​Lovade mig själv att förra inlägget skulle bli det sista men jag kan itne låta bli. Det är en sak jag verkligen inte förstår. Jag kan inte vara med dig men inte med någon annan heller. Vemfan kan jag vara med då. Han måste tro att jag är den prydaste jävla människan i hela världen så många gånger jag sagt nej för att det har känts fel i magen. Varför kan jag inte bara träffa någon som jag tycker om? Varför kan jag inte bara göra det även om det känns fel? Måste min moraliska kompassjävel alltid vara på hugget? Vad i hela fridens namn sysslar jag med? Just walking around in circles I WANT TO BREAK FREE

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

är trött på att bry mig om dig när du går runt och tror att jag skiter blanka fan. Mitt huvud surrar. Du är inte den enda som saknar. Anledningen till att jag inte kan säga eller skriva något till sig är för att jag fortfarande inte har några bättre svar än för ett årsen. Vill inne hamna i ingenmansland igen. Därför säger jag inget mer 

Likes

Comments

Är allt som behövs för att inse att jag saknar dig. Denna situationen är så fuckedup att jag inte ens förstår det själv. Du var inte bara en pojkvän du va en bästa vän också och jag tycker inte om det faktumet att man måste säga hejdå till båda titlarna. Jag saknar dig. Jag saknar min vän.

Jag är så jäääääävla konstig och för tillfället jävligt full så massa konstfq tankar snurrar runt så det är lika bra att bara sova. Ha den bra.

Likes

Comments

"I can't live with or without you"

​The pain demands to be felt. And that's it this time around.

G'day mates.​

Likes

Comments

Ikväll blir det utgång även om jag är sjuk. Humöret är på toppen och hälsan i botten! Det brukar vara en ok kombo. Har lyssnat hela kvällen på Gesslan och Presslan (per Gessle och Elvis Presley) (jag gillar att kalla folk för annat än vad de heter) och har dansat runt hela huset som en dåre. Haters gonna hate! (Blir en aning ta det eller ha det hetsig när jag är på bra humör)


Tänkte ha på mig mammas gamla skjorta från typ 70-talet tills jag märkte att den gick sönder så fort man rörde vid den. Detta people är anledningen till varför morsan ska sköta tvätten, nu har jag forever gjort sönder hennes skjorta men det får hon nog reda på om några år hade jag tänkt. Men det är lugnt för jag såg ändå ut som en pirat i den och morsan växte väl ur den för sisådär 20 årsen.

Och som vanligt, ha de gött HAJJGrisen levererar extraordinär musik


Nyår på jobbet var sketa najs faktiskt

Likes

Comments

Asså hahah denna gropuon notisen är helt klart den bästa notisen jag någonsin fått. 100 % Jennyhumor asså. Mitt sinne är så understimulerat att jag sitter och skrattar åt det helt själv i kabinen. Jag behöver intryck! Något att tänka på before i loose my mind (vi kan väl låtsas att jag inte redan har det)

Hann fira lite jul innan jag började jobba, fick roliga presenter. Och när jag kom hit hade frida köpt en ostfralla med ost och skinka och juice till mig i julklapp. Oh lord she knows me well. Det krävs så lite för att göra mig sjukt glad. Ibland blir jag rädd för mig själv hehe.

HA DE GÖTT HAJJ!Fick ett bord av morsan och Jens i julklapp. Rimmet är ju priceless om man bortser från att det första inte riktigt rimmar. Annars är det underbart

Likes

Comments

Känner mig som en uggla. Inte en söt uggla utan en såndär osöt uggla. Har druckit nästan 3 liter vatten och ja.. Det är väl typ det jag har gjort. Och jobbat. Whoop waddap (ja jag lider av brist av socialt umgänge for the moment)

Hehe. Det ser ut som att mitt huvud saknar kropp. Heheheheh. Such fun

Javisst jag vann stjärnvinst på första försöket på Liseberg i söndags. Hade jag inte blivit girig och velat vinna mer hade jag endast lagt 20 kr. Detta blev givetvis inte fallet.

Likes

Comments

Efter att inte ha sovit något på 4 nätter tog min kropp rejält med stryk asså.. har ont i huvet, magen, ryggen och ja hela jävla kroppen. Känner mig tung och bakom flötet.. Har knaprat lite Ipren men känner inte så stor skillnad.

Vet inte om jag ska jobba imorgon än, får se lite senare helt enkelt. Jag hatar egentligen att sova hos min bror för jag somnar ju för i helvete inte #bittert


Likes

Comments

1 34542 Next

Better Blogging Nouw