Hello <3
Nu är jag tillbaka efter att ha varit sängliggandes en vecka pga öron och hals igen, hoppas att jag får vara frisk ett tag nu.
Jag har hunnit skaffa en ny kamera som jag håller på att klura ut just nu så bilderna kan se lite annorlunda ut haha.

Hur som helst,
Anastasia Beverly Hills släppte sex nya liquid lipsticks den 14/2. ABH kommer byta ut deras applikatorer i deras liquid lipsticks, från en rund/lutande till en helt platt. Appliktationen blir skarpare med den platta så det kommer vara enklare att få läppstiftet fint på en gång utan att behöva kladda med concealer.

ABH released six new liquid lipsticks on valentines day. They also changed their applicator which makes it easier to apply to your lips, and that's great!

Currant, Dazed, Poet, Clover, Requiem, Tulip

Clover och Requiem är de som sticker ut. Dock inga färger som jag inte sett förut. Requiem är som Make Up Stores Lipgloss Atomic fast den torkar, så där är den väl unik I guess, galet snygg är den iaf.
Poet och Tulip är min favoriter! Så himla fina :)

Clover and Requiem are the stars of this collection. Requiem looks just like Make Up Stores lipgloss Atomic which is the prettiest lipgloss in the whole world, so that's great.
My favorites are Poet and Tulip.

Pressutskick
PR-package

Likes

Comments

Vår lärare Emelie ville att vi skulle göra en speciell sorts plattångsteknik på ett helt hår så jag gjorde det igår. Sjukt jobbigt men det blir så himla snyggt. Har träningsvärk i mina ben idag(man följer håret från rot till topp så det blir en del jobb för benen).

Hår är så himla härligt att jobba med, väldigt harmoniskt :) I helgen har vi ytterligare två lektioner så jag hoppas att jag mår lite bättre imorgon, är fortfarande inte pigg..

I practiced hairstyling yesterday, I really love hair. :)

Likes

Comments

Har haft ont i öronen sen nyår så just nu försöker jag vila så mycket som möjligt och inte anstränga mig alls.

Mina senaste looker är här ovan, vilken är er favorit? 😃

Likes

Comments

Kollade igenom mitt arkiv och hittade det här lilla kollaget på ABH Lip Gloss! Mina favvogloss om är fulltäckande och återfuktande. Har ni testat Anastasias läppglans än? Gillar ni?

Anastasia Beverly Hills Lip Glosses swatched on my lips :) I love them, have you tried them?

Likes

Comments

Vänster: Självtorkat hår vs fönat rakt med rundborste. Höger: Lockar gjorda i samma mönster med plattång.

Varannan helg går jag en hårstylistutbildning på Gloss Academy, en komplettering till min mua-utbildning då skolan nyligen började lära ut hårstyling också. Det är SÅ kul, och sååå svårt haha. Helst av allt skulle jag vilja ha två händer till.
Under de två tidigare lektionerna har vi fått lära oss blasting, att volymföna och att föna längder och toppar. Idag lärde vi oss om olika plattångstekniker

Every other week I spend my saturdays and sundays at Gloss Academy learning how to become a hair stylist. It's so fun and sooo hard. I wish I had two extra hands most of the time.


Likes

Comments

Sminkade två vackra tjejer igår(Gabriella och Mathilda), Maria på Styling Crew fixade hår och Andreas Gradin fotograferade. Tror bilderna blev sjukt snygga :)

Likes

Comments

Face
Marc Jacobs Remarcable Foundation
Laura Mercier Translucent Powder
Nars x Sarah Moon Blush
Anastasia Beverly Hills Contour Kit
LH Cosmetics Infinity Palette Virgio

Eyes
Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette, Single Eyeshadow Beauty Mark, Waterproof Gel Liner Darkside
Mac InstaCurl Lash Mascara
House of Lashes Pixie Luxe

Brows
Anastasia Beverly Hills Brow Powder Medium Brown
Mac Brow Set

Lips
Wet N Wild Lip Pencil Plumberry

Likes

Comments

MAC Crystal Glass - It's a great feeling är ett transparent, varmt, orange-rött gloss som ger helt otrolig glans till läpparna. Superfint att ha ovanpå en röd läppenna :) Jag älskar gloss på bild, men tycker det är jobbigt till vardags och fest(om det inte är nude) Gillar ni läppglans?

MAC Crystal Glass - It's a great feeling is a transparent orange-red gloss with refined red pearls. It's super pretty on top of a matte, red lip.

Pressutskick
PR


Likes

Comments

Köpte ett nytt transparent läppglans i fredags så lekte lite med det nu ikväll. Och alltså, ALL respekt till de som håller på med lip art. Att kunna rita på läpparna är nog mitt mål i livet. Tror aldrig att det kommer gå även om jag tränar varje dag haha.

Did a glossy lip tonight just for fun. :)

Likes

Comments

Har varit sjuk och jobbat, har knappt orkat sminka mig alls på en vecka... Ni vet när man är sjuk och sminket bara känns som kladd i ansiktet. Så känns det nu. Lägger upp den här gamla step by step bilden istället.

Likes

Comments