Vardag

Vi har sovit super bra! Loui vaknade första gången vid kl 8. Så skönt med sovmorgon. Så Loui ligger och luftar sig efter gröten.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på förutom föräldrargruppen som är i eftermiddag. Familjerådgivningen kommer dit och det ska bli så spännande! Ska passa på att fråga lite frågor.

Loui är pigg men lite gnällig som han vart hela veckan. Jag gissar på att det är tänderna som spökar. Kan inte tänderna bara komma?!

Nu ska jag njuta av min frukost :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Barnmat, Loui

Nu har jag lagat annan mat till Loui! Jag hoppas verkligen att han gillar maten nu.

Jag gjorde köttbullar och potatismos som Loui ska få i morgon.

Likes

Comments

Loui, Jag

Förut så hälsade vi på en förskola och tittade runt. Första intrycket var jättebra! Fina lokaler och utegården är jätte stor och bra!

Nu vet jag vilka förskolor som jag ska välja till Loui! Jag hoppas att jag får första valet! Den som vi hälsade på i dag kommer jag ta som andra val.

Har ni börjat kolla på förskolor och sökt? Har ni fått första eller andra valt till dom förskolor som ni har sökt?

Likes

Comments

Vardag

Loui vaknade vid 5.50 så jag gick upp och gjorde välling och trodde att han skulle somna om som han brukar. Det gjorde han inte!

Vi klev upp och satte oss i soffan, Loui var super trött! Jag betalde räkningarna och Loui gnällde och gnuggade sig i ögonen. Så när jag hade betalat räkningarna så lag jag Loui på min magen. Han somnade direkt.

Så vi sover i soffan. Vid 8.50 vaknade vi båda och då vaknade vi till så Loui fick äta gröt. Precis när vi vaknade så ringde Tina så vi pratade med henne.

Vid kl 13 så ska jag besöka en förskola. Måste söka förskoleplats innan fredag. Dom andra två förskolorna vet jag redan vilka jag ska ta. Jag hoppas verkligen att jag får första hands valet!

Likes

Comments

Mat, Loui, Jag, Vardag, Barnmat

Nu har jag storhandlat, det var länge sen som jag åkte och stor handlade med mamma. Jag fick hem mycket bra saker till både mig och Loui.

Jag har beslutat mig för att börja ge den maten som jag äter till Loui. Så i morgon eller på torsdag så ska Loui få köttbullar med potatismos. Så jag ska göra några köttbullar utan krydda till Loui. Eller så har jag lite lite krydda i köttbullarna.

Jag hoppas att Loui gillar husmanskost. Favoriten i burkmat är spagetti och köttfärssås så jag tänkte göra det till han med.

Nu ska jag njuta av min räkmacka som att Loui sover.

Likes

Comments

Besöket gick jättebra. Loui väger numera 9020 gram och är hela 70 cm! Det märks att det är Louis har gener för att vara lång! Loui följer sin egen kurva jättebra! Min lillebror var också stor som bebis. Och nu är min bror lång och normal i kroppen.

Det ända som var är Louis torreksem. Jag ska köpa en annan salva och smörja in med. Jag tänkte även köpa ett annat tvättmedel och sköljmedel som är mildare.

Så tyckte dom att det var jättebra att Loui käkar mat nu. Så frågade jag min bvc sköterska om jag kan ge Loui lite välling direkt när han vaknar på morgonen och det kunde jag.

Jag får även ge Loui lite av min mat. Så kom jag på nu att jag glömde att fråga vilket bröd jag kan he Loui. Någon av er som vet?

Jag ska börja ge Loui frukt som mellanmål från och med i morgon.

Mammas lilla kille börjar bli stor!
Loui i sin morbrors gamla mössa!

  • 81 readers

Likes

Comments

Jag, Loui

Jag måste verkligen ha ett sovrum! Det här är inte hållbart längre. Förra veckan somnade Loui jättebra själv i sin säng och sen i söndags kväll så har det inte funkat. Jag fattar inte vad som har hänt?!

I går så var jag tvungen att släcka fönsterlampan i fönstret som är bredvid min säng och stänga av tvn för att Loui skulle somna. Han har alltid somnat även fast jag har haft tvn på.

Jag har inget emot att ligga bredvid Loui i min säng för att han ska somna. Jag tycker vara att det är mysigt.

Jag vill kunna ha tvn på som jag har haft innan. Är det någon fas som Loui har kommit in i? Han blir ju 6 månader på fredag.

Ge mig alla tips ni kan för att få tag i en lägenhet. Jag mailat och ringer en gång i månaden. Alltid vid månadsskiftet. Har ni fler tips?

Byta lägenhet med någon funkar inte som att hsb inte godkänner det!

Likes

Comments

Vardag, Loui, Jag

Har ni sovit gott? Det har vi gjort. Vi vaknade för en kvart sen. Just nu ligger vi och myser i sängen, vi ska strax gå upp så Loui får lite gröt.

I dag så ska jag ringa två förskolor och fråga om vi får komma och hälsa på och titta på lokalerna och så. För på fredag måste jag ansöka om förskola till Loui.

Sen ska vi till bvc på 6 månaders kontrollen. Den kommer få hur bra som helst. Ni går update när vi har vart där.

Sen när mamma har slutat jobbet så ska vi åka och storhandla! Måste kolla igenom listan så jag inte har glömt att skriva ner något 🙈

Bild från i går när vi satt och myste i soffan, Loui skulle ha filten som jag hade den 🙈😍

Likes

Comments

Vardag

Nu sover den lilla Buskillen och jag sitter typ och halv sover i soffan. Jag ska strax diska och fixa lite sen ska jag ta en dusch och lägga mig.

Hoppas att ni har haft en bra dag

Likes

Comments

Vardag, Loui, Jag

Idag har verkligen vart en gnälldag. Vet inte om det är för att Loui håller på att bli sjuk eller om det är tänderna som spökar och har sig. Loui har lite små feber.

Loui har ändå orkat busa och leka i dag. Så har han käkat jättebra. Nu sover Loui i min famn, när han vakar igen så är det dags för välling, kolla tempen igen, byta blöja och byta om till pyjamas.

Jag ska njuta av min nutellapaj :)

Likes

Comments