Header
Samarbete

Vi listar fördelar och nackdelar om livet med småbarn - ni hittar oss kl 20 varje måndag med en ny lista

// @ARCHEYYY @LLINATHOR @FRECKLESNSTUFF @SILLYME @FOURPINKANDBIGBLUE @JENNYSVARDAG

Vi tar semester och kommer tillbaka i slutet av augusti med fler sanningar om småbarnslivet. Ha en bra sommar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag, Jag

Dagarna går ju hur snabbt som helst. Om 4 dagar blir Loui 9 månader, det kändes ju som jag nyss var höggravid och typ bara låg i soffan och tittade på tv.

Vi har inte gjort så mycket i dag. Loui har vart trött så han har fått sova och jag har hunnit läsa och tagit det lugnt.

Nu sover Loui så jag ska passa på att vaxa benen, har tröttnat på att raka benen och att håret växer ut direkt. Så nu jäklar ska det vaxas!

Brukar ni raka eller vaxa benen?

Likes

Comments

övrigt, Jag

Att handla mat är ju inte alltid så kul men något som man måste göra. Jag älskar att åka och storhandla mat.

Känslan när man har fått in allt i kylen och frysen och det är fullt. Så kan man välja och vraka vad man vill äta.

Jag har vart jätte dåligt på att just storhandla dom senaste månaderna så jag har gått och små handlat hela tiden. Men nu kände jag att jag vill åka och stor handla med mamma.

Som att jag och Annika skjuter upp shoppande till nästa vecka, då hennes bil behöver servas så fick det bli så.

Nu har jag fått ihop en lista på saker som jag behöver handla hem. Jag kommer säkert komma på fler saker som behövs handlad hem.

Tycker att jag fått ihop en bra lista med inga sötsaker.

Brukar ni storhandla?

Likes

Comments

Vardag

God morgon, har ni sovit bra? Det har vi gjort, även fast Loui vaknade till och grät/skrek någon gång i natt så har vi sovit jättebra.

Morgonen var jätte mysig Loui väckte mig genom att prata och puffa på mig. Jag älskar verkligen när han gör det. Min lilla älsklingskille.

Även i dag har vi inget planerat, det är så skönt och göra det som faller oss in att göra. Loui började i går att sätta händerna i golvet och ställa sig på fötterna och rumpan upp, ser ut som om han försöker ställa sig upp.

Ha en underbar dag

Likes

Comments

Loui

Redan nu Loui var 2-3 veckor så växte han ut storlek 50 och det dröjde inte längre fören han växte ur 56 heller. Storlek 62 kunde han ha i december, han har alltid vart lite längre och vägt lite mer. Men det gör inte mig något. 68 kunde han inte alls ha länge, 74 kunde han ha i några månader sen vart det för litet.

80 kunde Loui ha i någon månad eller om det bara var i 1-2 veckor. 86 har Loui haft sen i slutet av maj juni. Jag har hela tiden tänkt att han måste stanna på en storlek lite längre men det känns inte som att han kommer göra det nu.

86 sitter verkligen hur bra som helst nu. Frågan är ju bara hur länge han kommer kunna ha 86 och jag tänker hela tiden om jag ska köpa lite kläder i storlek 92 eller vänta och se hur mycket han växer.

Jag vill inte köpa kläder just nu till Loui som att jag känner mig så osäker på vilken storlek som jag ska köpa. Kommer han kunna ha 86 om en månad eller är det för litet då? Jag blir verkligen galen av att gå runt och tänka på det hela tiden.

Hur skulle ni ha gjort? Loui har mest sommarkläder i storlek 86.

Likes

Comments

Vardag

Johanna ringde mig vid halv elva tiden och sa att hon kunde komma förbi efter lunch. Hon kom hit vid 13 tiden då gick vi bort till Willys, där handlade jag vax så jag kan vaxa benen. Nu har jag tröttnat på att päls på benen haha!

När vi kom hem till mig igen så fick Loui sova en stund och Johanna var snäll och diskade. Vi har käkat och Loui har lekt som bara den med Johanna.

Loui och Johanna leker nu med, Bolibompa var inte kul i kväll.

Johanna ska gå om en stund och då ska Loui få välling och sen sova. Då ska jag vaxa mina ben.

Vi har verkligen haft en helt underbar söndag. Hur har eran söndag vart?

Likes

Comments

Vardag

Hallå på er, vi vaknade vid 6.45 försökte få Loui att somna om men det funkade inte. Så vi gick upp åt frukost och bytte blöjan och la oss i sängen igen då somnade Loui utan problem. Vi vaknade vid 8.45 igen. Loui leker och jag sitter med min kaffekopp.

I går gick vi ner till stan en sväng i hopp om att hitta kläder till Loui men jag hittade inte så mycket. Så jag kom hem med fyra böcker till mig. Här ska det läsas när Loui sover.

Likes

Comments

Vardag

Vi har vart vaknat i drygt i en timme. Försökte få Loui att somna om men nä! Så nu kryper han omkring överallt medan jag dricker kaffe och försöker vakna till.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Gå ut en sväng ska vi göra. Men vart vi ska gå vet jag inte. Är sugen på att gå ner till stan men jag vet inte. Som jag ska åka till Örebro och shoppa så känns det onödigt att hå ner till stan.

Igår kväll så googlade jag lite och kom in på en sidan som heter barnakuten där läkare och sjuksköterskor skriver som jobbar på akuten. Där står det att man inte ska tänka andetag hemma. För man lätt kan bli förvirrad och inte veta exakt hur man ska räkna.

Likes

Comments

Vardag

Annika kom hit vid halv ett tiden och då gick jag ut med skräp. Efter en stund försökte jag få Loui att sova men det gick inget vidare. Han satt och pratade med sina nappar och gosedjur i sängen. Strax därefter så kom mamma och hennes sambo så då busade dom med Loui, jag och Annika skar upp grönsaker och fixade köttfärsen. Sen kom mormor och hennes sambo.

När maten var klar så käkade vi, jag bjöd på taco och en god marängtårta med marängbotten, vaniljglass, kolasås, grädde och jordgubbar. Så gott!

Alla gick vi 17 tiden. Jag och Annika bestämde att vi ska åka till ett stor köpcentrum i Örebro och shoppa i veckan. Då ska mamma få vara barnvakt.

Jag har fått jättefina presenter, en stor tavla som jag ska rama in Louis första kläder, fotocollage tavla, blomma, en mandolin tror jag att den heter som man kan skära grönsaker med, en bok, choklad och pengar.

Loui sover och jag ska sätta mig i soffan och läsa min nya bok. Hoppas att ni har haft en underbar fredag. Puss på er

Likes

Comments

Vardag

Vi vaknade vid kvart i sju, Loui väckte mig genom att prata och klättra lite på mig. Vi låg kvar och drog oss i sängen några minuter. Så gick vi upp Loui fick frukost och sen tog jag en dusch medan Loui badade i baljan.

Loui har hunnit led att leka käka frukt och nu sover han i son säng. Så jag har hunnit städa, med sopkvasten och svabbat golvet. Läste på lite om astma och att dammsuga så åker dammet omkring i luften och det vill jag ju inte. Så nu är det rent. Jag ska gömma alla kläder som ligger framme i klädkammaren.

Vid 14 tiden så kommer min familj hit och firar mig. En kompis kommer också. Det ska bli kul.

Likes

Comments

Nya inlägg