Loui

Nu har jag pratat med min bvc tant om att Loui bajsar var fjärde dag. Vi kom fram till att jag ska fortsätta och ge Loui nan ersättning och även magdroppar och laktulos. Jag ska ge sammanlagt 8 ml laktulos till honom och se hur det blir.

Jag börjar misstänka att Loui har mjölkallergi. Så om det inte blir bättre eller om det fortsätter så här så ska vi få en remiss så vi kan utreda om Loui har mjölkallergi.

Det är jättejobbigt för Loui att han bajsar så sällan. Han tar i och tar i men inget kommer. Så ser jag att han har ont i magen också.

Det känns bra att vi ska kolla upp vad som orsakar det här!

  • Loui
  • 17 readers

Likes

Comments

Vardag, Loui, Katten/Loppan

I går så firade vi Micke mammas sambo som fyller år i dag. Loui var vaken nästan hela tiden. Det är så kul att han är vaken mer och mer!

Vi har vart hemma sen kl 14. Loui tar igen sömn så han har sovit i vagnen sen 12. Snacka om att han är trött! Nu tror jag att han håller på och vakna.

Loppan låg i sängen och myste när vi kom hem. Nu myser hon bredvid mig.

Idag blir det soffläge och bus med Loui. Jag ska även kolla lite efter en ljusblå klänning till dopet. Det är ju inte långt kvar nu till dopet!

I går så fick Loui vara i Görans famn för första gången och det gällande Loui jättemycket!

Idag säljer vi även syrrans bli så jag hoppas att bilen går för lika mycket som vi har tänkt. För då får jag min syster och bror massor led pengar :)

Likes

Comments

Loui, Katten/Loppan, Vardag

Både Loui och katten sover. Här sitter jag och tittar på fångarna på fortet. Behöver egentligen packa som att vi ska sova hos mamma och Micke i natt. Självklart så har jag kattvakt till Loppan.

Jag får göra det sen när Loui ligger i sitt gym. Känns onödigt att han ska vakna för att jag lägger ner Loui i hans säng. Så det är bättre att låta Loui sova.

Likes

Comments

Loui

Idag har ser ekat tomt här, det är för att Loui är mer och mer vaken då vill jag vara med Loui och se när han utvecklas. Vi busar och sjunger väldigt mycket när han är vaken.

Idag så har Loui för första gången håller upp sitt huvud när han ligger på mage på amningskudden. Han har tidigare hatat och ligga så. Det är så kul och se när ens barn utvecklas. Jag blir alltid så glad och tårögd för varje ny grej han gör.

Nu har Loui börjat sova hela nätter även fast han somnar vid 20. Då vaknar han vid 6 och vill ha mat och sen somnar om till 9-10

Likes

Comments

Mat, Jag

Det blev en väldigt sen lunch i dag. Jag åt köttfärssoppa som jag gjorde samma kväll som vattnet gick. Så jag tror att soppan satte igång förlossningen! Hahah

Likes

Comments

Loui

Inte visste jag att man blir trött av att bajsa så att man som st när man äter 😂 även fast Loui sover så äter han, då är man hungrig

  • Loui
  • 112 readers

Likes

Comments

Vardag

Vad duktigt jag känner mig! Gick upp och satt på tvättmaskinen förut och nu är den snart klar. Jag gjorde även en smoothie så när jag har hängt upp tvätten ska jag fixa en latte.

Loui vaknade men somnade om i min famn. Min älskade lilla plutt❤

Likes

Comments

Loui, Vardag

Hallå!

Loui väckte mig vid 7.30 så gick gick jag upp och gjorde ordning lite ersättning. Och nu har han somnat om i min säng. Det blir att mysa lite till och kanske sova en timme till innan jag går upp.

Dagen planer är att tvätta! Måste tvätta! Sen så ska vi nog träffa världens bästa vän @TinaHagglund och Louis vän Noah. Vad vi ska hitta på vet vi inte.

I går var jag hos Jessica och hennes son är 5 dagar äldre än Loui. Dom kommer också hitta på en massor med bus tillsammans!

Inte de bästa bilden men det vart en bild! Sam har blå body och den andra busen är Loui

Likes

Comments

Mat, Vardag

Idag har det verkligen vart fullt upp! Jag och Loui vaknade vid nio så gick vi upp. Vid halv elva så gick vi ner till stan för att fila med några massor som också fick barn i oktober. Der var trevligt.

Efter det så gick jag och en av mammorna lite på stan. Jag känner henne sen tidigare. Vi till butiken nytt och bytt, dör köpte jag en lekmatta till Loui.

Sen så har vi mest myst i soffan och testat lekmattan. Den tycker han om.

Nu sover Loui sen en timme tillbaka. Jag har lagat mat och ätit. Gjorde den godaste pastasåsen!

Ingredienser
2 portioner
* 250 g spaghetti
* 1 pkt bacon
* 2 ägg
* 4 msk grädde
* 75 g nyriven parmesanost
* svartpeppar
* Örtsalt
Så här gör du
20 minuter
* Koka spaghettin al dente i rikligt med saltat vatten.
* Strimla bacon och stek det under tiden.
* Knäck äggen i en skål. Blanda i grädde och riven parmesanost. Vispa så att blandningen blir pösig.
* Låt pastan rinna av i durkslag och lägg tillbaka den i kastrullen. Blanda ner baconstrimlorna. Tillsätt äggblandningen lite i sänder under omrörning. Häll lite peppar och örtsalt på och ät! :)

Likes

Comments

Loui, Vardag, Jag

Nu har jag framkallat massor med bilder och gjort en fotobok. Känns bättre och ha bilderna på vanliga kort ön bara på telefonen och paddan. Bilderna kan ju faktiskt försvinna och man vill ju spara bilderna.

Nu sover Loui för natten så jag ska hoppa in i en dusch och tvätts håret. Det gäller ju och passa på när han sover.

Likes

Comments