Hallå! Hoppas allt är bra med er! Jag har i iallafall varit på så himla bra humör denna veckan! Måste bero på det underbara vädret!! Det har blivit några glassar med mina braiga vänner i veckan, har även grillat lite och så. Känns riktigt att sommaren är påväg nu. Så skönt och mysigt! Nu är det dags för mig och sova för jag ska skiva ett nationella imorn. Puss!

Godaste drycken👇

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ibland blir jag så jävla trött på allt.

Likes

Comments

Hej allihopa! Hoppas alla haft ett toppen lov. Mitt lov blev inte riktigt som tänkt men i stortsett väldigt bra! Nu i helgen har jag hunnit med massor kan ja säga. Fredag fest hos Arvid med klara & Anna. Alltid lika kul! Men jag åkte hem lite tidigare från festen för att på lördag morgon följa med Martins familj till Trysil! Har aldrig varit där förut,så det var jättekul att få komma dit och även själva resan i sig var himla kul & mysigt! Älskar att få komma på såna grejer och med bra sällskap förstås. När vi var tillbaka till Stöllet ifrån Trysil så åkte jag hem igen för att umgås med klara som skulle åka hem till Luleå idag. Nästa gång ses vi till sommaren så det blir en väldigt lång period innan vi ses igen nu. Usch! Bara att hoppas att tiden går snabbt.
Var så himla trött igår efter vi kommit hem från Trysil så jag somnade direkt jag la mig i sängen. (med lampan på, och telefonen i handen) haha jag som brukar ha svårt för o sova annars. Men vaknade utvilad imorse och hade inte värst mycket stora planer för dagen. Utan bara ta det lugnt. Så blev det också. Men ändå har jag åstadkommit väldigt mycket idag. Har städat hela rummet & klippt mig. Så för o ta det lugnt men samtidigt få något gjort så gör man som mig. Tar helt enkelt många pauser i det man gör så blire inte så ansträngande. Tog mig även en liten promenad för att få lite frisk luft i det fina vädret! Och börjar bli frisk nu, känns så himla skönt!!
Nu ska jag lägga i den nybäddade sängen, ska bli skönt. Bara Martin som saknas då, sjukt vad beroende man kan va i en person.

Bilderna här nere är på några klädesplagg jag fick med mig från karlstad i torsdags! Även bilder från idag på min goaa säng!
Puss

Likes

Comments

Igår tog jag påsklov! Jätteskönt, dock så invigde jag det med att bli sjuk... Förkylningen och febern kom som på ett brev på posten. Så himla tråkigt! Hade massa roliga planer som jag tyvärr fick hoppa över och bara inse att jag blivit sjuk helt enkelt. Men jag åkte till Martin igår trots att jag kände av förkylningen. Han ska nämligen åka till Trysil på lovet så vi kanske inte kan ses så mycket. Jag fick hålla mig en bit från han igår så han inte också skulle bli sjuk. hoppas att jag inte smittat nån nu, bara att hålla tummarna! inte så kul att bli sjuk nu under lovet.
Bilderna är från i söndags då vi var hos kusinerna och firade love som hade fyllt år.

Likes

Comments