View tracker

VINTERFAVORITER från NELLY

1. Odd Molly Tröja | 2. Malene Birger Väska | 3. Stickad Tröja | 4. Vila Fake Fur | 5. Odd Molly Vantar | 6. Odd Molly Tröja


VILL HA!!! Jag älskar dessa färger och Malene Birger-väskan har jag förvisso redan i mörklila mönster, men den här är ju bara för läcker! Odd Molly är ett av mina favoritmärken när det kommer till kläder. Jag har fått en hel del plagg i det märket av min man, både vid födelsedag och som julklapp. Här kan han hitta mer julklappstips till sin fru. 😘


💗

Jenny

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ikväll lär jag somna ovaggad vill jag lova. Det blev bara tre timmars sömn inatt och idag har jag slitit från klockan 6.30 till för någon timme sen. Jag har hunnit med ett 9-timmars jobbpass, samt en snabbvisit på mottagningen för min månatliga kontroll. Sedan jag kom hem har jag mest slappat, medan maken lagade middag.

I veckan väntar en himla massa jobb. Jag råkade tacka ja till pass även i helgen, så det blir inte en enda dag ledigt för min del. Det behövs, för det är dyrt att vara jag. 😂🔫

Nu ska vi glo ikapp lite serier. Ha det bäst allihopa!Jenny

Likes

Comments

View tracker

KOLLAGE-KAMPANJ för GLOSSYBOX


Glossybox-prenumeration - Hett julklappstips!

Jag har varit prenumerant sedan flera år tillbaka och är supernöjd! Det är som julafton varje gång som paketet kommer med posten, dvs en gång i månaden.

När Jens fyllde sist så fick han en the Man-Box-prenumeration av mig i present. Den kommer var tredje månad och är väldigt uppskattad av maken, som tror sig ha blivit ett riktigt modelejon sen han träffade mig. ;)

Unna dig själv, din mamma, din syster eller varför inte din partner en riktigt lyckad julklapp, sprängfylld med bra produkter!


<3

Jenny

Likes

Comments

Kyckling på plåt med rostad rotselleri & apelsinsås

Älskar verkligen matkassen från Middagsfrid !

❤️

Jenny

Likes

Comments

Dålig framförhållning. Maken har ingen fullmakt och jag har jobbat kväll. Kevin har slut på medicin och för att skona honom och skolan från en förvandling till en studsboll, så åker jag till det enda Apotek som är öppet såhär dags. Är så glad över att inte bo varken i Askersund eller Södertälje när sånthär inträffar - nu har vi bara 15-20 minuters färd in till stan.

Längtar hem gör jag utav bara f*n. Jens har maten klar och idag står det fisk på schemat! ❤️

❤️

Jenny

Likes

Comments

I helgen var vi på besök på ett korttidshem där vi hoppas att Kevin kan få börja. Vi har ett beslut från LSS-handläggare där han blev beviljad detta. Beslutet togs för över ett halvår sedan, men det är svårt att få tag på ett vettigt ställe som passar. Nu har vi äntligen hittat rätt!

Det är ett jättemysigt, stort hus utanför Nyköping, med hög personaltäthet, en vuxen på två barn. Lugnt, hemtrevligt och med ett bra tänk. Vi hann inte ens lämna parkeringen förrän Kevin sa att han längtar till han ska dit nästa gång!

Nu gäller det bara att få handläggaren att gå med på schemat. Vi blev ju beviljade var tredje helg, men verksamheten är igång en helg per månad, samt vissa lov. Det blir i princip samma tidslängd, men med ett annat upplägg, så det borde förhoppningsvis inte vara några problem.

När det kommer till avlösarservicen har vi ännu inte hört något om personen vi hittade har blivit anställd. Över ett halvår har gått även där och vi är fortfarande i väntans tider. Kanske blir det en fin julklapp!

<3

Jenny

Likes

Comments