Dagen har spenderats ute i solen. Det var härligt krispigt i luften så O passade på att sova länge så kunde jag plocka undan på tomten hemma samt kunde jag äta lunch i lugn och ro.
Mötte upp Sofie och A i Haninge för att fylla på O's garderob i storlek 68, det ekar tomt vill jag lova. Hänge även med dom hem och fikade.

Nu ska jag hämta upp storebror snart. Hem och december mysa, vi är lediga imorgon också!

Likes

Comments

Båda barnen växer så det knakar!
Till L har jag fyllt på i storlek 122-128 och O i storlek 62-68.
Intresset för barnkläder har växt lavinartat och frossar i bl.a. Mini Rodini.

Likes

Comments

Här hemma har vi varit 4 stycken nu i snart 3 månader. Livet är fantastiskt och allt känns så himla komplett. Odin som vår yngsta familjemedlem heter är snäll och låter familjen sova på nätterna.
Så nu består vardagen av bebisgos, massor av mammafikor och barnvagnshäng.

Planen är att vara hemma heltid minst ett år sen tar nog F över några månader innan jag kliver på ledigheten igen. Skulle helt vilja vara hemma till O är typ 20. Är så kär.
Och min stora kille är så fantastisk, han hjälper till med allt och är så fantastisk snäll och försiktig med sin lillebror.

Likes

Comments

Just nu är Odin mer än bortskämd då släkt och vänner köper en himla massa kläder till honom och det är verkligen valt med kärlek.

​Jag har älskat Newbie sen Loke var liten, tyvärr har plaggen blivit så "gubbiga" i stilen så har börjat spana efter ett nytt favoritmärke och ett av dom är helt klart Mini Rodini samt mycket från Lindex.
Vad har ni för favvomärke till era små?

Likes

Comments

Här är Odins halloween outfit som hans bror har varit med och önskat. Loke vill själv vara mumie men har inte hittat några snygga dräkter tyvärr. Så vi får se va han kommer på vad han ska vara här framöver.

​Även dags för klassfotografering på förskolan och Loke har önskat att han ska ha en snygg frisyr, t-shirt, skjorta och jeans. Stilmedveten kille vill jag lova, även om jag önskar många gånger att jag själv fick välja kläder helt och hållet.
Jag passar på att klä Odin i dom plagg jag tycker är fina tills han har en egen vilja om sina kläder.

Likes

Comments

För några dagar sedan så åkte vi spontant till Andys som ligger nära oss och lekte med Nita och Dewin. Blev några timmar och vi valde att åka hem till dom och bli bjudna på pannbiffar, potatis och gräddsås. Grabbarna röjde vidare och vi vuxna + Odin myste i köket innan middagen blev klar.
Och som vanligt så är Nita en trålände kock.


Likes

Comments

Nu är jag tillbaka och vi är äntligen 4 stycken i familjen. Vi har nu haft våran Odin hos oss i 5 veckor och det har varit en riktig bebisbubbla. Än har jag inte råkat ut för 2 barns chocken utan allt har fallit naturligt samt så har Loke varit en helt fantastisk storebror.
Förlossningen gick helt fenomenalt bra, allt tog 45 minuter och jag födde helt utan smärtlindring och det var det häftigaste jag någonsin varit med om. Helt otroligt vilken power vi kvinnor besitter.

Odins är så snäll och en liten fågelunge. 5 veckor gammal och han väger knappa 3.900 och är 55 cm lång och har fortfarande storlek 50 i kläder.
Jag har gått helt banas när det gäller barnkläder och har klickat hem en himla massa fint och insett hur fantastiska kläder som Mini Rodini har och har blivit en hel del kläder därifrån.

Likes

Comments

Vi har äntligen kommit hem för några dagar sedan och packat upp allt så nu kan äntligen semestern starta på hemmaplan också.
Första daggarna har bestått av tvätta, tömma husvagnen, städa här hemma, fylla upp kyl och frys så det finns ordentligt med mat här hemma och självklart umgås med mina föräldrar.

Sista stoppet vi gjorde samma dag vi åkte hem var High Chaparral. Parken var otroligt underhållande och Loke vägrade i princip att åka hem efter ett stort antal timmar där inne.

Likes

Comments

Strax ska vi packa ihop oss i bilen och bege oss till Ullared!
Jag ska köpa hem lite bra-att-ha saker att ha hemma tills bebisen kommer. Samt kanske lite annat smått och gott, har fått två timmar på mig att plocka på mig det jag vill ha medan pojkarna är uppe i leklandet och leker. Det ska bli kul detta!!


Likes

Comments

Innan vi kom fram till Apelviken så stannade vi till på Svedinos bil- och flygplansmuseum.
Pojkarna var helt lyriska över alla planen, jag gick mest och beundrade dom gamla bilarna.Likes

Comments