Vilka fantastiska vänner jag har! Hade verkligen en super trevlig kväll med god mat, 5 kamp, dans, sång och väldigt många skratt. Om vi kunde haft det bättre? Nä jag tror faktiskt inte det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Helt plötsligt blev Otto så himla stor! Lillkusinen valde nämligen att komma till världen i torsdags.

Annars dom senaste dagarna har jag njutit av solen och vänner. Gjorde även min första utgång på krogen i lördags och hade suuuper roligt, var så kul att få träffa alla goa gamla vänner.

Likes

Comments

Olivia och Maria.
Äran att få känna er två är enorm. Jag är så oerhört tacksam att få kalla er mina bästa vänner. Att ni alltid i alla lägen har stöttat mig och aldrig dömt mig. Och när ni känner er som ensammast, som om ingen i världen finns, så står jag här. Och jag vet att det här är ett rätt cheesy inlägg men jag vill bara skrika ut att ni är fantastiska.
Tack för att ni är ni.

Likes

Comments

Igår for vi ut och åt med Simons familj, firade alla mammor och Simons bror som fyller år. Maten var fantastiskt god så om ni vill äta gott så rekommenderar jag att ni far till Byske gästgivargård! Jag åt kantarellsoppa till förrätt och högrevsburgare till varmrätt. Gudomligt.

Annars är det rätt lugnt hos oss, jag är förkyld och Lilleman är både förkyld och har feber. Hans första feber... Det gjorde ont i mammahjärtat igår när han bara skrek och det enda som tröstade honom var när jag vaggade han. Tillslut, just innan vi skulle iväg och äta, kom jag på att kolla feber på han. Mycket riktigt så hade han det, tur vi hade Alvedon hemma och då blev han samma glada kille, bara lite tröttare än vanligt. Så idag myser vi bara. Han ligger i min famn och borrar in huvudet i min armhåla. hjärtegull

Likes

Comments

Vilken fantastisk dag! Började med att gå på en morgon promenad sen åt jag frukost ute i solen. Nu sitter jag bara och njuter av solen och Otto ligger i babygymmet och mår bra.
Snart kommer nog Simon hem igen med en traktor så vi kan fixa till den nya parkeringen och frakta bort lite jord och sten.

Likes

Comments

Äntligen börjar solen visa sig och äntligen har vi börjat gräva ute. Vi ska nämligen bygga ut huset och jag längtar sååååå mycket tills det är klart. Det kommer verkligen bli super bra!

Likes

Comments

Kommer aldrig sluta älska dig. Du är det absolut bästa som hänt mig.

Likes

Comments

Några dagar försent men hade i alla fall en super mysig Valborgs. Vi åt väldigt god mat, snackade skit och besökte en brasa. Blev även 2cider och ett glas vin för mig, vilket var oerhört gott att få unna sig efter 1år utan! Dock en tidig hemgång vid 23 då vi alla var rätt så trötta. Lite skillnad att ha barn, såna här tillställningar blir lite lugnare haha!

Likes

Comments

Idag är det ett år sedan jag slutade med mina ppiller och Lilleman vart planerad! Två veckor senare började han växa i min mage. Helt galet hur fort tiden går, min älskade lilla grabb.

Likes

Comments

Har haft fullt upp dom senaste dagarna och något väldigt spännande och nytt kommer att hända i vårat liv. Men det berättar jag sen när allting är bekräftat och klart.
Sen har jag och min mamma målat om i hallen. Blev vitt på väggarna och grått just där jackorna hänger. Jag blev super nöjd! Så nu ska jag försöka hitta en rund spegel som jag kan sätta upp brevid ytterdörren. Tänk vilken tur jag har som har mamma och pappa som hjälper mig med sånt där som Simon tycker är väldigt tråkigt så det blir gjort någon gång haha.
Annars då? Valborgs börjar närma sig och jag hoppas jag får vara frisk, känner mig väldigt hängig idag men jag hoppas att det går över fort, ska passa på att sova nu ett tag medans Otto gör det.

Likes

Comments