Just nu är Odin mer än bortskämd då släkt och vänner köper en himla massa kläder till honom och det är verkligen valt med kärlek.

​Jag har älskat Newbie sen Loke var liten, tyvärr har plaggen blivit så "gubbiga" i stilen så har börjat spana efter ett nytt favoritmärke och ett av dom är helt klart Mini Rodini samt mycket från Lindex.
Vad har ni för favvomärke till era små?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Här är Odins halloween outfit som hans bror har varit med och önskat. Loke vill själv vara mumie men har inte hittat några snygga dräkter tyvärr. Så vi får se va han kommer på vad han ska vara här framöver.

​Även dags för klassfotografering på förskolan och Loke har önskat att han ska ha en snygg frisyr, t-shirt, skjorta och jeans. Stilmedveten kille vill jag lova, även om jag önskar många gånger att jag själv fick välja kläder helt och hållet.
Jag passar på att klä Odin i dom plagg jag tycker är fina tills han har en egen vilja om sina kläder.

Likes

Comments

För några dagar sedan så åkte vi spontant till Andys som ligger nära oss och lekte med Nita och Dewin. Blev några timmar och vi valde att åka hem till dom och bli bjudna på pannbiffar, potatis och gräddsås. Grabbarna röjde vidare och vi vuxna + Odin myste i köket innan middagen blev klar.
Och som vanligt så är Nita en trålände kock.


Likes

Comments

Nu är jag tillbaka och vi är äntligen 4 stycken i familjen. Vi har nu haft våran Odin hos oss i 5 veckor och det har varit en riktig bebisbubbla. Än har jag inte råkat ut för 2 barns chocken utan allt har fallit naturligt samt så har Loke varit en helt fantastisk storebror.
Förlossningen gick helt fenomenalt bra, allt tog 45 minuter och jag födde helt utan smärtlindring och det var det häftigaste jag någonsin varit med om. Helt otroligt vilken power vi kvinnor besitter.

Odins är så snäll och en liten fågelunge. 5 veckor gammal och han väger knappa 3.900 och är 55 cm lång och har fortfarande storlek 50 i kläder.
Jag har gått helt banas när det gäller barnkläder och har klickat hem en himla massa fint och insett hur fantastiska kläder som Mini Rodini har och har blivit en hel del kläder därifrån.

Likes

Comments

Vi har äntligen kommit hem för några dagar sedan och packat upp allt så nu kan äntligen semestern starta på hemmaplan också.
Första daggarna har bestått av tvätta, tömma husvagnen, städa här hemma, fylla upp kyl och frys så det finns ordentligt med mat här hemma och självklart umgås med mina föräldrar.

Sista stoppet vi gjorde samma dag vi åkte hem var High Chaparral. Parken var otroligt underhållande och Loke vägrade i princip att åka hem efter ett stort antal timmar där inne.

Likes

Comments

Strax ska vi packa ihop oss i bilen och bege oss till Ullared!
Jag ska köpa hem lite bra-att-ha saker att ha hemma tills bebisen kommer. Samt kanske lite annat smått och gott, har fått två timmar på mig att plocka på mig det jag vill ha medan pojkarna är uppe i leklandet och leker. Det ska bli kul detta!!


Likes

Comments

Innan vi kom fram till Apelviken så stannade vi till på Svedinos bil- och flygplansmuseum.
Pojkarna var helt lyriska över alla planen, jag gick mest och beundrade dom gamla bilarna.Likes

Comments

Nu sitter vi mätta och belåtna i husvagnen, lyssnar på musik och spelar sänka skepp. Eller ja det är pojkarna som gör det.
Själv har jag precis hjälp en av grannarna här som bränt sig illa på axlarna, bästa receptet?
Aloe vera Gelly!

Snart är det tandborstning och sen sova för Loke som varit vaken ovanligt länge idag, men vi har njutit av god mat, fint väder och trevliga grannar så då får man vara uppe lite extra.

Likes

Comments

Efter ett par intensiva dagar i Danmark så är vi äntligen tillbaka i Sverige på Västkusten, närmare bestämt i Varberg!
Vi har väldigt blandade åsikter om Danmark då vi verkligen fick uruselt bemötande från andra besökande på Legoland, campingen och Lalandia, all personal ska däremot helt klart ha en guldstjärna var!
Campingen vid Legoland var faktiskt väldigt bra då man själv fick hitta en lämplig plats, gratis varmdusch, tvätt, wi-fi osv osv samt stora lekytor och alla hade verkligen gått inför att det var en camping enbart för barn.
Och Legoland var en upplevelse i sig, även om jag smög in på vissa attraktioner som jag verkligen ville åka. legoland har nämligen nolltolerans mot att gravida åker några attraktioner hos dom... Inte ens saker som är barntillåtna i Sverige. Ganska surt att upptäcka det när vi var där men vi hade iaf turen att grabbarna kunde ha sin Q-bot iaf så dom fick gå föra i kön till allt och körde nästan 20 timmar totalt i parken under två dagar och båda njöt!
Vi hade kommit över ett kalaserbjudande så 3 nätter på campingen, två dagar på legoland + Q-bot, en dag på lalandia = 2.000kr!! Så för oss var det helt klart prisvärt.
Fast Lalandia var en grym besvikelse! Åker till Kokpunkten i Västerås efter bebis är född helt klart!

Likes

Comments

Det blev en tripp tidigt till Helsingborg igår då F skulle springa Berzerk. Ett nytt OCR- lopp sonhan hade sett fram emot.
Det var inte alls lika många startande som vi är vana vid från bla, Viking men stämningen var på topp.
8 km med hinder inne i Helsingborg, jag och Loke såg första och sista hindret då vi inte orkade gå runt banan utan vi placerade oss bekvämt i gräset vid mål och njöt av svalkan i skuggan med en glass var.

Var lite kul att det var en mänsklig sköld mur i slutet=)Det var en väldigt fin utsikt och F var väldigt nöjd över sin prestation

​Efterår drog vi till Emporia och åt sen lunch samt shoppade en hel del till mami då magen har dragit iväg i storleks alla tröjor och klänningar är numera försmå eller för korta.
Dock tur att dom plagg jag hittade kommer att kunna användas sen när jag är av med gravidkilona och kan använda mina vanliga plagg igen=)

Lovar att visa bilder men då det är gravidfotografering på agendan idag sågår det bli ikväll istället.

Likes

Comments