View tracker

God morgon! Eller dag kanske det är denna tid haha. Jag vet att uppdateringen inte är så bra här som jag först hade tänkt, men det är för att jag inte mått så värst bra de senaste dagarna. Har ändå försökt att uppdatera varje dag ändå, men så ni vet att jag tänker på det och att jag haft en orsak!

Aja, tog mig ett helt ok träningspass idag ändå även om jag fortfarande idag inte mått så bra. Det har blivit lite av en ond cirkel då jag inte klarat av att träna så mycket jag velat men samtidigt så vet jag att jag mår bättre då jag tränar haha. Så jag tvingade mig till det idag, och nu efteråt känns det bättre!

Nu ska jag ta en dusch, äta lite och sen fixa lite i rummet. Vi hörs!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ja.. Vad ska man säga? Jag slutar aldrig att förvånas över hur fort tiden går. Jag lever ännu som om det är sommar ute och blir besviken varje morgon jag ser ut genom fönstret, haha! Nej, men jag har inget emot juletider, det känns bara som om tiden gått lite för fort. Jag har knappt vant mig vid att det är 2016, t.ex.

Aja, nu ska jag börja ta tag i dagen på riktigt. Klä på mig och ta en promenad ute tror jag att jag börjar med, vädret ser för en gångs skull ut att tillåta en promenad haha! Ha en fin dag så hörs vi sen<3

Likes

Comments

View tracker

Äntligen var den på plats! Och jag kan nog inte vara mer nöjd än jag är faktiskt. Till en början hade vi lite problem att hitta en font som skulle passa, skickade med fist of needles ett bra tag innan vi hittade en som jag ville ha och som skulle passa till den tatueringen. Tycker ändå att denna passar hur bra som helst.

Det var ju nästan två år sen jag gjorde min andra tatuering så jag var faktiskt riktigt nervös för att göra denna. Jag mindes inte hur det kändes, om det gjorde ont och hur ont + att jag trodde det skulle göra mer ont på den platsen än min förra, men det gick hur bra som helst. Har inte tyckt att någon av mina tatueringar har varit något problem alls! Visst känns det, men inget farligt. Men det är ju stor skillnad från person till person.

Har ju plast över den ännu och bilden togs inte långt efter att den blev gjord, så den ska ju läkas ännu också förstås. Men så ser den ut just nu. Återigen, nöjd är jag.

Likes

Comments

En liten liten skillnad blev det på hårfärgen. Blev iallafall aningen naturligare och mindre gul/orange. Hade bestämt mig för att gå ut på en liten fotografering idag också så jag satte mig vid sminkbordet och sminkade mig länge. När jag var klar och tittade ut genom fönstret såg jag att det regnade och all den lilla snön som varit på träden hade smält.. Så ja, det fick bli en selfie då istället haha!

Tror jag tar lite lätt träning senare idag och sen ikväll kanske jag åker och träffar lite friends. Blir dock läggdags tidigare då jag somnade kring 2 förra natten och imorgon åker jag ju iväg till Vasa igen. Aja, vi hörs!

Likes

Comments

Dagen har bestått av ännu en sväng via skolan, bara chillat, tränat och träffade tjejerna lite snabbt. Hade tänkt färga håret lite ikväll men jag tror jag tar det i morgon istället. Det tar ju ändå sin tid om man vill få det bra gjort. Så får det nog bli!

Så ikväll ska jag planera de kommande dagarna lite. Har börjat skriva upp det viktigaste i en kalender för att hålla mer koll och så inget krockar. Brukar dock bara göra det ett par dagar och sen lämnar det haha.. Även om det verkligen är något jag behöver. Mitt minne är ju inte det bästa. Det fungerar också bra nu när jag inte har någon skola, annars blir det lätt att jag inte tar tag i något alls, men har jag dagarna planerade går det bättre! Så det är ett litet tips. Får nog försöka mig på att klara det längre än ett par dagar nu haha.

Ska också fundera kring blogginlägg och eventuellt några videos till youtube, har fått in några tips till min ask också, det är jag tacksam över! Jag vill gärna veta vad som uppskattas så kommentera nedan eller gå in på min ask (www.ask.fm/jienniee ) och skriv där om det är något speciellt blogginlägg eller video ni vill jag ska fixa! Och förstås om det är något annat ni undrar över eller är intresserad av att veta så är det ju bara att fråga på. Ha de bra så hörs vi✨


Likes

Comments

Jag kämpar på här hemma för att få lite julfeelis. Tände en massa ljus och satte upp ljusslingor (som resulterade i att ett säkring gick och halva huset var utan ström.. ups!), men det gick bra till slut haha!

Har varit snöoväder ute så har vart en helt mysig dag, om jag inte har haft julkänslor så har jag iallafall haft söndags-känslor. Alltså myst på här hemma i pyjamas nästan hela dagen. Varit på lite ärenden men när jag kom hem bytte jag tillbaka till pyjamas haha, helt ok då det är söndag kan jag tycka.

Håller redan på och blir mörkt ute, det måste vara det värsta med vintern.. Känns som om klockan vore 8-9 på kvällen och så är den bara 4-5. Har svårt att hitta energin att göra något vettigt då kroppen tror att det är sen kväll eller natt haha!

