Jag är så himla glad över att jag valde att plugga nu i vår. Även om jag tillsammans pluggar och jobbar mer än heltid nu så får jag så mycket mer energi av detta. Visserligen har jag bara pluggat en vecka hittills, men att känna att jag gör något som tar mig framåt ger mig energi. Och Göteborg, jag älskar verkligen att vara där, så det ger mig också energi. Detta får mig att må bra helt enkelt.

Sitter just nu på tåget mot Vänersborg. Fick smita lite tidigare från dagens föreläsning då jag ska jobba sen. Behöver hem emellan skolan och jobbet för att hinna äta lite lunch.

Föreläsningen var riktigt bra idag också. Väldigt grundläggande, men bra. Jobbet idag är enbart ett kortpass. Känns bra med tanke på att jag jobbar tio timmar imorgon. Eftersom jag jobbar imorgon blir det en lugn kväll. Hade faktiskt tänkt att spendera min fredag till att plugga. Har ju jobbat en del i veckan så har en del att läsa ikapp. Hoppas ni får en fin fredag! Vi hörs!

Likes

Comments

View tracker

Hej!
Kom ganska nyss hem från jobbet. En vattenläcka som gjorde att vi ej kunde använda vattnet, gjorde det hela fruktansvärt. Att jobba i delikatess utan vatten, det går inte riktigt ihop. Är fullkomligt slut nu kan jag lova.

Annars har dagen varit bra dock. Varit i skolan på en riktigt bra föreläsning. Vår lärare idag var riktigt skön, så fyra timmar bara sprang iväg. Lyssnade dessutom på Alex och Sigges senaste podd på tåget till och från skolan idag. Vanligtvis lyssnar jag aldrig på poddar, men fan va sköna de två är ändå. Så luddiga och flummiga på nåt knepigt, härligt sätt. Har ni inte lyssnat så ge dem ett försök.

Likes

Comments

View tracker

Halli hallå!
Idag har jag gjort min första dag i skolan och jag är bara ännu mer motiverad på att plugga nu. Kursen verkar riktigt intressant och helt i min smak. Kanske inte så konstigt att jag gillar juridiska frågor när samhällsvetenskap alltid varit mitt favoritämne under grundskole- och gymnasietiden dock. Idag var ju visserligen bara introduktion, men jag tror och hoppas på att jag ska fortsätta tycka det är kul!

När jag kom hem idag vågade jag mig faktiskt iväg till gymmet. Behövde springa av mig lite så gick bara dit för att köra kondition. Det gick sådär ärligt talat. Flåset var hyfsat med mig och det verkade som att jag är tillräckligt frisk för att träna igen (det lär ju märkas inom ett par dagar annars..), däremot så är min vad fortfarande överansträngd och min BCAA tog riktigt hårt idag så det stack överallt och jag ville kräkas där en stund.

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att få min vad i form igen. Den har krånglat nu några veckor och trots att jag inte tränat något nu när jag varit sjuk vill den inte läka helt. Jag tror det beror på att den aldrig får vila till fullo dock, går ju t.ex. hela dagarna på jobbet; det kan jag ju å andra sidan inte sluta göra heller. Ska prata med en sjukgymnast nästa gång jag är på gymmet och se om de har några tips.

Nu ska jag krypa till kos. Har en lång dag imorgon. Klockan står på 06.20, skolan börjar nio i göteborg och när skolan är slut blir det jobb direkt fram tills stängning. Kommer alltså vara busy från nio till nio. Jaja, lets lets och puss och godnatt!


Likes

Comments

jag har ju en del att läsa, så att säga..

Hej på er!
Tisdag kväll och jag har precis ätit lite. Varit hungrig sen klockan sex typ men inte hunnit äta, så det var på tiden. Körde ett kortpass på jobbet mellan halv fyra och halv sju och innan idag har jag mest bara ordnat inför morgondagen. Har varit och köpt busskort, hämtat ut paket med kurslitteratur, läst lite i böckerna och fixat med lite smått och gott. Var så härligt väder ute imorse med så passade på att ta en liten minipromenad när jag köpte busskortet och hämtade böckerna.

Till lunch idag ordnade jag proteinpannkakor. Blev mycket bättre än vanligt faktiskt. För er som undrar är de gjorda på ägg, havregryn, proteinpulver, banan och vaniljpulver. Väldigt lyckat recept.

Har även tryckt i mig grapefrukt och te med ingefära idag. Vill bara bli frisk nu, helt hundra frisk, så att jag kan börja träna igen. Känner mig helt okej nu, men alldeles för snuvig och hes fortfarande för att det ska vara nyttigt att träna. Det kryper i benen på mig och jag känner mig klen.

Likes

Comments

Om två dagar börjar jag skolan och nu börjar nervositeten smyga sig på. Jag är så himla nojig över min framtid. Jag känner att det är en sån extrem press över den åldern jag är i nu, det är ju nu man formar livet egentligen. Det låter så fruktansvärt dramatiskt, men jag tänker att det faktiskt är så dramatiskt. Det är faktiskt nu man lägger fotspåren för hur man vill att ens liv ska se ut. Och är inte skolan egentligen kanske ett av de största spåren? Jag vet inte, men jag hoppas att detta blir bra. Jag hoppas att kursen kommer vara rolig, intressant och inte alldeles för svår. Den får gärna vara utmanande, men jag vill inte känna att jag tagit mig vatten över huvudet.

Jobbet idag gick bra. Det var fortsatt lugnt. Ikväll ska jag bara hänga i soffan. Känns lagom tycker jag. Ska läsa i min bok eller se på the O.C. Troligtvis lite blandat. Puss puss

Likes

Comments

View tracker