Header

Alltså jag har varit borta pinsamt länge alltså men jag har inte riktigt pallat skriva. Min farfar dog ju precis innan. Jul så jag har inte orkat bry mig riktigt om bloggen 😓 jag har också haft ett helvete i skolan, allting har varit skit jobbigt och det har varit jättemycket. Men aja bort med det nu.
Igår klickade jag hem några plagg från DM retro
Såhär ser dom ut:

Jag är verkligen kär i dessa och jag kan inte vänta på att få hem dom😍💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa förlåt att jag inte har uppdaterat bloggen men det har varit väldigt mycket just nu. Det har varit julstressen och skolan.. + att min farfar dog för några veckor sen så jag har varit väldigt ledsen. Just nu ligger jag och tittar på TMR med Mio friendo JuliaTänkte bara prata om någonting. Har faktiskt ingenting att prata om actually JO jag har fått värsta kändischrushen på Thomas Brodie Sangster. Han är bara så guuuullliiiiggg.


Men det vad allt jag tänkte säga idag. Hitlockade är ju liksom 02:15 så ja. Men hoppas att ni som tittar på detta nu sover gott och så kanske jag uppdaterar imorgon...
Bye

Likes

Comments

Jag har funderat länge på att färga håret blont men jag är osäker. Så jag skulle vilja att ni skrev i kommentarsfältet om jag ska färga håret blont, ombyte eller mörkbrunt❤️ min insta är jennypennys22 där kan ni se hur jag ser ut nu accar alla

Likes

Comments

Alltså det här inlägget kommer att bli ganska kort för jag ska till skolan alldeles strax. Men aja. Jag har precis vaknat och gjort mig iordning för dagen, nu sitter jag och tittar på TV och ska snart gå.
Jag tänkte visa min look of the dayoch så idag för jag har inget annat att göra:*

Look of the day:


Hoppas att ni har en bra dag❤️

Likes

Comments

Ja igår så var jag på simhoppet och innan vi hoppar i vattnet så har vi gympa i 1h. Vi började med att hoppa studsmatta och då skulle vi hoppa över en slags plint (sockerbit typ) och upp på några tjockmattor bakom plinten men jag kom för nära så jag "flög" typ så att jag landade på min hand och typ stukade tre fingrarSå nu sitter jag här på NO'n och har ont som fan. Efter så ska jag kanske gå hem om det gör för ont...

  • 189 Readers

Likes

Comments

Ja idag så ska vi då ha simning med skolan...
Jag är inte excited. Jag hatar simning med skolan och vi har det en gång varje år. Och en halvtimme efter det har jag simhopp och då kommer jag att vara så trött + att jag typ är sjuk..
Känner mig fett negativ😂
Men nu sitter jag i skolan och en bra sak är att jag precis började för att jag hade sovmorgon

Hoppas att ni har en bra dag


Likes

Comments

Ja idag är jag så peppad så ni vet bara inte. Varför jag är det är för att........ JAG SKA TILL PARIS. Så lycklig. +att jag får gå från skolan 10:35 så det är så bra för jag orkar inte ha idrott (vi har det 11:00). Men jag kanske kommer att blogga från Paris och från planet beroende på om det finns Wi-Fi där det kostar så mkt att surfa i andra länder. Sen hade jag också tänkt att göra en video tour i Paris på Videofy. När jag har kommit hem så ni får titta in på Videofy efter söndag👌men nu har jag lektion så måste sluta.

Hejdå


Likes

Comments