Header
Presentation picture
jennyolausson
Jenny, 20 år, Västra Frölunda

 

One fucking sip

Är allt som behövs för att inse att jag saknar dig. Denna situationen är så fuckedup att jag inte ens förstår det själv. Du var inte bara en pojkvän du va en bästa vän också och jag tycker inte om det faktumet att man måste säga hejdå till båda titlarna. Jag saknar dig. Jag saknar min vän.

Jag är så jäääääävla konstig och för tillfället jävligt full så massa konstfq tankar snurrar runt så det är lika bra att bara sova. Ha den bra.

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

I bleed it out

"I can't live with or without you"

​The pain demands to be felt. And that's it this time around.

G'day mates.​

 

Likes

Comments

Good vibes

Ikväll blir det utgång även om jag är sjuk. Humöret är på toppen och hälsan i botten! Det brukar vara en ok kombo. Har lyssnat hela kvällen på Gesslan och Presslan (per Gessle och Elvis Presley) (jag gillar att kalla folk för annat än vad de heter) och har dansat runt hela huset som en dåre. Haters gonna hate! (Blir en aning ta det eller ha det hetsig när jag är på bra humör)


Tänkte ha på mig mammas gamla skjorta från typ 70-talet tills jag märkte att den gick sönder så fort man rörde vid den. Detta people är anledningen till varför morsan ska sköta tvätten, nu har jag forever gjort sönder hennes skjorta men det får hon nog reda på om några år hade jag tänkt. Men det är lugnt för jag såg ändå ut som en pirat i den och morsan växte väl ur den för sisådär 20 årsen.

Och som vanligt, ha de gött HAJJGrisen levererar extraordinär musik


Nyår på jobbet var sketa najs faktiskt

 

Likes

Comments

Helt underbart

Asså hahah denna gropuon notisen är helt klart den bästa notisen jag någonsin fått. 100 % Jennyhumor asså. Mitt sinne är så understimulerat att jag sitter och skrattar åt det helt själv i kabinen. Jag behöver intryck! Något att tänka på before i loose my mind (vi kan väl låtsas att jag inte redan har det)

Hann fira lite jul innan jag började jobba, fick roliga presenter. Och när jag kom hit hade frida köpt en ostfralla med ost och skinka och juice till mig i julklapp. Oh lord she knows me well. Det krävs så lite för att göra mig sjukt glad. Ibland blir jag rädd för mig själv hehe.

HA DE GÖTT HAJJ!Fick ett bord av morsan och Jens i julklapp. Rimmet är ju priceless om man bortser från att det första inte riktigt rimmar. Annars är det underbart

 

Likes

Comments

Vad upp

Känner mig som en uggla. Inte en söt uggla utan en såndär osöt uggla. Har druckit nästan 3 liter vatten och ja.. Det är väl typ det jag har gjort. Och jobbat. Whoop waddap (ja jag lider av brist av socialt umgänge for the moment)

Hehe. Det ser ut som att mitt huvud saknar kropp. Heheheheh. Such fun

Javisst jag vann stjärnvinst på första försöket på Liseberg i söndags. Hade jag inte blivit girig och velat vinna mer hade jag endast lagt 20 kr. Detta blev givetvis inte fallet.

 

Likes

Comments

let's take a trip down memory lane

Gick igenom min gamla bilddagbok. Hahahahahahaha good old days...

 

Likes

Comments

Mööööeeehh:(

Efter att inte ha sovit något på 4 nätter tog min kropp rejält med stryk asså.. har ont i huvet, magen, ryggen och ja hela jävla kroppen. Känner mig tung och bakom flötet.. Har knaprat lite Ipren men känner inte så stor skillnad.

Vet inte om jag ska jobba imorgon än, får se lite senare helt enkelt. Jag hatar egentligen att sova hos min bror för jag somnar ju för i helvete inte #bittert


 

Likes

Comments

Love is all from what i've heard

But my heart's learned to kill

Jag är fruktansvärt full och det värstas att bag märkte det när kag satt på vagnen... What the duck.. Och jag ska lyckad ta mig upp kl 11/12
Imorgon hahahahaha jaf önskar mig själv luck till. PCH så ska vi förmodligen ha en andra omgång imorgon😂 får se vilka som orkar men det tar vi imöra, Ha de gött HAJJJ sålänge (nu ska jag dricka väldigt mycky vatten då jag orkar gå upp imorgon PCH inge nog med DDT så ska vi ta Massa typ "modellbilder" imorgon ah men tjäna liksom jakajaja det kommer gå åt helvete vi får väl seeeee åter igen ha de göyt HAJ)


 

Likes

Comments

There's two sides of me

Hehehh.
Idag ska jag till torget med Wahlström och sen kanske träffa Malin. But first: cigg med Emma. Snart är förresten mitt minne slut på mobilen för att jag sparar varenda jävla bild som jag tycker är rolig, i izz a retard
 

Likes

Comments

Goodmorning

Jag sov så hårt inatt att att jag vaknade helt utmattad haha. 10 timmar rakt av, fyfan vad skönt det var. Nu ska jag hoppa in i duschen och lite senare ska jag till Lerum och fira Jennifer.

Hade gött HAJ!


 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw