Lyckan jag fick i hela kroppen när jag googlade runt och sen hittade en här i Skellefteå som gör gravidmassage! Det är absolut något jag tänkt gå på längre fram när jag fått lite ondare i min kropp. Just nu är den fortfarande okej så känns onödigt att gå nu hehe. Jag älskar massage, det är nog bland det härligaste som finns och att få unna sig att gå till en riktig utbildad någon gång är värt varenda krona.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 125 readers

Likes

Comments

Inne i v24 nu. Endast 16v kvar innan vi har våran son i famnen. Kan längta så mycket att jag gråter.

*Barnet är cirka 30cm mellan huvud och fot
*Väger cirka 565g i början av veckan och 665g vid veckans slut.
*Utvecklandet av smaklökarna påbörjas nu
*Balansorganet i innerörat har utvecklats


Kan säga att våran unge börjar vara livlig, han sover väldigt korta stunder. Han gillar att vara vaken och röra sig. Han kommer nog bli pappalik. Ingen ro i kroppen.
Annars så får jag fortsätta må bra, har fått lite klagomål att jag får graviditeten att låta så lätt haha! Men för mig är den det, eller så är det att jag jämför mig så mycket med Maria som mått i princip bara dåligt, ont i kropp och haft allt. Så känns inte rätt för mig att klaga. Som sagt, lite ont i ryggen när jag går för långt och lite illamående från och till som dock är över på någon minut bara. Men har 16v kvar, mycket kan hända för tyngre ska jag bli.

  • 167 readers

Likes

Comments

Gick av mitt sista pass på boendet igår. Så på måndag väntar nya äventyr, har fått heltid på en förskola. Känns super! Första gången jag jobbar mån-fre och heltid dessutom. Men det vart så himla perfekt för har fått schema till sista december. Så då är det endast januari jag behöver lösa med lite extra jobb, man vet ju aldrig hur tung jag är då så.

Sen på kvällen myste vi med våra grannar med god mat, alkoholfria drinkar och vin sen for vi och såg bio.

  • 180 readers

Likes

Comments

Blev väckt av ett samtal från Simon imorse. Våran bil har pajat. Vilket inte varit den bästa starten på dagen kanske. Ännu mer pengar som måste ut. Och det är fasen inte billigt med bilar, allting kostar ju flera tusen även fast det är minsta grejen. Nu är det verkligen dags att vinna på lotto känner jag så man kan få unna sig något roligt här i livet också och inte bara alla tråkiga utgifter...

Krya på dig pärlan, du saknas redan hos oss!

  • 293 readers

Likes

Comments

Nu börjar det bli kallt. Minus grader på kvällarna så i helgen började vi elda hemma. Kan ju dock inte klaga på det eftersom det blir så varmt och skönt + så är det så mysigt när vi eldar i kaminen. Annars då? Har rivit tapeter i barnrummet, vi har rivit ner den gamla delen av altanen (vi ska göra utbyggnad där), varit med allt på skroten, krattat bort löven som hunnit falla och varit allmänt duktiga hela helgen. Känns skönt att få göra så mycket som möjligt nu då jag bara blir tyngre och lär inte orka hjälpa till så mycket sen. Så nu väntar jag på att lönen ska trilla in så vi kan fortsätta renoveringen i barnrummet och börja göra ordning allting där.

  • 329 readers

Likes

Comments

Då varken jag eller Simon var speciellt hungrig till middagen så valde vi att handla till en liten Tapas-kväll. Så vi har myst, ätit gott, haft besök av grannarna och sett idol. Precis så där som en fredag ska vara.

  • 423 readers

Likes

Comments

Godkväll kära ni. Idag har jag varit trött och bara velat sova hela dagen. Men vi klev upp i tid och for till BM för att kolla så allting såg bra ut med mina värden och även lyssna på den lillas hjärta och det lät då jättebra. Han vaknade verkligen till när barnmorskan var och rörde omkring på magen. Har även märkt att man kan se rörelserna utanpå magen nu också. Så himla häftigt allting är, varje dag känns det som något nytt händer och jag blir lika fascinerad varje gång. Jag blir så stolt att jag har fått äran att ha vårt barn i min mage men nu vill jag bara spola fram tiden så jag blir riktigt tjock, ploppar ut ungen och sen bara få njuta av att ha honom i min famn. Där kan vi stanna tiden.

  • 470 readers

Likes

Comments

Idag går vi in i vecka 23. Helt sjukt hur fort tiden går och jag börjar blir väldigt bebissjuk.

*barnet väger nu runt 0,5kg
*barnet är cirka 29cm mellan huvud och fot.
*det går nu att höra barnets hjärtslag genom ett stetoskop.
*barnets hörsel blir allt bättre och kan nu höra ljud både inifrån magen och även från utsidan så nu börjar tiden när man ska börja prata och sjunga med bebben.

​-dom närmaste 4 veckorna kommer bebisen att dubbla sin vikt, så ni kan ju tänka er hur mycket som kommer hända i min kropp närmaste tiden. Kommer gå fort nu, sen är jag tung och klumpig.

Det börjar kännas mer och mer i kroppen att den förändras men har fortfarande oerhört tur, Jag mår extremt bra tycker jag. Jag är lite trött och har ont i ryggen. Annars har jag ingenting att klaga på för tillfället. Men det märks att han blir starkare och växer för varje dag. Ibland kan han sparka så hårt att jag måste kolla så han inte sparkat igenom livmodern och det gör fan ont. Sen kan jag känna pulsen på min mage och jag vet inte ifall det är min puls eller om det är bebisens jag känner? Simon känner det nämligen också så inte bara jag som inbillar mig haha.

Likes

Comments

Jag älskar hösten. Allting blir så himla mysigt. Att vara ute och gå när solen skiner och alla blad har ändrat färg. Att på kvällen få göra en kopp te, mysa ner sig bredvid någon man tycker om, släcka alla lampor och tända massor med ljus. Allting känns så harmoniskt och varmt. Idag skiner solen så jag ska bege mig ut alldeles strax, ska bara dricka upp mitt te.

  • 560 readers

Likes

Comments