Igår kväll anlände vi till Bohol tillsammans med en polsk tjej , Martha. Vi träffade henne i vårt doorm på El Nido första gången och sedan visade det sig att hon skulle med samma flyg som oss till Cebu. Vi bestämde faktiskt på flyget hur vi skulle göra upp vår rutt här, det är lite stressigt eftersom vi är lite kort om tid.

Men nu är vi i Bohol och den här dagen har vart fullspäckad med aktiviteter. Först åkte vi till choclate hills, massa kullar som sägs vara tårar från en hjärtekrossad jätte. Otroligt vackert. Efter det åkte vi till en Butterfly garden, där fick vi en guidning om olika arter osv. Vidare efter det åkte vi och tittade på små små apor, "herr Nilsson apor ". Sen blev de dags för lunch och vidare till ett supermarket så vi kunde handla lite frukt osv att äta till middag då vårt hotell ligger lite off. Påvägen hem fick vi även syn på en gammal kyrka så självklart var vi tvungna att titta in den med.

Nu är vi trötta, varma och svettiga, vi luktar inte jordgubbar direkt så nu är det dags för en kall öl och sedan lite strandhäng om vi hinner.
Morgondagens planer är lite osäkra då vi inte vet en om vi åker vidare till Oslob eller stannar kvar här på Bohol .

Puss och kram!
Jenny och Michaela

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hallå där!

Resdagboken var inte så bra så jag kommer fortsätta att blogga här ifrån tillsammans med Michaela. Wi-fi här i Filli är Dock väldigt dåligt men vi ska försöka uppdatera så ofta som möjligt. (Jenny)

Just nu sitter vi och njuter av en pizza på ett mall i Puerto Princesa. Egentligen har vi så mycket och skriva om men vi ska försöka få ner sllt lite kort.

Vi anlände till Coron på eftermiddagen och började leta boende över natten. Vi stannade bara en natt eftersom vi hade lite kort om tid. Dagen efter tig vi en båt till El Nido som tog ca 6h. Väl framme i El Nido åkte runt på en trike (en moped med ett litet hus) i ca 1h för att hitta ett boende.. Det slutade med att vi hamnade i ett doorm med 10bäddar. Vi träffade många härliga människor, bla Franciska som vi umgicks med väldigt mycket. El Nido var helt helt fantastiskt. Vi gjorde en Island Hopping och snorklade samt en Inland hopping och såg vattenfall samt två underbara stränder.

Efter tre nätter tog vi en mini van ner till Puerto Princesa, den tog 5h och var extremt fartfylld. Vi lyfte från sätet flera gånger för den var så bumpig.

Igår gjorde vi en utflykt till underground river, ett av världens sju nya underverk. Helt makalöst vackert och häftigt! Michaela gjorde även bamboo bike ziplining, cave climbig och vanlig ziplining r.

Nu har vi precis vaknat och håller på och packar inför nästa flygresa som tar oss till Cebu. Vi kan rekommendera att boka flyg via turistcenter då de oftast hittar direktflyg, söker man på nätet får man byta en eller två gånger.

I Cebu har vi inte riktigt några planer ön, det är väldigt kort om tid dör också då vi flyger till Kambodja på lördag.


Vi lägger upp lite bilder men de har hamnat lite i oordning.


Likes

Comments