Jag

Nu ska vi strax gå upp till Tina för en taco-kväll! Jag har hunnit plocka lite och diska. I morgon har jag tänkt och städa.

Det märks inte att Loui har fått vaccin i dag. Han är lika sprallig som vanligt.

Nu tänkte jag ha en liten frågestund. Så jag hoppas att ni hat massor med frågor som jag får svara på :)

Ha en bra kväll 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • Jag
  • 4 readers

Likes

Comments

Loui, Vardag

Hej på er.

Loui mår mycket bättre i dag och är pigg och hur busig som helst! Nu har både jag och Loui käkat lunch och jag tänkte försöka få Loui och sova en stund.

Vi var hos bvc nu på förmiddagen, Loui väger nu 8,6 kg och är 67 cm lång. Mammas stora kille 😍 han fick även sitt andra vaccin, han skrek lite men annars så gick det bra.

Likes

Comments

Vardag, Loui, Jag

Hallå! Vad skönt det var ute även fast det blåste. Hade motvind hela vägen till Tina, men det gick ändå. Vi gick bort till lekplatsen i vilbergen och gungade med Loui och Noah. Loui älskar verkligen att gunga, han blir så glad varje gång som jag sätter honom i en gunga.

När vi hade gungat så satt vi oss på en bänk och pratade Loui fick sitta på bordet. Sen gick Tina in på Ica då satt jag kvar med Loui och Tinas hund baloo. När Tina kom ut från Ica så gick hon och köpte en latte till oss. Den var inte så jättegod men den gick ner.

Nu är vi hemma sen en timme tillbaka, så nu ska Loui få bada. Sen i kväll när Loui sover så ska jag raka mina ben. Har inte rakat dom på en vecka! Det ska bli så skönt när jag raka mig. Alla småbarns mamma vet vad jag menar 💪🏻

Likes

Comments

Loui

Jag har märkt att Loui är en riktig busunge. Han ska alltid riva ner sängmobilen och leka med den när han har vaknat. Så på kvällarna när han sover för natten så har jag börjat att ta bort den.

Det är ju så lätt att han skulle råka få in pinnarna i ögat eller skada sig på något annat sätt när jag inte sover. Det känns bra att jag har börjat plocka bort den.

Det är bus hela dagarna. Jag antar att det kommer bli mer bus sen när han börjar krypa och gå. Det känns bra att jag har fått en glad busunge, för då märker jag väldigt snabbt när han är sjuk eller håller på att bli sjuk.

Likes

Comments

Loui, Vardag

I dag är Loui inte alls lika täppt i näsan febern är borta. Busig som vanligt och visar väldigt starkt att han vill hålla nappflaskan själv när han äter. Han tar även tag i nappflaskan om det står på bordet om jag håller fram han.

Det är så häftigt med bebisarna utveckling.

Vid två tiden så ska vi möta upp Tina och Noah för en promenad. Det är så kul att ens bästa vän är mammaledig samtidigt.

Likes

Comments

Ni som känner mig och min familj vet att min syster har anorexia. När min syster fick diagnosen anorexia så satt jag och googlade runt på om anorexia och hur man som närstående kan stötta. Jag fick upp rätt så bra tips.

Det jobbigaste är att se hur hon försvinner och blir smalare och smalare. Det är otroligt jobbigt att se när man inte kan hjälpa henne på något vis.

När hon var som sämst så var det nära att hon inte överlevde.

Nu känns det ännu jobbigare som att hon har flyttat ner till Göteborg. Nu ser jag bara bilder som hon lägger upp och jag ser hur smal hon har blivit.

Jag är orolig över henne hela tiden. Allt jag vill är ju att ha min kära lilla syster i liv.

  • 48 readers

Likes

Comments

Vardag, Shopping

Det blev lite nytt till både mig och Loui, en jacka till mig och en fin tröja till Loui. Jag och Tina @TinaHagglund käkade på subway.

Loui är faktiskt lite piggare nu även fast panodilen har gått ur kroppen. Men fortfarande täppt i näsan. Jag hoppas att det inte blir värre nu.

Likes

Comments

Loui, Jag, Vardag

God morgon. Hoppas att nu har haft en bättre natt än oss. I natt så vart ännu mer snorig och täppt i näsan. Jag försökte suga ut snoret med en nässug men jag fixar det inte. Jag får kvävningar, samtidigt som jag går dåligt samvete över att jag inte fixar det.

Under natten så har jag kör med saltkoklösning och physiomer baby. Saltkoklösningen har inte hjälpt så jätte mycket. Men physiomer hjälpte lite mer. Han har fått sovit i min famn i natt så hab kommer upp med huvudet.

Nu på morgonen så ringde Tina och frågade om vi ville med till stan och självklart sa jag ja! Måste hitta något bra till Louis nästäppa så vi kan sova i natt.

Vad brukar ni använda när era barn/bebisar har nästäppa? Kom jätte gärna med förslag på vad jag ska köpa

Likes

Comments

Loui, Mat, Vardag

Efter en gnällig eftermiddag och kväll så ha är Loui nu somnat på mig. Finns det något mysigare än att ha sitt barn i famnen när dom sover?

Loui somnade till i ca 30 min då passade jag på att laga mat, så vaknade han när jag skulle sätta mig och käka. Så då fick han sitta i knät medan jag åt. Sen fick Loui mat och somnade.

Jag åt pytti panna med bbq smak som jag gräddstuvade. Så gott!

Likes

Comments

Vi gick ju bort till Willys så hittade jag massor med gott till Loui. Lite majskrokar, yorgurt och klämmisar. Så snart ska vi testa något utav det. Majskrokar har vi testa och det var lite spännande och lite läskigt.

Jag hittade även mat från 5 månader som jag köpte. För nästa tisdag så är ju Loui 5 månader. Så snabbt det har gått!


Vilka av alla smaker på klämmisar gillar era bebisar? :) och smaker på mat? :)

  • 77 readers

Likes

Comments