Header

Bilder från igår, min snapchat: jennyronnqvist

Hann förstås inte med så mycket jag ville igår.. Det är ju samma visa varje gång med mig haha! Alltid lämnas en massa till söndagen. Det är något jag måste bättra mig på! Aja, får jobba lite hårdare idag då istället, det ska nog gå!

Igårkväll åkte jag ut en sväng och via Bar 32, drack en cider och sen åkte jag och Ted hem till honom. Återigen, jag föredrar kvällar som igår! Att stanna ute hela natten och dricka och stoheja kan gå ibland, men allt som oftast föredrar jag såna kvällar som igår. Då orkar jag ju också ta tag i allt jag skjutit upp till söndagen då också haha! Nej, men nu efteråt ska jag sätta mig ner och läsa så länge jag har energin till det. En chill söndag!

Likes

Comments

Kvällens. Lösögonfransarna är de jag visade i förra inlägget! Tycker de är helt bra faktiskt! Kör med lite vågad stil med både mörka ögon och läppar. Hiss eller diss?

Likes

Comments

Fick med mig lite småsaker från kicks när jag var till Vasa här om dagen. Har inte testat något av dessa innan, så det blir intressant! Alltid kul att testa nya produkter. Har hittills inte hittat några lösögonfransar som är en klar favorit, gillar när de är lite extrema och inte för naturliga, så får se hur dessa är! Hittills har jag oftast använt mig av de från märket essence, då de är billiga och bra, men tycker de är lite tråkiga nu när jag använd dem ett tag. Använder ni lösögonfransar och vilka är isåfall era favoriter? Dela gärna med er!

Likes

Comments

Godmorgon! En solig lördag, fortfarande snö ute, Ted som väcker mig - bästa att vakna upp till ju! Dock har jag en del att hinna med idag, en förhoppningsvis hinner jag ut för lite frisk luft också. Till en början måste jag läsa lite, hamnar bara allt mer efter i lässchemat haha! Städa (ni ser ju själva) måste jag också, hann bara påbörja det igår så det måste jag fixa klart idag. Har på känn att detta kommer ta ett bra tag, men hinner jag blir det lite foto eller träning på schemat också!

Nu ska jag ta tag i dagens to do! Ha de bra så hörs vi<3

Likes

Comments

- Lära mig spela piano ordentligt (eller något annat instrument)

- Köpa mig en dyr och fin bil

- Övervinna en rädsla, t.ex höjdrädsla (den är inte av det värsta slaget, men ändå)

- Vara med i en film

- Skaffa familj

- Bli vigare, kunna gå ner i t.ex spagat

- Besöka en skjutbana

- Åka en berg-och-dahlbana som inte är för barn haha! Jag kan verkligen inte åka i dessa... Huvudet snurrar, magen vänder och vrider och jag slutar att andas när det är som värst. Skulle gärna ''lära'' mig att klara av det, för det verkar ju sjukt kul!

- Gå kurser till väktare (detta har jag blivit väldigt intresserad av den senaste tiden!)

- Sprida glädje på stan, t.ex att ge blommor, choklad eller något annat till helt random personer bara för att vara snäll. Denna värld behöver mer vänlighet, utan att kräva något tillbaka!

- Åka på tomorrowland!

- Flyta i döda havet

- Titta på norrsken på en fin plats med vänner eller pojkvän, myyys!

- Bada i varma källor på Island

- Besöka ett medium!

Några av dessa kom jag på när jag googlade runt för inspiration, medan flera är sådant jag tänkt på redan ett bra tag. Roligt att komma på fler saker man vill hinna med. Älskar att fundera kring framtiden! Del 1 hittar ni HÄR

Likes

Comments

Keps; H&M Tröja; Gina Tricot Skjorta; Peak Performance Byxor; Vero Moda

God morgon! Idag åker jag en sväng via skolan igen för att skriva prov, tror inte att det är ett måste egentligen (?) utan endast träning inför det riktiga studentprovet, men det är ju alltid bra med träning! Dessutom är det första studentprovet jag skriver på dator, så det känns lite spännande också.

Vet inte när provet är klart men när jag kommer hem blir det plugg om energin finns till det, tog ju en rätt ledig dag igår så får ta igen det idag istället haha! Dagarna går ju lite i samma spår just nu, men så får det vara ett tag tills alla studentskrivningar är skrivna.

Snöat har det också! Äntligen fick vi lite vinter vi också. Hinner jag blir det nog lite utomhusvistelse också, måste passa på nu när det äntligen är lite vinterväder. Aja, nu ska jag fixa lite småsaker och kanske sätta mig ner och läsa lite innan jag åker mot skolan. Ha en finfin dag alla!<3

Likes

Comments

Hej på er! Stannade över natten i Vasa och blev endast en snabb sväng via stan idag innan jag åkte hem. Är den tiden på månaden nu så jag helst bara ligger nerbäddad i sängen med choklad och värmedyna hela dagen haha! Tar man inte sig ledig tid annars så är man iallafall värd det denna tid på månaden kan jag tycka! Jag behöver ju dessutom dessa dagar åtminstone en gång i veckan, så en sån dag passar ju extra bra just nu.

Köpte mig en ansiktsmask idag som jag nog ska använda senare idag också. Bara koppla av och stressa ner. För även om jag inte har en skola jag måste gå till just nu har jag ändå rätt mycket att hinna med som ju till slut gör en stressad. Och stress om något är verkligen något jag försöker undvika, då jag vet hur mycket skada det kan ge! Så ta den tid ni behöver till att bara koppla av ibland. En del behöver mer lugn och egentid än andra! Jag är en av de som behöver rätt mycket lugn, klarar inte av ett fullt schema allt för länge. Så då får jag själv se till att jag får koppla av när jag behöver det.

Bild från förra vintern

Likes

Comments

Började dagen med ett test matematik-prov inför studenten, som gick helt åt skogen haha! Men resten av dagen har varit betydligt bättre. Soooligt väder, ett gott humör och var ut på isen för första gången denna vinter. Tänk att jag bor vid vattnet men än inte tagit mig tid att ens så mycket som nudda isen. Aja, bättre sent än aldrig haha!

Nu ska jag bara ta det lugnt, duscha och sånt och sen börja fixa mig och så tror jag att det blir lite party i Vasa ikväll. Inte helt 100 än, men det lutar åt det hållet! En bra dag.

Likes

Comments

Instagram@jennyronnqvist_