​LÄPPAR: 

Torra läppar är bland det jobbigaste som finns och det brukar ju uppkomma mestadels nu under hösten och vintern. Så det slutar ju alltid med att man har ett lypsyl i väskan och smetar in läpparna när man känner för det, vilket är i princip HELA tiden. Och som många av er redan vet så är lypsyl INTE bra att använda, för det första så skapas ett beroende av att känna att man alltid måste ha något på läpparna och för det andra så återfuktar egentligen inte lypsyl läpparna utan lypsylen drar åt sig det fettlager vi har på våra läppar och vilket leder till att läpparna bara blir torrare om man använder lypsyl. 
Så mitt tips till dig som har torra läppar smeta på honung istället, även om det blir lite kladdigare än lypsyl. Honung mjukar upp läpparna, utan att dra åt sig fettlagret, sen lagar och reparerar honung trasiga och såriga munsår + om du tillexempel ska till skolan och känner att du inte vill ha ett lager med honung runt munnen ta då olivolja och smeta på läpparna, för det drar inte heller åt sig fettlagret (dock gör det inte allt för ofta, alltså smeta inte på för mycket på läpparna under en dag, smeta ett honungslager på kvällen och sov med det på läpparna och sedan tvättar du av det och sedan innan du ska gå till skola/jobbet så smetar du på ett litet lager med olivolja och låter det sitta på hela dagen) 


HÄNDER: 

Torra händer är bland det jobbigaste och värsta som finns och det brukar också uppkomma mestadels nu under hösten och vintern. Så det slutar ju alltid med att man har en handkräm i väskan och som man sedan tar upp och smörjer in händerna när man känner för det, vilket är i princip HELA tiden. Och även här kan jag säga att det inte är jättebra att använda för mycket handkräm (ha ett beroende) det kan göra att fettet i handkrämen torkar ut handens egna fettlager.
Så mitt tips till dig är att om ni ska smörja in era händer gör det på kvällen innan ni går och lägger er och smörj in händerna med någon fet olja som tillexempel kokosolja och låt oljan sjunka in i händerna över natten, sedan upprepar ni detta dagen efter samma tid. 


Så här var lite tips till dig som har torra och spruckna läppar och händer! Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

- Tröja: Lindex
- Byxor: Kappahl
- Skor: Nelly

Likes

Comments

Måste erkänna en grej när den här låten släpptes på Spotify tyckte jag verkligen INTE om den! Idag är det kanske en av mina favoritlåtar, skönt sväng och humöret höjs upp! 

(En låt som varit i mina högtalare i helgen)
Vad tycker ni? 

Likes

Comments

​- Jag är en badkruka och badar helst inte när det är kallt i vattnet (Badar inte ens på sommaren i Sverige och när vi är utomlands på solsemester så badar jag kanske högst 2-3 gånger på en vecka, om ens det) 

- Jag kan inte alls sjunga men gör det ändå när jag känner för det (Det är synd om dem som tvingas lyssna).

- Jag älskar att titta på svenska deckare som tillexempel Beck, Wallander och Johan Falk. 

- Jag är en nagelbitare. 

- Jag har världens fotfobi, hatar tillochmed mina egna fötter, har alltid nästan strumpor på mig, även när jag sover.

- Jag är sjukt klantig.

- Jag har världens tålamod och ger mig inte i första taget, allt går om man bara har viljan. 

Långsamma människor kan störa mig något enormt! Speciellt sådana som går framför en och vägrar att flytta på sig när man har bråttom. Eller folk som ställer sig MITT I VÄGEN (typ mitt framför ingången/utgången på Ica)och bara står där. 

- Jag heter Louise i mellannamn som jag fick efter min faster. 

- Min första egna hund var en pudel som hette Gucci. 

Likes

Comments

​Detta fina collage har fina fantastiska Julia Aldentorp gjort! Henne hittar ni  HÄR

Likes

Comments

HAR JAG EN MARDRÖM ELLER VAD ÄR DET HÄR? Folk springer runt med clownmasker och skrämmer folk, vart är världen påväg egentligen?! 

Nej jag har ingen mardröm detta är alltså sant, det är rent ut sagt patetiskt, tragiskt, töntigt, idiotiskt och på samma gång vidrigt. Att man inte ens kan gå själv hem på natten längre utan att man måste kolla sig en extragång överaxeln så man inte har en clown bakom sig.

Ni som gör detta, vad är ert problem? Det är dags för er att växa upp, skaffa er en ordentlig hobby och skaffa er ett liv. Förstår ni inte att ni är pinsamma? Det finns absolut inget roligt med det här och då menar jag absolut INGENTING. Detta har gått för långt och det här måste vi göra någonting åt meddetsamma, inte imorgon utan nu på en gång! Förstår verkligen inte hur ni tänker? Hur kan det vara roligt och stå utanför dagis med en kniv i handen och skrämma 6 åriga barn, att hugga folk lite här och var med knivar och skrämma skiten ur äldre personer så det slutar med en hjärtattack? 

Det är inte ett brott att klä ut sig men att skrämma folk och göra sig skyldig till ofredande, det är ett brott. Den vanligaste påföljden av ofredande är böter men det finns även fängelsestraff med i straffskalan. Förstår ni inte att ni förstör folks liv, en massa sorg finns nu bland oss och det är tack vare att ett gäng människor med tragiskt liv hade tråkigt och bestämde sig för att utföra en PR-kupp. Som jag skrev där uppe, det är nu dags att ni växer upp, skaffar er en ordentlig hobby och skaffar er ett liv, för det livet ni har nu kommer avslutas på ett eller annat sätt om ni inte lägger ner. Vill ni ha alla dessa människors blod på era händer? Ni förstör inte bara för oss utan för er själva och för er familj och era närmaste. KAN DETTA BARA FÅ ETT STOPP NU, FÖR NI FÖRSTÖR VÅR VÄRLD!

Likes

Comments

Vi satt och kollade på youtube och såg då att ett par (Jocke och Jonna) gjorde just den här challengen och då var jag bara tvungen att testa den med min pojkvän och här nedanför ser ni resultatet!

Så vad är condom challenge och hur gör man?
Syftet med condom challenge är att uppmuntra ungdomar att utöva säkert sex genom att använda kondom, även om det hela med den här challengen ser lite ehm töntigt ut.

Man fyller alltså en kondom med vatten och sedan knyter man ihop den. Efter det så ska man släppa kondomen rakt ner på personens huvud. Om det görs på rätt sätt så kommer den vattenfyllda kondomen vända sig ut och in - helt utan att spricka.
( detta visar ju då att kondomer kan hålla och att dem är sjukt anpassningsbara)Och som ni ser så klarade vi det! En jätte rolig challenge med mycket skratt och glädje, dock väldigt mycket vatten överallt, men det var det värt! så jag vet gör den här challengen du också och se om du också klarar de! 


Likes

Comments