Jag har inte varit så delaktig i vårt takbygge, utan jag, mamma och pappa har istället koncentrerat oss på att bygga ett hund-säkert staket runt framsidan på trädgården. Där stod innan en fult gammalt plank som avgränsade trädgården från framsidan. Vi ville dock gärna få in framsidan i trädgården så man kan gå runt huset, så vi rev ner det gamla och började bygga det nya. Vi har kommit en bit nu!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna helgen har jag och Mary tagit oss till Billesholm för att besöka Milla och hennes lilla familj. Det bjöds på vattenkrig, sol och god mat. Vi stod för drinkarna och Sangria och djupa samtal.

Likes

Comments

Denna sommaren blir det inte mycket till vila. Nu är det takbygge som gäller och Björn är uppe på garagetaket och läggen plankor. Roligare saker hade man kanske kunnat ha för sig en solig sommardag, men vi vill ha det klart innan sommarens slut, så då får man passa på när man är ledig och vädret tillåter.

Likes

Comments

Idag var det dags för träröjning. Två träd mindre står nu på vår tomt och oj, vad det känns skönt. Det var två stora barrträd av olika sort. Allt de gjorde var att ge skugga där vi inte ville ha den och att barra ner hela gräsmattan. Nu ska det bara sågas upp, torkas, sen användas som ved i vinter. Casper är lycklig och nosade upp gamla fågelbon i träden. Han gillar det här med trädgård!

Likes

Comments

Nu har vi bott i huset ungefär en vecka, men det enda vi egentligen har haft här är sängen, de nödvändigaste kökssakerna och, lite kläder. Nu gick däremot flyttlasset på riktigt. Lastbilen stod utanför lägenheten på morgonen och packningen började. Allt gick in på ett lass som beräknat, och sen var det bara att köra, och sedan lasta av. Allt gick ändå smidigt tack vare alla snälla själar som kom och hjälpte till. Nu står lägenheter tom, och det känns såklart konstigt, men ändå väldigt skönt.

Likes

Comments