Header

Det här med växter har ju aldrig varit min grej men sen jag köpte min Elefantöra förra sommaren har jag helt plötsligt fått gröna fingrar. Jag måste ha gjort något bra för den växer och växer och nu har jag en hel park av Elefantöron. Det kommer så mycket nya skott hela tiden så att jag inte har plats för alla, men några lyckliga få har fått en chans. Nu i helgen har jag passat på att köpa lite större krukor och planterat om dem i ny fräsch jord och även satt ytterligare en fin liten elefantbebis. Tror att jag ska vara lika snäll med mina andra växter också och även plantera om min Monstera och Citronfikus. Är även sugen på någon ny växt då jag tror att en lite större blomma jag har i köket är bebodd av en spindel då det brukar vara lite nät in mot stammen och bladen, så den måste definitivt slängas haha. Har varit lite sugen på kanske en Yuccapalm eller Svärmorstunga, måste ju vara någonting som är relativt lättskött.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den här dagen har bara känts som en lång transportsträcka. Jobbet har rullat på hyfsat men måndagar är alltid måndagar och när man dessutom inte riktigt kommit sig till rätta på jobbet och trivs så känns det extra segt när man vet att hela veckan är framför en. Jag är dessutom ensam hemma den här veckan då V åkt uppåt landet till Sunderby sjukhus, så det är också väldigt tomt och tråkigt hemma. Det är tur att jag har katterna att prata med i alla fall. ;) Men jag får väl passa på att njuta innan mannen kommer hem på torsdag kväll för det är ju faktiskt inte alltid man får chansen till lite tid för sig själv.

Var så himla trött i morse så nu har jag redan lagt mig i sängen och tänkte börja läsa på en ny bok. Har försökt börja med lite bokterapi och läsa om kvällarna då jag har så svårt att sova. Frågan är bara vilken bok det ska bli. Började läsa på Vinterfolket igår men det var så oerhört mycket felstavningar i översättningen så jag klarar inte av att fortsätta på den.

Likes

Comments

Finns ju roligare saker att vakna upp till en måndag morgon än den här synen en vecka in i maj. Snö och minusgrader :( Får väl glädjas åt det lilla och vara glad att det i alla fall är soligt och blå himmel.

Likes

Comments

Varför ska helger alltid gå så snabbt?! De här dagarna har verkligen rusat förbi. Lyxade till det i fredags och flexade ut redan halv tre. Hann cykla hem en snabbis för att byta om och mata katterna innan jag vände om mot stan igen. Var tvungen att vänta på att V skulle sluta så satt utanför sjukhuset och solade en stund. Var tvungen att ta vara på tillfället när det var strålande sol och 20 grader varmt, nu har det redan vänt och just nu är det en halv snöstorm ute. När V väl var färdig så rullade vi vidare ner till stan och på grund av vädret och de nyöppnade uteserveringarna så var det i princip fullt överallt. Vi hade dock tur och lyckades få plats i bardelen på Allstar så det fick duga. Mumsig mat och vi kunde dessutom slå ett öga på hockey VM samtidigt. Efteråt väntade Umespexarnas föreställning på Idun. Överlag så var det ganska bra men det kändes lite väl mycket buskis över det för att falla mig i smaken helt. Bäst var ju i alla fall alla sångnummer, jag tror nog jag är mer för musikaler.

Resten av helgen har inte varit så händelsefull. Har bara varit ute för att ta en cykeltur till World of Board Games för att köpa ett nytt sällskapsspel. Ibland är man verkligen lat, men då värmen försvann lika snabbt som den kom har jag inte känt någon större lust att gå ut. ;)

Likes

Comments

Nu börjar jag äntligen få lite vårkänslor efter denna hemska månad som har varit april! Har varit så härligt med strålande sol och 13 grader idag och att det dessutom väntas fredag och 19 grader imorgon kan inte göra en annat än lycklig. Och att det nu är maj innebär också att jag slutar jobbet kl 15 på fredagar.

Skönt att dagen på jobbet gick ganska snabbt idag. Då jag började på min nya arbetsplats för en månad sedan så har det varit väldigt mycket dötid om dagarna. Ibland har jag inte ens gjort ett pennstreck på en hel dag och det har varit tufft att komma in i allt nytt, speciellt då personen som är ansvarig för att hjälpa mig i princip aldrig är på plats. Men nu börjar mina projekt så smått rulla igång vilket både känns roligt och skrämmande. Passade även på att fylla ut dagen med en motionstimme idag då vädret var så fint och åkte ut på en liten cykeltur innan lunch, hur härligt som helst.

Likes

Comments

Välkommen till min blogg jennyrebeckasliv.

​Jag har tidigare haft bloggar från och till men aldrig riktigt hittat motivationen att fortsätta. Men nu är det dags för en ny start och ett nytt försök. Bloggen kommer att vara ett ställe för mig att dela med mig av mitt liv, framförallt för släkt och vänner då jag bor på avstånd. Jag kommer att skriva om mina vardagsbekymmer och de kommande förändringar jag står inför men även annat som intresserar mig, inredning, filmer och serier, mina katter m.m.

Hoppas att ni kommer trivas!

Likes

Comments