Mitt favorit-te för tillfället. Tips

Hej!
Jag är på sånt himla bra humör idag. Började dagen med att vakna pigg och utvilad. Solen lyste in genom persiennerna och jag gick ut på en promenad i det fina vädret. När jag kom hem kikade jag av slump in på Ladok och såg till min stora glädje att jag klarat min tenta. Den tyngden som släppte från axlarna då går inte att beskriva.. Såå skönt. Jag tror att alla som själva pluggat eller pluggar känner igen sig i den känslan, och förstår vad jag menar..

Nu sitter jag vid köksbordet med både hårinpackning och ansiktsmask. Tar det bara lugnt helt enkelt. I eftermiddag väntar jobb, men innan det ska jag träffa bästis för en kaffe och catch up.

Som ni märker har jag verkligen inget att klaga på denna onsdag <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Vad gör ni ikväll? Jag lade alldeles nyss mina anteckningar åt sidan och stängde igen böckerna. Bortsett från ett besök hos sjukgymnasten och ett träningspass är det inprincip det enda jag gjort idag, pluggat. Gotta love tentaperioder hehe. Träningen idag var förövrigt extra kul. Min syster kom hem från Borås idag så hon hänkade. Vi körde ett helt okej benpass. Kunde inte köra precis som vi ville då det var sjukt mycket folk på gymmet och kö till nästan allting.

Min helg har varit så härlig. I lördags lånade jag mamma och pappas bil ner till Bella i Göteborg. Efter någon felkörning hit och dit kom jag fram. Där var även några fler vänner och vi åt tacos och såg på mello. Drog hem runt tolv, när jag var hemma var jag dock fortfarande pigg så mötte upp några vänner på Stars och var med sista halvtimmen innan stägning där. Spontant och himla kul. Igår så slappade jag mest hela dagen. Så skönt.

Likes

Comments

Elli och jag en gassande dag i somras

Hej på er!
Vilken fredag va? Solen strålar upp hela Vänersborg och man kan bara inte va på dåligt humör en dag som denna. Tog sovmorgon imorse då jag hade svårt att somna igår kväll. Skulle egentligen startat dagen med morgonyoga, men när klockan närmade sig tolvslaget skickade jag iväg ett sms till min kusin, som jag skulle dit med att jag nog får ställa in de planerna. Tråkigt, men skönt eftersom jag kunde sova ut idag. Startade oavsett min dag med träning. Träffade Elli och mamma oå gymmet med, så kontentan av det hela blev ju himla bra ändå. <3

Nu sitter jag med en olaplexinpanckning i håret. Mitt hår behöver verkligen en uppfräschning efter denna vintern, som den tagit hårt på det. Lite sol och d-vitamin hade verkligen gjort susen för det. Men med dagens väder ser det ju ljust ut, eller vad säger ni??

Klockan tre idag börjar jag jobba. Gör kvällen, som vanligt på fredagar nu för tiden. Är rätt pepp dock. Alla brukar va på sånt bra humör på fredagar på jobbet. Lite positiv energi gör ju så mycket.

Likes

Comments

Morgonkaffet i sängen och min största hatkärlek på gymmet

Hej! Höll på att skriva godmorgon först, men kan inte riktigt påstå att det är morgon längre. - Även om känslan säger så. Har precis ätit en alldeles för sen frukost. Bestämde mig igår kväll för att gå till gymmet på morgonen idag, men imorse när jag vaknade var jag inte lika bestämd. Till slut pallrade jag mig dit i vilket fall, aningen senare än tänkt, och därför blev det inte frukost förrän nu.

Idag har jag plugg som absolut huvudfokus. Idag och alla de närmsta dagarna. Jobbar tre dagar under tentaveckan så jag försöker ligga i fas så mycket som möjligt, så att jag inte ska behöva känna stressångest senare. Har gjort upp en miniplan i vilket fall och jag hoppas på att den ska vara realistisk och hålla.

Likes

Comments

Så var det måndag, ny vecka och dessutom vinter igen. Snön täcker hela Vänersborg och tydligen dessutom tågrälserna. Fick ta ett senare tåg till skolan imorse eftersom mitt första var inställt, med anledning av snökaoset som aldrig vill sluta. Jag övervägde för en sekund att stanna hemma, mysa ner mig med en kopp kaffe i soffan och plugga där istället för att ta nästa tåg, men då ämnet för dagens föreläsning kändes svårt valde jag att ta mg till götet ändå.

Dagens föreläsning är slut och jag sitter nu återigen på tåget, som alldeles strax ska avgå hemåt. Fick vänta ut tåget en stund och hann med lite plugg på centralen. Skönt att slippa det sen. Nu är det bara två veckor kvar tills tentan går och jag börjar känna stressen och oron smyga sig på. Tänk om jag pluggat för lite? Tänk om jag inte klarar det? Jag känner mig i fas och tänker att jag förstår ämnet, men man kan trots allt aldrig riktigt veta förrän man väl sitter där i tentasalen.

Dagens planer är att plugga en del till, göra matlådor, städa lite hemma och att träna.
Önskar er en fin dag <3

Likes

Comments