Hej allihopa! Hoppas alla haft ett toppen lov. Mitt lov blev inte riktigt som tänkt men i stortsett väldigt bra! Nu i helgen har jag hunnit med massor kan ja säga. Fredag fest hos Arvid med klara & Anna. Alltid lika kul! Men jag åkte hem lite tidigare från festen för att på lördag morgon följa med Martins familj till Trysil! Har aldrig varit där förut,så det var jättekul att få komma dit och även själva resan i sig var himla kul & mysigt! Älskar att få komma på såna grejer och med bra sällskap förstås. När vi var tillbaka till Stöllet ifrån Trysil så åkte jag hem igen för att umgås med klara som skulle åka hem till Luleå idag. Nästa gång ses vi till sommaren så det blir en väldigt lång period innan vi ses igen nu. Usch! Bara att hoppas att tiden går snabbt.
Var så himla trött igår efter vi kommit hem från Trysil så jag somnade direkt jag la mig i sängen. (med lampan på, och telefonen i handen) haha jag som brukar ha svårt för o sova annars. Men vaknade utvilad imorse och hade inte värst mycket stora planer för dagen. Utan bara ta det lugnt. Så blev det också. Men ändå har jag åstadkommit väldigt mycket idag. Har städat hela rummet & klippt mig. Så för o ta det lugnt men samtidigt få något gjort så gör man som mig. Tar helt enkelt många pauser i det man gör så blire inte så ansträngande. Tog mig även en liten promenad för att få lite frisk luft i det fina vädret! Och börjar bli frisk nu, känns så himla skönt!!
Nu ska jag lägga i den nybäddade sängen, ska bli skönt. Bara Martin som saknas då, sjukt vad beroende man kan va i en person.

Bilderna här nere är på några klädesplagg jag fick med mig från karlstad i torsdags! Även bilder från idag på min goaa säng!
Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments