I tisdags var vi på middag på CDLC, och sen på torsdagen var vi på middag på Shoko! Igår chillade vi bara och åt MakaMaka igen. Idag har vi gått på powerwalk på morgonen och satt vid piren ett tag då det var jättefint väder! Nu har vi precis ätit middag och sen ska vi till CDLC ikväll. I helgen har vi inte riktigt några planer men på måndag börjar vi jobba vilket faktiskt ska bli skitkul :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 257 Readers

Likes

Comments

​Igårkväll var vi och åt på en italiensk restaurang vilket var sjukt gott! Efter det tog vi varsin drink och gick sen hem. Idag har vi bytt boende till ett annat hostel som vi förmodligen kommer bo på tills vi får våran lägenhet. Imorgon tänkte vi gå till Parc Guell och sen på kvällen ska vi på middag på CDLC

Likes

Comments

Igår gjorde vi inget speciellt, var och åt middag hos Nathalie och Elsa som bor rätt nära oss! Sen gick vi hem och sov bara. Idag har vi varit på en lång powerwalk vid mont juic. Nu ska vi snart iväg på middag!

  • 339 Readers

Likes

Comments

Idag träffade vi Nathalie och gick en powerwalk vid stranden då det var så fint väder. Sen så åt vi på Maka Maka vilket var sååå gott! Nu är vi bara på hotellrummet och ska sen till Gatsby och Sutton ikväll, kommer nog bli riktigt kul :))

  • 370 Readers

Likes

Comments

Idag har vi gått runt en hel del, började dagen med att fixa spanska kontantkort. Sen var vi runt lite överallt och åt jättegod asiatisk buffe (bilden är från igår). Ikväll ska vi träffa Klaras kompisar Elsa och Nathalie och förmodligen gå ut!

  • 386 Readers

Likes

Comments

I förmiddags var vi och kollade på lägenheten som vi får flytta in i den 1 november. Sen har vi inte gjort så ,mycket, gick ut och åt middag på en mexikansk restaurang vilket var jättegott. Nu är vi hemma och ska bara kolla lite serier. 

Likes

Comments

​Idag så vaknade vi rätt sent eftersom vi var ute igår och hade ju knappt sovit natten innan. Vi var på både Shoko, Opium och CLDC igår men gick ändå hem rätt tidigt för att vi var så trötta. Nu kom vi ganska nyss hem från stan där vi shoppat lite och ätit en sen lunch. I kväll ska vi nog bara gå ut och äta middag. 

Likes

Comments

​Nu är vi äntligen framme i Barcelona! Idag har vi bara lämnat alla saker på hostlet, ätit lunch och gått runt lite. Vaknade nyss från en powernap, ska äta någon middag snart och sen börja fixa oss för att gå ut ikväll!

Likes

Comments

Hej! Har bestämt mig för att skaffa en blogg nu när jag flyttar till Barcelona för att hålla alla uppdaterade och så är det ju ett kul minne sen efteråt. Nu ska jag upp om 3,5 (!!) timmar då flyget går redan 06.45 så måste verkligen sova nu. Packat hela dagen och ätit lunch med Saga så är helt slut. Bloggar mer när jag är framme i Barcelona och har internet.

Likes

Comments