Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ett år i USA idag. Vilket år. Så många äventyr, så många känslor - så många minnen.

Det har varit 12 månader fylld av erfarenhet, tårar, skratt, hår som kapats, starka vänskapsband som tagit form, kärlek så stark för en främmande familj,självsäkerhet,missade flyg & människor från världens alla hörn.Vilken kliché men vad man har växt som människa. Nu känner jag att jag vågar mer och det är häftigt! Detta år bara flög förbi och det kommer nog dom kommande nio månaderna göra också, så nu kör vi!!


Likes

Comments

När jag & min värdfamilj var i Aspen tog vi tillfälle i akt och åkte till vackra Maroon Bells! USA:s mest fotograferade berg om jag inte minns fel!! Lite underliga turistattraktioner som dessa är ändå heeelt otroliga att besöka. Colorado har obeskrivlig natur, så vackert att man inte förstår, tar in och njuter tillräckligt. Men nu när jag har 9 månader kvar så ska jag göra mitt bästa av att njuta tillfullo!!


Likes

Comments

Likes

Comments

Vilken känsla det var att åka till flygplatsen, ta sig till Dallas - London - Stockholm, komma hem på självaste Midsommar, till ett soligt (men ganska kallt) Sverige. Guuud, jag har nog aldrig varit så lycklig som jag var då. Jag skulle få komma hem och överraska alla. Syrran visste att jag var påväg, så då klurade vi ihop en plan där jag skulle hoppa fram medans alla i släkten satt och käkade. Och det gick!! Tjohooo, chockad blev dom. Helt magiskt var det att vara hemma, träffa alla man saknat så, göra allt man saknat så & äta allt man saknat så (!!!) Sverige är ett helt underbart land haha, det förstår man när man varit hemifrån länge.


Så det var verkligen som att kliva ur min lilla Denverbubbla för att hoppa in i rutinerna man har i Sverigebubblan. Jätteintressant. Jag var säker när jag bestämde mig för att åka hem och hälsa på att 10 dagar var nog. "Jag hinner trötta på allt och längta tillbaks till staterna" tänkte jag. Men dom sketna 10 dagarna gick galet fort. Jag längtar tillbaka, speciellt nu när Sixten är borta.


Men nu kör vi på 9 månader till som ska bestå av födelsedagar, bröllop, resor, studier och en massa skoj!!

Likes

Comments

Våran älskade lilla limpa till hund har tyvärr lämnat oss efter 11 år.. Så många galna, roliga och mysiga minnen med Sigge som jag aldrig kommer att glömma. Han var verkligen världens bästa. Som en liten lillebror. Det är fruktansvärt att vara på andra sidan jorden när allt man vill göra är att sörja den lilla guldklimpen. Man vill inte acceptera att han inte längre finns. Men jag är otroligt tacksam att jag fick åka hem för en månad sedan för att träffa honom igen.

Sov så sött Sixten. Tack för allt..

Ha det bäst var du en är, spring med dina korta ben och ät så många ostkrokar du bara kan, och var så där glad som bara du kunde vara.. Ta hand om Lajsa vännen..


Likes

Comments

Vilken resa hem det blev! Två försenade flyg, ett missat flyg och två avbokade tåg senare så var jag hemma i svearike!! Och på självaste midsommar till & med. Egentligen så var planen att vara hemma torsdag natt, men man lyckades ju med marginalen av 7 minuter missa ett flyg, så jag fick ta flyget som gick dagen efter ;) det var mardrömmen som blev sann haha men det löste sig, och hem kom jag!


Och vilken fantastisk känsla det var att överraska familjen & släkten och se, krama & prata med alla igen - underbart. Halva släkten buade dock när man poppade fram för dom hade planerat en överraskning för mig. Minns hur jag hör "äääe fyfan va taskigt. "Du e dum i huvudet" Ooh the love!

Likes

Comments

Underbaraste vännerna!! I fredags möttes vi och chattade ihop oss om vad som är på gång i livet hos alla.. Så himla mysigt!


Likes

Comments

Hej på er!!
Så nu är det då officellt stekhet sommar här i Denver. Så då för att embrace denna hetta så åkte jag och Lisa, Sue, Camilla & Lisa 2.0 till en stor nöjespark vi har här i Colorado - Elitch garden. Det var otroligt roligt men jag är ganska så säker på att jag har gått och blivit klen. Jag kan inte åka karuseller längre haha.. Jag mådde så fruktansvärt dåligt när dagen var slut, antigen var det allt snurrande eller hettan. Hoppas lite på att jag fick värmeslag ;)

Också var det nog absolut sista övernattningen hos käraste Lisa. Snart åker hon iväg på resemånad och sen vidare till Tyskland. Huvvaligen. Utan henne här blir det jättetufft!! Men hon kommer tillbaks och hälsar på!


Likes

Comments