​Hej på er!
Så då har en jobbvecka svepat förbi och jag är nu inne på en ny!
Här i Denver är det fortfarande så galet hett, jag har nog aldrig varit med om en höst där det är 28 grader?? Men vafasen det är skönt ;)

Förra veckan kom barnens farmor och farfar över (som förövrigt är underbara) så då fick jag helgen ledig. Jag mötte då upp Lisa & Ellen och vi strosade runt och letade slaviskt efter något att ha på oss på Halloween som närmar sig med stora steg! Efter det blev det mat, glass och Downtown för Lisa och mig, sedan flygplatsen för att hämta upp en vän och sen hem till Lisa för att sussa. På söndagen blev det en colombiansk frukost och sen shopping på ett stort mall (där hittade jag Marabou wihoo). Efter några timmar där åkte vi till Ellens hood och åt på resturang och gick på bio! Så en mycket mysig helg.

Jag har ju också för er som vill veta gått och blivit dunderförkyld.. Gött. Men sånt är livet och livet rullar på endå. Nu är det en ny vecka med nya varma grader och mycket som ska göras innan man kan gå på helg igen haha lol

Ta hand om er! 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
I fredags firade vi tyska Lisa som fyllde 20 år och eftersom majoriteten av oss är omyndig ;) här i USA så gick vi på en nattklubb som även minderåriga kan gå på, vilket var jätteskoj!
Det var bra musik, mycket dans & bäst av allt inget tafsande från killar? Haha that's a first.. Är det bara killar i Sverige som inte kan hålla händerna i styr eller är det bara jag som har haft dålig erfarenhet?
Hursomhelst var det var en lyckad kväll!!

Likes

Comments

Idag gick jag & Ellen ut på middag här i the Highlands där jag bor! Det tuffaste för oss är att vi verkligen bor på två olika sidor av Denver så det blir svårare att oss till varandra men också så mysigt för då får se varandras områden!

Vi gick till en italiensk resturang för middag & sen blev det lite glass på Sweet Cow (absolut bästa glassen, jag dagdrömmer om den då och då haha)

Det är så otroligt underbart att jag har Ellen här hos mig, vad skulle jag göra utan henne ❤️

Likes

Comments

Grattis till Vilma, mitt älskade gudbarn 💝

Likes

Comments

Ohej vilken dag!
Jag jobbade i vanlig ordning 08:30 till 06:30 men det har blivit lite fler timmar då mitt yngsta värdbarn J har blivit sjuk :(
Plutten.. Hon har varit lite extra nära tårar men också extra kelsjuk and I don't mind about that hehe
Hon vaknade upp & grät efter hennes sovstund, vilket hon aldrig brukar göra, och då säger hon mitt i allt gråtande & snorande "Penny napkin please" älsklingstjejen!!

Och nu har båda tjejerna sagt "I love you" my heart can't handle it det är för sött så jag vet inte vart jag ska ta vägen!

Men annars så är det fullt ös här hemma, det är nästan alltid lite kaos här. I familjen Berglund/Asp är det kaos & livat typ 4 gånger om året.. Här är det varje dag! Haha men jag är nog lite van nu..

Planerna för helgen kan bli hockey, neighborhood party, Octoberfest, shopping eller inget av dom haha man vet aldrig riktigt! På fredag ska jag iallafall ringa hem och gratta Vilma, som blir hela ett år ❤️

Likes

Comments