För bara en vecka sedan åkte jag och Sonja på vår lilla resa norrut. Här är tre bilder från vårt stopp i Jönköping där vi åt på Bada Bing som var så gott och mysigt. Dagen vi skulle hem igen åt vi en liten lätt lunch på Espresso House.

Kan inte fatta att det redan gått en vecka sedan detta hände. För exakt sju dagar sedan vid denna tidpunkten stod jag i en medelstor lokal fylld med människor i väntan på Harry Styles tillsammans med tre andra vänner. Nu sitter jag här och önskar att jag kunde uppleva den dagen om och om igen.

Hoppas ni haft en avkopplad helg. Det lär ju behövas nu när plugget är igång. Jag har fått besök av Lucas. Förutom det har jag faktiskt varit på julklappsshopping i helgen. Ja, nu är det inte långt kvar till jul, på tal om hur snabbt tiden går... Tänkte att jag inom kort ska ge er lite julklappstips eftersom jag vet hur svårt det kan vara att hitta den perfekta julklappen.

Jenny

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jenny

Likes

Comments

Hej på er!

Då var den efterlängtade konserten över. Redan i lördags tog jag och Sonja bussen upp till min bror för att sedan på söndagen åka upp till Stockholm.

Vi köade inte alls till konserten men fick som tur var grymt bra platser på läktaren ändå där vi mötte upp Ebba och Elin. Konserten gjorde mig inte besviken, hur skulle den ens? Mina favoritlåtar han uppträdde var hans lite rockiga låtar, då man typ dansar allt man har... Men det gick alldeles för fort! Blev så ledsen när sista låten började spela men även förvånad över att slutet redan hade kommit. Ångrar jag något är det att jag filmade för mycket. Kändes inte riktigt som jag hann njuta av konserten innan det hela var över, men hade självklart skitkul! Det var så värt det och vill bara återuppleva det nuuu!

Kände mig så nere dagen efter haha. Jag insåg typ att jag hade en jäkligt bra dag dagen innan, men att all längtan nu var över och att det hela var slut, det gick för fort och jag hade fått se Harry som jag är ett så stort fan av osv. Ae jag vet inte vad jag hamnade då men sorgligt var det.

För att sammanfatta min helg så har jag haft en superbra helg med god mat, fint sällskap med både vänner och familj. Dessutom fick jag ett härligt slut på lovet!

Jenny

Likes

Comments

Hej på er!

Igår eftermiddag tog jag bussen och åkte ner mot Nk. Jag får inte nog av henne! Vi är sådana vänner som inte kan ha ses på månader, men när vi väl gör det så har inget förändrats. Det är så otroligt skönt att ha en sådan vän, att bara kunna fortsätta bygga på vänskapen sedan sist liksom utan att ha någon vidare kontakt däremellan. Idag lunchade vi på en asiatisk buffé. Därefter umgicks vi bara hemma. Ni trodde väl inte att vi inte mös framför tv:n med lite snacks? Nope. Det hoppar vi aldrig!

Är inte hemma länge till innan jag åker igen. Redan på lördag åker jag och Sonja upp till min bror för att sedan på söndagen se Harry Styles! Ni anar inte hur mycket jag längtar. Bara av att tänka på det ger mig värsta kicken!

Förresten! Har ju bytt design till bloggen. Kände bara att jag ville ha det så stilrent som möjligt så tog bort ALLT. Tycker det blev som önskat. Vad tycker ni? 


Jenny

Likes

Comments