Tjena bloggis!

Då var även jag 18 år, jag gör ett inlägg imorrn om hur min födelsedag istället för är så trött nu. Godnatt, Ses i nästa inlägg!

Likes

Comments

Tjena bloggis!

Ångesten över min 18års dag har varit hög under de senaste dagarna. Främst eftersom jag har sådan press på mig. Det känns som att jag inte har hunnit gjort nått under de här 18 åren.

Men när jag tänker efter så har jag lärt mig så otroligt mycket och blivit mycket klokare. Jag har varit med om mycket som bildat mig till den person jag är idag. Och det finns inget jag ångra i mitt liv. Man lär sig utav det man varit med om både bra och dåligt. Jag är inte bäst på skolan eller så men jag har fina människor runt omkring mig som stötar mig och vill mitt bästa, det är det som betyder nått. Det kommer nog bli bra! 

Mitt favorit numer är 18 så jag har alltid sagt att då jag fyller 18 så kommer det vara ett av mina favorit år. Och det ska det bli också helt klart!

Likes

Comments

Tjena bloggis!

Det blev inget inlägg igår men har haft två uppgifter som skulle varit klara idag så blev lite stressigt. Speciellt eftersom jag inte kan koncentrera mig på skolarbete. Jag har iallafall varit hos frisören nu och jag blev super nöjd! På bilderna ser det nästan ut som att jag har lite brunt i vissa partier men det är blixten som gör det.

Skolfotot blev även flyttat till onsdag istället för måndag vilket var tur för då hann jag fixa mitt hår innan. Dock blev de lite strul me vad vi skulle ha på oss och det inte riktigt som vi hade bestämt. Men det blev helt okej iaf, jag blev ovanligt nog ganska nöjd med mig själv ändå. Jag hade helst inte velat ta den bilden men men man ska inte klaga.

Likes

Comments

Det jag oftast kollar på Youtube är i princip alltid musik, främst uppträdanden men även covers. Den här är en av mina favoriter, Conor Maynard är så himla bra på att sjunga!!

Likes

Comments

Oturen har Vänt, skolfotot blir på onsdag istället eftersom vi fick information så sent, så jag hinner fixa utväxten. Yeeey! Jag skulle börja på en uppgift idag men somnade då jag kom hem och vaknade fyra timmar senare. Så himla typiskt jag ställer alarm på tio minuter och allt men nä inte vaknar jag för de. Jag är alltid som piggast på nätterna, ni kanske känner igen er? Det går verkligen inte att sova även om jag inte sovit på dagen.

Som tur är så har jag alltid Leo som håller mig sällskap.Något som gör mig super glad är då ens djur kommer till en frivilligt, Leo är i princip jämnt med mig. Nu ska jag och Leo iallfall äta kvällsfika, plugga och lyssna på lite musik. Måste bara påpeka hur sööööööööööööööööt han är, jag mena kolla på han!

Likes

Comments

Tjena bloggis!

Då var det måndag igen, och idag så har jag skolfoto. Jag avskyr verkligen skolfoto, främst för att man alltid blir så ful. Sen så gillar jag inte min klass så värst mycket för trivs inte så mycket, det är många som jag inte klickar med och inte har några liknande intressen med. Såklart finns det folk som jag tycker om med som tur är.

Jag med min tur ska även fixa min utväxt imorgon. Det har hänt nu 3gånger att jag fixar mitt går dagen efter ett skolfoto haha. Jag är även sjuk, känns som att dem flesta är sjuk nu. Fyra av dem jag brukar vara med är inte på skolan idag dock. Ett plus med idag är att jag iallafall klev upp i tid idag.

Likes

Comments

Tjena bloggis!

Igår så var det fredag och jag hade en körlektion som jag totalt hade glömt bort att jag hade, så när jag stod i duschen så ringde min körskola. Så jag fick slänga på mig kläder och åka ditt. Jag brukar oftast alltid komma ihåg saker men jag hade helt glömt. Det var lite små pinsamt men som tur är så var han jag hade som körlärare super snäll. Efter det så kom Maja till mig och vi gjorde iordning oss.

Anna hämtade oss eftersom hon nyss tagit körkortet, vilket är super kul. Sen for vi till Matilda som hade fest, Amanda sov över hos mig på natten. På morgonen kom Maja till mig och sen for vi tre till stan och åt lunch. Det känns som att det vore söndag idag fast det är lördag som tur är, så vi får se vad som händer ikväll.

Likes

Comments

 Före                              Efter

​Tjena bloggis! Idag så hade jag två lektioner vilket var super skönt. Efter det åkte jag och Amanda hem till mig och var här, sedan åkte vi och köpte hårfärg. Jag tycker att det blev super snyggt, jag är helt klart nöjd med min insats! kalla färger är så himla snygga och super roligt med en förändring. Amanda har sån tur som passar i princip alla färger. Iallafall så nu har jag kommit hem från Amanda och imorgon är det fredag och jag har bara en lektion, så det känns bra. Godnatt sov gott!

Likes

Comments