Header
Vardag

Det är så kvalmigt ute och jag är redan helt slut! Loui sover och så fort han vaknar så kan han få lunch.

På stan fick han två klämmisar och majskrokar så det skull bli sen sen lunch. Jag och min kollega käkade på lingonfabriken medan Loui satt och lekte i matstolen och käkade klämmis och majskrokar.

Nu är det mesta ner packat men lite är kvar. Myggmedel är inköpt och ner packat! Jag ska väl ta på mig kläder nu 🙈 var tvungen att ta en dusch när jag kom hem.

Testade även satt vända på sittdelen i dag. I 30 min var det en hit men inte sen. Blir att kolla efter en ny vagn!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

God morgon, sovit gott? Det har vi Loui somnade vid nio i går tror jag 🙈 jag kollade inte så mycket på klockan. Han vaknade till vid 6 och då fick han välling och somnade om till efter 8.

Jag ska dricka mitt kaffe och äta yorgurt och sen ska Loui få gröt. Vid kvart i tio typ så ska vi gå ner till stan. Jag ska köpa en ny lampan till toan, det gick sönder nyss, godis, snus, mer gröt till Loui och så vet jag att det är något mer som jag måste köpa.

Det är väl bästa att jag sätter fart så vi hinner. Ha en bra dag 😘

Likes

Comments

övrigt

Loui har visat tydligt att han inte gillar sin vagn. Ergonomisk sittdel är inget för oss. Så jag ska ta hem min Emma Ljunga vagn som är hos mamma. Jag hoppas att hon förstår och går med på det. Det tror jag. Får ju se vad Loui tycker om den vanliga sittdelen i helgen.

Snart är det ju dags och vända på sittdelen så jag funderar på att köpa en Emma ljunga scooter. Den kan han ha länge och så är just den vagnen min drömvagn.

Så jag ska städa och tvätta tyget i vagnen som jag har hemma så jag kan sälja den och köpa en ny vart efter.

Likes

Comments

Vardag

Vi skulle ju ha träffat en kompis och hennes barn i dag men hon ställde in 10 min innan vi skulle ses. Jag hade på riktigt stressat för att hinna ner till stan till tio. Så dagen började inte bra.

Jag och Loui mötte upp Isabel så hon fick nyckeln hit, hon ska vara kattvakt i helgen. Så hittade jag en bh. Så skönt! Nu slipper jag gå runt i bikini som bh 🙈

När vi kom hem somnade Loui och när han vaknade blev det lunch. Sen lekte vi en stund och sen var det dags för Loui att sova igen. Då somnade han i sin säng så jag hann att packa och fixa. Allt är packat förutom det som vi behöver i morgon.

Hela eftermiddagen bestod av lek och bus. Så fick jag mail av företaget som jag köpte vagnen ifrån och dom kan inte hjälpa mig på något sätt. Så då blev jag ännu mer arg. Ni vet, en dåligt plus att man har mens? Japp den var i dag eller nä, hela veckan.

Nu är jag helt slut och vill bara sova men Loui vill inte sova. Han fick inhalera förut för andningen lät lite ansträngd och lite pipit så han är fortfarande pigg av det. Så nu ligger han och leker på golvet. Någon gång somnar han väl?

Likes

Comments

Loui

I morgon så ska vi åka upp till våran släkt som har sitt landställe i Uppsala och fira midsommar, det blir Loui först bilresa som kommer ta ett par timmar att komma fram.

När jag var liten så åkte vi alltid på bilsemester och det var ju inte det roligaste att sitta stilla i bilen hela tiden. Vi hade massor med lekar som vi körde, så det blev roligare.

Till Loui i bilen så kommer jag ta med leksaker som han kan leka med i bilen, massor av klämmisar i olika slag ska också med och vatten.

Det ska bli spännande och se hur det går för Loui vill verkligen inte sitta still. I bilen brukar det gå bra men som att vi aldrig har åkt så här långt innan så blir det spännande.

Vilka är era bästa tips för en bra bilresa med bebisar? 😘😃

Bilden är ifrån när Loui satt i en andra bilbarnstolen för första gången. Nu sitter bältet mer åt, som vi vet hur den funkar nu 🙈😛

Likes

Comments

Dagens bild som är i @llinathor och @bolmgren Fotoutmaning är en bild när barnet gungar.

