View tracker

Shopping, Vardag, Loui

Jag och Loui mötte upp Johanna på stan. Tanken var att vi bara skulle fika och köpa en fuskolle till Loui, självklart så hittar jag en cool body till Loui. Så nu är nyårskläder till Loui klara.

Nu har Loui växt ur storlek 56 helt och hållet. Så nu får jag börja använda alla kläder och overaller i storlek 62.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag, Loui, Katten/Loppan

Vi vaknade vid halv 9, Loui fick en torr blöja och katten fick mat. Jag la Loui i brevis mig i min säng och han har ätit. Nu ligger vi och myser. Jag ska snart gå upp och duscha och fixa frukost.

Sen ska jag ringa försäkringskassan om underhållet och så ska jag ringa och skälla på ellos! Jag har fortfarande inte fått mitt paket som jag beställde förra fredagen!

Idag ska vi nog träffa Johanna om hon inte blev sjuk. Har ingen aning om vad vi ska hitta på

Likes

Comments

View tracker

Mat, Jag

En sak har jag märkt sen Loui föddes är att jag glömmer bort och äta själv. Även fast jag är hungrig så glömmer jag bort att äta. Jag antar att det är ganska vanligt att glömma bort sig själv. Jag är jätte noga med att Loui ska få mat och ny blöja. Jag får väl skylla på amningshjärna hahha!

Idag åt jag rester från tacos som vi åt hos mamma och Micke.

Likes

Comments

Vardag, Loui

Så skönt att Loui sov till kvart i nio i dag. Jag hoppas att han somnar som sen när jag har ammat klart. Jag är fortfarande trött så somnar Loui om så gör jag nog det med. Katten låg bredvid mig hela natten så mysigt.

Idag ska jag putsa fönster och ställa dit mina nya orkidéer. Dom orkidéer som jag hade fick ju ullöss, hoppas att dom inte kommer tillbaka!

Nu ska jag nyss med Loui.

Likes

Comments

Vardag, Loui, Jag

Vi kom hem från Linköping vid 18, då kom grannen ner och pratade så gick vi till Ica. Min tanke var att slänga sig i soffan och halvsova framför en film!

Men då fick jag för mig att jag ska kasta alla mina orkidéer som att dom har fått ullöss och det är svårt och bli av med. Så jag har diskat alla krukor och tvättat fönsterbrädorna. I morgon ska jag putsa fönstren invändigt. Och ställa dit min tre nya orkidéer. Får börja samla igen! Jag hade hur många orkidéer som helst! Nu hoppas jag verkligen att jag jag fått bort alla ullöss.

Loui har fått lufta rumpan det älskar han! Så har han även fått nackträna på fällen. Det var jätte kul tyckte han. Loui är jättestark i nacken och lufter nacken högt upp när han ligger på mitt bröst. Det är så kul och se när ens barn utvecklar sig!

Nu ska jag se en film och hänga upp tvätten när tvättmaskinen är klar. Hoppas att ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Vardag, Loui

Kvällen i går var mysig hos mamma och Micke. Loui trivdes jättebra i huset. Natten gick jättebra som vanligt. Loui log jätte mycket mot mamma och Micke.

Nu är vi på väg till Linköping och handla julklappar.

Likes

Comments

Jag är ingen sån människa ska går till gym och tränar. Jag hatar gym! Många killar så bara går till gymmet för att spänna sig och tror att alla vill se dom. Sen finns det ju dom tjejer som sminkar och klär upp sig jätte mycket. Jag är så trött på allt som handlar om utseendefixerade och bara vill ha uppmärksamhet.

Däremot så är jag lite intresserad av mamma och bebis jympa, det verkar vara lite mysigt och även jobbigt. Sen vet jag inte om jag skulle vilja gå i en grupp på Friskis eller göra jympan hemma.

Så finns det någon här som har någon erfarenhet av mamma och bebis jympa?

  • 120 readers

Likes

Comments

Loui, Shopping, Vardag

Idag fick jag hem Louis byxor som jag beställde i söndags. Dom kommer passa så bra på Loui.

Jag har inte fått något gjort i dag, skulle ju packa men är inte klar. Så Smsar mamma och säger att dom slutar tre! Så nu måste jag fixa det sista och klä på Loui.

Självklart så har jag fixat kattvakt till loppan

Likes

Comments

Vardag

Hallå!
Vaknade vid nio och hoppade in i duschen och lyxade till det och rakade benen och tvättade håret. Loui sov så gott i sin säng.

Idag ska jag packa ner det sista för vi ska sova hos mamma och Micke i natt. I morgon ska vi åka till Linköping. Jag hatar och packa så jag vet inte vad jag ska packa ner, som vanligt. Jag måste bestämma i dag vad Loui ska ha på sig i morgon. Så jobbigt Hahah!

Likes

Comments

Shopping, Loui, Vardag

Jag var ju och fikade med en vän förut, det var kul och trevligt. Efter att vi hade fikar så gick vi och kollade lite i affärer. Vi gick även till busfrö nytt och bytt där hittade jag en overall i storlek 68 till Loui. Så mycket som Loui växer så har han nog snart växt ur 62. Jag visste redan när jag var gravid att jag skulle få en stor bebis. Men jag trodde inte att han skulle växa i 62 när han är en månad.

Nu under kvällen så har vi badat som vanligt så tyckte Loui att det var jätteskönt och bada, han blir alltid sur när jag tar ur han från badbaljan.

Nu ska jag ta det lugnt och titta på tv.

Skulle ni vara intresserad av en frågestund? Är ni det så får ni ställa frågor i kommentarerna så svara jag i ett inlägg så fort jag kan :)

Likes

Comments