Anastasias nya Glow Kit är framtaget i samarbete med YouTubern Nicole Guerriero. Förpackningen är supersöt och glittrar i rätt ljus. Kitet innehåller sex olika skuggor som är hur fina som helst. Det här är LÄTT min favorit av alla Glow Kits.

Anastasia's new Glow Kit is a collaboration with YouTuber Nicole Guerriero. The packaging is super cute, pale pink with glitter. This Glow Kit has six different shades, and they're so beautiful.

Det jag inte gillar med kitet är namnen. Forever Lit känns så lame och att sen använda Forever en gång till på en annan highlighter gillar jag inte, det ser väldigt stökigt ut. Jag gillar dock alla färger, de kan användas torra och blöta för en metallisk finish. Finns att köpa på anastasiabeverlyhills.com för 40 dollar.

I don't like the names "Forever Lit" and "Forever Young", too many forever. The colors are so beautiful though, they can be used dry and wet for a metallic finish. Available at anastasiabeverlyhills.com for $40

PRESSUTSKICK
PR


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har jag haft första slutprovet på utbildningen och det gick bra som tur var, imorgon ska vi göra en bröllopsuppsättning. :) Har tränat på symmetri i ögonmakeup och det gick sådär, gör så sällan sånt här längre tråkigt nog. Mitt ansikte är så sjukt osymmetriskt så det är bra att träna på men inte alltid så kul när det inte blir exakt så som man vill. 

Tomorrow's my last day ever at the hair stylist training program, feels so good.

Likes

Comments

​Förra veckan fick jag hem två superfina nyheter från ABH och Marc Jacobs. Tänkte visa swatches i helgen om jag får möjlighet. Har slutprov på hårstylistutb, och nästa helg jobbar jag SEN får jag äntligen vara ledig en hel helg!! Har inte haft en ledig helg sen julhelgen... :)

Last week I got two amazing packages from ABH PR and Marc Jacobs PR, can't wait to show you. 

Pressutskick
PR


Likes

Comments

Fick ett pressutskick med bland annat Maybellines nya brynpenna Brow Precise Micro Pencil. Pennan ger ultrafina linjer som ser ut som strån. Ett bra sätt att fylla i kala fläckar i brynen.

I got a PR package with some products from Maybelline, and first out is this brow pencil called Brow Precise Micro Pencil. It features an ultra- fine 1,5mm tip and grooming brush. It's a good product to use to fill in sparse brows
.

Pennan ger olika mycket färg beroende på hur mycket man trycker. Skulle inte säga att den är smudge-proof alls(har gnuggat ganska rejält på handen på den andra bilden), men om du är som jag och inte rör brynen överhuvudtaget under dagen så funkar den.

Finns i tre nyanser vilket är på tok för få enligt mig och kostar 79kr.

The Brow Precise pencil gives you more color when you apply it with more pressure. I wouldn't say it's smudge-proof at all. But if you, like me, don't touch your brows at all throughout the day it's ok.
79SEK / $7,99


Pressutskick
PR package

Likes

Comments

Hello <3
Nu är jag tillbaka efter att ha varit sängliggandes en vecka pga öron och hals igen, hoppas att jag får vara frisk ett tag nu.
Jag har hunnit skaffa en ny kamera som jag håller på att klura ut just nu så bilderna kan se lite annorlunda ut haha.

Hur som helst,
Anastasia Beverly Hills släppte sex nya liquid lipsticks den 14/2. ABH kommer byta ut deras applikatorer i deras liquid lipsticks, från en rund/lutande till en helt platt. Appliktationen blir skarpare med den platta så det kommer vara enklare att få läppstiftet fint på en gång utan att behöva kladda med concealer.

ABH released six new liquid lipsticks on valentines day. They also changed their applicator which makes it easier to apply to your lips, and that's great!

Currant, Dazed, Poet, Clover, Requiem, Tulip

Clover och Requiem är de som sticker ut. Dock inga färger som jag inte sett förut. Requiem är som Make Up Stores Lipgloss Atomic fast den torkar, så där är den väl unik I guess, galet snygg är den iaf.
Poet och Tulip är min favoriter! Så himla fina :)

Clover and Requiem are the stars of this collection. Requiem looks just like Make Up Stores lipgloss Atomic which is the prettiest lipgloss in the whole world, so that's great.
My favorites are Poet and Tulip.

Pressutskick
PR-package

Likes

Comments

Vår lärare Emelie ville att vi skulle göra en speciell sorts plattångsteknik på ett helt hår så jag gjorde det igår. Sjukt jobbigt men det blir så himla snyggt. Har träningsvärk i mina ben idag(man följer håret från rot till topp så det blir en del jobb för benen).

Hår är så himla härligt att jobba med, väldigt harmoniskt :) I helgen har vi ytterligare två lektioner så jag hoppas att jag mår lite bättre imorgon, är fortfarande inte pigg..

I practiced hairstyling yesterday, I really love hair. :)

Likes

Comments

Har haft ont i öronen sen nyår så just nu försöker jag vila så mycket som möjligt och inte anstränga mig alls.

Mina senaste looker är här ovan, vilken är er favorit? 😃

Likes

Comments

Kollade igenom mitt arkiv och hittade det här lilla kollaget på ABH Lip Gloss! Mina favvogloss om är fulltäckande och återfuktande. Har ni testat Anastasias läppglans än? Gillar ni?

Anastasia Beverly Hills Lip Glosses swatched on my lips :) I love them, have you tried them?

Likes

Comments

Vänster: Självtorkat hår vs fönat rakt med rundborste. Höger: Lockar gjorda i samma mönster med plattång.

Varannan helg går jag en hårstylistutbildning på Gloss Academy, en komplettering till min mua-utbildning då skolan nyligen började lära ut hårstyling också. Det är SÅ kul, och sååå svårt haha. Helst av allt skulle jag vilja ha två händer till.
Under de två tidigare lektionerna har vi fått lära oss blasting, att volymföna och att föna längder och toppar. Idag lärde vi oss om olika plattångstekniker

Every other week I spend my saturdays and sundays at Gloss Academy learning how to become a hair stylist. It's so fun and sooo hard. I wish I had two extra hands most of the time.


Likes

Comments

Sminkade två vackra tjejer igår(Gabriella och Mathilda), Maria på Styling Crew fixade hår och Andreas Gradin fotograferade. Tror bilderna blev sjukt snygga :)

Likes

Comments