Som att Loui älskar att gunga så är ju inte den här bilden så svårt att ta 😛

Jag tycker att ni med ska vara med i deras Fotoutmaning. Kom ihåg att tagga dom

Likes

Comments

Vardag

God morgon, i dag vaknade vi vid 8. Så nu har både Loui och jag fått i oss frukost. Jag ska börja klä på Loui snart och fixa till mig lite.

För vid 10 så ska jag möta upp Isabel så hon får nyckeln hit, hon ska vara kattvakt till Loppan under midsommar. Sen ska vi möta upp Jessica och hennes två bra för en sväng på stan och lite lunch på donken. Därefter blir det bus i parken.

När vi kommer hem så ska jag starta en tvättmaskin och börjar packa 🙈 jag som hatar att packa. Jag glömmer alltid något, nu har jag skrivit en lista som jag ska gå efter. Så det borde ju bli rätt nu 😂

Igår så orkade inte jag att vänta på att pannkakorna skulle få mer färg 😂

Nu är det bäst att sätta fart här 😘

Likes

Comments

Vardag, Loui

Min lilla busunge har precis somnat i sin säng, helt själv. Blir så stolt varje gång som Loui somnar själv. Vi har börjat med att läsa i soffan istället för i min säng, det blev mysigt att sitta upp och läsa för Loui även fast han inte sitter stilla 🙈

Mammas sambo var här förut och fixade vagnen. Nu kan jag gå med den iallafall, min bror lyckades ta sönder en skruv i går. Jag har även kontaktat företaget där jag köpte vagnen ifrån, så dom ska ta kontakt med babyjogger för att se vad som ska göras. Får ju ett bryt på att det låter om vagnen när vi är ute.

Vi gick bort till hageby och handlade till helgen förut, mycket klämmisar och blöjor. Vilka byxblöjor gillar ni bäst? 😃

Så gick jag in på rusta och där hade dom rea på fina förvaringsboxar i olika bilformer. Så Loui fick en lastbil. Ska bli kul och se när Loui kommer på att han kan lägga saker i lastbilen och inte vara slå på den eller sitta i den 🙈

Loui har även lärt sig att sätta sig upp i dag. Jag såg det inte första gången men andra gången såg jag det 😃 jag blir så stolt över Loui när han lär sig nya saker!

Jag köpte även en jättefin radio i dag, den passar jättebra in i bokhyllan 😃

Nu ska jag steka några pannkakor till mig och se på tv. Ha en underbar kväll 😘

Likes

Comments

Samarbete

Ni har väl inte glömt bort min och @sillysme utmaning den här månaden? Varje tisdag och torsdag kl 15.00 så lägger vi ut ett nytt ämne som vi tipsar om och som våra bebisar gillar.

Sköta handlar dagens tema om.

För mig så betyder ordet sköta ta hand om, byta bölja och finnas där för Loui.

Mina bästa tips är

Köp ett bra och stort skötbord. Får/har du en stor bebis så kommer/är du så glad över att du har ett stor skötbord. Det är jag iallafall. Loui är längre ön skötbordet som jag har på skötbordet.

Byta blöjan är inte så lätt nu när Loui rör sig så mycket. Ta bort bajset ska vi nog inte ens prata om hur svårt det kan vara ibland, när dom vänder sig om och ska ha händerna i väg och vips så är det bajs överallt. 🙈 ni känner igen er va? 😉

Loui vet alltid att jag sitter i närheten av honom, sitter jag i soffan så brukar han kolla på mig och säga något eller skratta.

När Loui blir ledsen så vet han att jag kommer direkt och tar upp honom.

Det här är vad jag ser som sköta. Hur ser ni att sköta är? Skriva och tagga mig och @sillyme

Än så länge är det fyra stycken som hänger på oss. Dom är @Jagochminahjärtan @HannaAngelica @Sara90 @guzel

Likes

Comments

Dagens Fotoutmaning ska vara en bild där barn håller i ett gosedjur. Jag tycker verkligen att ni också ska delta i @bolmgren och @llinathor Fotoutmaning idag. När ni lägger upp. Bilden så ska ni tagga bolmgren och liinthor :)

Likes

Comments

Nya inlägg