Hejhej. Jag ligger fortfarande kvar i sängen och är sjuk:( så himla tråkigt att jag skulle bli sjuk nu när allt roligt händer. Jag missade klassfesten i fredags, igår var det maskeradfest och även födelsedagsfirande och här ligger jag och orkar knappt resa mig för att gå på toa.
I morse kom mamma och Emma in med frukost på sängen åt mig vilket var väldigt uppskattat. De känner mig så väl. Dagens planer är bara att få lite plugg gjort och även försöka fixa med en video som jag redigerade på min nya HP som det gick åt helvete med för att redigeringsprogrammet kostade pengar.. Har över ett sug efter att sminka mig så vi får se om jag slänger in lite smink i dagens schema. Annars blir det nog film och serier resten av dagen och kvällen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har här satt ihop ett litet collage med en superfin outfit som jag kommer köra på nu under hösten. Självklart har jag inte exakt dessa plaggen men jag kommer använda mina gråa UGGs väldigt mycket nu när det börjar bli kyligt och även min päls. Plaggen ni ser på bilden ligger på en högre budget än vad jag vill betala så därför håller jag mig till mina Gina jacka och min hollies päls istället för Michael Kors jackan och Oakwood pälsen.

Likes

Comments

Idag är jag hemma och är sjuk. Det har varit en ganska seg dag med mycket serietittande men nu har jag lagt Netflix och Dreamfilm åt sidan för att göra lite skolarbete eftersom jag missat idag. Har kokat lite te också i hopp om att halsen ska bli bättre men vi får se hur det går.

Likes

Comments

Har nu håltimma tills klockan 13.45 så har åkt hem för att kolla lite på serier och förmodligen äter jag hemma också. Det har blivit väldigt mycket fram och tillbaka mellan skolan och hemma eftersom jag har så mycket hål när jag inte läser svenska, engelska och matte.
Här ser ni dagen klädsel som är ett par jeans från Levi's med en skinnjacka från Gina tror jag och en päls från SALT som jag är förälskad i.

Likes

Comments

Likes

Comments

1.Vem är du på fest?

Jag skulle säga att jag är den som dansar och låter mest.

2.Beroende av?

Choklad, min mobil och skulle nog vilja påstå att jag är beroende av Alex också.

3.Föredrar du att sova själv eller med någon?

Absolut med någon alla dagar i veckan! Får typ ångest av att sova själv.

4.Du måste klä dig i en färg resten av livet, vilken?

Hmm.. Tror nog jag säger grå just eftersom jag älskar alla mina gråa plagg.

5.Vad får du oftast komplimanger för?

Mitt lockiga hår även fast jag stör mig otroligt mycket på mina lockar.. eller mina ögonbryn.

6.Röker du?

Nope.

7.Vad är du svag för hos killar?

Leenden och skratt!! Jag smälter. Eller att de typ är väldigt passionate about something!

8.Hur imponerar man på dig?

Oj..! Ehm vet inte. Tror nog att jag imponeras av typ alla på olika sätt så är man sig själv kan man nog imponera på mig bara på så sätt.

9.Kan du gå osminkad i skolan?

Självklart! Men tycker det är kul att sminka mig så gör det också.

10.Vad har du ätit idag?

Sushi, fika på Ikea och en äggmacka. (Planerat inlägg)

11. Vad skrämde dig som liten?

Mörkret! Jag slutade sova med nattlampan typ förra året.

12.Vem var den senaste du sov med?

Alex<3

13.Tror du på spöken/ andar?

Hmm! Vet inte riktigt. Ibland gör jag det och ibland inte.

14.Brukar du skratta för dig själv?

Haha ja det händer väldigt ofta.

15. Vad ska du göra när du har svarat på alla frågor?

Kolla lite Youtube-klipp.

Likes

Comments

Ja hörni jag har ju som ni märkt varit borta ett tag nu och det har mest berott på att jag har haft så mycket annat att tänka på. Jag har tillexempel bytt skola och linje till Hotel & Turism där jag trivs väldigt bra. Jag hade i allafall göra en till sån här "jag är tillbaka" och nu kommer jag förmodligen stanna kvar ett tag!
Tänkte att jag kan skiva om min fantastiska helg i Stockholm också. Jag var där med Alex vilket är ganska givet! Vi åkte dit på Tordagen och då gick vi runt på stan på Bieberjakt men lyckades tyvärr inte hitta honom. Vi spelade även in en video på splaykontoret vilket var superkul. Fredag var vi uppe redan klockan 02.30 för att hinna med bussen som gick 03.50 vi köade nämligen till Justin Bieberkonserten där vi lyckades komma längst fram i golden circle!!! Konserten var det bästa jag har varit med om i hela mitt liv och jag längtar redan tills nästa gång han kommer tillbaka. Natten till lördag spenderade vi på hotell vilket var supermysigt. Lördagen bestod av shopping, shopping och shopping plus att vi klämde in lite Joel och Erik under eftermiddagen innan vi tog bussen hem till Karlstad. Idag då? Jo vi har mest degat idag blev dock lunch på stan och även fika på Ikea men annars har vi inte gjort något särskilt.

Likes

Comments

Nu är jag äntligen uppe på fötter igen och tillbaka på youtube! Är så otroligt taggad på att få igång kanalen igen jag har verkligen saknat det supermycket!

Likes

Comments

Hejhopp! Idag var en sån där riktigt spontan dag då exakt allt jag gjort har varit spontant! Käkade med Alex och Linn på stan efter skolan vilket var supermysigt. Vid fyra mötte jag och Alex upp Anna och Lovisa och tog en fika på House of Melker där vi satt och pratade tills klockan nästan var sju!! Otroligt behövligt var det eftersom det är så otroligt mycket just nu:/
Under kvällen har jag faktiskt spenderat min tid i en bil där vi dunkade musik och bara åkte runt i vår lilla fina stad.

Likes

Comments

Hej. Idag var en sån där dag då man vaknar vid 1 och sen degar man sig hela dagen tills någon vill hitta på något! Jag och Alex var verkligen supertrötta och orkade egentligen inte göra något alls idag men men vi tog oss en tur på cykeln till en udde och hade picknick med Meissa och Gerda. Det var något som verkligen behövdes efter ett par otroligt jobbiga veckor! Efter allt snack och skvaller åkte jag och Alex och köpte pizza som vi tog med hem till mig för att äta. Runt 9 kom Eric och vid 10 tog vi oss en tur i bilen runt Karlstad och bara lyssnade på skön musik!

Likes

Comments