I går så var jag hos frisören, gjorde håret lite ljusare. Jag blev super nöjd! Det har varit så stressande i skolan de senaste dagarna främst för att det har varit mycket prat om framtiden och så. Vi var på Umeå universitet förra veckan och har haft en mässa på skolan där man fick gå på olika pass där de pratade om alternativ efter skolan. Framtiden är något jag inte gillar att prata om så mycket jag tar hellre en dag i taget.

Men vad händer med vädret egentligen?? jag som hade börjat ta fram vår jackorna. Det var bara att ta fram min varmaste vinter jacka igen och vinter skorna. Och idag regnade det också, har aldrig velat ha sommar så mycket som nu!


Likes

Comments

hej, hej i måndags så hämtade jag ut min studentmössa! Yeeeeey, känns så overkligt att det är så pass nära nu som det är. Det känns som att jag nyss slutade nian. Men jätte roligt är det iallafall att det börjar närma sig.

Jag beställde min studentmössa genom ett företag som min skola rekommenderade. Jag är verkligen helt nöjd med hur student mössa blev, jag älskar silver så jag körde på det temat.


Likes

Comments

Är hemma från skolan idag, eftersom jag är sjuk. Så idag har jag i princip inte gjort något förutom att lyssna på musik, jag måste ba tipsa om DJ khaled's nya låt som Jay-z och Beyonce är med på. Så sjukt bra!

Likes

Comments

Idag så hämtade jag upp Hanna och Alva för att spela in en musikvideo till min och Hanna's gymnasiearbete. Det var super kallt ute då det blåste så det var inte den perfekta dagen att filma på men det gick bra.

Senare på eftermiddagen så kom Lina hit och vi tog det bara lugnt och snackade. Imorgon så är det skola igen och jag känner mig inte redo. Men men man får göra det bästa av det.

Likes

Comments

Nu snart ska jag och min familj åka på min morfars brors 80års kalas. Jag och Leo (min katt) har lyssnat på musik i princip hela morgonen och jag är verkligen ingen morgon person så jag äter helst frukost efter att jag fått vaknat en stund. Så det ska jag göra nu!

Likes

Comments

Jag och Noor hade mys kväll vilket var väl behövligt. Vi såg skräckfilm och jag gav henne lite presenter eftersom hon fyllt år.

Skräckfilmen var inte bra, efter en timme gav vi upp och lyssnade på pitbull låtar istället. Det var en riktigt bra kväll, vi har alltid så himla roligt när vi är med varandra!

Likes

Comments

Igår så var jag och Lina på bio och såg filmen split, när jag såg trailern så såg den riktigt läskig ut. Ärligt så var den något helt annat än vad jag förväntade mig.

Sammanfattning av filmen är PANIK jag hade panik större delen av filmen. Och höll för öronen för de blir inte lika läskigt då haha. Men den blev mer övernaturlig på slutet och sånt gillar jag inte. Jag vill inte spoila för mycket er som vill se den, men den var se värd iaf.

Likes

Comments

Igår vid tre tiden så åkte jag, Maja, Anna, Alva och Hanna till Sollefteå. Vi möte upp Lova och Amanda där. Vi gick ut på Hallsta, det var helt okej där lite äldre folk där med, men vi hade kul iaf.

Det är måndag imorrn och det känns så jobbigt, jag orkar verkligen inte skola imorrn. Men nu till nått bra iaf, Nu så ska jag äta tacos och se nån film.

Likes

Comments

Idag så tog jag körkortet! Känns så skönt, det är verkligen en frihet att kunna ta sig till ställen när man vill. Och det är så kul att köra bil främst då man har bra musik på. Man bara sjunger och blir så glad det är sååååå härligt.

Likes

Comments