Hej på er!!
Så nu är det då officellt stekhet sommar här i Denver. Så då för att embrace denna hetta så åkte jag och Lisa, Sue, Camilla & Lisa 2.0 till en stor nöjespark vi har här i Colorado - Elitch garden. Det var otroligt roligt men jag är ganska så säker på att jag har gått och blivit klen. Jag kan inte åka karuseller längre haha.. Jag mådde så fruktansvärt dåligt när dagen var slut, antigen var det allt snurrande eller hettan. Hoppas lite på att jag fick värmeslag ;)

Också var det nog absolut sista övernattningen hos käraste Lisa. Snart åker hon iväg på resemånad och sen vidare till Tyskland. Huvvaligen. Utan henne här blir det jättetufft!! Men hon kommer tillbaks och hälsar på!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Den tredje juni vankades det midsommarfest/avskedsfest för Joy hos Hanna!! Det var otroligt härligt, allt var i en äkta svensk anda, med midsommarstång, svensk mat, sånger och kubb ;)

Likes

Comments

Halloj!
Som ni kanske minns så tog min värdfamilj ett stort beslut och köpte deras drömhus tidigare i år. Och i början av april var det dags för flytten. Jag hade lite ångest må jag säga haha, jag har lyckats samla på mig SÅ galet mycket på ynka 7 månader hehe.. Men allt kom med (och det som inte gjorde det hamnade i soporna tyvärr)
Vi började flytten på fredagen i 26 gradig hetta och blev klar på söndagen!
En upplevelse var det minnsan, så nu börjar äventyret här - på södra sidan av Denver. Nu är jag granne med Selina och skolan, närmare Lisa, Ellen och en massa andra roliga människor och såklart shopping hehe så detta blir bra härligt för oss alla!!

Home sweet home!!

Likes

Comments

Så blev det sista dagen i New york och sista dagen med syrran :(

Det var verkligen otroligt härligt att ha Fanny här med mig, och oj vad hon gick hem hos mina värdbarn haha än idag frågar dom, where’s Fanniiii though?? Remember when Fanniii gave us the Pippi-dresses?? Remember when Fanniii went on swing with me on her lap?? Fanniiis home now.. Hon fick kramar, pussar & komplimanger mm, så himla mysigt! När Fanny & jag skildes åt på JFK så var det verkligen hemskt! Fanny åkte ifrån en terminal och jag en annan. Men vi syns snart så det är en tröstande tanke! Fanny var förövrigt orolig över att hennes flyg skulle vara försenat men jag var ju fett arrogant och tänkte inte på det, och det var jag som åkte på det ;) två timmar var flyget försenat haha, men jag kom hem tillslut - till ett Denver täckt av snö?? Och wow vad det var fantastiskt att se tjejerna igen efter 10 dagar, jag har nog aldrig fått så mycket love från dom hehe..


Likes

Comments

Vad vi hade längtat till söndagen, Fanny & jag. Det var då det skulle vara sol och 16 grader haha, och det fick vi! Vi började med att gå och äta brunch och sen vidare mot Empire state building och sen blev det svårt igen att hitta haha fy faaen, men vi tog oss till Times square, sen vidare till en park och satt och njöt av solen för att senare shoppa mer hehe.. Vi gick så obeskrivligt mycket den här dagen alltså woohoo tappade känsel i vardera ben, men det var det värt.


Likes

Comments

På lördagen vaknade vi upp & tänkte va e det la för väder idag då? Och till vår lilla besvikelse var det grått, molnigt & kallt, men inget mer regn - fantastiskt. Vi började med att besöka world trade center memorial och det var mycket fint! Vi riktade senare in oss på att ta oss till SOHO, det var då kampen började igen, jag trodde verkligen att google maps var min vän - men icke. Som tur var har Fanny bättre lokalsinne än vad jag någonsin kommer att ha, så vi hittade dit! Sen gick vi vidare mot sockerbit - hehe, det var inget want utan ett need, och var också en speciell byggnad som var i närheten. Nämligen ”the friends building” som dom då visar i (planeten jordens bästa tv-serie) Vänner. Jag var nog lite löjligt lycklig!!


Såå mycket konstiga turistbilder haha

Likes

Comments

På fredagen åkte vi vidare till New york, vi lämnade ett kallt & regnigt D.C bakom oss och hoppades på bättre väder, men tji fick vi ;)

Det visade sig att New York otroligt nog kunde vara ännu kallare och värre. Med alla människor, paraplyer och resväskor som vi hade, dog nog en del av mig och syrran efter varje minut. Men tillslut, efter blod, svett, frossa & tårar (eller ja nästan) började saker och ting flyta på bättre. Det brukar vara såhär för mig och Fanny, vi har det alltid som kämpigast i början haha, men så är det nog för många. Dagen avslutades men pasta & chips i sängen så det var bra härligt!!


Likes

Comments