Ja så kan det gå när man bestämmer sig för att börja blogga... en månad senare :)

Men alltså.. det tar väl ett tag att komma igång?

Nu är det snart jul i alla fall. Om en vecka för att vara exakt.
Det känns extremt bra att få lite ledigt från skola och jobb. Jag ser verkligen fram emot hela julen, och jag och Markus inviger den på fredag med en hotellnatt.

Bilderna ovan beskriver den lugna helgen som varit (exklusive den köphysteri som var på stan i lördags). Precis som många andra låg jag lite efter med julklappar och passade på att bocka av några på listan under helgen.. tillsammans med resten av Uppsala.

Det är helt okej ändå. Man märker att det närmar sig jul, och många får någon sorts positiv anda i alla fall, och önskar god jul, trots den stress som finns.

På veckans schema finns lite allt möjligt. I skolan ska jag, Elin och Cornelia skriva färdigt ett arbete som vi hoppas på att bli klara med innan jul.
Sedan blir det julkonsert, en utekväll med vänner, lite julfix och sedan jul såklart.
Där emellan klämmer jag in en kväll med jobb, som jag tror blir den sista detta år.


Hejja jultröjor 💃

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mitt första blogginlägg. På bilden ser ni mig, Jenny Nestor.
I detta inlägg tänkte jag skriva lite om mig och varför jag startar denna blogg.

Jag är idag 23 år gammal, men fyller snart 24 och börjar då mitt 25e år som människa. Jag är i grund och botten utbildad till undersköterska. Vad som drev mig till det kan tänkte jag skriva om en annan gång. Idag läser jag till Kostvetare på Uppsala Universitet. det är en treårig utbildning som leder till något som kallas filosofie kandidatexamen. Och nej, en Kostvetare är inte samma sak som en dietist, men det tar vi också en annan gång.

Jag bor en bit utanför Uppsala tillsammans med min sambo och katten Alex. Min sambo och jag har varit tillsammans i snart 6.5 år. Katten Alex har precis blivit 2 år och har bott med oss i 1.5 år. Jag har en familj, och en rätt så klassisk sådan. En storebror, en mamma och en pappa.

Med vad fick mig att starta en blogg då?
Jo det är såhär, jag är en människa som tänker väldigt mycket. Det gör alla människor, och jag har hört att man tänker på en ny sak ungefär var 4e minut. Och det låter kanske som en klyscha, men denna blogg är mest till för att jag ska kunna skriva om sådant som jag tänker på. Om någon läser det, så önskar jag verkligen att hen delade med sig av vad hen har för perspektiv och tankar på det jag skriver om. Jag kan inte nu säga vad bloggen ska handla om... eller jo, mitt liv och mina tankar såklart. Men inte mer explicit än så. Bloggen kommer få växa fram och kanske bildas det en tydlig struktur. Annars kommer jag att skriva om väldigt varierade saker.

Likes

Comments