Nya inlägg

Hej på er! Här blev det lite tyst idag. Har iallafall jobbat, tränat och vart på lite ärenden idag och nu känner ja mig lite småförkyld (igen?) och har knävärk som jag antar är från träningen, så nu ska jag bara mysa och så blir det förhoppningsvis läggdags lite tidigare ikväll! Jag hoppas jag mår bättre i morgon så jag kan köra på lite hårdare med träningen. Träningsmotivationen är ännu på topp så det vore synd om något skulle komma i vägen nu.

Aja, nu ska jag titta lite serie och bara vila. Ha de bra så hörs vi snart!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Från igår när det var fint och soligt vårväder ute

Likes

Comments

God morgon! Hur mår ni idag? Här är det helt bra, sov betydligt fler timmar inatt än den förra natten så det känns bara bra! Sitter just nu och äter frukosten ovan samtidigt som jag bloggar.

Dagens planer är att åka in till stan och handla lite smått och gott, åka via fotoaffären, träna, städa och lägga undan kläder/saker jag inte längre behöver. Förhoppningsvis får jag en liten energikick av frukosten och får allt fixat idag, det vore ju nice! Nu ska jag fixa lite kaffe, vakna till, fixa mig en aning och ta tag i dagen! Vi hörs<3

Likes

Comments

Idag handlade jag min studentmössa och samtidigt fick jag ett meddelande om att klänningen jag beställt hem kunde hämtas ut till posten, så perfekt! Nu tror jag att jag är rätt säker på klänningen ovan kommer bli min studentklänning. Bara skor som fattas nu! Och förstås ett 100% säkert svar att jag faktiskt blir student, haha! Men det borde inte vara ett problem! En bättre bild på hela outfiten får ni senare! Det är ju trots allt i början på juni som den stora dagen är här.

Dagen har i övrigt vart riktigt bra. Fint vårväder även idag som jag försökt ta vara på (ser ut att bli några gråa dagar framöver), jobbat några timmar, tränat lite och nu ska jag fixa mig en aning och så åker jag och träffar lite vänner snart. Även om jag endast fick några få timmar sömn förra natten har vårvädret gett mig så mycket energi. Love it!

Likes

Comments

- Skaffa fler tatueringar (ganska så säker på att det kommer bli fler inom en snar framtid)

- Lära mig bättre engelska. Finska vore ju smart om jag skulle vara intresserad att lära mig men tyvärr har jag så svårt med finskan att jag inte ens har intresset att lära mig det, men tro mig - jag har försökt. Så att satsa mer på engelskan känns för mig mer lockande!

- Åka på roadtrip genom Estland, Lettland och Litauen. Något jag just nu helt fastnat för att jag vill göra haha!

- Bli gammal med en partner vid min sida.

- Bli ekonomiskt oberoende.

- Ge ut en egen produkt eller egendesignade kläder eller dylikt.

- Ha en egen mysig sommarstuga vid vattnet. Älskar att bo vid vattnet, så det är något jag troligen kommer sakna när jag flyttar hemifrån!

- Rita/måla mer. Jag hade planer på att fixa några tavlor men eftersom mitt tålamod är sämst så blev det aldrig klart haha.

- Besöka Hemavan igen. Det gjorde jag med min klass när jag gick i 6:an i lågstadiet, och jag skulle gärna åka tillbaka och besöka samma ställen vi besökte då, nu när jag är lite äldre!

- Lära mig att inte tänka på vad andra tycker och tänker. Det här blir bara bättre och bättre men i dagens samhälle kan jag tycka det är lite svårt, men som sagt - det blir bättre!

- På något sätt kunna hjälpa personer som har det svårt. Ge pengar, stöd, mat eller vad som helst!

- Delta i en fototävling.

- Överraska någon med en väldigt speciell, noggrant planerad och bra present.

- Bli hypnotiserad.

- Skaffa ett eget husdjur!

Del 1 hittar ni HÄR och del 2 hittar ni HÄR .

Likes

Comments

Hej på er! En söndag där några timmar spenderades på kalas och halva dagen har bjudit på finfint vårväder. Kan inte klaga!

Har tagit det lite lugnare med träningen några dagar då jag lidit av mensvärk och då är det helt okej att vila om man frågar mig! Kan i vanliga fall inte träna på flera dagar när det är som värst men nu har jag gjort det bästa av situationen och tagit några enkla pass ändå, så jag är mer än nöjd! Roligt att överraska sig själv ibland med vad man klarar av.

Nu ska jag se finalen i ishockey så vi hörs sen! Nedan några bilder från dagen.

Likes

Comments

Likes

Comments

Sommaren 2017 är på kommande. Jag såg tillbaka i min blogg och såg ett inlägg som jag skrev för lite mindre än ett år sedan, att jag inte skulle ha så höga förväntningar på sommaren som jag haft tidigare år. Och jag håller till det även i år!

Vanligen brukar jag ha en lista med saker jag vill hinna med under sommaren, men vädret, jobb eller annat ställer till det och det brukar inte bli så som jag tänkt. Så denna sommar ska jag bara vara. Jag ska inte planera en massa i förväg utan ta det som det kommer helt enkelt. Göra spontana saker och bara hoppas på en minnesvärd och bra sommar. Varför jag betonar sommaren så mycket är för att det är då jag trivs som bäst här där vi bor, sommaren är helt klart en favoritårstid.

Sen är jag också tvungen att jobba rätt hårt. Mitt mål är att flytta hemifrån efter sommaren oavsett om jag slipper in till skolan jag sökt till eller ej, så jag behöver varenda slant jag kan få in! Det är ju också något jag sett fram emot redan i flera år så jag är beredd att jobba hårt. Sen ska jag inte glömma att njuta och ha ledig tid också, simma, sola, träna utomhus, umgås med vänner & familj. Plötsligt saknar jag sommaren mer än någonsin haha! Hoppas verkligen på en varm och fin sommar i år!

Likes

Comments

Instagram@jennyronnqvist_