Header
"Dress like you're going to meet your worst enemy today" - CC

Äntligen lite sol ute! Vilket betyder att vårjackan ska på. Älskar att lägga till något med lite starkare färg om jag har en riktigt mörk outfit. Hoppas verkligen att värmen håller i sig.

Likes

Comments

Så skönt att starta veckan med några timmar i danssalen, inte lika skönt att vara alldeles för sen dit. Får se om jag hinner!

Likes

Comments

Nu när det varken är snö och mysigt eller sol och skönt ute saknar jag sommaren, att gå runt i shorts och alla grymma människor jag träffade.

bästabästabästa niLikes

Comments

Det var några år sedan jag slutade med dansen, men på senaste tiden har jag märkt att jag verkligen saknat det. Går visserligen i cheerleading som till viss del innehåller dans men det räckte inte riktigt till. Därför har jag nu börjat i contemporary/lyrical igen, får se om det utökas till ännu fler kurser längre fram! Idag var första träningen, åh gud vad jag har saknat det.

Likes

Comments

En ny favorit, verkligen! Denna ponchon är från Hollies och är bland det mysigaste jag någonsin haft på mig. Älskar den!

Likes

Comments

Efter ett långt lov med mycket sömn och onyttigheter är det äntligen träning igen. Ska bli så kul att komma tillbaka!

Likes

Comments

Det är rätt svårt att fokusera på att powerwalka när man är ute med denna tjejen. Hon tycker ju det är mycket roligare att rulla runt i snön än att gå med mig. Jaja, gulligt är det iaf, kan ju alltid träna någon annan dag

Likes

Comments