Header

Jag vet inte varför jag blir så berörd av detta. Jag tycker det är så hemskt sorgligt att man kan gå runt i en kropp man inte känner sig hemma i, i så många år, men samtidigt så fantastiskt att man känner så starkt för något och bestämmer sig för att ta sig igenom det. Hur jobbigt och komplicerat det än är för man tror på det och det är det rätta för personen i fråga. Sen spelar inte något annat någon jävla roll. Någon annans åsikt eller tycke i ens val och prioriteringar är en piss i Mississippi, vare sig det är från en nära eller en främling. Och så är det väl med allt, hur liten eller stor sak det än handlar om. Det är ditt liv och det är du som är tvungen att leva med dig själv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja men alltså, äntligen! ​Äntligen kan vi njuta av våren från balkongen. 

Mamma och jag var på rejält shoppinghumör idag. Flängde hit och dit och oj så mycket fint vi fick med oss. Jag är ganska så väldigt anti att köpa saker som precis varenda liten person i stan har i sitt hem, men jag har kärat ner mig totalt i "Storsele" från IKEA, så det fick bli en varsin till killen och mig.
Och BORDET. Marmor! Jag suktade efter det i påskas under en shoppingtur men det såg mest ut som att bordet bara var till för att lyfta fram de ting som stod på det. Inga prislappar eller någonting. Men IDAG, då jävlar stod det klart att det kunde köpas och köptes gjorde det! Från Blomsterlandet.
En grej jag gillar med mina inköp är att dem funkar lika bra inomhus som utomhus, och att jag kommer ha dem forevah ;)

Foten har fått ta lite väl med stryk idag (tar vatten över huvudet) så jag har legat här, avsvimmad och utslagen i sängen sen jag kom hem. Snart kommer pizzan och knackar på dörren och den ska ätas framför hockeyn. Kom igen Småland!

Likes

Comments

Vero Moda & Ellos

Jag förstår verkligen inte varför jag inte klär mig i klänning dygnet runt i alla årstider i alla år? Är det något jag kollar efter när jag nätsurfar/går på stan så är det just klänningar i alla dess former. Allt annat är för mig ointressant. Beställde skapelserna ovan för några dagar sedan. Den till vänster är så mycket mig, och den till höger... också antar jag.

Likes

Comments

Denna onsdag innebär att jag haft benet gipsat i tre veckor och att det ska få vara gipsat lika länge till. För en vecka sen bytte jag dock ut gipset mot en plastskena som är mycket lättare att kånka på - och det bästa med det? Jag får belasta foten! Jag får ! Det gör såklart det hela mycket mer uthärdligt och jag klarar av att vara helt själv utan några problem. När jag är hemma använder jag inte ens kryckorna vilket underlättar precis allt! Sen att jag ser ut som en dåre när jag tar mig fram är en annan femma ;)

 

Min söta sko som jag inte får/kan ta ett steg utan. 

 

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 9910342273"

 

Likes

CommentsÄr inte tulpaner bland det mest granna som finns? Så enkelt så fint.

 

Likes

Comments

Det är väl bättre att slänga in ett litet hej här än nada, zero, ingenting? Med tanke på att jag inte har något vettigt att säga. Jag hoppar runt på mina kryckor och försöker få dagarna att gå bäst jag kan. Mycket mer än så är det inte för tillfället.

 

 

Och ibland har jag tråkigt och när jag har tråkigt sminkar jag mig och när jag sminkat mig känner jag mig fräsch och när jag känner mig fräsch tar jag självisar.

 

Smell you later!

 

Likes

Comments

Hej bloggen! Hela 11 dagar har passerat sen jag opererade min fot. 


Operationen gick bra men jag hade väldigt ont efteråt. Jag kunde inte ta mig igenom nätterna utan starkare smärtlindring (flytande bedövning rakt in i katetern i benet + flytande morfin in i kanylen + panodil & morfintabletter - allt på en och samma gång). 
Två dagar efter operationen skulle det klumpiga operationsgipset bytas ut till ett smidigare och foten var tvungen att vara sättas i 90 graders vinkel vilket visade vara helt omöjligt med tanke på smärtan. Så efter ett försök, en massa bedövning och ännu ett försök så fanns inget annat än ännu ett besök nere på operation för att sövas ännu en gång.
Jag opererades på onsdagen och åkte hem på söndagen (så efterlängtat!) och sen dess har allt flutit på. Visst tröttnar jag på att vara beroende av någon annan jämt och ständigt, att det kliar något fruktansvärt precis när jag ska sova för natten och att kryckorna behövs bara jag ska gå på toaletten - men det är det värt för det är äntligen gjort.


 

När jag låg och vred mig i smärta så satt du bredvid och höll min hand och sa "jag lovar att nästa årsdag blir bättre". Den femte mars var det sju år sedan vi blev varandras och med det har du varit med en tredjedel av mitt liv. ? Tack för att du hänger med mitt hjärta!

 

Likes

Comments

Trots att vi mest satt hopträngda i en bil eller låg och sov för natten så var helgen väldigt fin. Destinationen var Hallstavik där pojkvännens moster bor. Hans syster, hennes man och deras lilla son hade också hittat dit. Lilla familjen bosätter sig snart i Kanada och tanken med hela alltet var just att få umgås med dem en sista gång innan flytten.

Älskade lilla unge! Han var två månader liten senast vi fick träffa honom, nu åtta månader stor. Undra hur gammal han är nästa gång vi får träffa honom?

Svärmor lagade fantastiskt god mat till oss alla och vi pratade och fikade och bara hade det bra. Busade med lilla L också såklart (känns i låren nu).
Tillslut gick vi och la oss och vaknade tidigt nästa morgon till denna utsikt:

Detta är Herräng Marina i Hallstavik, som pojkvännens mosters karl äger och driver. Dem lät oss bo i festvåningen där. Vackert, visst?

Vi kom hem igår kväll igen. Idag är det måndag (den första i mars dessutom) och vi har äntligen lämnat över den gamla lägenheten i någon annans händer. Jag har varit på IKEA och köpt lite fint och nu ska jag röja undan denna röra:

Inte så vackert, visst?

Likes

Comments

Jag har varit vaken sedan länge, när jag väl har vaknat tycks jag inte ha någon ro till att somna om. Jag är flera dagar framåt, åtminstone flera timmar, när allt jag borde tänka på är att dricka ur mitt kaffe (fortfarande snabbkaffe) och bege mig till jobbet. "Att leva i nuet." Sista dagen på jobbet - klart att kollegorna ska få choklad, massvis med choklad! ?

 

Efter jobbet går jag till gamla lägenheten för att städa. Att jag skulle sakna lägenheten när vi väl flyttat ut är som bortblåst, så trött på den nu!

Imorgon drar jag, killen och hans familj till... Stockholm fast ännu längre? Jag vet inte riktigt vart vi ska. Men jag vet att vi ska få träffa personer vi saknat som bara den! Vi hörs efter helgen :)

 

Likes

Comments

Det är vad jag har sysslat med denna morgon/förmiddag. Testade på lite olika hjälpmedel som ska hjälpa mig i min vardag, fick information rent allmänt om det mesta, blodtryck/blodprov, träffade min narkosläkare och bestämde att jag vill sova under operationen osv. Det är bara 6 dagar kvar och det känns fantastiskt att det äntligen ska bli gjort. Att foten ska fixas till. 

Nu ska jag snart iväg och jobba några timmar. Imorgon är min sista dag på min älskade avdelning... SOM jag kommer sakna alla där. Kommer hälsa på jämt, jämt, jämt!

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw