Hej o hallå på er!
Nu var det äntligen dags för en en liten update över vad som hänt på senare tid - tro det eller ej, men det är lite mycket nu på tapeten!
Så jag kör på en rivstart och börjar med att berätta att jag och min HF ska flytta *baam baam baaa*. Absolut inte långt bort dock, 15 minuter från vårt nuvarande hus för att vara mer exakt! Så det ska bli urkul, jag kommer få ha ett eget litet kylskåp nere på nedervåningen och det är det jag är mest taggad över hehe.. Nejdå den här flytten erbjuder så många möjligheter för alla så det ska bli mycket spännande..

Och sen till den bästa nyheten - syrran kommer hit om en månad tjohej!! Oh boy oh boy vad det ska bli hääärligt, två veckor får vi tillsammans!

Också har jag äntligen tagit handen ur (kan man skriva så haha jag har tappat svenska meningar) och börjat plugga på universitet! Det känns väldigt bra och skoj, jag har kurser framöver där jag ska läsa allt från art, space & cybertec.. Så vi får ju se hur detta urartar sig (jag vet inte vad jag försöker få ut av alla dessa knepiga ordspråk)

Sedan så kan jag nu äntligen checka av 6 månader här i staterna jippie

Puss & kram


Nu kommer en drös blandande bilder

Likes

Comments

April - I april var det dags för dop för Vilmisen, och jag fick äran att vara gudmor! Blir fortfarande tårögd av tanken haha.. Sen gjorde jag nog absolut ingenting resten av månaden - förutom och jobba då kanske hehe man hade då inget speciellt händelserikt liv men det var mysigt!!

Maj - I maj firade vi Mirja som fyllde 30 år (saknar Mirja). Gutten, Fanny, Harry och jag åkte på lite äventyr här och där (saknar dom haha) och jag lyckades få punktering mitt under en jobbdag! Sen sist men inte minst åkte jag & syrran till Stockholm och ambassaden för att fixa fram ett visum!!

Juni - I juni var det soooommar, och jag jobbade de sista passen på förskolan och började jobba "heltid" i butik igen - det var sån skön omväxling!! Sen midsommar gick och blev den bästa midsommardagen (aftonen?hmm) jag haft vågar jag nog säga hehe, första halvan på dagen spenderades med familj & släkt sen andra halvan med vännerna - saknar :(
Sen en dag trotsade vi regnet & kylan och åkte iväg till trolska skogen för lite sagoupplevelser. Älskade Alvisen som med stor chans har glömt bort mig lite nu haha :/

Likes

Comments

Hej på er!
Nu sitter jag på flyget hem till Denver efter en fantastisk helg i New Orleans! Extremt taitai är jag som vi säger i familjen B som jag förövrigt saknar väldigt mycket!!
Imorgon är det back to business med jobb men det var otroligt lyxigt att åka iväg på lite semester!
I New Orleans hann vi med en hel del. I fredags när vi landade så strosade vi runt i French quater och det var så fuktigt så man var i lite chocktillstånd men åh så underbart det var

Likes

Comments

Hej på er! Nu tänkte jag vara en classic blogger (hehe) och göra en svag variant av en årsresume - ni vet såhär några dagar in på det nya året! Alltid lite sen med allt!

Januari - Så början på året var inte speciellt händelserik, jag bestämde mig dock för att börja processen till att bli Au pair - och vilket jäkla jobb det var haha det var timmar som skulle räknas, uppgifter som skulle fyllas och telefonsamtal som skulle göras.. Men det blev ju värt det i slutändan ändå!!

Också lyckades man ju en sketen dag köra ner i ett dike, som var så djupt att det var omöjligt att ta sig upp ur på egen hand haha..


Februari - I februari började det hända grejer, matchningsprocessen startade och vilken pärs det var haha, men det var skoj också, lära känna familjer på det viset!! Sedan på alla-hjärtans dag fyllde älskade Alvisen 2 årMars - Mars månad bestod till stor del av jobb & sen matchades jag med min värdfamilj tjohoo!! Också fick vi även ett tillskott till vår släkt - Harry haha..

Likes

Comments