Kom hem efter en dag fylld med regn, huvudvärk och klagomål, funderade på att rymma från för att lägga mig och sova någonstans. 

Sedan dess så har jag varit med min häst och ryktat bort ett kilo päls från henne. Tänkte fixa mer imorgon eftersom att jag är ledig!
En dag där jag är fri från skolan, helt underbart. Går två dagar den här veckan och tre nästa. Sen är det skolavslutning veckan efter.

Hur as grymt?!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

 

Ikväll så lägger vi köttet på grillen och toppar av det med prinsesstårta. Det är ju trots allt mors dag idag.
Jag ska skriva färdigt slutet på ett uppgift eftersom betygen sätts snart och jag får sommarlov om 17 dagar. Hur knäppt?!
Det har gått super fort och jag längtar så det knakar inom mig. Alla musikfestivaler man kan fara på och roadtrips som ska göras.

All we have to decide is what to do with the time that is given us.

Likes

Comments

Ska smälla mig själv på fingrarna lite och skämmas för att jag varit så dålig på att blogga. Hade en hel dag på nationella i matematik igår och sedan tog jag halv tre tåget till Umeå och hade fredagsmys med min kära systeryster. 

Idag har vi strosat runt i centrum och Kulturnatta har redan kickat igång, det var folk i utstyrslar som vi småfnittrade åt i smyg när de passerade förbi oss. Äckligt mycket folk när det både är löningshelg och detta evenemang ute i centrum. 
Ikväll så står planerna på att gå och se nya x-men filmen på bio med plätt och grabbarna. (popcooooorn)

Jag ska heja lite på Sverige så vi möjligtvis tar oss längre än till bronsmatchen och sedan ta en piggelin med Plätt på balkongen innan det leder mot middag. Jag skriver mera imorgon om jag inte hinner innan vi åker till bion. Puss!

Likes

Comments


Mamma kom in med hundarna och väckte mig vid tio så jag och Nicko låg och drog oss en stund till, och lyssnade på klassisk rock.
Kom till skolan och hade lektion i några minuter (lämnade in böckerna), och på den här behöver jag egentligen inte vara på.
Det börjar dra ihop sig till sommarlov nu, det klagar jag inte på i ens en sekund. Sol, bad och ledighet. Älskvärt.

Likes

Comments


Jag och mamma startade ps3 konsolen efter middagen och satt och spelade i ungefär två - tre timmar. Vi är ett riktigt stenhårt lag.
Gick nyligen på en promenad med hundarna i kvällssolen (barfota ofc) och hunnit att duscha. (mitt hår är blött, grr) 

Jag börjar 12.10 imorgon så pappa skulle skjutsa ner mig så jag slipper ströva runt i fyra timmar innan jag får ha någon lektion. Med det kommer jag ta en rejäl sovmorgon, sitta uppe och spela ikväll och runda av med ett avsnitt av vikings.

Likes

Comments


Enligt en av hundarna så luktade jag super gott när jag skulle fara till skolan och sedan har jag ätit lite mumma i eftermiddag.
Köpte go fika på coop och värmde bullen senare i mikron så blev den precis som den var nybakt, jag är finurlig ibland!

Är så fruktansvärt trött just nu så att jag säger godnatt till världen och tar igen det imorgon, puss!
Nu fick jag användning av min kategori igen! 😉

Likes

Comments


Kommit hem för en halvtimme sedan, maten har landat i magen och jag har en fri kväll framför mig. Det kommer innebära en redbull och spel. Älskar sådana dagar, har ett enda nationella kvar på fredag och efter det så åker jag till Umeå och stannar där över helgen.

Likes

Comments

 

Varvar mellan studier och hockey, det är lite halv jobbigt men de är det som krävs ikväll. Missar helst ingen match som Sverige spelar. Hade en kompis som låg i fåtöljen bredvid mig ett tag men jag tror inte han ville se hockey så han gick nyss.

Har världens chill dag imorgon och startar upp den med ett träningspass, har inte riktigt bestämt mig än men jag funderar på att fara ut och springa en bit eller spela beach volleyboll på sandplanen utanför skolan. Vad jobbigt när man måste bestämma direkt.

Jag ska plugga lite utan att få nackspärr medans jag vänder mig om och skriker på Italien, jag skriker faktiskt. Lite. 

Puss!

Likes

Comments


Vädret är helt underbart, tittade ut genom fönstret och sedan på termometern som visade 21.4°. Helt underbart ju! Men med den turen jag har så har jag det sista plugget innan betygen snart sätts så jag kan inte gå ut riktigt än. Om jag är riktigt snabb så hinner jag kanske med att gå ut för att fota och sola lite innan den försvinner för dagen. Har lite bildbrist i arkivet må jag säga.
Vi hade tänkt fara och se Godzilla filmen ikväll på bio så jag måste få detta klart innan det, blir lite tid men det här ska nog gå ändå. 

Puss!

Likes

Comments