Hej på er!

Kan ni fatta att jag åker till Rom om två dagar? Det lät så långt borta men nu är stunden här! Det betyder även att lovet börjar närma sig slutet. Okej okej, det är faktiskt typ en månad kvar 9vilket bara är halva lovet, men det ger mig fortfarande ångest. Vi människor och ångest asså... Hursomhelst kom Nk för någon timme sen. Har jag ens nämnt att hon ska med? Hon går bara inte att skaka av. Nej, skojar Nk. Det ska bli jättekul att få resa ihop med dig. Imorgon beger vi oss till min bror för att möta upp honom och sen beger vi oss till Arlanda! Vi stannar fyra dagar i Rom. Sen ska vi faktiskt spendera några dagar i Stockholm också. Det blir en lång resa.

Så jag antar att vi ses om cirka en vecka då jag förhoppningsvis shoppat lite, ätit god italienskt mat och haft en underbar tid med nära och kära!

/Jenny

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Foto

fotograf: Elin Engvall

Hej på er!

För några veckor sen tog jag och Elin cyklarna och trampade iväg till en liten fin fin plats för att fota. Målet var att få med solnedgången. Vi lyckades ganska bra tycker ni inte? Vi kom i god tid men det gällde att vara snabb! Solen förflyttade sig väldigt fort så vi kunde inte gå runt och slappa direkt. Var femte minut var solen minst tio meter bort från där vi stod. Elin gör mig aldrig besviken! Det hon är så bra på är att hon är så lätt att samarbeta med.

Jag hoppas ni tycker om bilderna. Jag hade iallafall jättekul under denna photoshooten. Ni skulle bara veta hur mycket knott det var vilket man till och med kan se på bilderna. Hade minst tjugo knottbett efter den kvällen men det var absolut värt det! Fler bilder kommer upp så småningom.

Likes

Comments

Hur gott ser inte det här ut? I måndags blev det en liten grillkväll med hembakat hamburgerbröd! Märker ni att min blogg börjar bli en matblogg snart?

Så vad har hänt de senaste dagarna? Jo, jag har varit barnvakt med lite hjälp från Nk till min kusin som ska stanna här tills fredag. Solen har ju äntligen bestämt sig för att visa sig de senaste dagarna. Självklart har vi då passat på att bada, grilla och varit ute lite extra mycket! Det har varit Kubbtävlingar för fullt här hemma varje kväll och efter det tittar vi på en film tillsammans. Vi har skapat en liten rutin vid det här laget. På fredag drar hela familjen inklusive Nk, suprise suprise till Göteborg. Där ska vi spendera helgen med bl.a en båtresa/kryssning vilket ska bli jättekul! Sen är det inte alls långt kvar tills vi åker till Rom! Nu räknar vi ner dagarna!


Likes

Comments

Hej på er!

I onsdags tog jag faktiskt bussen ner till Gnosjö för att umgås lite med Nk. Vi hade det väldigt mysigt! Första kvällen åkte jag, Nk och Mk en femtonminuters road trip till en liten sjö för att spela lite minigolf. Dagen efter var det faktiskt riktigt fint väder så vi bestämde oss för att äta vår lunch ute. Efter det tillbringade vi i stort sett hela dagen utomhus. Jag uppskattar all sol jag kan få säger jag bara. Längtar så efter Rom då jag kan gå runt i tunna kläder i en fin miljö! Den kvällen satte vi oss och tittade på The last song, klassikern. Man tröttnar bara inte på den!

Hoppas ni får en grym helg så ses vi!

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas ni fått en bra start på lovet. Det har iallafall jag fått, förvånansvärt. I fredags samlades vi ett gäng hos en vän för en tacokväll vilket var hur mysigt som helst! Sen igår blev det en liten shoppingdag Jönköping med Frida. Hittade dock ingenting så skulle väl inte säga att jag fick en "shoppingdag" direkt men det var bara en allmänt mysig dag!

Likes

Comments