All in när det är bonde söker fru premiär såklart. Myskväll med Petra <3

Nu var det ett tag sedan jag skrev några rader här. Tiden räckte inte till men jag har hunnit med mycket sedan sist. Blivit färdigutbildad hudterapeut, fått nytt jobb som hudterapeut, varit i USA på mysigaste resan med min kärlek och en hel del mer. Ska göra ett inlägg om USA resan sen med lite härliga bilder och så. Nu är vardagen i full gång och hösten smyger sig på för fullt. Lite mysigt tycker jag faktiskt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter en skön morgonpromenad tog jag ett bad och gjorde peeling och ansiktsmask. Viktigt att peela huden regelbundet samt återfukta. Speciellt nu när det är ganska stora temperaturförändringar var och varannan dag. Dom flesta känner nog igen sig i att man blir ganska yttorr den här tiden på året.

Har en elevbehandling här hemma nu på förmiddagen, ansiktsbehandling och färgning av fransar och bryn. Efter det blir det en lunch-dejt!
Sen blir det plugg resten av dagen. Imorgon rullar jag mot Stockholm igen. Det är dags för ännu en utbildningsvecka på Hudvårdshögskolan. Kan inte fatta att vi är går ut i juli? Tiden springer i väg, och det ska bli så skönt att bli klar!

Morgonens goda frukost! Fröknäcke med en perfekt mogen avocado + kaffe såklart

Likes

Comments

Godmorgon!

Vi ställde klockan tidigt här hemma och var på gymmet redan klockan 07.00 för intervaller på bandet. Väldigt bra start, och man blir så pigg!! Skönt när jag och Oscar kör tillsammans också, mycket mer peppande då man inte ger upp lika lätt! Tävlingsinstinkten tränger sig på när man kör bredvid någon annan ;) Man vill ju inte vara sämre haha!

Nu har jag mixat ihop min favoritfrukost för tillfället: Acaibowl. M U M S (!) Mättande, hur gott som helst och nyttigt. Alla rätt! Hade klent med topping hemma, gillar att överdriva toppingen med granola, frön, bär och självklart jordnötssmör. Men detta blev bra det med.

Nu är jag laddad för massa plugg och elevbehandlingar här hemma!

Likes

Comments

Ja då var det dags att testa en ny blogg igen. Senast jag hade en blogg var väl när jag var ca 15 år gammal ;)

Jag skulle väl själv kunna säga att jag är en riktig blogg-nörd som älskar att sitta och läsa och inspireras av allt möjligt, så varför inte skriva själv och kunna inspirera andra? Jag tänker att det här får bli en blogg med en salig blandning utav allt möjligt som ingår i mitt liv. Jag är snart färdigutbildad hud-och spaterapeut och brinner för det ämnet, älskar verkligen allt som har med träning och hälsa att göra samt inredning och mode. Ja juste, har ett sug efter resor varje dag jag vaknar och vill uppleva massa nya länder och städer. Ja det blir en blandning av allt möjligt helt enkelt! Vi får se. Welcome!

Likes

Comments