Header

Börjar sakta men säkert närma sig studenttider?? Helt sjuk då det iår är min tur att säga adjö till min gymnasietid. Jag (som förmodligen många andra) har mest börjat få panik över vilket balklänning jag ska bära på balen. Åkte till Gbg igår och testade några fina balklänningar på Dressroom Linne. Tror jag har hittat "den rätta". Men efter jag kollat på tumblr blev jag velig... Finns SÅ många fina? Jag tror jag iaf ska satsa på en ljus klänning med antingen paljetter/"stenar" eller spetsdetaljer. Har verkligen fått dille spets. Tycker det är SÅ SÅ fint

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gick milen med bästis i Torsdag

Linne// Panos Empario // Shorts // NIKE

Hej! Har haft 2 jättebra senaste dagar. Igår (torsdag) gick jag & Alva milen.Det var mysigt (men jobbig) & på kvällen gjorde vi en god middag. Dagen har spenderats solväggen med lite podcast. Lyssnade på Petra Tungården & Linn Olssons podd, tips!! Efter tyvärr bränt min kropp i solen tog jag en snabb springtur & fyllde på magen med sushi. Nu tänkte jag äta popcorn & se på New girl som jag precis börjat kolla på igen. Den är värd att se om alla dagar i veckan. (Tips nr 2)
// bye

Likes

Comments

TRÖTT

Likes

Comments

Likes

Comments

-> KALAS

Likes

Comments

Hade verkligen världens bästa kväll igår med världens bästa människor. Cheesy, ja men det var sååå najs. Solnedgång,käk, snack, hög musik & landet. Allmänt softisch. Mådde så jävla bra.

HUR snygga e inte mina best buds eller?

Likes

Comments

Dagen:
- tränat med min partner in crime
-lagat gott käk
- gjort dadelbollar
-tagit tag i lite plugg

Likes

Comments