Måste bara börja med att säga: VILKET VÄDER DET ÄR IDAG?! Vårkänslorna är omöjliga att missa idag och jag njöt till fullo när jag strosade runt i göteborg efter skolan idag. Med vårkänslorna verkar det dock ha kommit pollen av något slag. Jag har utan överdrift nyst ett trettiotal gånger idag och jag tror jag blir galen. Har aldrig känt av pollen speciellt mycket tidigare. De senaste två åren har jag absolut känt av det och dessutom tagit lite tabletter för det, men såhär? Nej, detta idag var det mest påtagliga jag varit med om. Och jag kan nästan svära på att det är just pollen. Alla symptom tyder på det.

Annars idag har jag som jag nämnde varit i skolan ett par timmar. Kom precis hem och har hunnit äta lunch. Ska alldeles strax ta mig mot affären för att handla lite. Sedan bär det av till gymmet. Har varit borta från det i några dagar nu på grund av halsont så det ska bli riktigt kul att köra pass! Puss puss, vi hörs!

Likes

Comments

Bästa drinkarna i stan, Lisa & Bella

Så var det läggdags även ikväll. Denna dagen har gått lika fort som resterande dagar det senaste. Att det rullat på så snabbt är anledningen till att jag inte heller kikat in här.

Idag har jag ägnat dagen till skola, plugg, besök hos mamma och pappa samt några avsnitt prison break. I helgen stod jobb på schemat lördag och söndag. Fredagen däremot tog jag tåget ner till stora staden Göteborg. Gick på bio och såg den nya Fifty Shades filmen. Jag måste erkänna att den var bättre än den förra, men den var ändå ingen höjdare. Bion följdes i vilket fall av mys på stan. På tal om höjdare förresten; drinken Mango Chili inne på Locatelli på avenyn får fullpott i guldstjärnor. Den kan jag lova att ni vill testa om ni nån gång hamnar där..

Likes

Comments

Hej på er!
Klockan är inte ens elva och jag har redan hunnit med ett besök hos sjukgymnasten, handlat, pluggat i över en timme och dessutom tagit hand om disken som jag sköt fram igår. Hade egentligen tänkt att träna nu, men är lite osäker på hur jag ska göra där. Hade nämligen tänkt träna ben, men får dessvärre inte göra det eftersom jag gjorde en stötvågsbehandling hos sjukgymnasten. Tränade dessutom rygg igår, så det är uteslutet. Att träna armar dagen efter rygg är inget jag föredrar, men går jag till gymmet är det vad det får bli.

I lite drygt en månad har jag haft problem med min vad. Jag har inte kunnat springa eftersom jag inte har någon som helst spänst. Detta leder till att mina steg blir haltande. Det gör inte superont, men det känns tydligt att något är fel. Så imorse var jag alltså hos sjukgymnasten för att kolla upp detta. Han kom fram till att det är en typ av stress på vaden, alltså ett slags överansträngning. Det är viktigt att jag låter vaden vila ordentligt nu för att det inte ska bli värre och därigenom leda till en fraktur. Jag ska även göra stötvågsbehandling kontinuerligt under några veckor framöver. Jag är lite deprimerad över det här helt ärligt. Jag får nämligen inte springa alls på troligtvis minst två månader. Hade planer för Göteborgsvarvet i år, men som det ser ut nu kommer jag behöva stryka de planerna. Dessutom kommer jag missa alla vårrundor. De är enligt mig bland dem bästa. Ni vet när man genom sina rundor successivt följer med i hur det blir varmare ute. Ser knopparna komma och slå ut och liksom springer in sommaren.

Idag är jag ledig fram tills 15.45. Då ska jag jobba. Det ska bli kul!

Likes

Comments

Dagens lunch fick bli en soppa som jag höftade ihop på lite av det jag hade i kylskåpet. Hade inte så höga förväntningar utan gjorde något snabbt bara, eftersom jag var hungrig. Men gissa vad? Den blev supergod. Väldigt troligt att jag kommer göra den igen någon gång.

Ingredienserna är röda linser, tomater, morot, kokosmjölk (lätt), vatten, basilika och chili. Simple as that. Vet inte riktigt vad jag körde för mått, men i en soppa brukar det ju vara relativt oväsentligt. Nästa gång ska jag dock ta det lugnt med chilin. Blev aningen starkt, hehe.

Likes

Comments

Efter en sen frukost ska jag alldeles strax göra mig iordning för denna onsdagen. Jag har varken jobb eller skola på schemat idag, så jag har friheten att planera dagen lite som jag själv vill. Jag har en del plugg som jag bör göra, men annars har jag inga måsten. Hur skönt är inte det?

Startade dagen med en iskall promenad. Kanske är det nu som vintern kommer på riktigt? Känns som den bara smugit lite i år. Det var sådär kallt att det började sticka i benen, ni vet. Trots mina fodrade tights och en riktigt tjock jacka. Men en varm kopp grönt te med ingefära och citron, när jag kom in, gjorde susen för det.

Likes

Comments