har varit fullt upp och somnat tidigt så blivit dåligt med uppdateringar de senaste dagarna. har jobbat på med jobbet på farmartjänst, efter jobbet har det blivit hålla på i lägenheten och lite sånt. Igår var jag och käkade med mormor och morfar på Kinan och idag var mina kusiner på besök och vi besökte visentparken, riktigt trevligt var det, nu på kvällskvisten har jag varit ute hos den andra mannen i mitt liv, älskade nimo ❤
jag har länge funderat om jag ska starta egen målerifirma och många har även frågat  mig varför jag inte skaffat och det bara väller in förfrågningar om jag vill göra jobb så jag känner att varför inte satsa så nu sitter jag och klurar på allt som hör till att starta firma. har ni något förslag på namn till min firma?  kom gärna med förslag 😊

Likes

Comments

påvägen hem igår stannade vi på pizza hut i Jönköping, när vi väl kom hem så lämnade vi av våran packning hemma och sedan åkte vi och köpte "nya" balkongmöbler. idag började en ny arbetsvecka och gick rätt hyfsat för att vara måndag. väl hemma så städade vi av hela lägenheten och plockade upp grejer på vinden inför renoveringen av köket. nu ska vi sova och bjuder på en bild på våran underbara dalahästtavla.
natti!❤

Likes

Comments

fredagens konsert med avicii var magisk. avslutades med fyrverkerier och fantastisk stämning.
Igår blev det en tur på och kollade på stan och blev nya skor. på kvällen tog vi oss ut och käkade på T.G.I Fridays, var sjukt gott.
nyss checkat ut och ska nu gå på lagerhaus och sedan ta oss hemåt dom långa och många milen.

Likes

Comments

gårdagen avslutades i Rättvik på ccw med underbara människor, jag och Robin åkte hemåt kring 12 snåret och la oss inför våran rensa ner till Malmö. Halv 8 imorse åkte vi hemifrån och började våran långa resa, vi gjorde en paus i Gränna där vi böt bil med Robins mor och fortsatte neråt.
Nu har vi nyss checkat in på hotellet och taget en dusch och ska nu fixa oss för att sedan ta oss till Tallriken och kika in avicii 👌

Likes

Comments

Blev en del målat idag trots regnet hängde i luften, efter jobbet åkte jag ut till Martin och höll på lite med hans fönster. duktig som man är så glömde man koden till mitt tankkort 😰så nu har man lyckats spärra det.... Men man kan ju trösta sig själv genom att man tagit tidig helg och imorgon far vi mot Malmö och ska kika på avicci och bo på hotell till på söndag 😍

Likes

Comments

godmorgon! blev inget bloggat igår. jag var på jobbet till kring 16 och sedan åkte jag hemåt. lite senare for vi till stallet där jag hoppade lite. han är väll helt underbar min foderhäst, jag hoppas att ägaren snart går med på att jag får köpa honom.
Nu ska jag iväg och jobba för att sedan ta tidig helg👌😍

Likes

Comments

Dagen började segt när man verkligen inte ville gå upp när klockan ringde, men efter man kämpat lite så kom man upp och dagen gick rätt hyfsat då man börjat måla gaveln på ladan. vi hade lite otur att det började hagla så vi fick åka hem men då kunde jag åka hem och mysa lite med Robin. 

Sen man flyttat till Avesta så har man fått lära sig tycka om speedway så nu sitter man i solen och kikar på masarna 👌😎

Likes

Comments

idag var första dagen på farmartjänst i Hedemora,  vi ska rödfärga en lada och började då att sopa av den gamla färgen. Jag fick nöjet att jobba från skyliften och fin utsikt fick man se 😍
när jag va klar för dagen så åkte jag till mitt förra jobb och hämtade mina sista grejer och körde ut fönster hem till Martin.
nu är vi ute på kvällspromenad och ska sedan hem och sova.

Likes

Comments

Godkväll!
började dagen med att åka ut till hästarna och ge dom lunch för att sedan käka hos bror och Pernilla, blev tacopaj 👌
på eftermiddagen var jag ut igen till stallet igen och böt spån i nimos box eftersom han får stå inne som sällskap till en annan häst som blivit lite opererad.
när vi kom hem drog vi till storsjön och badade Tova.
Nu har vi varit på Kinan och käkat god mat.
avslutar dagen med lite mys innan man börjar ny jobbvecka på ett nytt jobb.
/Jenny

Likes

Comments

Hej!
helgen har varit rätt bra. I fredags så var jag upp till Borlänge med mamma,brorsan och Pernilla.  jag shoppade järnet på rean och hittade mycket fint till billigt pris 😍.
Igår gjorde vi inte mycket på dagen utan bara slappa och på kvällen så åkte vi till Västerås för att kolla på bio med bror och Pernilla.  mys var det kan man säga!
idag har vi inte mycket planerat ska ut till hästarna iallafall 😊
ha en bra dag /Jenny

Likes

Comments