Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

De två senaste dagarna har solen faktiskt kikat fram och det har gjort mina dagar. Jag blir på så mycket bättre humör då. Ni anar inte! Har väntat på denna dagen eftersom jag velat fotografera men det är ju nästan omöjligt utan solljus, men idag så! Passade även på att fota till en skoluppgift vi har.

Är jättenöjd med resultatet och jag hoppas ni tycker desamma!

Likes

Comments

Hur gammal är du?

Sexton, men inte länge till.

Vad gör du om 5 år?

Förhoppningsvis någonting jag älskar. Hur gammal är jag då? 21. Shit.

Tröttnar du någonsin på att blogga?

Hm... Det skulle jag inte säga. Kan bero på att jag inte känner någon press till att behöva blogga eftersom jag har tänker att jag bloggar när jag har tid eller har något att blogga om, men just nu tycker jag det är riktigt kul!

Vad läser du för bloggar?

Jag har mina favoriter. En som jag följt sen många år tillbaka är Isabella, Tinkerbella som hennes blogg heter. Just nu läser jag Fanny Amanda Nilssons blogg väldigt mycket med. Jag är helt kär i hennes bilder! Skulle nog säga att jag får mest inspiration från dessa bloggar inom fotografi och mode.

Hur mycket tid lägger du ner på bloggandet?

Ja det beror på vad för slags inlägg det är som ska upp. Ett inlägg som handlar om min dag till exempel går rätt fort eftersom det oftast är bilder från kamerarullen som ska laddas upp och sen skriver jag bara en text till. Är det dock ett inlägg om mode tar det betydligt mycket längre tid. Då letar jag först upp kläderna, gör sedan ett collage och länkar dem. Nu när jag skaffat en fjärrutlösare kan jag äntligen få bilderna som jag vill, men det innebär också mycket arbete och tid. Bilderna från de senaste inläggen tog mig en hel eftermiddag. Det är inte bara knäppa några bilder och sen är det klart. Jag gör i ordning mig, tar bilderna som ska redigeras och sen kommer de upp på bloggen. Har hänt att jag fixat mig och allt men när jag väl skulle börja fota sket det hela sig eftersom ljuset inte var på min sida. Då var det bara att ta bort sminket och allt igen. Inte kul.

Vad tycker du gör en blogg intressant?

Bilder! Helt ärligt läser jag inte alla inlägg folk skriver utan jag tittar bara på bilderna...

Berätta något man kanske inte visste om dig

Spelar gitarr.

Vart vill du bo i framtiden?

Just nu vet jag bara att jag älskar Jönköping. Skulle så gärna vilja plugga där i framtiden men det beror ju på vad jag ska plugga till. Skulle vara kul att få plugga utomlands med.

Vad studerar du nu?

Tycker denna frågan är väldigt rolig faktiskt. Brukar alltid undra vad olika Youtubers och kändisar studerat. Jag går första året på gymnasiet i samhällsprogrammet och planerar att välja inriktningen beteende.

Hur är du som person?

Omtänksam, driven, och jag har stora drömmar. Vill du bli skådis? Kör på det. Vill du öppna ett café? KÖR PÅ!

Likes

Comments

Contains affiliate links

1 /2 / 3 / 4 / 5 / 6

Alltså jag älskar dessa örhängen! Tror de skulle vara skitsnygga till våren. Mina favoriter är i princip alla till höger.

Likes

Comments

Ja, även jag tänkte göra en liten bucketlist. Helt meningslöst egentligen för vi vet ju alla hur det slutar, men det är lika kul varje gång. Håller ni inte med? Här är mina mål:

1. Publicera bilder med hög kvalité på bloggen.

2. Vågar jag ens säga nästa? Skriver ner detta med rynkad näsa för detta lär ju bli årets lögn. Jag ska iallafall försöka få upp inlägg kontinuerligt, men som ni vet kommer livet i vägen ibland och det får den vara. Jag har ju ett jobb som ni vet och skolan att fokusera på.

Mitt mål för mig själv är:

1. Ta tag i grejer! Jag vill så mycket men förstår inte ens själv varför jag inte bara tar tag i det?! Känner ni igen er?

Sedan finns det en hel del saker jag skulle vilja göra i år med. Det är verkligen inget mål som "ska uppfyllas" på det sättet utan bara något jag redan nu känner mig sugen på att göra.

1. Ut och fota och kanske till och med vara den som står bakom kameran denna gången.

2. Åka bort mer. Var som helst!

Vad är era mål i år? Berätta!

Likes

Comments