Jag tror att jag åt den godaste kebabrullen på länge! Kebabrullen låg i en kartong när jag fick den. Det har jag aldrig vart med om haha!

Nu ska jag ligga i soffan och se på Netflix och fortsätta min svullkväll.

Hoppas att ni får en bra kväll :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gravid , Vardag

Huvudvärken har vart lite bättre i dag så jag har städat, tvättat och diskat. Så nu har jag städad lägenhet! Så nu hoppas jag att han börjar känna sig redo och komma ut!

Likes

Comments

Vardag, Gravid

Hallå!
Idag blev det sovmorgon, tänkte att om jag sover länge då kommer jag inte vakna med huvudvärk.

Vad fel jag hade! Även fast jag tog starkare alvedon så har jag fortfarande ont i huvudet. Helt ärligt, jag är gråtfärdig just nu! Har haft huvudvärk i 9 dagar nu! Jag vet inte vad jag ska göra för att huvudvärken ska försvinna. Jag har vart ute och fått luft, sovit, druckit vatten, tagit resorb och värktabletter.
Det känns som att enda sättet att få huvudvärken att försvinna är när min trollunge är född. Men jag känner inga tecken längre på att han vill ut.

Om jag fortfarande har ont i huvudet på onsdag när jag ska till barnmorskan så ska jag fråga om jag kan få bli igångsatt.

Nu så ska jag käka frukost. Latte, en smörgås med prickigkorv och ett gals resorb

Likes

Comments

Vardag

Nu orkar jag inte vara uppe längre. Huvudvärken blir bara värre och värre. Har fått lite starkare alvedon av förlossningen så jag ska ta dom nu och lägga mig och sova. Jag hoppas verkligen att huvudvärken är borta när jag vaknar. Om den inte försvinner snart så vet jag vad jag gör. Har haft ont i en vecka nu. Kan man be om att få bli igångsatt? Så huvudvärken försvinner?

Likes

Comments

Vardag, Gravid

Allt såg bra ut i dag. Han ligger med huvudet neråt. Så nu får han ta och komma ut snart tycker jag allt. Annars så är jag as trött. Så jag har tänkt och försöka sova en stund.

Ikväll så ska jag laga hamburgare och pomme jag ska även käka lite ben and Jerry tänkte jag

Ha en bra dag alla

Likes

Comments

Vardag, Gravid

Idag ringde klockan vid nio. Och har jag ätit frukost och klätt på mig. Jag ska ner till stan snart och träffa en kompis. Vi ska även käka lunch på stan.

Likes

Comments

Gravid

I dag så har jag känt några förvärkar. Ringde till mamma och sa det till henne, till svar fick jag "jag har inte tid och föda barn nu!" Och skrattar. Då svarar jag tillbaka "du har ju aldrig tid för mig" men jag vet när det väl är dags så säger hon inte så. Nu känner jag verkligen att han trycker sig neråt. Jag bara längtar tills dom riktiga värkarna kommer och vattnet går.

Som jag vet att det inte är långt kvar nu på graviditeten så har jag blivit så himla godis sugen! Fick ju graviddiabetes så jag har ju inte fått äta godis. Det är så jobbigt!

Så nu har jag bestämt mig för att jag ska ha med mig en godispåse till BB! Blir ju lite dyrt och gå till Pressbyrån och handla godis på sjukhuset. Så jag har tänkt att ta mig ner till stan i morgon eller fredag för att köpa godis och lägga i BB väskan.

Ser ut som att magen ska spricka snart 😂

Likes

Comments

Mat/bakning

Nu så har jag vart och handlat med mamma och även hunnit ätit. Det blev hamburgare och pomme. När jag inte orkar göra hamburgare den grunden så brukar jag köpa ICAs färska hamburgare. Dom är mycket godare än dom frysta

Likes

Comments

Vardag

Man blir ju lite veckovild när man går hemma har jag märkt.

Idag vaknade jag efter kl 10. Och trodde att det fortfarande var natt. Men det var det ju inte. Nu har jag duschat och ligger i soffan och väntar på att mamma ska sluta jobba så vi kan åka och handla.

Likes

Comments

Vardag, Gravid

Nu sitter jag i soffan och tittar på Johan Falk. Annars i dag så har jag mest legat i soffan och tittat på serier.

Jag har även frågat min syskon och vänner bär dom tror att jag ska föda. Min lillebror hoppas på i morgon men jag tror att det blir i helgen eller nästa vecka.

Små delar av slemproppen har släppt sen förra torsdagen och jag känner en svag mensvärk men inte något som gör ont eller så.

Sen vet jag ju inte hur det blir på fredag. Om blodtrycket är högt då med och om jag har protein i urinen så har jag havendeskapsförgiftning. Och då blir jag igångsatt. Så gå över tiden lär jag inte få göra.

Likes

Comments