En av staternas bästa stad. Tycker jag då lite opartiskt då det är mitt andra hem hehe, men Denver har en massa att bjuda på. Först och främst härliga människor. Personer härifrån är kända för att vara otroligt trevliga och härliga, varje gång jag reser så blir jag lite smått chockad över hur alla inte är lika goa som här. Vädret, med nästan 300 dagars solsken om året gör det livet mycket enklare, jag kommer nog alltid minnas tillbaks på tiden här med en massa sol och blå himmel. Platserna, jag tycker att Denver har lite av allt möjligt, bra ställen att ta med barnen på som: zoo, museum, aquarium, bibliotek med mera. Sedan ett häftigt uteliv (det bör man ta med barnen på tycker jag hehe), shopping, resturanger och allt möjligt. Och medans man kan göra allt detta har man nästan alltid en fin vy av dom allra vackraste bergen i bakgrunden.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vänner och mat = bästa kombon

Gud vad jag kommer sakna Rebecka & Sofia, och alla lunch/middagsdejter vi har. Dom är väldigt viktig här! Vill veta men samtidigt inte, hur mycket pengar man spenderat på mat haha. Värsta är ändå när man ska dricksa, och alla tittar lite stelt på varandra och ba "hur snål får man va den här gången då".

Ser ni förövrigt mitt hårfäste? Ne inte jag heller haha, har sån skev blond utväxt? Men kan ej bestämma mig vilken hårfärg jag ska ha, så det är nu en blandning..

Likes

Comments

En fredag var jag Rebecka, Hanna, hennes pojkvän & kompis iväg på en baseball match här i Denver. Min första! Har verkligen prioriterat sport detta år ;) Men baseball är ju ändå lite känt för att vara en av de segaste att titta på haha. Men det var kul!!

Likes

Comments

En spa-dag har aldrig varit så behövande som en bakis-söndag i augusti. Haha, behövde detoxa. Är nu inne på min fjärde söndag i rad som bakis, så olikt mig..Detta måste få ett slut haha. Men en ansiktsbehandling och manikyr kändes underbart, när man är så svag som man är nu. Jag fick ett presentkort av min värdfamilj så då drog jag nytta av det  (annars är jag alldeles för snål för att ta hand om mig själv) Men tro det eller ej så lyckades jag glömma presentkortet när jag var påväg dit haha ett sånt fantastiskt flyt!! Men det löste sig såklart - eller ja hehe min värdmamma fixade det..

Likes

Comments

Min älskade Selina, som jag hade turen att ha som granne, åkte hem till Tyskland i slutet av Augusti, och jag ska inte ljuga det var otroligt jobbigt, Selina var någon jag träffade nästan varje, träffade jag henne inte så såg jag henne igenom ett fönster haha (det är precis lika creepy som det låter) så det har varit tomt utan henne. Men jag är jätteglad att vi flyttade så jag fick chansen att ha en vän så nära!! Selina åkte hem samma datum som jag egentligen skulle ha åkt hem också, om jag inte då hade förlängt, vilket var en lite knepig känsla ändå. Svår att beskriva. Men jag är inte redo att åka hem så det känns såklart bra.


Hennes avskedsmiddag var väldigt mysig med obeskrivligt mycket mat & tårar. Kunde knappt röra mig hemåt för jag var så mätt, också ledsen haha..

Likes

Comments

Den fjärde augusti var det äntligen dags för mig att fylla 21, nu när jag sitter och skriver så rinner svetten lite haha åldersnojjan tar över. Men att fylla 21 är otroligt skoj och speciellt nu när man är här i USA. Min värdfamilj var borta i bergen, så då bjöd jag hem ett gäng tjejer och sen blev det partiii. Hehehe nej vi tog det faktiskt väldigt lugnt & det var otroligt mysigt!

Nu så här mer än en månad senare kan jag ju säga att det ändå är riktigt skönt att äntligen vara myndig i staterna. Jag tror inte att jag förstod hur mycket jag gick miste om när jag inte var 21 haha..

Likes

Comments

Världens bästa band. Världens bästa kväll. En lördag i augusti bjöd min värdmamma med mig på The Lumineers, som spelade här i Denver. Det är en stor chans att hon kände sig liteee tvungen att ta med mig för jag hade pratat om det så länge hehe.. Men det blev en fantastiskt bra kväll!! Efter konserten så blev det utgång och efterfest, och jag vet ärligt inte riktigt om jag överlever en sån kväll till. Jag som är en sån partypooper!


Likes

Comments

Gud, älskade Ellen som varit med på denna resa sedan dag 1, behövde jag säga hejdå till då hennes år är slut! Fy det är inte lätt med avsked och det har varit så många på senare tid. Jag är otroligt glad att jag förlänger men detta är det värsta med att stanna, man blir lite ensam... Och speciellt utan min gosiga & klumpiga Ellen ;)

Men jag är så glad att jag fick lära känna och komma Ellen så nära och jag önskar henne all lycka i framtiden!! Puss & kram Ellen

När mina värdbarns mormor är här så ska det tas bilder på mig konstant haha, älskar henne. Och mamma råkade för övrigt krympa min klänning haha så man kan ju ha flashat några under kvällen gång ;)

Likes

Comments

Ett år i USA idag. Vilket år. Så många äventyr, så många känslor - så många minnen.

Det har varit 12 månader fylld av erfarenhet, tårar, skratt, hår som kapats, starka vänskapsband som tagit form, kärlek så stark för en främmande familj,självsäkerhet,missade flyg & människor från världens alla hörn.Vilken kliché men vad man har växt som människa. Nu känner jag att jag vågar mer och det är häftigt! Detta år bara flög förbi och det kommer nog dom kommande nio månaderna göra också, så nu kör vi!!


Likes

Comments