Hej fina!

Skriver från en regnig storstad. Aja, veckan har sprungit förbi mig väldigt snabbt...

I måndags var vi en grupp från klassen på ett studiebesök, vi besökte ett anrikt boktryckeri. Väldigt spännande att få se alla maskiner och hur saker och ting går till i produktionen av boktryck. Jättekul var det verkligen! Vi fick även pröva på att använda några riktigt gamla maskiner vilket var så häftigt.

De två senaste dagarna har jag varit i skolan till kl 18 ungefär, håller på med en uppgift som handlar om färg och det är rätt invecklat i grafisk produktions sammanhang ändå. Fick även middag hos bästa syster igår, tack fina du!

Har även viljat jobba undan lite så jag ska kunna spendera helgen med brudarna mina, som kommer på besök över helgen! Ahh jag är så peppad på helgen och att jag får umgås med dem redan imorgon! Wiiie.

Sitter nu med en kopp kaffe och en bok om digital färghantering, städat i lägenheten och känner mig rätt slut faktiskt.

Ha en fin höstkväll vänner!


Likes

Comments

Hej fina. Hoppas ni har en fin lördag.

Dagens höjdpunkt blev inköp av ett par nya höstboots. Bästa priset eftersom de är köpta på barnavdelningen, hehe. Ibland är det bra att ha små fötter. Stort plus på dessa eftersom de var fodrade, det blir heaven till vintern!

Ikväll blir det bara chill framför datorn med favvochokladen, dumlesnacks. Ohyey.

Imorgon är planerna att åka till skolan för att göra klart en uppgift, då bästa brudarna kommer på besök i storstaden nästa helg. Ahh längtar massor!

Ha en fin kväll därute! Ta hand om varandra.

Likes

Comments

Hej fina. Solen har som ni ser visat sig denna torsdag och vi tog en liten prommis på lunchrasten. Trodde nog att dessa vackra höstdagar skulle vara över med tanke på gårdagens stormande, men icket!

Idag har vi jobbat med typografi i skolan, har alltid gillat att skriva och jag har haft det som främsta intresse ungefär jämt. Känns jättekul att få möjligheten att lära sig mer om tekniken bakom sista utkastet och hur man ska tänka när det gäller text och dess komposition. Yey!

Hämtade ut månadens Glossybox idag också och blev så otroligt nöjd med produkterna. Jag är alltid så nyfiken när jag öppnar paketet haha!

Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Hej fina.

Onsdag och det är regnrusk väder utanför fönstret så att vinden viner i knutarna på huset. Trots det känns det mesta helt okej idag. Förkylningen jag tampats med är någorlunda på bättringsvägen och förhoppningsvis får jag träna igen i helgen.

Vi hade en rolig uppgift idag på skolan som handlade om att formge ett daterat bokomslag till en nytt. Så kul!

Slutligen fick jag gå till Sis och bli bjuden på middag, sån lyx. Vi bakade även bullar idag, kanelbullens dag och allt!

Ha det bäst! / J

Likes

Comments

Hey fina. Jag vet att det var någon vecka sedan jag skrev här, men känns som det varit mycket på sista tiden. Ska bättra mig, det är så otroligt kul att ni vill följa med mig på vägen!

Sedan sist har jag hunnit spenderat fler dagar i skolan, umgåtts med fina Sis här i storstaden och rest hem till norr under helgen som var. Det var en helt fantastisk helg, fick umgås med min lilla familj, min J och vår kisse Lilly, samt fina nära & kära. Tänker att jag lägger upp en del bilder så får ni se vad jag haft för mig allt mest.

Idag fick vi två nya uppgifter om färger och känner mer och mer att utbildningen passar mig helt perfekt. Att få skapa och designa är något jag alltid älskat att göra!

Ikväll bokade jag en weekendresa med två kära vänner från tiden då jag arbetade som guide utomlands. Det var hör och häpna 6 år sedan vi bodde och arbetade tillsammans och känns verkligen som tiden bara flugit förbi. Ska bli så grymt roligt att få träffas igen.

Ha en fin kväll vänner!

Likes

Comments

Hej fina. Onsdag och har haft en halvdag i skolan. Sitter precis och kikar på en bra och peppande film och funderar på allt, ungefär. Har ätit lunch med syster idag och köpt en ny hårfärg som ska ordnas i helgen, nyfiken på resultatet!

Längtar så till nästa helg då jag får träffa min lilla familj igen. Nu: idol. Hugs!

Likes

Comments

Hej fina.

Idag har jag haft en kort dag på skolan, då jag är klar med uppgifterna som ska göras i veckan. Skönt. Detta är första dagen på länge solen skiner här och jag bestämde mig för att gå på en liten upptäcktsfärd. Besökte en vacker kyrka och en antik försvarsfästning. Fantastiskt att få blicka ut över staden uppe på ett berg, och har nu hittat en av mina nya favoritplatser här! Det fanns även en massa parkbänkar och gräsmattor för picknick och annat. Fantastiskt fint. En finare måndag helt enkelt. Kvällen fortsätter med besök av syster, då det blir fika och idol på tv.

Hoppas ni har en lika fin dag!

Likes

Comments

Hey fina. Söndagen har passerat snabbt och har spenderat dagen shoppandes på Ullared. Helt otroligt hur mycket saker jag faktiskt behöver som nybliven student, i en ny stad. En hel del fynd hittade jag, bland annat en snygg regnkappa.

Regnat har det allt gjort sista tiden i denna del av landet. Skyfall och sol i en enda röra. Men efter regn kommer verkligen solsken. Jag stannade upp i vardagshetsen och fotade denna bild tidigare i veckan. Det är så viktigt att stanna upp ibland, jag övar på det varje dag.

After rain, så sägs det väl?

Likes

Comments


Hej fina. Så kul att du hittat hit!

Här är ännu en nystart. På en ny blogg. En fräsch start, det behövdes. Här är bilder på dagens middag på ett café i storstaden. Syster & jag. Så mysigt. Imorgon väntar ett besök på Ullared. Ska shoppa massor som behövs när studentlivet är ett faktum. Känns otroligt annorlunda. Ungefär allting, men det ska bli bra. Country spelas just nu i hörlurarna med ljuva ackord och sorgsna texter. Minns plötsligt igen hur viktig musiken är för mig. Ibland glömmer jag.

Ha en fin helg vänner!


Follow my blog with Bloglovin

Likes

Comments