Om jag inte åker ut och träffar några vänner ikväll så får jag nog tvinga mig själv till att göra något av nytta även om kroppen helst skulle gå och sova. Dags att vänja sig vid vintermörkret nu!

Likes

Comments

Bara en helt random, men rätt cool bild som får pryda detta inlägg.

Frågan i rubriken har jag nog fått så många gånger att jag svarar ''jag vet inte, än'' av bara farten. Redan när jag började i högstadiet skulle vi börja fundera på vad vi vill göra i framtiden, och jag tyckte då att det var för tidigt att börja tänka på. Jag skulle ju gå i den skolan i 3 år.

De tre åren gick fortare än jag någonsin tänkt mig och jag hade inte tänkt på framtiden alls. Så jag valde gymnasiet som jag tänkte gå ett år, fundera och komma fram till vad jag egentligen ville, och sen byta följande år. Jag var såå nära att byta skola när ansökningarna skulle skickas in. Jag minns inte ens vart jag tänkt söka om jag ska vara ärlig, jag ville nog bara bort från gymnasiet. Men återigen gick tiden så fort och det var för sent att skicka in dem, så jag stannade liksom bara kvar i gymnasiet.

Nu har jag kämpat mig igenom det mesta, har förhoppningsvis bara en period kvar och studentskrivningar som jag, återigen förhoppningsvis, klarar och så är jag fri.

Har inte heller under gymnasietiden vetat vad jag vill göra i framtiden, efter gymnasiet. Tiden har gått så fort och jag har haft mina stunder då jag tänkt att det inte finns något som passar mig. Visst, de stunderna har jag nog lite hela tiden, men just nu har jag en plan om inget annat fattar mitt intresse mer.

Jag siktar just nu på att studera estenom i Vasa. Jag läste lite mer om det och insåg att nästan allt det jag är intresserad av är i en och samma utbildning, så det kan ju inte finnas någon annan utbildning jag kan tänkas gå. Om det blir så sist och slutligen får vi ju se, men just nu känns det rätt. Efter den utbildningen har jag tänkt fortsätta med någon kortare utbildning till t.ex PT eller kostrådgivare eller något dylikt. Det är ju inte alls säkert att det blir av det heller, men det är ändå rätt roligt att fantisera om framtiden. Det har jag alltid tyckt, men har ändå aldrig kommit fram till hur jag egentligen vill framtiden ska se ut.

Sen hoppas jag förstås att jag fortsätter blogga så länge det bara går och att bloggen växer och blir bättre, mer läsare och mer inspirerande! Det vid sidan av studier och/eller jobb.

Så ser jag min framtid just nu.

Likes

Comments

Hej på er! Alltså vilket oväder ute. Denna helg är det julöppningar, lillajul och första advent. Kan inte ha mindre julfeelis faktiskt haha! De senaste åren har det blivit lite så, svårt att känna den där riktiga julkänslan. Vet inte om det är för att jag blir äldre eller för att jag bara tycker att det här med jul är lite väl överskattat. Det håller ju på hur länge som helst också, känns som om julen kommer allt tidigare varje år. Jag menar, då jag var i Helsingfors i början av oktober så var det redan julgranar och julpynt i en del affärer.. Aja, det var inte egentligen det jag skulle skriva om haha, det är som det är! Håller just nu på att sminka mig och hade tänkt åka på en julöppning idag men jag vet inte om det blir av när vädret är som det är, får se! Kvällen är för min del ännu oplanerad. Vet inte om jag åker på fest eller bara stannar inomhus och har det mys, om jag ser ut genom fönstret känns det andra alternativet lite mer lockande för stunden, haha! Yesyes, nu måste jag sminka mig färdigt ifall att jag åker iväg och trotsar vädret. Ha de bra så hörs vi<3

Likes

Comments

Åkte en sväng till skolan idag från morgonen men slutade redan vid 11-tiden. Så resten av dagen har jag ledigt, igen haha! Om vädret tillåter så ska jag nog ut på en promenad, det var ett bra tag sen! Har bara tränat i ''hemma-gymmet'' nu då det vart så kallt, regnigt eller snöigt ute. Har saknat att kunna vara ute mer i den friska luften. Sedan är jag också tvungen att städa. Och hur många gånger har jag inte sagt det? Flera gånger blir det inte av, men fler gånger hinner det bli stökigt innan jag ens hunnit städa klart. Bra där. Så det är dagens planer. Sen också fixa småsaker på datorn och sånt som jag gör lite var och varannan dag. Yesss, vi hörs!<3


Likes

Comments

Yees, då var den uppe. Visar bara hur jag vanligen gör då jag sminkar mig och med vilka produkter. Som sagt, fixade den för att testa på lite och för att jag tycker att det är roligt. Kom ihåg att det är min första video haha! Och så är jag ju inte kunnig med smink, så visst gör jag saker och använder mig av smink på ''fel'' sätt men alltså who cares. Egentligen. Yes yes, kika in den om ni vill!😄

Likes

Comments

Instagram@jennyronnqvist_