Shit så fort tiden går. Glömmer helt bort bloggen. Dom senaste två veckorna har allting hänt i min kropp känns det som. Från en dag till en annan tappade jag all ork, mina fötter och händer sväller vilket gör att jag vaggar fram för gör så ont att gå på fötterna, blir trött av att gå i trappen, har sammandragningar så fort jag gör något ansträngande + 15 gånger till per dag, måste upp minst två gånger per natt för kissa och får ont i alla leder i kroppen om jag står för länge.
Ja ni hör ju, jag är fan gravid på riktigt nu. Men som tur är så går jag ner på halvtid nästa vecka så det känns skönt. För jag behöver verkligen vila om min kropp ska funka någorlunda bra. Sen trivs jag så bra på jobbet så vill inte ge upp det än, vill jobba så länge jag kan.

*barnet är cirka 45cm
*väger cirka 2,8kg
*barnet börjar nu lagra fett inför ett liv utanför livmodern

  • 177 readers

Likes

Comments

Det absolut bästa med att jobba inom förskola är att man får vara ledig röda dagar. Det känns otroligt skönt med ännu en lång helg, plus att den här veckan har vi haft det så lugnt på jobbet då många barn är lediga. Men det börjar kännas att han växer inne i magen. Jag blir fort trött/slut och har ständigt ont i min rygg och värre blir det av jobbet. Så känns skönt att jag bara har en vecka till på 100% sen går jag ner på 50% så får vi se hur länge jag orkar jobba. Hade tänkt börja gå hemma 2v innan bf men vi får se, ska nog försöka jobba så länge jag kan ändå.
Har i alla fall orka stöka bort julen här hemma så fick sätta upp dom nya fina gardinerna jag fått av mamma i barnrummet. Det blev super bra, så nu fattas det bara lite saker på väggarna och en matta sen är jag nöjd.

  • 451 readers

Likes

Comments

Jag fått hem tavlorna jag beställde förra veckan! Något som jag dock inte tänkte på, ramen följer ju inte med. Så måste köpa ramar till alla bilder först innan jag kan sätta upp dom. Men jag är förälskad i alla bilder. Har dock inte packat upp dom och sett dom live än då jag inte vill riskera och förstöra dom eftersom jag inte har någon ram än.
Har bland annat beställt hem den här, har velat ha den hur länge som helst nu och äntligen är den min.

  • 522 readers

Likes

Comments

Firade in det nya året med ett fantastiskt härligt gäng. Nya människor men också gamla godingar. En underbar meny och stämningen var på topp hela kvällen. Så att så mycket bättre hade kvällen inte kunnat bli faktiskt.

Och är så glad över 2016, det har lärt mig så enormt mycket. Är så tacksam över min sambo, vänner och familjen, att jag har turen att går med så fina människor omkring mig.
Nu är jag förväntansfull inför 2017, för det lär bli det bästa året hittills.

  • 600 readers

Likes

Comments

Godkväll, då var denna jul över för i år och både jag och Simon avslutade den med att åka på sjuka. Jag feber och han känner sig febrig, sen hostar han extremt mycket så han lär väl åka på förkylningen som går. Annars har vi haft en super mysig jul med det bästa från båda av våra familjer.
Lyckades med två alvedon i kroppen åka på Solbacken och handla eftersom det ekade i kyl och frys hos oss. Passade då även på att hämta ut en gratisbox från #libero . Jag tyckte det var en massa bra saker i den så jag är jätteglad att jag valde att hämta ut den. Kan varmt rekommendera alla er andra som väntar barn att ta hem den. Plus att den hade en liten bok med "Hormoner och hemorrojder" som innehöll en massa klockrena citat!

  • 735 readers

Likes

Comments

V33 och det beräknade datumet närmar sig med stormsteg ska jag säga! Jag får fortsätta må bra. Det som är nu är att jag börjar bli tung så får ont i ryggen lätt, problem med hälarna och blir fort slut när jag är ute och går. Sen börjar det vara jobbigt när jag ska sova, det tar ett tag innan jag lyckats lägga mig skönt eftersom magen hänger utanför kroppen haha. Sen är jag trött igen. Så där trött att jag nickar med skallen fast jag sover bra på nätterna. Vilket är obehagligt när jag kör bil hem från jobbet, många gånger jag måste ha på kalluft och öppna rutan för att vara säker på att inte somna till...

*barnet är cirka 40cm lång
*väger cirka 2,15 kg
*barnet kan nu uppfatta ljus och mörker
*barnet liknar inte en Alien längre utan börjar se ut som en människa
*det börjar bli trångt i magen så barnet bör ha lagt sig med huvudet nedåt

  • 868 readers

Likes

Comments

Idag gick vi ner till 59dagar. Mindre än två månader.

  • 1005 readers

Likes

Comments

Den här veckan har trötthet haft ett ansikte. Mitt ansikte. Har sovit som en stock på nätterna men trotts det varit helt slutkörd på jobbet. Så antingen är det på grund av graviditeten eller så har jag någon sjuka i kroppen. Hoppas på det första och är inte speciellt konstigt ifall det skulle vara så. Cirka 12kg extra på kroppen och allting som händer i min mage borde göra att jag blir rätt slut. Har ju faktiskt skapat ett liv, en son, våran son. Vilket är så otroligt mäktigt att jag kommer säga det tusen gånger till. Min kropp har snart burit honom i 9månader. Min kropp har gett honom liv. Att jag gått upp några fler kilon än vad man ska (och lär fortsätta gå upp lite för mycket), eller om jag skulle få fulla magen med bristningar bryr jag mig inte om ett dugg faktiskt. Min kropp är fan häftig, bara så alla vet. Den är bara lite tung att gå omkring med just nu haha!

  • 1096 readers

Likes

Comments

Idag har vi haft babyshower för finaste Maria! Oj vad hon är värd all den uppvaktningen hon fått idag. En massa fina presenter både till hon själv och ungen, super gott fika och massa kärlek. Världens finaste föräldrar kommer ungen att få och jag är så glad att vi ska ha barn nästan samtidigt och att vi bor i samma kvarter. Ser verkligen framemot framtiden som förhoppningsvis kommer bjuda på massa roligheter tillsammans med våra nya familjemedlemmar. Men nu väntar vi på att den lilla ska komma till världen så vi får pussa på han/hon.

  • 1165 readers

Likes

Comments

Jag har precis vaknat och vaknade av att Simon är nere och spelar Peter Jöbacks julmusik och håller på att göra något i köket. Han vispar och donar på för fullt. Finns det något bättre sätt att vakna på? Tror inte det. Ska kliva upp och se vad han gör för roligt.

  • 1212 readers

Likes

Comments