En febrig och förkyld Otto. Kanske därför han sovit så dåligt senaste nätterna? Fler tänder kanske? Dock har jag inte haft lika hemska nätter som sist jag skrev. Men han har vaknat cirka 4-5 gånger och ja, det tar på krafterna det också. Men av någon anledning får man superkrafter när man skaffar barn tror jag för hade detta hänt mig innan jag skaffade barn. Att behöva vakna 5gånger under natten, nä alltså jag hade inte fungerat alls haha. Konstigt det där och rätt häftigt hur kroppen ställer om sig.
Nä men hörni, nu ska denna morsa slå igen sina ögon och hoppas på att få sova hela natten.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att behöva vakna varje halvtimme och lugna en skrikandes bebis tar på krafterna. Det enda som har hjälpt är när jag gungar honom i famnen. För så fort jag la ner honom i hans säng igen så började skriket om. Så var tvungen att gunga han tills han hade somnat. Så ja, det är en trött mamma som sitter här idag som har tänkt passa på att sova när Lilleman sover och inte tänkt röra en pinal här hemma. Jag hoppas den här fasen är över snart, börjar bli tokig att aldrig få sova mer än 1h i sträck...

Likes

Comments

En tung dag börjar lida mot sitt slut. Begravning för kära Emil. Fortfarande ofattbart men känner att jag fick ett fint avslut i alla fall.

Efteråt blev det tacos som det ska vara på en fredag, sen en kväll i soffan framför TVn med Sofie och Sabrin.
Nu är ögonen svullna och oerhört trötta så ska slå ihop dom och sova som en prinsessa! (tills Otto vaknar...)

Likes

Comments

Äntligen har Otto börja sova mycket bättre. Vaknar några gånger under natten men somnar oftast fort om igen. Så jag hoppas att nästa tand är ett litet tag bort så jag får sova hyffsat i några nätter.

Annars så bjöd gårkvällen på kräftskiva sen tvmys med Maria och lillaRue. Super mysig kväll som jag verkligen behövde.

I afton for jag Simon Pontus och Sofie ut och fiskade. Tyvärr vann fiskarna denna gång. Vi fick mest bara frysa... men trevligt var det i alla fall.

Likes

Comments

Oj så skönt, Otto har redan somnat! Så jag har tvär dammsugat här nere, stökat bort, tänt lite ljus och nu väntar jag på att Simon ska komma hem med lite gott att tugga på framför TVn. Annars så har den här dagen bjudit på en arbetsintervju, som kändes som det gick väldigt bra faktiskt! Min tanke är att jag ska börja jobba 50% och Simon ska då får gå hemma lite också.
Annars under kvällen så fick Otto smaka lite päron, som blev väldigt kladdigt så blev ett bad sen. Han har verkligen börjat älska att bada, han plaskar och skrattar jättemycket. Hjärtat. Sen myste vi framför lite tv och sen somnade han i min famn. Det absolut mysigaste som finns.

Likes

Comments

Nätterna har fortsatt varit jobba men nu ser man en liten mini tand så jag hoppas och ber till gudarna att den här natten blir bättre. Jag känner att jag verkligen behöver få sova mer än 1-2h i sträck.
Annars så har den här dagen bjudit på lite mys med flickorna sen gick jag Olivia och Cicci ut på promenad. Helt fantastiskt skönt var det. Jag tycker verkligen om att vara ute och gå i skogen, speciellt  mot kvällen  innan  det  hunnit  bli allt för mörkt ute och det är helt perfekt  temp för att vara ute och gå nu.

Likes

Comments

Hej från en oerhört trött mamma. Är tänder på gång i lillemans mun så natten har inte bjudit på mycket sömn då det enda som fått honom att sova är när han legat i min famn. Även gårkvällen var rätt tuff då det var likadant. Skrik och gnäll så fort jag la ner honom. Men stackarn har ju jätteont så kan förstå honom också, fast det tär på mamma. Hoppas den här dagen blir bättre och att han sover hyffsat bra nu på dagen så jag kan få passa på och sova också. 

Likes

Comments

Hur söta är inte våra små grisar?
Så mycket mycket kärlek och glädje dom skänker till våra liv. Kan inte minnas hur livet var före dessa fanns. Vad var lycka då?

Likes

Comments

Vet att det har varit extremt dålig uppdatering här men ska försöka skärpa till mig. Vad har hänt sen sist?
*Otto rullar från mage till rygg och tvärtom.
*Han ålar sig framåt så inte länge kvar innan han kryper på riktigt
*Han sitter själv
*Han har börjat äta burkmat
*Vi har gått över till strl 74.
Om tiden går fort? svar ja. Känns som vi nyss kom hem från BB men nej, våran lilla skatt har just fyllt 6månader.

Vi var även nyss på Mallorca, var väldigt nervös innan över flygningen och värmen men allting gick hur bra som helst. I flyget sov han i princip hela tiden båda vägarna.
Och eftersom vi hade så oerhört varmt, kring +40 grader och oftast varmare, så blev det mycket tid inne. Knappt vi vuxna kunde vara ute i den värmen. Men vi hade jättetrevligt och mysigt. Bara lite väl svettigt.

Likes

Comments

Vilka fantastiska vänner jag har! Hade verkligen en super trevlig kväll med god mat, 5 kamp, dans, sång och väldigt många skratt. Om vi kunde haft det bättre? Nä jag tror faktiskt inte det.

Likes

Comments