Header

Idag har vi varit i Härnösand och shoppat, köpte mej en hel drös schampo som knappt går att få tag i längre sen har vi varit på nå berg å tittat på gamla fäbodar och fick klappa en liten killing.
Sen ikväll vart det att äta mossarella sticks och chilicheese.
Nu har vi äntligen gått och lagt oss, i morgon beget vi oss hem till lycksele.
Sen den 17 Augusti kommer äntligen min drömhäst Lay hem😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är det en dag allting i mitt liv är åt helvete...
Vad jag än gör så verkar det bli fel...
F ignorerar mej totalt och har inte pratat med mej på hela dagen i princip..
Allt känns bara så meningslöst...
Till något positivt becka 33 kommer äntligen min häst som jag har längtat bilder kommer senare.
Ligher iaf i stugan och gör absolut ingenting ska nog försöka sova eftersom han under mej totalt ignorerar mej.. så vad fan ska jag göra vaken då?? inte ett skit.
Säger iaf gonatt

Likes

Comments

Hej!
Ja va ska man säga denna vecka har verkligen varit hemsk allt har i princip gått åt helvete.
Måndagen pajade jag mitt knä IGEN, tisdag forsov jag mej sedan påväg ner till stallet så får jag punktering på cykeljäveln IGEN, onsdagen så halkade jag och slog i ryggen så nu har jag svin ont, torsdagen började med en jävla huvudvär och just innan jag skulle fara till skolan så smetar F smör i typ hela håret på mej.. så ja det är verkligen inte min vecka detta... måste börja vara hemma i min lägenhet igen innan alla går mej på nerverna.. Jag måste få vara för mej själv någon jävla gång..
Jag hatar mej själv för att jG är så satans äkligt svar för den människan, han vet precis hur man gör för att få mej runt sitt lillfinger...
Ne nu ska jag sova så jag orkar med den där förbannade skolan i morgon.....

Likes

Comments

Måndagen gick förvånansvärt bra faktisk hade 2 prov ett i branschkunskap som gick jävligt bra faktiskt sedan hade jag prov i information och komunikation som också gick bra.
Helgen har varit lugn varit med F hela helgen sitter även hemma hos han nu och väntar på att han ska komma hem från jobbet nån gång så jag får mysa innan jag går och lägger mej för en ny dag med prov i idrott.
Har städat hans lägenhet och diskat och lagat mat så nu sitter jag i soffan och glor på tv.
Just ja han fyller ju år idag också så nu blir han hela 25 år:)
Ne nu kommer han hem så nu ska jag ta och vara lite social så

ByeBye

Likes

Comments

Idag har det inte hänt så speciellt mycke, ha vare i skolan och haft engelska och svenska, hämtade även ut en bok från biblioteket som jag behöver för en uppgift i mitt distansämne.
Just nu sitter jag hemma hos F och glor tv och håller på tvätta i tvättstugan. Hemi ligger bara i mitt knä och sover och väntar på att husse ska komma hem. Ikväll blir det att plugga iaf så jag får det bortgjort.
I morgon blir det iaf att fara till stallet och motioneras olle han har haft ofrivillig vila pga hälta:( men är nu helt återställd

byebye

Likes

Comments

​Ja det finns inte så mycket att säga i mitt liv just nu.

Mitt liv är ju som sakt en ren berg och dal bana, och jag vet varken ut eller in längre.

Det är grymt jobbigt att leva ensam och veta att man är ett andra hands val jämt och ständigt.. Varför ska inte jag få hitta någon som står kvar vid min sida och älskar mej för den jag är och inte bara försöker ändra på mej hela tiden och så fort dom blir dumpad av sin tjej så kommer dom till mej..

Där saknar jag faktiskt vart jag var för ett år sedan. Där blev jag älskad för den jag var och hur jag såg ut och vart faktiskt glad av att det faktiskt var någon som älskade mej för den jag var.. men allt vart bara skit av allt och mitt ex (han jag är så äckligt knäsvag för) kom tillbaka in i mitt liv och självklart så skulle jag tro på hans jävla lögner som vanligt å trodde verkligen att det skulle bli bra... Men så jävla fel man kan ha... jag duger ju tydligen bara till en sak i hans jävla värld... han fattar inte att han sårar mej med det han håller på med.. Han utnyttjar att jag är så jävust knäsvag för han och han vet att jag alltid kommer när han vill det... 

Jag hatar mej själv för att jag alltid lyssnar på vad han säger.. vill gå vidare med mitt liv men han verkar ju bara göra så att jag inte ska kunna gå vidare med mitt liv... jag känner mej fängslad.. Jag får skit för att jag är ute med kompisar... Han klagar på att jag bara sitter hemma hela tiden och aldrig är med mina vänner, men när jag väl är med dom så får jag en fet utskällning av han.. så ja jag vet inte riktigt vad jag ska göra längre.. vad jag än gör så värkar det ju bara vara fel...


Ja skolan går då bra iaf, Vi har nu haft praktik i snart 2 veckor så snart blir det tillbaka till skolbänken i 2 veckor sedan så är det de efterlängtade lovet så då jävlar ska jag verkligen sova ut ordentligt. 

