Header
"Dress like you're going to meet your worst enemy today" - CC

Bästa kvällen. Så himla roligt verkligen. Det började med en härlig trerättersmiddag i skolans festdekorerade matsal. Därefter fick vi höra tal från våra favoritlärare och där ingick allt från roliga minnen, snuskiga skämt och tårfyllda ord om framtiden. Efter detta fick årskursen under oss ge oss nomineringar och jag kan säga att de var mycket bättre än de nomineringar min årskurs kom på förra året haha. Efter allt detta blev det först musik och dans i korridorerna. Till sist blev det en grym efterfest i någon lokal nånstans där vi sjöng för fulla halsar tills solen gick upp.

Vilket bättre sätt att spendera en måndag på?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hon här är allt bra, genom alla väder.

Likes

Comments

Är just nu i Cypern tillsammans med min mamma, ska försöka att ta några bilder då och då och lägga ut så ni får se lite från resan!

Likes

Comments

Nu är jag helt slut. Två timmar i gymmet med fokus på överkroppen, känner träningsvärken som är på g haha. Testa en massa nya övningar idag och några kommer nog bli nya favoriter tror jag!

Likes

Comments

Idag, 2 mars, fyller jag sexton år. Har varit en så grym dag. På eftermiddagen var jag tillsammans med mina närmsta vänner och senare firade jag tillsammans med familjen.

En välbehövd resa till Cypern med min mamma, en crosstrainer och en systemkamera med flera olika objektiv var några av detta årets presenter. Så himla glad för allt. Kommer nog ta ett tag innan jag lär mig hantera kameran och alla dess tillbehör på rätt sätt men ni kommer få ta del av allt haha.

Likes

Comments

Så himla himla gott. Vi åt på La Copita i Borås för ett tag sedan och jag dör för denna desserten!

Likes

Comments

Nu är det bara några dagar och några uppsatser som ska skrivas, sen är det äntligen helg igen!

Likes

Comments

Likes

Comments