Header
"Dress like you're going to meet your worst enemy today" - CC

Är just nu i Cypern tillsammans med min mamma, ska försöka att ta några bilder då och då och lägga ut så ni får se lite från resan!

Likes

Comments

Nu är jag helt slut. Två timmar i gymmet med fokus på överkroppen, känner träningsvärken som är på g haha. Testa en massa nya övningar idag och några kommer nog bli nya favoriter tror jag!

Likes

Comments

Idag, 2 mars, fyller jag sexton år. Har varit en så grym dag. På eftermiddagen var jag tillsammans med mina närmsta vänner och senare firade jag tillsammans med familjen.

En välbehövd resa till Cypern med min mamma, en crosstrainer och en systemkamera med flera olika objektiv var några av detta årets presenter. Så himla glad för allt. Kommer nog ta ett tag innan jag lär mig hantera kameran och alla dess tillbehör på rätt sätt men ni kommer få ta del av allt haha.

Likes

Comments

Så himla himla gott. Vi åt på La Copita i Borås för ett tag sedan och jag dör för denna desserten!

Likes

Comments

Nu är det bara några dagar och några uppsatser som ska skrivas, sen är det äntligen helg igen!

Likes

Comments

Likes

Comments

Contains affiliate links

Är det bara jag som verkar spendera ändlöst många timmar på att försöka hitta vanliga t-shirts i min garderob? Det känns som om jag har allt utom just det. Ibland vill jag inte gå runt i en fin blus eller tajt topp utan en vanlig, lös t-shirt. Dessa är från NA-KD och ser jättemysiga ut.

Snälla säg att det inte bara är jag som aldrig verkar hitta en enda bekväm t-shirt i min garderob haha?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Kläderna (+accessoarerna) från StellaSport-kollektionen är helthelthelt fantastiska. Älskar alla starka färger! Riktiga wanties inför våren+sommaren. Vissa av de kanske är lite udda och kan vara svåra att matcha men är så tagen av de att jag bara vill köpa de ändå haha! Kläderna hittar ni HÄR

Likes

Comments