Precis kommit hem från en gudomligt god middag med Micke och Maria. Högrevsburgare med bland annat ananas, bacon och mangosås på, den smakade som en dröm. Men blev som sagt en tidig hemgång då Simon börjar känna sig lite risig. Så blir en lugn kväll framför TVn nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Blev en tripp till stan med våra kära bästisar. Simon blev några kläder rikare och sen gick vi på expresso och tog en fika och bara myste på.

Likes

Comments

Var med min familj hela gårdagen sen lämnade jag lilleman hos momme och moffe några timmar för att gå på biodejt med Olivia. Senaste filmen av fast and furious blev det. Lika bra och rolig som dom andra filmerna är den!
Idag har jag haft Sanna på lunchdejt och nu väntar jag på min middagsdejt som är... Olivia igen. Mycket dejtande för mig senaste dagarna. Men det är mysigt och skönt att slippa vara själv så mycket nu när Simon är borta.

  • 284 readers

Likes

Comments

Började dagen med att träffa Maja Linnea och Amanda. Pratade om allt som händer i våra liv och sen var det ju självklart Otto som var i största fokuset. När dom for tog jag mitt pick och pack och gick över till bästis tjejerna Maria och Rue för middagsmys som sen avslutades med Hitta Doris. Alltså en toppendag har det varit. Tänk vilka fina kompisar jag har runt om mig. Är så himla tacksam för det och jag kände verkligen att det var en sån här dag jag behövde, omgiven av mina goa flickor och massor av skratt.
Annars då? Pappa Simon har lämnat oss för en helg ute i skogen. Så imorgon åker jag och lilleman till Bureå för att spendera hela dagen där.


Tänk sådan tur jag och Otto har som har dig tant Maria. Och att vi är mammalediga samtidigt är ju fantastiskt.

  • 327 readers

Likes

Comments

...har min föräldrapenning börja komma igång. Har varit en aning jobbigt att behöva fråga Simon varje gång jag ska handla något. Så idag tog jag en tripp till Solbacken med Olivia och hennes mor. Fick med mig två par skor som passar perfekt nu när asfalten börjar komma fram och sen även en body till lilleman. Sen for Simon iväg och köpte en ny tvättmaskin eftersom våran gick sönder för ett tag sen, sååå skönt att jag kan tvätta hemma igen och slipper gå till grannen haha.

Våran guldklimp har börjat prata och även fått höra några korta skratt ibland. Blir alldeles varm i hjärtat av honom

  • 558 readers

Likes

Comments

Inatt valde Otto att vara vaken större delen av natten. Mamman uppskattade det inte så mycket alls så har hållit igång hela dagen för att jag inte ska somna. Började med ett besök på VC för att väga och mäta lilleman. Han växer så det knakar! 5100g och 55cm lång. Han börjar vara väldigt mjuk om kinderna så att säga haha. Min älskade Michelingubbe
Sen har vi varit en sväng på återvinningen, handlat, städat, varit ute på promenad som avslutades hos momme. Nu har jag precis satt mig i soffan och väntar på att pappan ska komma hem och göra middag.

  • 968 readers

Likes

Comments

Hade besök av Olivia och Anneli igår. Och mitt i ett samtal börjar våran hund Svea att skaka och flåsa. Jag får som alltid panik direkt. Dock var det tur att Simons mamma var här som har lite kunskap om hundar så hon börjar känna och klämma men hittar ingenting. Så vi avvaktade. Men det blev bara värre, hon började tappa balansen, drägla, vägrade vara själv, hon hoppade upp i knäet på oss, gick upp i temp och började stressmjälla. Så det blev jourvetrenären för oss. Dom tror det var förgiftning. Hon fick lugnande, kol och dropp.
Mirakel händer
Idag är hon frisk. Bara väldigt trött och slut men det förstår jag. Dock väldigt jobbigt eftersom vi inte vet vad hon har blivit förgiftad av så vi får hålla extra koll, så hon inte lyckas få i sig det igen.

  • 1264 readers

Likes

Comments

Självklart är min man så pass uppfostrad så han kom hem med en blomma till mig igår på självaste kvinnodagen! Han är ju alldeles för fin, min älskade Simon.
Nu gäller det ju dock att jag ska försöka hålla den vid liv. Några tips om hur den ska skötas?

  • 1499 readers

Likes

Comments

"Tänk dig en värld där varje kvinna själv bestämmer över sitt liv, sin kropp, sin sexualitet, hur hon klär sig eller inte klär sig. Svårt va?" -Jonas Gardell

Idag är en otroligt fin dag. Vi hyllar alla kvinnor runt om våran jord. Det kunde man inte tro för 100år sedan. Tänk så fantastiskt långt vi har kommit, men så långt vi har kvar till målet. Men vi är påväg!

  • 1499 readers

Likes

Comments

Sol och fint väder även idag så vi tog vårt pick och pack och åkte till Malå.

  • 1616 readers

Likes

Comments