I fredags var vi hemma hos Vibben och var där och kröka och hade det trevligt!
I lördags tog jag det bara lugnt och var hemma och i söndags var det heldag i berghalla som vanligt, alltid lika mysigt!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag bloggade, men nu är jag tillbaka igen! Har haft mycket att göra och tänka på men nu ska bloggen uppdateras mer.

Som ni ser på inlägget under så tävlade jag DM för några helger sen med Wildcats, Wild4 och Jags, tre stycken DM GULD kom jag hem med från Malmö.

Resten av tiden kommer jag lägga upp med bilder istället för att skriva!
Ha det bra sålänge!På bilderna ser ni fina Julia och Nicole, träning med MFC Coed Blue, jag och Kalle var på gymmet, träning och lek i Gymnastikens hus, cp god mat, och deg och träningar i berghalla.

Likes

Comments

Har två stycken instagram, en som är lite mer privat som är ganska ny och en som jag har till alla möjliga bilder!

Instagram för alla - jennytetri
Instagram för bekanta - raattieLikes

Comments


Likes

Comments

I fredags var det utgång vilket var väldigt kul, lördags tog jag det bara lugnt och Linnea kom hem till mig och sov över, söndagen var det genrep inför DM med hela föreningen, det gick väldigt bra för alla lagen tycker jag!
Kan dock inte lägga upp bilder förens efter DM på Wildcats och stunten men det kommer senare!
Här kommer bilder av helgen.
Likes

Comments

Måndag och en helt ny vecka, nytt case i skolan ska bli så kul! DM vecka är det också, det går så snabbt.
Just nu sitter jag på bussen påväg till röntgen för jag ska röntga min rygg, sen åker jag hem och ska bara umgås med mamma och pappa idag!Likes

Comments


Likes

Comments

Som rubriken visar så är det äntligen fredag! Ska bli så skönt att ha helg nu, behöver verkligen det. Är så fruktansvärt trött på skolan och undrar om jag verkligen kommer att ta mig igenom ett och ett halvt år till.. Det återstår o se.

Sitter iallafall på bussen just nu påväg till skolan, ikväll blir det middag och krök hemma hos lassie som fyller år och sedan utgång, dock får jag se om jag ska med!
Lilleman, Sigge och Kalle <>

Likes

Comments