Hej,jag blev sä sugen på att börja blogga igen så ska jag nu försöka blogga minst 1-3 gånger om dagen. Jag har hunnit fylla 18 och tatuera mig! Har tagit hål i näsan och färgat svart hår! Jag är i Stockholm nu för igår så skulle jag på min mormors begravning, hon dog 2 dagar efter att jag fyllde år så mår ej jätte bra just nu! Men idag fick jag fara och fixa mina naglar och sen for vi till mall of Scandinavia, det var sjukt stort där men de var kul! Ska ditt nån mer gång så jag hinner kolla i flera affärer,jag handlande lite, så skulle ni vilja ha bilder på det? Jag hoppas ni gillar att jag börjar om att blogga igen! Ha en bra kväll!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Snart är då denna helg slut och tycker det är väldigt tråkigt och denna helg gick så sjukt snabbt tycker jag, vad tycker ni och vad har ni gjort i helgen då? kul att läsa vad ni har gjort! :) Imorgon går jag till 15:50 så blir inte så mycket bloggning då jag går väldigt länge och jag börjar 8:10 men ska försöka skriva ett inlägg på morgonen men det beror på om jag hinner, men vi får se om jag hinner annars hörs vi när jag kommit hem. Nu måste jag gå för jag måste faktiskt sova snart för ska upp kl 6:00, så ni får ha det så bra så hörs vi imorgon! Puss!

Likes

Comments

Blev ej nå bloggning igår men var i stan i går och orkade bara inte, men hopps ni förstår, idag har jag bara tagit det lugnt för imorgon är det ju skola igen, så kände att idag vill jag bara ta det lugnt och är väldigt trött idag så kommer ej göra så mycket idag.  Ska nog se nån film lite senare också, men vad tyckte ni om inlägget "höst" jag la upp, skriv gärna vad ni tyckte om inlägget.  Jag har ej så mycket mer att skriva om just nu så vi höres senare! Ha en bra söndag! Puss!

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu är det ju äntligen fredag och på fredagar slutar jag klockan 11:00 så det är ju lugn dag på fredagar. Det kommer nog ingen video ikväll för är sjukt trött efter denna vecka. Men jag vet ej vad jag ska lägga upp för videos så skriv gärna i kommentarerna vad ni vill se för videos, då blir de också lättare för mig för just nu kan jag ej komma på nå bra video förslag så skriv i kommentarerna vad ni vill se! vad ska ni förresten göra i helgen? Jag ska ej göra så mycket tror jag bara mest ta det lugnt men det kommer såklart komma inlägg men ni får gärna skriva vad ni vill läsa om! ha en bra fredag så hörs vi senare puss! 


Likes

Comments

Hej, jag har ej bloggat på länge men min dator är så seg men i dag fick jag min skol dator så nu kommer jag kunna blogga bättre. Så ni får gärna skriva vad ni vill att jag bloggar om, och skriv gärna vad ni vill se på min Youtube kanal också för tänkte spela in en video. Ni indrar säkert också varför det ej kommit videos på länge och det är också samma sak som mitt bloggande. Jag hoppas ni kommer gilla börja följa min Youtube kanal igen och min blogg. Nu ska jag se lite serier och äta lite popcorn, vill ni ha såna där inlägg när jag lägger ut inspirerande bilder från We heart it? skriv gärna vad ni vill läsa på bloggen så vet jag! hoppas ni får en bra kväll så höres vi!

KramJag färgade håret i lördags så denna bild är  typ en vecka gammal bara så ni vet! puss!

Likes

Comments

​Hej tänkte ha en frågestund till en youtube video så skriv en massa frågor sä svarar jag på dom i en video! 😎😎😎 Så skriv en massa frågor nu😝😝

Likes

Comments

Hej är nu i stan för gick till stan efter skolan. Började skolan idag och började gymnasiet nu,1 året men vi slutade 11 så sen vänta jag till min brorsa sluta och då drog jag och min bror till Max och åt sen köpte jag 2 grejer,bilder kommer senare! Nu hänger vi med några så vi hörs sen när jag är hemma!

En bild jag bara tog när jag hade slutat! Vi hörs sen!


Likes

Comments

Nu finns min första video ute på kanalen,hoppas ni gillar videon och skriv gärna vad ni vill se på kanalen! Puss ❤️

Likes

Comments