Sovde hos Hanna så vaknade där sen när jag kom hem så var min släkt här eftersom vi skulle fira min pappa, dock fyller han inte år idag men vi passar på att fira han nu när alla är här. Nu så ska vi se talang och imorgon så är det Valborg. Det känns som att ingen haft koll att Valborg är imorgon, inte jag iallafall.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår så var det studentfest och temat var trafikljus vilket betyder att om man är singel ska man ha grönt på sig, rött om man är upptagen och gult om det är komplicerat. Det var en sjukt rolig kväll, vi på bilden + sosso började med att förfesta hos Hanna och sen åkte vi till Bellas. Jag hade en väldigt rolig kväll iaf.

Likes

Comments

Då så var det söndag igen, tiden har bara flugit förbi det här lovet. Det känns lite konstigt att det blir mitt sista lov i gymnasiet. Det kändes som igår då jag började ettan och nu närmar det sig studenten. Det har iallafall blivit mycket ljusare ute vilket känns super bra att sommaren är påväg. Det är mycket roligare att vara ute och gå främst då det är ljusare ute man får mer energi av det. Idag så var jag och Anna på is galan 2017 och dem var super duktiga. Det syntes verkligen att de lagt ner mycket tid. Så det blev ett bra avslut på lovet!

Likes

Comments

I fredags och lördags så var vi ett gäng brudar och var hemma hos Anna. Vi hade det bara trevligt och umgicks, i går så gjorde vi även en repris på mat som vi gjorde tidigare i veckan. Det blev super gott!

Likes

Comments

Igår så bestämde jag, Hanna och Anna oss för att spontant åka till Umeå. Vi åt på pinchos och gick sen till Olerys och bowlade bland annat. Sedan sov vi hos Hannas kompis, det var en väldigt rolig och händelserik kväll som jag kommer ta med mig många minnen från.

Likes

Comments

Igår så vart det en lugn dag. Vädret var på topp och Anna sov över. Vi käkade gott och gjorde en liten efterrätt. Vi såg även på ett program som jag tror hette Sveriges modigaste, de handlade om att man ska göra extrema saker och utmana sina rädslor typ. Det var spännande dock hade man halvt panik hela programmet haha.

Likes

Comments

Det har varit en lugn dag idag, Anna kom hit på eftermiddagen. Vi åkte och handlade sen så lagade vi middag. Vi hade ett riktigt bra team work när vi gjorde maten och lyssnade på musik samtidig. Det är så roligt att laga mat när man gör det med någon!

Likes

Comments

Efter att jag skjutsat Lova till tåget igår så kom Lina hit på kvällen. Vi bakade kladdkaka och bara snackade och hade en super mysig kväll. Älskar verkligen då man får bara ta det lugnt och ha kvalitetstid. Lina åkte precis eftersom hon sov här och nu så ska jag gå på promenad med Leia.

Likes

Comments

Igår så var det som sagt studentfest, vi förfestade hos Miriam ett gäng och sedan for vi till krogen. Jag tog dock i princip inga bilder men det blev en lång tjocktröja och sneakers som outfit. Det var en bra kväll! Jag och Lova har nyss ätit brunch och nu så lyssnar vi på musik och ska snart hämta Leia.

Likes

Comments

Igår så blev det taco mys, jag, Lova, Hanna och Anna åt tacos hemma hos mig. Sen på kvällen så skjutsade vi några till nån fest och efter det åkte vi hem och tog det bara lugnt. Ikväll så är det studentfest och temat är fredagsmys så har ingen aning vad jag ska ha på mig.

Likes

Comments