Loui, Shopping

Hallå!

Idag så har vi vart hos Sofie och hennes dotter. Vi fikade och pratade.

När vi skulle hem så tig vi spårvagnen ner till stan och handlade lite nya leksaker :) Loui är jättenöjd med sina nya leksaker. Jag köpte även fler dregellappar.

Likes

Comments

Shopping, Loui

Ni minns väl inlägget om min drömvagn? Emmaljunga scooter.

Jag var tvungen och tänka om lite när det gällde en ny vagn. Min Emmaljunga som jag har, har börjat låta konstigt och chassit är snett. Så jag blev rädd för att vagnen skulle gå sönder när vi är ute och går.

Så på alla hjärtansdag så bestämde jag mig för att köpa en ny vagn. Så då frågade jag en grupp på Facebook vilken vagn som skulle passa. Skrev att jag har en son på tre månader som är lång och som jag kan använda länge. Med vändbar sittdel. Då vart jag tipsad om baby jogger city premier.

Jag googlade och fastnade för den direkt. Så hittade jag en mörkblå baby jogger city premier och den fick komma hem till oss i dag.

Vi är så nöjda med vagnen 😍

Likes

Comments

Vardag

Den här söndagen har vi vart hos Tina och Noah hela dagen. Loui och Noah har pratat lite med varandra och tittat på varandra.

Jag och Tina har pratat hur mycket som helst. När Tinas sambo kom hem så busade han lite med Loui och Loui tyckte att det var jättekul.

Så fort jag la Loui i vagnen så somnade han, plutten var jättetrött.

Vi gick bort till Lidl med Tina, hennes sambo, Noah och deras hund. Jag köpte lite läsk och chips med dom köpte mat.

Nu är vi hemma igen, Loui sover i vagnen och jag ska sätta mig i soffan och se på tv.

Vad har nu gjort den här göra söndagen?

Likes

Comments

Vardag

Har ni sovit gott? Både jag och Loui har sovit super gott! Loui vaknade först vid 7 men då la jag Loui bredvid mig och sövde om han. Vi 8.45 väckte Loui mig, då gick jag upp och fixade ersättning.

Nu har jag bytt till Sempers ersättning och den verkar passa bättre till Loui.

Nu ligger vi och myser i min säng och snart ska vi gå upp. Dagens planer är att träffa Tina och Noah och hämta ut ett paket :)

Likes

Comments

Louis dop, Loui

God kväll!

Vilken dag! Det har verkligen gått o ett hela dagen!

Loui vaknade vid 7 så då gav jag lite mat och så tog mamma med honom upp till deras säng. Då gick jag upp och tog en dusch och tvättade håret.

Sen blev det frukost och vid 10 så åkte jag och mamma bort till församlingshemmet och fixade lite. Jag blev super nöjd med dekorationen. När vi var klara så åkte vi hem till mamma igen. Där väntade min älskade Loui på mig. Det gick bra att vara borta från Loui men jag saknade Loui massor!

Vid halv 2 så kom släkten från Stockholm, då blev det kramkalas! Strax efter så åkte jag, Loui och mamma bort till kimstad kyrka. Där mötte vi upp Tina och hennes familj, Tina är Loui gudmor nu. Annika var också vid kyrkan när vi kom så Tinas sambo och hans äldsta son hjälpte till och bära in tårtorna. Mamma gav Loui mat medan jag pratade med dom andra.

Vid 2 tiden så gick vi upp till kyrkan för att möta upp prästen men hon var inte där. I kyrkan hittade jag min granne som satt och väntade. När vi inte hittade prästen så gick vi till det rum i kyrkan för att fixa i ordning Loui. Då hjälpte Tina till att ta på Loui dopklänningen.

5 minuter innan dopet började kom prästen! Ska jag vara ärlig så trodde jag att hon inte skulle komma! 😂

Sen gick hela dopceremonin jätte fort! Kalle Louis morbror/gudfar höll i Loui nästan hela tiden.

När ceremonin var slut så gick vi ner till församlingshemmet där väntade en tipspromenad för alla gäster. Jag bjöd på kassler, potatissallad, fyllda tomater och sallad.

Efter maten så öppnade jag alla doppresenter. Loui fick så mycket fina saker. Jag är jätte nöjd med allt! Den blev det tårta. Tårtan har min vän Annika gjort! Jättefina tårtor och super goda! Då läste jag även upp svaren på tipspromenaden. Det var tre stycken som hade rätt och det var min syster, Tina och min granne.

Efter att jag hade öppnat allt och alla hade fikat klart så började gästerna åka hem och vi började röja. Nu har vi vart hemma i några timmar och Loui sover jätte gott!

Likes

Comments

Loui, Vardag

Så fort bebisarna utvecklas och göra nya saker! Jag la Loui på mage förut och helt plötsligt så rullande han över till rygg. Jag blev jätte förvånad! Innan så har han bara vänt sig till sidan.

Man blir ju så glad och förvånad! Min lilla pluttis kan!

På lördag blir Loui döpt! Det ska bli så kul. Jag ser verkligen fram emot dopet :)

Nu har Loui vaknat så nu ska vi fortsätta och busa :)

Likes

Comments

Vardag, Shopping

Hallå på er!

Vilket fint vårväder vi har i dag. Sol och 13 grader varmt i solen! Äntligen så blir det vår 😍 vilket innebär många långpromenader 😍 som jag har längtat efter!

Jag och Loui vara nere på stan vi tolv där mötte vi upp fina Eliin och hennes son Kevin 😍 vi gick runt och tittade på kläder och pratade massor. Det känns så kul och hitta en ny vän 😊

Vi tog en kaffe och även en kort promenad i det underbara vädret.

Så har jag köpa nya T-shirt bodyn till Loui. Jag vet ju att min son ät stor men jag trodde ju inte att han skulle växa ur 68 redan nu 🙈 så jag köpte ett 6 pack bodyn på hm.

Så fick Loui även halv sitta i sittdelen idag och det funkade jätte bra 😊

Likes

Comments

Helt ärligt! Jag hatar alla hjärtansdag! Det har jag alltid gjort och kommer alltid att göra.

Jag hatade den här dagen även fast jag hade ett förhållande. Det är sån köp hets!

Ett år vart jag dissad på alla hjärtansdag vilket gjorde att jag hatar den här dagen ännu mer!

  • 216 readers

Likes

Comments

Jag

Även fast det inte är dags än att köpa en ny sittvagn till Loui, så har jag hittat min drömvagn!

Det är en Emmaljunga scooter S som är typ mörkgrå och brunt läder på. Den är så fin, är helt förälskad i vagnen! Funderar på vilka hjul som är bäst och köpa. Lufthjul eller ecohjulen. Någon som vet vilka av hjulen som är bäst?

Hjulen som jag har på vagnen som jag har nu är såna dåliga hjul på, det fastnar hur mycket grus som helst i hjulen. Så är hjulen slitna med, dom lär ju bli ännu mer slitna som att jag ska ha vagnen tills Loui är ett år tänkte jag.

Vilken är din drömvagn? :)

Likes

Comments

Vardag

Hallå!

Nu har vi precis vart ute på en promenad, Loui sover i vagnen och jag har druckit en shake och har hicka!

Jag tittar just nu på Gilmore Girls och väntar på att Loui ska vakna. Då blir det mat, efter att han ätit så blir det mys och bus.

Likes

Comments