Jag har inte gjort annat än att jobba den senaste tiden. Idag har jag också jobbat, men min tjejmage var inte att leka med, så jag fick kapitulera och krypa hemåt straxt innan lunch. Det tar på krafterna att ha ont. Har sovit sen jag kom hem i princip, bortsett från när maten stod på bordet. Nu känns det faktiskt något bättre, tack o lov!

Maken har varit inne i stan idag och träffat sin advokat, som nu ska meddela motparten om vad som komma ska. Är så trött på hela situationen så ni anar inte. Pengar, svartsjuka och egoism är vad som styr. Kommer berätta mer ingående framöver, när jag pallar.

❤️

Jenny

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måste få kontakt med den mannen. Han har ställt till med massa jävulskap här hemma. Alltifrån att lägga lego i mina skor, till att hälla salt i kaffet och gömma min mobil.

Vem är han? Hur kommer han in i mitt hem? Är det fler som har blivit utsatta för honom?

Trots att jag har varit hemma när saker har hänt och därmed borde märkt om någon kom in i lägenheten, så är det bara barnen som har sett honom.

"Det var Gösta Pränk" säger de när jag hittar TV-dosan i kylen, eller när nycklarna ligger i badkaret.

Hjälp mig? Ska vi göra en gemensam anmälan?

❤️

Jenny

Likes

Comments

Jag har lurat med mig dessa två ut på äventyr! Den största och den minsta får vara hemma med pappa och städa. De där hemma har lovat att inte ha ett dugg kul medan vi är borta. ;)

❤️

Jenny

Likes

Comments

Tänk att det tog 34 år att hitta mitt livs kärlek! Nu är det vi och så kommer det förbli. Min älskade man, mitt hjärta, mitt allt. Du gör verkligen allt för mig och alla barnen. Är så lycklig över att just du ramlade in i mitt liv!

Det här året har varit ett av de bästa i mitt liv. Året då jag blev fru till världens finaste man, alla kategorier!

Jag älskar dig Jens

❤️

Jenny

Likes

Comments

I förmiddags var jag och maken iväg och inhandlade nytt julgranspynt. Granen fick jag som gåva av försäljaren utanför jobbet. Det var längesen vi hade en så tät och fin julgran hemma!

Älskar pyntet, som till stor del kommer från H&M home.

Imorgon åker Kevin till mormor för att fira jul. Det betyder att vi blir helt barnlediga, i inte mindre än 8 dagar! Sen ska vi fira jul på nyårsafton med barnen. Ledigheten kommer dock tillbringas på jobbet. Kanske tar vi en natt på hotell, vi får se!

❤️

Jenny

Likes

Comments

För er gör jag allt! Trots att ni bara ses var sjätte vecka så är ni så tighta! Älskar er!

Morgonmys i soffan efter frukost. Tänkte hitta på nåt, men tiden är knapp och de ser ut att trivas som det är, utan en massa ståhej! Frågar man barnen så vill de inte åka nånstans, möjligen följa med till affären för att köpa lördagsgodis. Minstingen har hostat hela natten och den största likaså, så det blir en lugn och skön helg här hemma, utan en massa måsten!

❤️

Jenny

Likes

Comments

Fläskytterfilé med kryddigt saffransris & gurkraita

Enkelt, lyxigt och gott!

❤️

Jenny

Likes

Comments

Så himla skönt att få vara ledig en dag. Det har varit mycket på jobbet den senaste tiden, vilket är väldigt roligt, men som tar på krafterna!

Idag har vi varit på möte på sonens skola, efter en incident förra veckan. Sonen hade rymt från fritids och hittat på hyss tillsammans med två kompisar. Det tråkiga i kråksången är att fritids inte hade upptäckt, och därför inte meddelat mig, om att sonen hade avvikit. Därav mötet.

Det gick bra. Pedagogerna har tagit det på fullaste allvar och sett över rutinerna, vilket är skönt. Nu hände ju inget superallvarligt. De hade "bara" byggt koja av toapapper på ICA maxi, vars personal ringde till mitt jobb och var väldigt upprörda, med all rätt. Men det kunde ha hänt värre saker. Förhoppningsvis leder dessa uppstramade rutiner till att något annat barn inte råkar illa ut!

Likes

Comments

Enkelt & gott!

Ingredienser:

200 gram mandlar
1,5 dl socker
0,5 dl vatten


Gör såhär:

Rosta mandlarna på medelvärme i en torr stekpanna i tre minuter.

Koka upp socker och vatten i en kastrull. Rör i mandlarna och koka under omrörning i ungefär fem minuter, tills sockret börjar vitna.

Låt svalna på bakplåtspapper.


Smarrigt värre!

❤️

Jenny

Likes

Comments

Någon som vill ha en hund? Hon är väldigt billig just nu!

❤️

Jenny

Likes

Comments