftsmällar jag inte vill ha igen på det sättet jag fick uppleva det. det fanns en bra sida av den alltid men efter den goda sidan kommer alltid den onda..

det finns nog många som varit med om att blivit nå djävulst förstörda just på grund av detta som kan relatera. dags å klara sig själv och stå på egna ben även om det är svårt å gör nå djävulst ont.

Likes

Comments

Fixat till dygnen och just nu sitter jag och dricker varmchoklad och pluggar lite grejor. Kan ju säga att kliva upp på morgonen verkligen inte är min favorit grej och göra jag älskar och vara vaken på natten. Men som sagt håller på å fixa vardagen typ slutat röka å med typ menar jag att jag kan ta några bloss av en cigg nångång så där men inte varje dag längre å det är på grund av att jag skaffat en vape istället, för er som inte vet vad det är så är lättast och förklara genom å säga elciggaret  eller så kan ni alltid googla vape eller elcigg. Men som sagt röker den istället billigare i längden och bättre för kroppen inte helt nyttig men "bättre" i alla fall. Men jojuste skaffat ny lur en htc 10 och är skit nöjd kan jag säga den är jätte simpel och passar mig perfekt, visst batteri tiden trodde jag skulle vara bättre men den duger helt enkelt. Men ska fortsätta missbruka varm choklad i min ensamhet så ha en trevlig dag gott folk!

Likes

Comments

När ingen annan tror på dig måste du själv sträcka ut ryggraden och visa att du har blicken fast på ett mål. Det må vara långt bort med du kämpar på även om ingen annan hjälper så vet du att någon dag kommer allting bli som du velat så länge du fortsätter kämpa tilla du är framme. Det kan vara något så simpelt som ett normalt slut på livet att leva i hus och bli gammal med någon , ha hund, katt,häst och en massa vänner som kommer och dricker kaffe ibland. Det kanske inte låter som om det vore värt guld men det är vad jag vill, jag vill kunna kalla ett hus för "hem" jag vill kunna gå ut på bron och titta ut över gården och känna att fan vad glad jag är som tog mig hit. Jag vill ha barn som springer runt på gården och gör sattyg jag vill kunna skrika efter ungarna att det är mat och jag vill ha en gubbjävel som retas med ungarna och hjälper dom att lära sig saker istället för datorn eller telefonen. Jag vill att mina barn ska ha en barndom som inte är styrd av elektronik utan att dom lär sig att ha kul med varandra och få fantasi att leka själva. Jag vill ha ett kärleksfullt hem med djur ungar och kunna säga här bor jag och min familj , det är ingen stor begäran men det är så jag vill bli gammal med kanske en gammal nordsvensk tillsammans med min bästaväns häst såklart så vi kan lämna ungarna med gubbarna och fara ut i skogen och mysa på!

Jag vill bli gammal med ett gott skratt och jag vill ha ett kärleksfullt hem med ungar, djur och det stället kommer jag kalla för mitt hem i slutändan och dö lycklig!

Likes

Comments

Är att veta att jag gjorde mitt bästa men jag dög inte även hur mycket jag försökte istället fick jag höra hur många fel jag gjort, hur dålig jag är och vad jag aldrig kommer bli. Förtjänar man det? absolut inte men man säger ingenting för vad ska man säga när man redan lärt sig att i vissa tillfällen är det bättre att hålla käften istället. Men då är ju frågan varför är du runt mig om du inte tycker om mig för den jag är? ingen tvingar dig. Finns nog en anledning till att jag har svårt och lita på människor och jag börjar förstå det mer och mer. Det här med ett vackert sagoslut är bara lögner att du rider mot solnedgången det finns bara i sagor vakna upp verkligheten är skit och det kommer den alltid vara. Ja det finns människor som tycker tvärtom men då får ni tycka det , men dagens sanning är att det kommer alltid komma en mörk tid i ditt liv har den inte varit än kommer den snart vänta bara. Tänk dig att den människan du bryr dig riktigt mycket om vänder ryggen till dig gång på gång, tänk dig att allt du försöker göra går åt helvete och tänk dig att lycka inte är ett ord längre utan det enda ord som finns är förlust och förbannad. Du kan inte göra någonting alls för att få allting bra igen välkommen till verkligheten!

Likes

Comments