View tracker

Tjena bloggis!

Idag så var jag och Alva på uf mässa för vårat uf företag keep it organized. Som är ett accessoar ställ som passar perfekt för både accessoar och inrednings intresserade! Mässan gick bra tycker jag för att vara vår första mässa. Man lär sig otroligt mycket när man gör sånna här saker vilket är kul. Det enda negativa var att vi stod nära dörren så vi frös så extremt hela mässan. Vårat företags instagram kan ni hitta HÄR och våran facebook kan ni hitta HÄR.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tjena bloggis!

Idag när jag gick till bussen så kände man verkligen att de var vinter ute. Vägen var som gjord av is och såklart så ramlade jag, det var mindre bra det. Tur ingen såg mig hahah. Det är så pinsamma att ramla själv lixom ja hej hej här ligger jag på marken. Försöker ta mig upp men nej nej jag bara halkar runt hehe. Men inte nog med det jag ramlade även en gång till helt otroligt när man inte trodde att morgonen kunde bli jobbigare. Aja man få se det från den bra sidan jag hann mot alla odds till bussen i tid iallafall.

Efter skolan så var jag på stan och köpte en tröja sen plockade Anna upp mig vi gick på Ica och köpte mat som vi sedan lagade och åt hos henne. Jag slutade tidigt idag så det var toppen, sedan for jag hem vid 6 tiden, och har pluggat tills nu på ett samhäll prov som jag har imorgon. Har även pluggat lite teori vill bara ha det där körkortet nuuuuuuuu!

Likes

Comments

View tracker

Tjena bloggis! 

Idag så har det varit första advent, och det är sjukt hur fort tiden går. Jag har inte fått några jul känslor än, men tror dem kommer då det blir snö. Jag har jul pyntat lite i mitt rum idag, det blev en stjärna i fönstret och en liten gran.

Tycker att det är så mysigt med alla lampor och prydnader på jul. Det blir så fint speciellt i stan på kvällen när solen börjar gå ner. Nu så lyssnar jag på podcaster och pluggar inför körkortet.

Likes

Comments

Tjena bloggis!

Igår så var det studentfest igen med militär tema. Det var kul, dock tycker jag att de börjar bli lite tröttsamt att det är samma ställe man åker till och det blir lite samma varje gång. Men annars så var det kul, vi förfestade hos Maja, jag, Amanda, Lova, Fanny, Anna, Miriam, Emma, Filip och Hanna. Sen på kvällen så skjutsade Alva hem.

Jag var riktigt dålig på att ta kort och glömde totalt att ta med mig min system kamera på förfesten. Vilket var synd men vi hade en bra kväll iallafall.

Likes

Comments

Tjena bloggis!

Idag så var jag och hanna på stan efter skolan och gjorde några ärenden. Sen fick jag skjuts hem av Hanna. När jag kom hem så var farmor och farfar här på besök, vi åt middag allihopa. Sen så hade vi lite kvälls mys och fikade och såg på tv.

Jag är en person som i princip aldrig ser på tv. Enda gången de händer är när jag och mina kompisar ska se film typ.

Likes

Comments

Tjena bloggis!

Den senaste veckan har varit en av dem mest stressande det har varit något hela tiden. Igår så hade jag risk tvåan, det var faktist kul inte alls som jag tänkt mig.

Idag så var det ic fashion show igen, jag och några från min klass ställde upp och filma åt dem. Det var super roligt! Nu så ska jag ta lite kvällsfika och sova sen är så trött efter den här kvällen. Var inte på skolan idag eftersom jag inte mådde så bra men jag lyckades ta mig igenom kvällen bra ändå.

Mitt förra inlägg om ic fashion show kan ni hitta här!

Likes

Comments

Tjena Bloggis!

I tisdags så åkte jag till Lina och vi hade en myskväll, jag sov över där och på förmiddagen så åkte jag hem. Sen så åkte jag och min familj till Umeå och på kvällen skulle jag på student fest. Det blev otroligt stressigt, så på vägen hem från Umeå så släppte dem av mig hoss Amanda. Jag skyndade mig att sminka mig där och sen kom resten för förfesten, sen gick vi till krogen.

Hela kvällen var super bra förutom slutet, eftersom någon idiot kille inte kunde ta ett nej. Jag kan inte ens gå in på det blir så irriterad. Om någon ber en att hålla avstånd så gör man väll det istället för att bli aggressiv och fysisk, jag blir äcklad av vilka sjuka personer det finns.

Likes

Comments

Tjena Bloggis!

Igår så var jag, Maja och Filip i Umeå. Vi gick på Ikea och Avion. Det enda jag köpte var ett doftljus med vanilj doft, fast inte den vanliga för ha så många av den hehe utan en vanilj munk doft typ. Sen efter vi varit där så åkte vi in till stan och åt på mc Donalds. Sen så åkte vi tillbaka till övik.

Likes

Comments

Tjena Bloogis!

Igår så var jag Amanda, Hanna, Anna och Alva hos Amanda och förfestade jag tog med min systemkamera som vanligt vilket jag tycker är så kul att man har bilder som man kan se tillbaka på. Efter vi var hos Amanda så gick vi till allstar men de var inga många där och bara gamla typ, så vi drog till Olles istället där var det mer folk. Anna köpte en drink som var så himla god det var en mango daquiri med glass i, rekommenderar stark. Jag var den enda som inte var läskigt utklädd av oss hahah. Men resten av tjejerna var så sjukt coolt sminkade men jag var en pirat iallafall. Det hände så mycket under kvällen men sammanfattningsvis så var det en bra kväll för mig iallafall. Och ikväll så ska vi nog ut igen men vet inte vad jag ska vara för nått... Men det löser sig.

Jag insåg nyss att vi har lov och det är en pepp på livet. Nu så kan jag äntligen få sova ut. Dock så vakna jag runt åtta tiden i morse, så typiskt då man vill sova ut.

Likes

Comments