Hej fina. Onsdag och har haft en halvdag i skolan. Sitter precis och kikar på en bra och peppande film och funderar på allt, ungefär. Har ätit lunch med syster idag och köpt en ny hårfärg som ska ordnas i helgen, nyfiken på resultatet!

Längtar så till nästa helg då jag får träffa min lilla familj igen. Nu: idol. Hugs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej fina.

Idag har jag haft en kort dag på skolan, då jag är klar med uppgifterna som ska göras i veckan. Skönt. Detta är första dagen på länge solen skiner här och jag bestämde mig för att gå på en liten upptäcktsfärd. Besökte en vacker kyrka och en antik försvarsfästning. Fantastiskt att få blicka ut över staden uppe på ett berg, och har nu hittat en av mina nya favoritplatser här! Det fanns även en massa parkbänkar och gräsmattor för picknick och annat. Fantastiskt fint. En finare måndag helt enkelt. Kvällen fortsätter med besök av syster, då det blir fika och idol på tv.

Hoppas ni har en lika fin dag!

Likes

Comments

Hey fina. Söndagen har passerat snabbt och har spenderat dagen shoppandes på Ullared. Helt otroligt hur mycket saker jag faktiskt behöver som nybliven student, i en ny stad. En hel del fynd hittade jag, bland annat en snygg regnkappa.

Regnat har det allt gjort sista tiden i denna del av landet. Skyfall och sol i en enda röra. Men efter regn kommer verkligen solsken. Jag stannade upp i vardagshetsen och fotade denna bild tidigare i veckan. Det är så viktigt att stanna upp ibland, jag övar på det varje dag.

After rain, så sägs det väl?

Likes

Comments


Hej fina. Så kul att du hittat hit!

Här är ännu en nystart. På en ny blogg. En fräsch start, det behövdes. Här är bilder på dagens middag på ett café i storstaden. Syster & jag. Så mysigt. Imorgon väntar ett besök på Ullared. Ska shoppa massor som behövs när studentlivet är ett faktum. Känns otroligt annorlunda. Ungefär allting, men det ska bli bra. Country spelas just nu i hörlurarna med ljuva ackord och sorgsna texter. Minns plötsligt igen hur viktig musiken är för mig. Ibland glömmer jag.

Ha en fin helg vänner!


Follow my blog with Bloglovin

Likes

Comments