"Dress like you're going to meet your worst enemy today" - CC

Casually walking in i solnedgången

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ännu en inspark, denna gången med några vänner jag inte sett på ett år. Har saknat de allihopa <333

Likes

Comments

Sån jävla kul grej, även om det sög rätt mycket att ha den på en onsdag alltså att behöva gå till skolan morgonen efter

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har märkt att min senaste inlägg var postat den 18 juli och det är mycket som har hänt sen dess som jag inte haft tid att dokumentera, och istället för att göra många separata inlägg tänkte jag göra ett lite större inlägg med en sammanfattning om vad som hänt under dessa veckor.

BOS

Jag åkte på ett seglar/kanot läger i två veckor utanför Orust med många av mina gamla vänner som jag träffat på konfirmationsläger. Det var sååå kul att få träffa alla igen! Vi var ute mycket till havs men spenderade även dagar med att ligga på soldäcket och lyssnade på när en av deltagarna spelade gitarr och sjöng.

HÅKAN

3e gången gillt. Dock första gången jag har haft ståplats under en konsert på Ullevi. Detta var en av hans sista konserter på flera år och jag är så glad att jag fick närvara. Vädret var underbart fram till sista låten och då öppnade himlen sig, men det sänkte inte energin eller stämningen överhuvudtaget. Vi träffade även lite andra människor som var på besök från andra städer och frågade om vi ville följa med ut och klubba efteråt, och tyvärr var vi tvungna att vara ärliga och erkänna att vi var lite för unga för det haha. Bästa låten på kvällen var antingen Din tid kommer eller Ramlar. Då var energin som allra högst.

GYMNASIET

Jajamensan, som de flesta 01:or har jag börjat gymnasiet nyligen. Jag valde ekonomi-linjen på en skola i centrala Göteborg och jag är suuupernöjd med mitt val. Vår klass är absolut underbar och alla klickar verkligen med varandra. Plugget har inte riktigt dragit igång än så jag får väl njuta den sista tid som finns kvar, snart är det även insparksfest! Vi har köpt våra biljetter och är galet taggade.

Likes

Comments

Poncho // Hollies
Kjol // Gina Tricot
Väska // Marc by Marc Jacobs
Solglasögon // Rayban
Klocka // Calvin Klein

Likes

Comments