Usch en sån dryg förkylning vi har tampats med hemma. Vågar knappt skriva att vi är på bättringsvägen!!! Stackars Arvid har varit så dålig! Han hade över 40 grader i temp till och från i drygt en vecka. Stackars liten. Aptit har varken han eller Alice fått tillbaka än.... Alice fick vara hemma från skolan hela förra veckan.. hon har varit helt slut! Nu hoppas jag verkligen att vi får vara friska ett bra tag!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Här kommer ett superbra recept på äppelkaka. Den går jättesnabbt att göra och farinsockret ger en mycket god, lite kolaaktig smak. Tipstips!

Receptet kommer från smulpaj.se 👍👌

Likes

Comments

Detta måste vara det bästa med hösten! Hundarna är supersnabba med att lägga sig framför kaminen så fort jag börjar elda. I samma veva brukar Alice och Arvid dra fram kuddar och filtar och lägga sig och mysa eller läsa böcker❤️ Kaminen är nog det bästa med vårt hus. Tänk att vi bodde här i flera år innan vi satte in den, burr!!

Likes

Comments

Jag och min lilla mini me! Snapchat är barnsligt kul! 😂

Likes

Comments

För en vecka sen befann vi oss i Mölndal. Vi hälsade på min faster samt tog en tur till Liseberg. Happy kids!!

Alice den lilla tur-loppan vann stjärndomaren och fick med sig en stor låda med godis! Det var nog det bästa med Liseberg 😂

Likes

Comments

Jag tycker det är så underbart med höst! Har faktiskt längtat lite efter den i år. Älskar doften av höst, de vackra löv och träden och att kunna krypa upp i soffan med en mysig pläd❤️ Idag gick vi en sväng i skogen efter maten. Arvid skuttade runt och lekte med pinnar och stenar, Alice samlade ihop fina saker hon hittade. Riktigt härlig tur i skogen! ☺️

Likes

Comments

Hej!
Idag har det varit riktigt varmt! Barnen och jag gick ner till Grimsen mitt på dagen för att svalka oss lite. Grimsen ligger ju mitt i skogen typ, så är skuggigt och bra där på dagen. Massa blåbär växer det där också. Mums! Det fick även bli ett kvällsdopp i Åsjön... Arvid var så trött vid 17.30-tiden men var lite väl tidigt att sova då... Fick bli en tur till skön så han inte skulle somna! Självklart lite gungning också 😀

Likes

Comments

Idag tog vi oss en sväng med mina föräldrars båt. Himla mysigt! Vi rodde till en mysig plats i skogen där det finns ett mysigt litet vindskydd samt brygga. Alice och Peter testade att bada med flytvästarna.. De flöt bra 😄 Efter båtturen blev vi hungriga. Vi åkte tillsammans med mina föräldrar till Melkers förblir middag 😊 En mysig dag!

Likes

Comments

I måndags tog vi oss en tur till Kalmar slott. Vi hade en riktigt bra dag, barnen tyckte att det var jättekul! Alice ska tom flytta dit när hon är stor säger hon! Vi tittade även runt i slottsparken på alla fina rabatter och barnen lekte på lekplatsen. Sen gick vi ner till stranden och spanade in sandskulpturerna, riktigt häftiga!!!

Likes

Comments

Finns ingen som är så gosig som plutt!!! Nappen och "Mjau" , sen kan man sova gott❤️

Likes

Comments