Jaja ne nu ska jag ta å pallra mej ner i tvättstugan och plocka upp min tvätt sedan blir det att fortsätta virka överkast.


Byebye

Likes

Comments

​Hej!

Ja som sakt mitt liv är en ganska stor berg och dal bana.. 

Har äntligen fått börja skolan igen sp nu är det 3 år tills jag är färdig utbildad. Hästarna kommer äntligen hem från betet snart så då får jag något att göra på kvällarna och inte bara sitta hemma å göra ingenting i min ensamhet. 

Igår var jag och några kompisar och badade vilket var jävulst skönt å få komma ut förutom när ja e ute å tränar.

Har ca 8 kg kvar till min målvikt och det går framåt har ju lyckats ta mej ner 9 kg än så länge nu är det bara 8 kvar :)

Ja hur går de då i resten av mitt liv. 

Just idag är jag jävulst förvirrad då med pojke är ganska svängig i sitt humör och när har är less på saker och ting så lägger han ut sin aggression på mej ist så mitt psyke e rätt så taskigt. Har ju som äntligen börjat ta tag i mitt liv och allt och börjat komma upp på fötter med det är inte alltid så lätt när man blir ner tryckt lite nu och då så detta lär ta mej ett par år att komma upp på fötter. Men jag vägrar lämna han för han är verkligen allt i mitt liv och det är han som gör att jag ser ett ljus i den långa svarta tunneln som finns i mitt liv..

Ja som sakt har avklarat en vecka i skolan utan skolk och frånvaro och jag trivs grymt bra med min nya klass och vi har sjukt roligt tillsammans iaf, så det är ju bra det iaf. Ska försöka klara dess 3 år i skolan nu som är och inte ha någon skolk eller frånvaro. Ska även kämpa vidare med min träning och leva nyttigt. 

Har ju varit snusfri i snart 3 månader:) 

Ne nu ska jag ta och hoppa i andra kläder å invänta en kompis så blir det att fara ut till hästarna på betet och se hur dom mår. Jag saknar dom grymt mycket. Mitt liv är inget utan hästarna, dom gör mej bara så jävla lycklig å dom gör at jag stänger av allt annat och bara fokuserar på dom och bara må underbart. Olle kommer hem från betet om ca 2 veckor så då blir det att sätta igång hans träning igen. Han lär vara en energi bomb när han kommer hem så det kan bli väldigt kul.

Skriver kanske ett inlägg ikväll om jag inte får annat att göra men det lär jag ju inte få som vanligt. Alla är ju ute och super medans jag lever ett nyktert liv och bara mår underbart medans alla ligger dåligaa efter en supar helg :)

ByeBye 

Likes

Comments

Hej
ja va ska man skriva finns inte så mycke när man ligger med smärta i halsen å gjort i 5 dagar utan att vara sjuk.
Varit hos gyn nu på morgonen vilket gick bättre än förväntat, nu blir det försöka vila en stund innan jag ska på vårdcentralen med min onda hals. Kan varken äta eller dricka utan att typ börja grina av smärta så de ha inte blive mycke sömn alls för min del. Sen är det ganska jobbigt att sova ensam vilket jag inte gjort på flera månader, men som sakt de e ba bita ihop och se glad ut.
Lär säkert komma en liten uppdatering senare idag nr jag har varit hos läkaren beroende på om jag orkar eller inte

Likes

Comments

Nu är det 8 månader sedan en viss person fick mej att vakna upp å tog mej till verkligheten igen, bort från drogerna och alkoholen vilket jag är evigt tacksam för.
Det har verkligen inte gått felfritt, men här står jag på egna ben idag, dock ensam eftersom allt han sa till mej uppenbarligen var en stor fet lögn.. å allt som hänt är mitt fel. Nu står jag i te ut längre med att bli anklagad för att allt är mitt fel hela tiden... å när han inte hittar något att klaga på om mej så börjar han klanka ner på min familj..
Nu är jag verkligen less..
De är inte så jag vill leva mitt liv med en person som bara klankar ner på mej.
Nog för att jag älskar han mer än allting annat å han har verkligen förändrat mitt liv redan för 6 år sedan. Men men här är jag idag ensam igen...
Men man får ta en dag i taget.
Men han kommer alltid att vara pojken i mitt liv

Likes

Comments

Har varit väldigt dålig på att blogga har haft ganska så fullt upp.
Har äntligen flyttat till nya lägenheten och trivs grymt bra där faktiskt. ja som sakt ja ha ju faktiskt skaffat en ny katt som heter diva världens knasboll faktiskt bild på henne kommer så fort jag kommer hem från stugan.
Ja som sakt är i stugan med finaste å hans föräldrar utanför Sollefteå å trivs bra här.
är på väldigt grinigt humör då ja få ta emot grymt mycke skit, allt jag gör värkar bara bli fel. Har börjat tappa orken till att göra något då jag bara får skit för allt jag gör. Men när jag ger fan i allt så gör ja ju fel också så ja vet som i te vad man ska göra....
ganska så less på livet för tillfället... tur jag får fara hem på fredag till mina djur igen.. Å i morgon så blir det shoppa i Sundsvall iaf....

Likes

Comments